موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دروغ چرا من هم چند ماه پیش رفتم با لوفتانزا و کیفیت پذیرایی و غذاش خیلی بد بود و قابل مقایسه با 2012 که رفته بودم نبود (مقداریش البته با ایر کانادا بود که اونم خوب بود) و واقعا غذاش من رو مریض کرد. خدا بگم چیکار کنه اون کی ال ام رو (یا مسببش رو !) که پروازاش به ایران رو برداشت و ما ها رو در به در کرد ! واقعا گزینه خوبی بود از لحاظ مدت پرواز خود پرواز و لی اوور و غذا و همه چی.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بله من دیروز از ایر لاین قطر انتخاب کردم
باید برید سایت ایرلاین قطر اونجا manage booking و بعد مودیفای اونجا شماره بلیط و فامیلتون را وارد می کنید و صندلی تون را انتخاب می کنید
آقا اصن یه وضی من دیروز می خواستم انتخاب کنم همه خوباش پر شده بود، البته بازم تونستم ردیف جلو بشینم
تازه پرواز شیکاگو به سن خوزه ام که ایرلاین امریکایی بود دیگه افتادم وسط دو نفر اصن بلیطم اینقدر سطحش پایین بود که جز ته هواپیما نمی شد انتخاب کرد
ببین چه بلیطایی میندازن بهمون
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اومممم آخه دوست داشتم ردیف 10 بگیرم که جلوی پام آزاد باشه کسی جلوم نباشه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
2014-10-01 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 12:32 توسط parisan.)
یک سوال از دوستان :
من طرفای بیست ژانویه 2015 عازم هستم ، برای رزرواسیون بلیط هواپیما میشه 1 ماه قبلش اقدام کرد؟
آدرس یک ایرلاین خوب و مطمئن رو هم اگه معرفی کنین بسیار لطف کردین.
ممنونم
مقصد دیترویت میشیگان هست.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 12:32)parisan نوشته: یک سوال از دوستان :
من طرفای بیست ژانویه 2015 عازم هستم ، برای رزرواسیون بلیط هواپیما میشه 1 ماه قبلش اقدام کرد؟
آدرس یک ایرلاین خوب و مطمئن رو هم اگه معرفی کنین بسیار لطف کردین.
ممنونم
مقصد دیترویت میشیگان هست.
درود بر شما دوست گرامی و آرزوی سفر خوش برایتان
از تهران به دیترویت (فرودگاه DTW ) کلاس اکونومی عمده پروازها 2 یا 3 توقف هستند و فقط لوفت هانزا پرواز یک توقف داره که اونهم کیفیتش افت کرده ....( میگن ..... ما که سوار نشدیم )
قیمت بلیط یک طرفه حول و حوش 1000 دلار هست و دو طرفه 1300 تا 1400 دلار . البته پرواز یک طرفه 600 دلاری 3 استاپ با گلف ایر معروف ( تهران - بحرین - ابوظبی - آمستردام - دیترویت ) و یا 900 دلاری 2 استاپ ایرفلوت ( تهران - مسکو - نیویورک - دیترویت ) . حالا این استاپ ها و زمان های LAYOVER ( من خودم 2 تا 8 ساعتشو زدم تو رگ تا یک هفته رو هوا بودم )یک طرف ، مسائل مربوط به ترانزیت و ویزاش ( کجا ویزا ترانزیت می خاد و کوجا نمی خاد ) این هم یک وجه قضیه است که تو برنامه سفر تأثیر مهمی داره .
کلاً مسیر روتینی نیست و اغلب ایرلاین ها با ایر لاین های دیگه از جمله ایرلاین های آمریکایی codeshare هستند که خودش کلی جای بحث داره ( البته کلی هم اساتید فن نظر دادند .)
در مورد یک ماه زودتر رزرو کردن هم به عقیده بنده اگر برنامه شما قطعی و روی برنامه حرکت می کنید خوبه .حتماً هم سعی کنید از آژانس معتبر یا سایت معتبر (که دوستان تجربه اش را دارند و معرفی کردند ) و یا از خود دفتر ایرلاین ها اول قیمت بگیری ... خوب بررسی و بعد خرید . حتماً حتماً قبل از خرید قطعی بلیط شرایطش را کامل بپرسید و متوجه شوید و با آگاهی اقدام کنید .... چون این بلیط های ارزان شرایط خاصی هم دارند و همچنین ایرلاین ها هم با هم قوانین شون فرق فوکوله ...
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من بین قطر و لوفت هانزا موندم. دوستان میشه راهنمایی کنند از هر لحاظ کدومو انتخاب کنم
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas