موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان برای اوایل اردیبهشت برای لس آنجلس ارزونترین ایرلاین کدومه رفت و برگشت؟ممنون میشم قیمتش رو هم بدید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
vistac عزيز، اگه خودكفا باشي از سايت cheapoair راحت به جواب ميرسي، چون بر اساس قيمت، ايرلاين هاي مختلف رو معرفي مي كنه. و اگه ايميلت رو بهشون بدي هرموقع تخفيف يا قيمت مناسب داشت بهت خبر ميده .تاريخ رو اگه فلكسيبل بذاري، ارزونترين قيمت رو بهت نشون ميده.مثلا ما پرواز به سياتل ميخواستيم ، ارزونترين پرواز روز دوشنبه است و جالبه فقط و فقط براي دوشنبه ها اين پرواز رو نشون ميداد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من امروز برای سانفرانسیسکو لوفت هانزا گرفتم 1 stop با layout کم برای اوایل آپریل رفت و برگشت
خیلی جاها قیمت کردم ولی بهترینشو پیدا کردم 4/300
جالبه همین تاریخ رو سایت لوفت هانزا میده 4/750
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال من هفته دیگه میخوام بلیط با پرواز قطری بخرم ایا کسی از شما با قری رفته و ایا میتونم همون موقع که بلیط را میخرم صندلیم را انتخاب کنم؟
ما دو نفر هستیم و میریم شیکاگو ولی یکیمون شیرازه یکیمون تهران قرار شده همدیگر را در فرودکاه دوحه ببینیم و میتونیم صندلیهای پرواز دوحه شیکاگو را کنار هم بگیریم؟ واسه دوحه ویزا لازم هست؟
دوستان هنگام خرید بلیط غذا هم مشخص میکنید؟ همه کارها را میشه از خود سایت قطری پیگیری کنیم؟
با سپاس
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوست عزیز پاسخ پرسشهای شما :
۱-موقع خرید بلیط در آزانس میتونید با هماهنگی همزمان با دوستتون (تلفنی)صندلی ها رو کنار هم بگیرید اگه هم نتونستید موقع نشستن در هواپیما اگر به سر مهماندار بگید این کار رو براتون انجام میده
۲-چون شما گرین کارت دارید نیازی به گرفتن ویزای دوحه ندارید (شما از قسمت ترانزیت بیرون نمی آیید که بخوان بررسی کنن)
۳-اگر غذای شمارژیمی کم نمک ویا گیاهخواری است میتونید موقع خرید بلیط به آژانس بگید در غیر این صورت تو هواپیما موقع سرو غذا معمولا سه نوع غذا به شما پیشنهاد میکنند مرغ و یا ماهی ویا بیف که میتونید انتخاب کنید
سفر شادی را برایتان آرزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-10 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-10 ساعت 20:50 توسط شاپرک.)
دوستان از پرواز ترکیش که از تهران به استانبول به فرودگاه سبیحا میره اطلاعی دارید؟ از لحاظ کیفی با اون پروازهاش که به فرودگاه آتاترک میره فرقی داره؟؟
مرسی
Doctor of Audiology Student
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من اینه که ایا درست است کسانی که با پرواز امارات می خواهند بیایند آمریکا یک نماینده از آمریکا در ابوظبی پاکت زرد و CD را می گیرید لطفا دوستان با تجربه و مدیران راهنمایی کنن؟ من در مورد این مرزبان و افیسر آمریکا خیلی استرس دارم دوستان با تجربه لطفا بگن چیکار می کنه و چی می پرسه؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
برای خریدبلیط از چیپو برای پروازهای داخلی آمریکا اگه بلیط بخریم وبعد به دلایلی مجبور بشیم کنسل کنیم پولمون رو پس می دن یا بهتر بگم چقدر کم می کنن ازش
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar