2013-05-11 ساعت 01:08
(2013-05-10 ساعت 23:45)mrr777 نوشته:(2013-05-10 ساعت 17:23)mgolchin13 نوشته:(2013-05-10 ساعت 03:13)Babak yeganeh نوشته:وارد سایت ترکیش میشید: http://www.turkishairlines.com/en-ir بعدش تاریخ رفت وبرگشت و مبدا: ika ,ومقصد : مثلا برای لس انجلس LAX و تعدادنفرات رو وارد میکنید بعد flight search رو میزنید.... بعد از کمی فکر کردن! یک صفحه ای رو میاره که به صورت جدول تاریخ های چند روز قبل وبعد روز انتخابی شما رو برای رفت وبرگشت میاره که قیمت های حداقل در اون روز ها رو داره. یکی رو انتخاب میکنید و میرید صفحه بعد. اونجا بالای صفحه قیمت های کلاس های مختلف رو زده و در پایین در دو ستون تمام انتخاب های شما از لحاظ ساعت حرکت و فاصله بین دوپرواز و فرودگاه های استانبول و غیره رو برای رفت و برگشت نوشته. انتخاب که کردید برید صفحه بعد. اونجا اطلاعات رو یک بار دیگه مینویسه میرید صفحه بعد که یا میتونید پولش رو با کردیت کارت بپردازید و یا رزرو کنید که 72 ساعت اعتبار داره و شماره رزرواسیون رو بهتون میده ... بعدش هم میرید نمایندگی....(2013-05-09 ساعت 12:20)mgolchin13 نوشته:دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی چه جوری از سایت ترکیش بلیط رزرو کردید اون کد رهگیری رو چگونه گرفتید ممنون میشم راهنمایی کنید(2013-05-09 ساعت 11:14)روبینا نوشته: ممنون ... فقط یه سئوال: مگه همه نمی گن که اگه بلیط رو زودتر رزرو کنیم ارزون تر هست؟ من الان از همین سایت ترکیش بلیط برای نیویورک رو چک کردم ... قیمت برای همین چند روز آینده 690 دلار بود ... در حالی که 1 ماه آینده 750 دلار بود ؟
سئوال بعدی : ... دقیقا high season از کی شروع میشه ؟ مگه از شروع تابستون نیست ؟ و مگه قیمت بلیط ها نباید گرون بشه ؟ من تو همین سایت چک کردم اما بلیط ها از شروع های سیزن گرون نمی شد که؟ چرا ؟
این تاپیک برای سوال های شما مناسب تره: بهترین ایرلاین برای سفرهای خارجی
دقت کنید که استانبول دو تا فرودگاه داره: اتاتورک و سبیحا که حدود 70 کیلومتر فاصله دارن، حواستون باشه که پرواز های ترکیش از ایران به استانبول اکثرا میرن
اتاتورک، پس پرواز لس انجلس تون رو هم از اتاتورک ist انتخاب کنید.
ممنون از راهنماییتون
در نمایندگی معادل ریالی پول بلیط رو باید بدید؟ با چه نرخی؟
بله ریالی فعلا 3550 تومنه فکر کنم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا