موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين چيزي كه درباره ناامني و باز كردن چمدون و دزدي وسايل تو تركيش مي گن راسته؟
من تركيش گرفتم ، قيمت هم خوب بود ولي الان كلي نگرانم
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-15 ساعت 20:10)aliaz91 نوشته: دوستان اين چيزي كه درباره ناامني و باز كردن چمدون و دزدي وسايل تو تركيش مي گن راسته؟
من تركيش گرفتم ، قيمت هم خوب بود ولي الان كلي نگرانم
والا یه دوربین 600 دلاری از منم دزدیدن تو فرودگاه استانبول و نهایتا بخاطر کمبود وقت و از دست دادن پرواز بعدیم کلا بیخیالش شدم. اینو گفتم که در جریان باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
پرواز برگشت فقط تا يازده ماه بعد از تاريخ صدور بليط رفت ، اپن هستش. توجه كنيد ،ونه تاريخ پرواز.
موقعي كه از آژانس... ميخواستم براي همسرم رفت و برگشت از آمريكا بگيرم ، گفت امارات دو نوع ويزا داره، چهار ماهه و يكساله . مثلا رفت تنها سه ميليون شد و رفت و برگشت براي همسرم چهار و نيم ، اما اگر ميخواست از چهار ماه بيشتر باشه ميشد پنج و نيم.
ولي الان كه بليط يك طرفه امارات از ايران شده چهار ميليون، فقط شش ماه گذشته!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اي بابا
قشنگ اين اختلاف قيمتي كه با ايرلايناي ديگه داره و با اين حركت جبران مي كنه
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2015-01-19 ساعت 19:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-19 ساعت 19:21 توسط yami.)
هر کی یه متن جدا بزنه تا بغهمه مردم مختلف ناراضی هستن و نه اینکه همه فقط کپی پیست میکنن براش.
تازه کپی پیست یک متن توسط عده زیاد باعث میشه اون متن بعنوان اسپم توسط میل سرورها شناسایی بشه.
پیشنهاد ویژه سر آشپز در این مورد اینه که:::
یه متن کوتاه فارسی-ترکی-انگلیسی روی یه کاغذ بزرگ بنویسید بذارید داخل چمدان روی وسایل که آقا دزده که چمدان رو باز کرد ببینه خجالت بکشه بلکه!!
مثلا بنویسید از شما بعیده این کارها، نکنید. وسایل ما رو ندزدید. یا مثلا من چیزی ندا م اما خودم دیدم صاحاب او چمدون بنفشه مایه داره. برو اونو چک کن!!
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من می خوام بلیط رفت و برگشت از لس انجلس به تهران بگیرم از سایت chepoair یا skyscanner
پرواز مورد نظر من دو تا استاپ داره تو مونترال و فرانکفورت. با توجه به اینکه گرین کارت دارم مشکلی تو فرودگاهها نیست که ان شااله؟ یعنی نیاز به ویزا ندارم که؟
میزان بار مجازشون رو تو سایت یه چمدان 23 کیلو زده ولی اژانسها همون پرواز را با دو تا 23 کیلو می فروشن. حالا به نظر شما اگه از سایت بگیرم چند تا چمدان روی بلیطم هست؟
مرسی
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2015-01-23 ساعت 11:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-23 ساعت 11:42 توسط atriana.)
(2015-01-23 ساعت 09:33)mohsenmb نوشته: (2015-01-23 ساعت 07:45)yami نوشته: (2015-01-23 ساعت 06:05)atriana نوشته: دوستان من می خوام بلیط رفت و برگشت از لس انجلس به تهران بگیرم از سایت chepoair یا skyscanner
پرواز مورد نظر من دو تا استاپ داره تو مونترال و فرانکفورت. با توجه به اینکه گرین کارت دارم مشکلی تو فرودگاهها نیست که ان شااله؟ یعنی نیاز به ویزا ندارم که؟
میزان بار مجازشون رو تو سایت یه چمدان 23 کیلو زده ولی اژانسها همون پرواز را با دو تا 23 کیلو می فروشن. حالا به نظر شما اگه از سایت بگیرم چند تا چمدان روی بلیطم هست؟
مرسی
دوست عزیز جواب سوالتون رو یامی جان دادند. ولی چرا پرواز با 2 استپ؟؟؟ از لس آنجلس به تهران هم میتونید با 1 استپ به تهران بروید با پروازهای لوفتانزا ترکیش امارات و....
تا جایی که من میدونم یک استاپ در منطقه شنگن بلامانع خواهد بود. در ضمن با گرین کارت آمریکا بدون ویزا میتونید به کانادا، مکزیک و کلی از کشورهای نخودی حوزه کارائیب بدون ویزا رفت و آمد کنید
قسمت چمدان رو خوب نگاه کنید. بعید میدونم پرواز به این مسافت یک چمدانی باشه. معمولا همیشه دو چمدان 23 کیلویی هست مگر اینکه مثلا دو تا بلیط جدا باشه که چون یکی یک چمدانی هست، سایت اونجوری نشون میده که اونم اصلا با منطق جور در نمیاد.
مرسی از پاسخ کاملتون
بدلیل تفاوت در هزینه ها ترجیح می دم بلیط با دو استاپ بگیرم. بابت سایت هم ممنون فقط برای تاریخ مورد نظر من که جولای است سایت skyscanner تقریبا 100 دلار از سایتهای دیگه مناسب تر نشون میده. شاید این حرف یکم خنده دار باشه ولی تو این یک هفته که من دارم چک میکنم شبها به وقت امریکا تقریبا 10 الی 20 دلار نسبت به روزها همون پرواز را ارزونتر نشان میده
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه