کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-05-25 ساعت 23:54)mhy_1985 نوشته:  سلام عباس

بلیط ام رو گرفتم ایران ایر برای انکارا و طبق معمول ایرباس 330

دفغه قبل هم با همین هواپیما رفتم استانبول. میشه یه توضیحی راجع به امنیت هواپیماهای ایرباس ایران ایر بدی؟
A330 ایران ایر نداره ، کلا انکارا توسط برادران سخت کوش و جوان A320 انجام مبشه
مشکوک ترینش زیاد در این حوالی هست EP-IEF
[عکس: 1574490.jpg]
1992 بدنیا آمده
دومی برادر جوان ترش از نظر شماره تولید EP-IEE
[عکس: 2037720.jpg]
هر دو مجهز به دو موتور CFM International CFM56-5A1 هستند
چشم شیطون کور بهترین شرایط پروازین
پر استفاده ترین مدل و پر فروش ترین و پر سفارش ترین هواپیمای دنیاست خانواده a320
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sce ، el333 ، Danoosh ، amir82 ، mhy_1985 ، hesam1
سلام دوستان.
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر اصرار دارن که تفاوت قیمت بلیط از cheapoair.com یا onetravel.com اینقدر زیاده ؟
والا ما چند روزه داریم سایت ترکیش و قطر رو با این سایتا مقایسه می کنین و به چند نتیجه می رسیم :
اولا درسته که شاید در کل ترکیش از قطر ارزون تر باشه،اما همیشه هم این طور نیست.مثلا واسه 19 جون اگه چک کنین از شیراز به هیوستون قطر ارزون تره.اونم خیلی چشمگیر.
دوم این که شاید دوستان اون سایتای که گفتم رو فقط صفحه اولش رو می بینین.قیمت نهایی با سایت اصلی فرقی نداره.
به نظر من اگه بتونیم روزای مختلف رو چک کنیم شاید ارزونترین رو بشه پیدا کرد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، el333 ، yalda91 ، Danoosh ، mhz_ir ، hushmandco ، rouzbehdarvishi ، behzadb57 ، Ehsan1358
(2013-05-26 ساعت 00:32)abas_kashan نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 23:54)mhy_1985 نوشته:  سلام عباس

بلیط ام رو گرفتم ایران ایر برای انکارا و طبق معمول ایرباس 330

دفغه قبل هم با همین هواپیما رفتم استانبول. میشه یه توضیحی راجع به امنیت هواپیماهای ایرباس ایران ایر بدی؟
A330 ایران ایر نداره ، کلا انکارا توسط برادران سخت کوش و جوان A320 انجام مبشه
مشکوک ترینش زیاد در این حوالی هست EP-IEF
[عکس: 1574490.jpg]
1992 بدنیا آمده
دومی برادر جوان ترش از نظر شماره تولید EP-IEE
[عکس: 2037720.jpg]
هر دو مجهز به دو موتور CFM International CFM56-5A1 هستند
چشم شیطون کور بهترین شرایط پروازین
پر استفاده ترین مدل و پر فروش ترین و پر سفارش ترین هواپیمای دنیاست خانواده a320

دستت درد نکنه . آره 320 هستش . من اشتباهی نوشتم 330 .

سری قبل هم با همین هواپیما رفتم استانبول. این سری هم آنکارا فکر کنم همین هواپیماست البته نمیدونم مطمئن نیستم ولی خب نگران امنیتش بودم.

بلیط رو خریدم رفت و برگشت 678000
ممنون از توضیحاتت. عباس جان
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، rouzbehdarvishi ، abas_kashan ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-05-26 ساعت 00:50)sce نوشته:  سلام دوستان.
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر اصرار دارن که تفاوت قیمت بلیط از cheapoair.com یا onetravel.com اینقدر زیاده ؟
والا ما چند روزه داریم سایت ترکیش و قطر رو با این سایتا مقایسه می کنین و به چند نتیجه می رسیم :
اولا درسته که شاید در کل ترکیش از قطر ارزون تر باشه،اما همیشه هم این طور نیست.مثلا واسه 19 جون اگه چک کنین از شیراز به هیوستون قطر ارزون تره.اونم خیلی چشمگیر.
دوم این که شاید دوستان اون سایتای که گفتم رو فقط صفحه اولش رو می بینین.قیمت نهایی با سایت اصلی فرقی نداره.
به نظر من اگه بتونیم روزای مختلف رو چک کنیم شاید ارزونترین رو بشه پیدا کرد.
موفق باشین.
به این سایت هم سر بزنیدhttp://www.traviran.comتازه کشف کردمBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhy_1985 ، mhz_ir ، afshinghwink
خوب دوستان پرواز القطری رو به مقصد هیوستون انلاین گرفتم.پرداخت از درگاه بانک ملت.با توجه به خریدانلاین اجازه داشتن بار اضافی باپرادخت شارژ اضافی رو بهم داد.میمونه انتخاب صندلی که متاسفانه صندلی های ردیف 10 و 22 پر هست(هواپیما 77l از شرکت بویینگ هست)دوستان اگه تجربه ای در مورد انتخاب صندلی دارند اطلاع رسانی کنند
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، valencia ، yalda91 ، kouroshd ، afshinghwink ، soruosh ، Ehsan1358
(2013-05-27 ساعت 04:10)valencia نوشته:  به این سایت هم سر بزنیدhttp://www.traviran.comتازه کشف کردمBig Grin
قیمتاش تقریبا با دلار 4000 تومنه.ولی به نظرم خوبه!لااقل پروازایی که من چک کردم.حتی اگه از طریق tehranpayment هم پرداخت کنیم بازم این ارزونتره.فقط مشکلی که هست من با شمارشون تماس میگیرم کسی جواب نمیده؟!کسی از طریق این سایت تا حالا اقدام کرده؟حضوری میشه رفت و پرداخت کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، afshinghwink ، soruosh
(2013-05-29 ساعت 00:15)iman83 نوشته:  خوب دوستان پرواز القطری رو به مقصد هیوستون انلاین گرفتم.پرداخت از درگاه بانک ملت.با توجه به خریدانلاین اجازه داشتن بار اضافی باپرادخت شارژ اضافی رو بهم داد.میمونه انتخاب صندلی که متاسفانه صندلی های ردیف 10 و 22 پر هست(هواپیما 77l از شرکت بویینگ هست)دوستان اگه تجربه ای در مورد انتخاب صندلی دارند اطلاع رسانی کنند
دوست عزیز جهت نداشتن اعصاب خوردی و تنفر از قطر ایروی به دفتر شرکت برو چک این خودشو بگیر نه الکترونیکی (البته زمانی که چک این باز شد صندلیتو تو سایت انتخاب کن)
نشون به این نشون:
نقل قول:خلاصه ما مشکلمان حل شد و ایشان به یک آقای ایرانی که مسن بودند و ظاهرا سالها در انگلستان زندگی کرده بودند و با قطر به ایران آمده بودند و داشتند به انگلستان بر می گشتند گیر داده بودند آن هم چه گیری! اون پرمرد هم کمی شاکی شده بود و می گفت که بلیت کاغذی ندارم اما قبلا check in کردم و کارت پرواز الکترونیکی خودش رو داشت و پاسش هم انگلیسی بود و خلاصه خیلی ناراحت شده بود و فکر نکنم دیگه با قطر سفر کنه!
صندلی دم درب اضطراری خوبه انتهای هواپیما بده بعد بال خوبه نزدیک اشپزخونه بده
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، yalda91 ، mhz_ir ، el333 ، iman83 ، kouroshd ، afshinghwink ، sce ، behzadb57 ، soruosh
دوستان کسی اطلاع داره اگه زمان ترانزیت تو فرودگاه زیاد باشه شرکت هواپیمائی هتل درنظر میگیره یا نه؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، afshinghwink
(2013-05-29 ساعت 15:30)valencia نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره اگه زمان ترانزیت تو فرودگاه زیاد باشه شرکت هواپیمائی هتل درنظر میگیره یا نه؟

بالای 7 الی 8 ساعت شما میرید بطرف گیت خروجی پاس حودتونو تحویل میدید با تکسی هتل میرید هتل و خودشون برای پرواز بر میگردونن
یکسری شرایط هم داره باید عضو کلوب بود بلیط دو پرواز یک شرکت و کد هم دیگه خوردن و ...
با ایرلاین تماس بگیر
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_aae ، valencia ، kouroshd ، Danoosh ، afshinghwink ، sce ، soruosh ، iman63ir ، Ehsan1358
(2013-05-29 ساعت 15:30)valencia نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره اگه زمان ترانزیت تو فرودگاه زیاد باشه شرکت هواپیمائی هتل درنظر میگیره یا نه؟
در تکمیل پست abas_kasha،
توی این چند سال همه جورشو دیدم، چیزی که فکر میکنیم عادیه ولی میری می بینی به دلیل x بهت هتل نمی دن. دو سری حدود 24 ساعت ترانسیت رو من سراغ دارم که هتل ندادن بهشون.
حتماً موقع گرفتن بلیط موضوع هتل رو مطرح کنین و قبل رفتن مطمئن بشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، afshinghwink ، iman63ir
شركت هواپيمايي جت ايرويز كه تقويت شبكه پروازي خود در مسير هند به ايالات متحده را در دستور كار قرار داده است، فرودگاه بين المللي ابوظبي را به عنوان هاب خود براي انجام غير مستقيم اين پروازها برگزيد.
به گزارش رويترز، اين شركت هواپيمايي سه پرواز خود را در اين مسير از شهرهاي بمبئي و دهلي نو به مقصد نيوارك، نيويورك و شيكاگو انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، جت ايرويز با انجام اين پروازها، بمبئي را به نيوارك، بنگلور را به شيكاگو و دهلي را به نيويورك متصل خواهد كرد كه پروازهاي بمبئي و دهلي از ماه آينده و پروازهاي بنگلور از ماه نوامبر آغاز خواهد شد.
جت ايرويز كه از شهرهاي بمبئي، دهلي و كوچي به ابوظبي پرواز مستقيم دارد، در حدود 60 درصد از درآمدهاي خود را از طريق انجام پروازهاي بين المللي به دست مي آورد.
lمنبع:ایرواسپیس
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، amir82 ، valencia ، yalda91
(2013-06-02 ساعت 10:57)abas_kashan نوشته:  شركت هواپيمايي جت ايرويز كه تقويت شبكه پروازي خود در مسير هند به ايالات متحده را در دستور كار قرار داده است، فرودگاه بين المللي ابوظبي را به عنوان هاب خود براي انجام غير مستقيم اين پروازها برگزيد.
به گزارش رويترز، اين شركت هواپيمايي سه پرواز خود را در اين مسير از شهرهاي بمبئي و دهلي نو به مقصد نيوارك، نيويورك و شيكاگو انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، جت ايرويز با انجام اين پروازها، بمبئي را به نيوارك، بنگلور را به شيكاگو و دهلي را به نيويورك متصل خواهد كرد كه پروازهاي بمبئي و دهلي از ماه آينده و پروازهاي بنگلور از ماه نوامبر آغاز خواهد شد.
جت ايرويز كه از شهرهاي بمبئي، دهلي و كوچي به ابوظبي پرواز مستقيم دارد، در حدود 60 درصد از درآمدهاي خود را از طريق انجام پروازهاي بين المللي به دست مي آورد.
ما هم میتونیم با این شرکت از ایران بریم؟ قیمتهاش چطوره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
(2013-06-07 ساعت 13:35)abas_kashan نوشته:  آقا بهزاد رفتی چیپ ایر به خیالت که سود کردی(راستی چند نفری شما که دو تا پست دو سوال مختلف میپرسی و مکمل نمیکنی اطلاعاترو)
(سلام دوست عزیز من از همین سایت بلیط گرفتم و رفتم ترکیش بلیط رو برام پرینت کرد البته ترکیش می گفت نیازی به پرینت نیست ولی من خواستم و اونا دادن)؟!
،نه جانم بلیط هواپیما چندین کلاس و تایم داره
L - m -n- Q-v-Y
همون کاری که شرکت ترکیش گفته باید انجام بدی راهی نداره
توی شرایط قراردادت ذکر شده تیک ای اگری زدی

(2013-06-03 ساعت 00:35)valencia نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 10:57)abas_kashan نوشته:  شركت هواپيمايي جت ايرويز كه تقويت شبكه پروازي خود در مسير هند به ايالات متحده را در دستور كار قرار داده است، فرودگاه بين المللي ابوظبي را به عنوان هاب خود براي انجام غير مستقيم اين پروازها برگزيد.
ما هم میتونیم با این شرکت از ایران بریم؟ قیمتهاش چطوره؟
بلی میتونید فقط فعلا شریک تجاری برای پرواز به ایران نداره برای دوستانی که سفارت ابوظبی هستند و یک ضرب میگیرند خوبه
قیمت های آن خیلی پایینه نسبت به شرکت های منطقه

میبخشید من خوب متوجه نشدم! الان نامزد من میتونه از سایت چیپت ایر برای من بلیط بگیره؟؟ مشکلی وجود نداره؟؟ چون قیمتهای این سایت خیلی پایینتر از اون چیزیه که آژانس ها اینجا به ما میدن!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2009-07-29 ساعت 14:04)elham نوشته:  من و هدا یه سره گرفتیم 1100000 تومان البته 1 ماه پیش رزرو کرده بودیم و خریدیم شاید اون زمان ارزونتر بوده

میتونه بسته به فاصله ای که تا پروازه قیمت فرق کنه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام:
از دوستان کسی میدونه در پرواز با شرکت هواپیمائی قطری تعداد چمدانها و حداکثر وزن هرکدوم چقدره؟
من خرید اینترنتی کردم و هرچه توی سایتش گشتم چیزی در این باره به چشمم نخورد.
ممنون
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان