موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 12:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 12:49 توسط Ashkan78.)
نه دوست عزیز
شما باید دوره این نرم افزار رو دیده باشی، از هواپیمایی کشوری ایران مجوز استفاده (Sign) بگیری، بعدش هم باید حتما توی یه آژانس کار کنی تا بهت Sign بدن.
من از سال ها پیش که توی یه آژانس بودم، Signام باقی مونده. البته در مورد بعضی مسایل خاص مثل قیمت ترجیح می دم مستقیم اطلاع رسانی نکنم و بچه رو بفرستم آژانس. چون بعضی نرخ های پایین که توی ایران قابل استفاده هستن رو هیچ وقت توی سیستم نمی زنن و بعضی دیگه از نرخ ها هم شرایطی دارن که از ایران نمی شه گرفت و روی سیستم هم ممکنه مشخص نکنه.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من با توجه به شهری که دارم میرم مجبورم از سانفرانسیسکو با یه پرواز داخلی به اون شهر برم.حالا برای رزرو کردن بلیط از سانفرانسیسکو به اون شهر نمیدونم باید چیکار کنم.با توجه به اینکه من کردیت کارت ندارم،آژانسی که ازش بلیط گرفتم میگه برو تو فرودگاه سانفرانسیسکو بگیر یا انکه روی بلیت اماراتم اگر بخواد بکیره برای یک ساعت پرواز داخلی حدودا 3 میلیون قیمت بلیت میشه. حلا به نظر دوستان من چکار کنم بهتر و مطمئن تره. اگه راه حل دیگه ای به فکر کسی میرسه لطفا راهنمیی کنه.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
کسی میدونه هر کیلو بار اضافه در پروازهای داخلی چند هست؟
ایران ایر یا اسمان.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ارزانترین بلیط به مقصد سائوپائولوی برزیل برای کدوم ایرلاینه؟
رفت 29 سپتامبر و برگشت 5 اکتبر: های سیزن حساب می کنند یا لو سیزن؟ به این آزانس ها نمیشه اعتماد کرد! قیمت رو خیلی بالا می گن!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-20 ساعت 01:28)amin_555 نوشته: با سلام
از دوستان محترم کسی هست با پرواز از طریق مسکو رفته باشه لس آنجلس؟ کیفیتش چطوره؟ آخه امروز رزرو کردم برای 15 اکتبر 730$ علت ارزون بودنش چیه؟ اینم سایتش
http://wwww.aeroflot.ru
ممنون اگه راهنمایی کنین
یکی از دوستان واسه دسامبر با همین قیمت و همین ایر لاین خریدن.
فکر میکنم اقای msnazi بودن.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ