موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-22 ساعت 05:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-31 ساعت 11:54 توسط Ashkan78.)
دوست عزيز مطمئني Tupolev بود؟ Aeroflot از Tupolev هم براي پروازهاي بين الملليش استفاده نمي كنه آخه. بعدش هم پرواز Tupolev در قلمرو هوايي اتحاديه اروپا (من جمله در آسمان سوئد) ممنوعه، مگر هواپيماهاي غير تجاري يا غير مسافربري (باري، نظامي، و دولتي)
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، از دوستان کسی هست که موقع خرید بلیط از تخفیف کارت دانشجویی بین المللی استفاده کرده باشه؟ سئوال دوم این که این فصل low price کی شروع میشه؟ والله من که تا اواخر اکتبر چک میکنم، با سپتامبر و اگوست قیمتها یکیه!!! برای پرواز به آتلانتا، بهترین و ارزونترین ایرلاین برای اوایل سپتامبر ، چی رو توصیه میکنید؟؟! من travelocity رو چک میکنم! گفتم، شاید دوستان اطلاعات بهتری داشته باشند! ممنون میشم از راهنمایی هاتون!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز برای اواخر سپتامبر بلیط گرفتم برای نیویورک ، که از ایر فلوت روسیه از تهران به مسکو و به نیویورک میباشد. نفری 405 دلار شد. کسی اگر همسفر هست بگه که هماهنگ کنیم.
نکته ای که باید بگم اینه که گفته که فقط یک عدد چمدان میتونیم برای هر نفر به قسمت بار بدیم که وزن اون هم نباید بیشتر از 23 کیلو باشه. حالا کسی میدونه که اگر دو تا چمدان باشه که روی هم 23 کیلو باشه ، ایراد داره؟ و باید حتماً یک دونه باشه ؟ آیا واقعاً گیر میدن؟
دیگه این که من صندلیهای پرواز و خودم انتخاب کردم و تو هر دو تا پرواز ردیف 9 و 13 رو گرفتم. میخوام بدونم که این جای خوبی هست یا نه ؟ (اینا فکر کنم تخصص اشکان باشه ! آقا اشکان بساز ما رو !!)
دیگه اینکه من از اینجا اینترنتی بلیط و خریدم ، آیا در تهران هم باید دوباره اون و کانفرم کنم؟ البته منظورم کانفرم قبل از پرواز نیست. منظورم اینه که چون از ایران نمیشه اینترنتی خرید، مشکلی پیش نمیاد؟
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
1- وقتی یه بلیط رفت و برگشت قسمت برگشت رو کنسل کنیم چقدرش برمیگرده ؟
2- من الان میخوام از آمریکا برای ایران بلیط بگیرم و نمیخوام با ایرلاینی که باهاش اومدم برگردم. تو سایت kayak و amadeus که میزنم ارزون ترین بلیط رو با لوفتانزا نشون میده به قیمت 600 دلار ولی همین بلیط رو سایت خود لوفتانزا 3000 دلار قیمت میده
حالا بلاخره کدوم درسته ؟ آیا خرید از سایت kayak , amadeus قابل اعتماد هست که بلیط اشتباهی نداشته باشه ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-01 ساعت 13:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-01 ساعت 13:31 توسط Ashkan78.)
سلام دوستان:
ما مقصدمون دالاس هست ( برای دهم مهر ) klm قیمت 1600000 تومان رو بهمون داده ! سرواین عزیز چند وقت پیش همین مسیر رو فکر کنم با 1090000 تومان رفته بودن ) تفاوتش خیلی زیاده !!!
حالا چند سوال از دوستان با تجربه داشتم :
1- آیا این تاریخ از نظر قیمت با آخر مهر تفاوت چندانی دارد یا نه ؟
2- کسی شماره دفتر فروش bmi و ایر فلوت روداره ؟
3- با توجه به این که ما یه کودک 5 ساله داریم کسی می تونه گزینه خوبی برای دالاس بهمون پیشنهاد بده ؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم
با سپاس
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد قیمت بلیط تا امریکا، چیزی که من متوجه شدم اینه که اگر مثل من دنبال ارزونترین بلیط باشید، بهترین این است که با ایرفلوت از تهران تا نیویورک را برید، و بعد از نیویورک تا هر شهری که در امریکا میخواهید برید. البته بلیط داخل آمریکا را باید زودتر بگیرید ، یا اینکه بگوئید یکی برای شما با کارت مستر کارت یا ویزا کارت بگیرد که ارزونتر در بیاید. چون الان برای اخر سپتامبر به بعد میشود بلیط نیویورک را از ایرفلوت به فیمت 400 دلار گرفت.(البته یک طرفه ).
من خودم هم الان همین کار را میکنم. اول میرم نیویورک ، بعد از چند روزی ، میرم به شهر ِ دیگه.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من میخواستم از آژانس با ایر فلوت بلیط بپرسم بهم گفت فرودگاه مسکو اصلا فرودگاه امنی نیست و من به مسافرهام توصیه اش نمی کنم. منم واسه دفعه اول ترسیدم چون تنها دارم میرم و رو ترکیش دارم فکر می کنم. البته آژانس آشناست و مطمئنم بخاطر منافع مالی این حرفو نمی زنه. نظر دوستان چیه؟