موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر اصرار دارن که تفاوت قیمت بلیط از cheapoair.com یا onetravel.com اینقدر زیاده ؟
والا ما چند روزه داریم سایت ترکیش و قطر رو با این سایتا مقایسه می کنین و به چند نتیجه می رسیم :
اولا درسته که شاید در کل ترکیش از قطر ارزون تر باشه،اما همیشه هم این طور نیست.مثلا واسه 19 جون اگه چک کنین از شیراز به هیوستون قطر ارزون تره.اونم خیلی چشمگیر.
دوم این که شاید دوستان اون سایتای که گفتم رو فقط صفحه اولش رو می بینین.قیمت نهایی با سایت اصلی فرقی نداره.
به نظر من اگه بتونیم روزای مختلف رو چک کنیم شاید ارزونترین رو بشه پیدا کرد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-26 ساعت 00:50)sce نوشته: سلام دوستان.
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر اصرار دارن که تفاوت قیمت بلیط از cheapoair.com یا onetravel.com اینقدر زیاده ؟
والا ما چند روزه داریم سایت ترکیش و قطر رو با این سایتا مقایسه می کنین و به چند نتیجه می رسیم :
اولا درسته که شاید در کل ترکیش از قطر ارزون تر باشه،اما همیشه هم این طور نیست.مثلا واسه 19 جون اگه چک کنین از شیراز به هیوستون قطر ارزون تره.اونم خیلی چشمگیر.
دوم این که شاید دوستان اون سایتای که گفتم رو فقط صفحه اولش رو می بینین.قیمت نهایی با سایت اصلی فرقی نداره.
به نظر من اگه بتونیم روزای مختلف رو چک کنیم شاید ارزونترین رو بشه پیدا کرد.
موفق باشین.
به این سایت هم سر بزنیدhttp://www.traviran.comتازه کشف کردم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان پرواز القطری رو به مقصد هیوستون انلاین گرفتم.پرداخت از درگاه بانک ملت.با توجه به خریدانلاین اجازه داشتن بار اضافی باپرادخت شارژ اضافی رو بهم داد.میمونه انتخاب صندلی که متاسفانه صندلی های ردیف 10 و 22 پر هست(هواپیما 77l از شرکت بویینگ هست)دوستان اگه تجربه ای در مورد انتخاب صندلی دارند اطلاع رسانی کنند
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع داره اگه زمان ترانزیت تو فرودگاه زیاد باشه شرکت هواپیمائی هتل درنظر میگیره یا نه؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-02 ساعت 10:57)abas_kashan نوشته: شركت هواپيمايي جت ايرويز كه تقويت شبكه پروازي خود در مسير هند به ايالات متحده را در دستور كار قرار داده است، فرودگاه بين المللي ابوظبي را به عنوان هاب خود براي انجام غير مستقيم اين پروازها برگزيد.
به گزارش رويترز، اين شركت هواپيمايي سه پرواز خود را در اين مسير از شهرهاي بمبئي و دهلي نو به مقصد نيوارك، نيويورك و شيكاگو انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، جت ايرويز با انجام اين پروازها، بمبئي را به نيوارك، بنگلور را به شيكاگو و دهلي را به نيويورك متصل خواهد كرد كه پروازهاي بمبئي و دهلي از ماه آينده و پروازهاي بنگلور از ماه نوامبر آغاز خواهد شد.
جت ايرويز كه از شهرهاي بمبئي، دهلي و كوچي به ابوظبي پرواز مستقيم دارد، در حدود 60 درصد از درآمدهاي خود را از طريق انجام پروازهاي بين المللي به دست مي آورد.
lمنبع:ایرواسپیس
ما هم میتونیم با این شرکت از ایران بریم؟ قیمتهاش چطوره؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:
از دوستان کسی میدونه در پرواز با شرکت هواپیمائی قطری تعداد چمدانها و حداکثر وزن هرکدوم چقدره؟
من خرید اینترنتی کردم و هرچه توی سایتش گشتم چیزی در این باره به چشمم نخورد.
ممنون
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH