کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
یکی از بدترین چیزای ترکیش همین وبسایتش هست که اگه هنگام رزرو بلیط صندلی رو انتخاب نکنید یا کد عضویت برای مایلج رو وارد نکنین دیگه اجازه نمیده که دیرتر اینکار بشه و دیگه فقط از طریق دفتر ترکیش و یا تلفنی قابل انجام هست اونهم نه برای بیش از 2 ماه به هر حال برای من تجربه بدی بود چون ماه پیش رزرو کردم برای ایران و به هوای ایرلاینهای دیگه صندلی رو گذاشتم برای بعد و پوستم کنده شد تا تلفنی اینکارو انجام دادم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، nahid.t ، mhy_1985 ، Saeedv13 ، ابی هانی ، mgolchin13 ، sce ، sasbk ، yalda91 ، Ehsan1358
کسی از دوستان هست که از طریق سایت هواپیمایی امارات,تونسته باشه بلیط رزرو کنه؟
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام دوستان
پرواز داخلی امریکاچه طوری بگیرم؟
وقتی هنوز ایران هستم
امکانش هست؟ چه طوری؟
ممنونم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: nina22 ، mehdi110 ، r_ent ، ابی هانی ، sce ، rouzbehdarvishi
(2013-05-21 ساعت 23:38)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
پرواز داخلی آمریکاچه طوری بگیرم؟
وقتی هنوز ایران هستم
امکانش هست؟ چه طوری؟
ممنونم

کریدیت کارت دارییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نداری دیگه چه سوالی کردم .
سایت رزرز tkt زیاده .
رو سیستم آمادئوس آژانس ها هم میتونی چک کنی و بگیریWink
8XXX * ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، mhy_1985 ، sce
وقتی هنوز ایران هستم
امکانش هست؟ چه طوری؟
ممنونم

اگر کردیت کارت داری برو از هر شرکتی که می خوای از سایتش بگیر، اگر نداری می تونی از بعضی آژانس هایی که اینکار رو با کارمزد نسبتا بالائی انجام میدن تهیه کنی.....فقط اگر احیانا خواستی از کارت دوستای خارجت استفاده کنی حواست باشه که دبیت کارت اروپایی نباشه که ایران کار نمی کنن اونا و مشکل درست میشه.
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، mhy_1985 ، sce
کسی از دوستان هست که از طریق سایت هواپیمایی امارات,تونسته باشه بلیط رزرو کنه؟
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
پاسخ
وقتی هنوز ایران هستم
امکانش هست؟ چه طوری؟
ممنونم
ایرلاین های طرف قرارداد یا کد شیر و یا شریک فروششو تو ایران پیدا کن و بعد از دفتر اصلیشون خریداری کن بهمین سادگی
صادقی JetBlue با امارات کد شیر هست ببین تو دفتر اصلی سیستمشو دارند که صد در صد دارند بگیر
اگر اگر میخوای بری شیکاگو و نمیدونم کجا پیاده میشی که میخوای بری با اتوبوس برو ارزونتره به شدت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mgolchin13 ، sce ، sadeghi897
دوستان تجربه ای که من در خرید بلیط داشتم که امیدوارم برای شما هم خوب باشه
از خیلی از هواپیمایی ها قیمت گرفته بودیم که نرخ ها خیلی فاصله داشت و همه هم بالا
از توی سایت http://www.cheapoair.com یک پرواز خوب با قیمت مناسب پیدا کردم با چند تا از هواپیمایی ها تماس گرفتم و مشخصات دقیق پرواز مورد نظر رو در همون تاریخی که قیمت بهتری داشت رو دادم, که هر کدوم قیمتهای متفاوت اما نزدیک به هم دادند
و در نهایت با ارزونترینشون همون پرواز رو بوک کردیم
نتیجه:
مبدا و مقصد رو توی سایت وارد کنید و تاریخ حدودی که برای پرواز در نظر دارید
می تونید بازه ی زمانی که براش در نظر گرفتید رو روز به روز چک کنید و بهترین پرواز رو انتخاب کنید و از طریق آژانس های هواپیمایی همون پرواز رو با بهترین نرخ بگیرید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ
من میخام با پرواز لوفتهانزا برم ولی طبق چیزی که دوستمون اینجا گفته دو دل شدم که لوفتهانزا برم یا نه.مقصد هم احتمالا شیکاگو هست.یعنی هنوزم اعتصاب میکنن.دیگه کسی هست به این مشکل خورده باشه.آخه جدا از هزینه کمترش تو این پرواز سریعتر از پروازای دیگم میرسهCool
پاسخ
(2013-05-23 ساعت 13:05)mhz_ir نوشته:  من میخام با پرواز لوفتهانزا برم ولی طبق چیزی که دوستمون اینجا گفته دو دل شدم که لوفتهانزا برم یا نه.مقصد هم احتمالا شیکاگو هست.یعنی هنوزم اعتصاب میکنن.دیگه کسی هست به این مشکل خورده باشه.آخه جدا از هزینه کمترش تو این پرواز سریعتر از پروازای دیگم میرسهCool
ماه پیش اغتصاب بود پرواز به پس فرداش موکول شد انهایی که تهرانی نبودند شهر دور بودند یا خارجی هتل میدادند اگرم تو المان گیر بیفتی میتونی بجای غرامت که هتل ندادن بلیط برگشت رایگان بگیری
آلمانی کارش روی اصوله شاید خشک باشند مهمانداراش ولی سرویس دهی عالی دارند
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، Danoosh ، sce ، mhy_1985 ، kouroshd
(2013-05-22 ساعت 18:38)shimoda نوشته:  دوستان تجربه ای که من در خرید بلیط داشتم که امیدوارم برای شما هم خوب باشه
از خیلی از هواپیمایی ها قیمت گرفته بودیم که نرخ ها خیلی فاصله داشت و همه هم بالا
از توی سایت http://www.cheapoair.com یک پرواز خوب با قیمت مناسب پیدا کردم با چند تا از هواپیمایی ها تماس گرفتم و مشخصات دقیق پرواز مورد نظر رو در همون تاریخی که قیمت بهتری داشت رو دادم, که هر کدوم قیمتهای متفاوت اما نزدیک به هم دادند
و در نهایت با ارزونترینشون همون پرواز رو بوک کردیم
نتیجه:
مبدا و مقصد رو توی سایت وارد کنید و تاریخ حدودی که برای پرواز در نظر دارید
می تونید بازه ی زمانی که براش در نظر گرفتید رو روز به روز چک کنید و بهترین پرواز رو انتخاب کنید و از طریق آژانس های هواپیمایی همون پرواز رو با بهترین نرخ بگیرید
www.onetravel.com از همه قیمتهاش بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhz_ir
سلام دوستان.
من تو این چند روز پست های مختلفی تو این تاپیک دیدم و اول از همه تشکر می کنم که اطلاعات خوبشون رو در اختیار امثال ما میزارن.من شخصا به خاطر روحیه محافظه کاری خودم چون ویزامو نگرفتم واسه بلیط اقدامی نکردم و متاسفانه الان فکر کنم باید چیزی حول و حوش 1.5 تا 2 برابری واسه بلیط پول بدم.مقصدم هیوستونه و دوست دارم اگه ممکنه یه چند مورد رو واسم روشن کنین :
1-به نظر می رسه که در بیشتر حالات گرفتن بلیط دوسره بهتره.درسته ؟و اگه اینطور باشه آیا برنگشتن احتمالی مشکلی به وجود نمی آره ؟
2-اینجور که می گن خرید بلیط با کردیت از یو اس مقرون به صرفه تره.درسته به نظر شما؟و اگه جواب بله هست،آیا کسی این روش رو توصیه می کنه ؟اصلا در این حالت شما بلیط رو چه جوری می گیرین ؟در واقع چه جور به دست شما می رسه ؟
3-خرید از سایت های http://www.cheapoair.com/ و http://www.onetravel.com/ در مقایسه با ترکیش و قطریه و...که در واقع برند پروازی هستند چقدر توصیه می شه ؟اگه تو این سایت بلیط رزرو کنیم ،واسه پرداختش با توجه به کردیت نداشتن باید چیکار کنیم ؟
4-کسی از دوستان می دونه ترکیش دفتر نمایندگی تو شیراز داره یا نه ؟
5-تفاوت قیمت بلیط از یک کلاس یکسان مثلا کامفورت بین ایرلاین های ترکیش،قطریه و امارات چقدر با هم فرق داره ؟فکر می کنین تفاوت قیمت بیشتر از 500 هزار تومنه ؟
دوستان می دونم که جواب تمام این سوالا شاید قبلا داده شده.ولی من در واقع می خوام در یک پست برآیند نظرات دوستان رو بگیرم.
ممنون از همگی.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، mgolchin13 ، iman83 ، Ehsan1358
(2013-05-23 ساعت 19:33)sce نوشته:  سلام دوستان.
من تو این چند روز پست های مختلفی تو این تاپیک دیدم و اول از همه تشکر می کنم که اطلاعات خوبشون رو در اختیار امثال ما میزارن.من شخصا به خاطر روحیه محافظه کاری خودم چون ویزامو نگرفتم واسه بلیط اقدامی نکردم و متاسفانه الان فکر کنم باید چیزی حول و حوش 1.5 تا 2 برابری واسه بلیط پول بدم.مقصدم هیوستونه و دوست دارم اگه ممکنه یه چند مورد رو واسم روشن کنین :
1-به نظر می رسه که در بیشتر حالات گرفتن بلیط دوسره بهتره.درسته ؟و اگه اینطور باشه آیا برنگشتن احتمالی مشکلی به وجود نمی آره ؟
بلیط هواپیما چند مدل است Y,V,Qکه دارای مدت انقضای متفاوت است اگر بیشتر یکسال بازگشت شما طول میکشه یک طرفه بگیرید
2-اینجور که می گن خرید بلیط با کردیت از یو اس مقرون به صرفه تره.درسته به نظر شما؟و اگه جواب بله هست،آیا کسی این روش رو توصیه می کنه ؟اصلا در این حالت شما بلیط رو چه جوری می گیرین ؟در واقع چه جور به دست شما می رسه ؟
تو فرودگاه براتون مشکل ایجاد میشه چون کردیت به اسم شخص دیگری هست و باید اصل کارت همراهتون باشه و یا صاحب کارت (توی سایتش درج شد) تماس بگیره یا از ایمیل برای شما بگیره و بنام (من چند مسافر کثیر السفر اینطوری شنیدم دوستان خلافشو میگن)
اگر دبیت دارید بصرفست ؛نیاز به دست رسیدن ندارید پرینتشو میگیرید

3-خرید از سایت های http://www.cheapoair.com/ و http://www.onetravel.com/ در مقایسه با ترکیش و قطریه و...که در واقع برند پروازی هستند چقدر توصیه می شه ؟اگه تو این سایت بلیط رزرو کنیم ،واسه پرداختش با توجه به کردیت نداشتن باید چیکار کنیم ؟
چرا ارزانند 1.چون تعدادی صندلی پیش خرید کردند 2.مایل پروازی هزینه مابه التفاوت پوشش داده
این سایت چه دردی میخورند:شما تاریخهایی که مد نظرت چک کنید روزهای ارزانو نشون میده بعد همان تاریخو تو سایت شرکت اصلی بزنید و رزو کنید (بیشتر جنبه راهنمایی و صرفه جویی وقت داره)
4-کسی از دوستان می دونه ترکیش دفتر نمایندگی تو شیراز داره یا نه ؟
http://www.turkishairlines.com/en-ir/cor...fices.aspx
5-تفاوت قیمت بلیط از یک کلاس یکسان مثلا کامفورت بین ایرلاین های ترکیش،قطریه و امارات چقدر با هم فرق داره ؟فکر می کنین تفاوت قیمت بیشتر از 500 هزار تومنه ؟
براساس گران بودن :قطر-امارات-ترکیش
دوستان می دونم که جواب تمام این سوالا شاید قبلا داده شده.ولی من در واقع می خوام در یک پست برآیند نظرات دوستان رو بگیرم.
ممنون از همگی.
موفق باشین.
موید باشید در سایت شیراز ترکیش ایرلاین یک پیشنهاد عالی برای هیوستون هست از دست ندهید http://www.shiraztk.com/PHomePage.aspx
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، amir82 ، Danoosh ، mhy_1985 ، milad_aae ، el333 ، sce ، nina22 ، Solmazzz ، afshinghwink ، soruosh ، far62 ، Ehsan1358
(2013-05-25 ساعت 21:26)yalda91 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 13:45)mehdiii نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 13:10)yalda91 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 13:05)mhz_ir نوشته:  کسی بلیتشو از cheapoair.com یا onetravel.com خریده؟اگر از این سایتها رزرو کنیم امکان تغییر تاریخ داره؟
سلام دوستان .منم می خواستم این سوالو بپرسم آیا کسی از این سایتها بلیط خریده ،مطمئن هستن؟چون واقعا قیمتهاشون با خودسایت ایرلاینها متفاوت هست .اگه میشه فوری اینو جواب بدید.ممنون می شم .

خیلی معذرت میخوام دوستان
ولی خیــــــــــــــــــــــــــلی خوب میشه اگر قبل از پرسیدن سوالاتتون تاپیک رو مطالعه کنید. دقیقاً چندتا پست بالاتر شیمودا و عباس توضیح خیلی خوبی داده. دیگه از این توضیح بهتر نمیدونم دنبال چه چیزی هستید !!!!!

دوست عزیز من همه پست ها رو می خونم اما پرسیدم کسی مستقیم از سایت استفاده کرده یا نه ؟چون وقتی تو گوگل رنکینگشونو چک می کنی 6و6.75 هستن و یه جا از سایت چیپ 183 نفر شکایتی داشتن .چون تفاوت قیمتهاش خیلی با سایتهای اصلی زیاد خواستم مطمئن بشم از کسی که استفاده کرده ومشکلی تو بلیط نبوده .ممنون میشم کمک کنید.
به این تاپیک یک سری بزن:
http://mohajersara.com/thread-3049-post-...#pid340803
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، milad_aae ، yalda91 ، afshinghwink
سلام عباس

بلیط ام رو گرفتم ایران ایر برای انکارا و طبق معمول ایرباس 330

دفغه قبل هم با همین هواپیما رفتم استانبول. میشه یه توضیحی راجع به امنیت هواپیماهای ایرباس ایران ایر بدی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، abas_kashan ، afshinghwink ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان