کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
سلام به همه دوستان

بالاخره بلیط رو از سایت cheapoair.com گرفتم با پرواز امارات از تهران مستقیم به لس آنجلس ( رفت و برگشت ) برام 1397$ آب خورد ولی دیگه مشکل پرواز کانکشن در داخل آمریکا و پرداخت هزینه چمدون هارا ندارم

و اما یه تجربه برای کسانی که میخوان از سایت چیپو بیلط بگیرن ! اولا گول قیمت های که میزنه رو نخورن! یعنی چی؟ یعنی مثلا یه تاریخ رو میزنید بهتون میگه 1359$ بعد که میرید برای بوکینگ و مشخصات تون و شماره کارت رو وارد میکنید میگه ! شرمنده پرواز پر شده ! و جا نداره ! من بیشتر از 10 بار امتحان کردم آخرش زنگ زدم بهشون و گقتم چرا سایت اینطوریه اولش نشون میده و بعد میگه نیست ! هر روز هم میزنم همینه ! خلاصه آخرش برام چک کرد و بلیط رو گرفت . (یکمی حوصله میخواد که مشخصات رو دقیق بدید که خدایی نکرده اشتباه نکنند)

مخصوصا پرواز صبح امارات رو اصلا نمیشه از این چیپو گرفت منظورم اون پرواز 5 صبح هست که فقط 1-2 ساعت تو فرودگاه دبی هستید برای پرواز بعدی که به لس آنجلس هست. اگه اونو بخواهید کلی باید بیخودی پول بدید درصورتی که توی سایت میزنه موجوده! من آخرش پرواز 11 شب تهران رو گرفتم و حدود 7 8 ساعت باید تو فرودگاه دبی سر کنم که فکر نکنم زیاد بد باشه Smile

با آرزوی موقیت برای همه دوستان راستی اگه کسی 9 سپتامبر میاد بگه که صندلیهامون رو پیش هم بگیریم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، usa lover ، romance33 ، Soap McTavish ، tajhizgaran ، kouroshd ، amir82
سايت CHEAPOAIR خوبه منتها از دارنده كارت استعلام تلفني ميگيره. اگر تلفنی که به بانک اعلام شده( چه کارت خودتون باشه چه کارت دوستتون) خاموش باشه، کنسل میشه. سایتهای دیگه هم مثل کایاک که اصلا ایران را حذف کردند!
دو نکته دیگه:
یکسری از بلیطهاش سرکاریه. یعنی قیمتش مناسبه و شسما تا آخرین مرحله میروید ولی فیل میشه. از این بدتر، ایبنه که نیم ساعت بعد یک خانم هندی زنگ میزنه و میبگه بلیطی که مثلا ۹۸۰ دلار بود و نتونستید بگیرید، می تونم با قیمت مثلا ۱۲۴۰ دلار براتون بگیرم. که واقعی هست ولی کلاه برداری سایت چیپوایر و ادمیناش هست، فکر کنم.
دیگه اینکه اکثر بلیطهاش( شاید بشسه گفت همه اش) نانریفاندبل هست.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، usa lover ، sysmaster ، kouroshd ، roeentan ، amir82
(2013-08-18 ساعت 02:16)hoseyn نوشته:  سايت CHEAPOAIR خوبه منتها از دارنده كارت استعلام تلفني ميگيره. اگر تلفنی که به بانک اعلام شده( چه کارت خودتون باشه چه کارت دوستتون) خاموش باشه، کنسل میشه. سایتهای دیگه هم مثل کایاک که اصلا ایران را حذف کردند!
دو نکته دیگه:
یکسری از بلیطهاش سرکاریه. یعنی قیمتش مناسبه و شسما تا آخرین مرحله میروید ولی فیل میشه. از این بدتر، ایبنه که نیم ساعت بعد یک خانم هندی زنگ میزنه و میبگه بلیطی که مثلا ۹۸۰ دلار بود و نتونستید بگیرید، می تونم با قیمت مثلا ۱۲۴۰ دلار براتون بگیرم. که واقعی هست ولی کلاه برداری سایت چیپوایر و ادمیناش هست، فکر کنم.

ذوست عزیز من خودم از کایاک گرفتم و مشکلی هم نبود.هواپیمایی اتحاد به لس انجلس.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، battosai
نمی دونم شما کی اقدام کردید ولی کمتر از یکماهه این داستان هست، اگر الان چک کنید می بینید که متاسفانه مقصد ومبدا تهران را به بهانه تحریم حذف کرده اند.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، usa lover ، kouroshd ، roeentan ، ghasoo
(2013-08-18 ساعت 04:11)hoseyn نوشته:  نمی دونم شما کی اقدام کردید ولی کمتر از یکماهه این داستان هست، اگر الان چک کنید می بینید که متاسفانه مقصد ومبدا تهران را به بهانه تحریم حذف کرده اند.

سلام دوست عزیز فرمایش شما کاملاً درسته من هم 5 روز بعد از اینکه گرفتم دیگه از ایران باز نمیکرد ولی این دو روزه که وارد شدم از مبدا تهران مشکلی نداره پرواز هارو باز میکنه.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amin arefi ، tajhizgaran ، kouroshd ، battosai ، ghasoo
(2013-08-18 ساعت 11:53)romance33 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 04:11)hoseyn نوشته:  نمی دونم شما کی اقدام کردید ولی کمتر از یکماهه این داستان هست، اگر الان چک کنید می بینید که متاسفانه مقصد ومبدا تهران را به بهانه تحریم حذف کرده اند.

سلام دوست عزیز فرمایش شما کاملاً درسته من هم 5 روز بعد از اینکه گرفتم دیگه از ایران باز نمیکرد ولی این دو روزه که وارد شدم از مبدا تهران مشکلی نداره پرواز هارو باز میکنه.موفق باشید.
يك توضبح بدم كه اين مشكل عدم نمايش ايران و تهران هنوز وجود داره ولي!!!
وقتي شما در قسمت مبدا ميزني تهران خودش به صورت اتوماتيك فرودگاهي را نشون نميده ولي شما اهميت نديد و بنويسيد تهران و مقصد را هم مشخص كنيد و زمان پرواز و بر روي سرچ كنيد با كمال تعجب ميبينيد كه اطلاعات پروازي را نشون ميده!!! WinkWink
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، usa lover ، sysmaster ، kouroshd ، roeentan ، MEHDIREZAEI ، amjad
(2013-08-17 ساعت 14:27)valencia نوشته:  دوست عزیز اگه امکانش هست در مورد پروازتون به شیکاگو با لوفتهانزا توضیح بدین و اینکه کیفیت پرواز چطور بود؟

دوست عزيز كيفيت پرواز با لوفت هانزا خوب بود . ولي كلاً غذايي كه سرو مي شد رو دوست نداشتم اما با امارات كه سفر كردم هم پذيرايي شون رو دوست داشتم هم فيلمهاي به روزتري داشت و كلاً‌ از تهران تا لوس آنجلس مشغول فيلم ديدن بودم و حوصله ام سر نرفت در حال حاضر پروازهاي امارات و قطر فكر كنم بهتر باشن البته اين موضوع كاملاً سليقه ايه.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، usa lover ، valencia ، kouroshd ، roeentan ، behzadb57 ، romance33 ، MEHDIREZAEI ، 5ina ، hana_fd
(2013-08-18 ساعت 02:16)hoseyn نوشته:  سايت CHEAPOAIR خوبه منتها از دارنده كارت استعلام تلفني ميگيره. اگر تلفنی که به بانک اعلام شده( چه کارت خودتون باشه چه کارت دوستتون) خاموش باشه، کنسل میشه. سایتهای دیگه هم مثل کایاک که اصلا ایران را حذف کردند!
دو نکته دیگه:

حق با شماست اگه توسط سایت بصورت آنلاین بخوایند ازش خرید کنید با شماره ای که دادید تماس میگیرند ولی اگه خودتون بهشون زنگ بزنید و تلفنی بلیط رو بخرید هیچ مشکلی پیش نمیاد . بعد از خرید هم یه ایمیل بهت میاد که برای وریفای کردن کردین کارت در زمان کوتاه تر به بهتره به ایمیل cauth@cheapoair.com کپی کارت اعتباری را براشون بقرستید همه این مراحل کمتر از 20 دقیقه طول میکشه و بلیطتون را خواهید گرفت.

سایت کایاک هم سایت خوبیه ولی متاسفانه از مقصد ایران بیشتر مواقع قابل استفاده نیست .
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام دوستان
من بليط تهران لوس آنجلس رو از قطر اير لاين با 2 استاپ و 46 کيلو بار مجاز برای هر نفر گرفتم 766$
به نظرم تفاوت قيمتش با امارات و ترکيش خيلی زياده فقط تنها ايرادش 2 استاپه بودنشه که برای ما زياد مهم نيستSmile
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، kouroshd ، roeentan ، behzadb57 ، romance33 ، 5ina ، tajhizgaran
[quote='sgkco24' pid='397010' dateline='1376895593']
سلام دوستان
من بليط تهران لوس آنجلس رو از قطر اير لاين با 2 استاپ و 46 کيلو بار مجاز برای هر نفر گرفتم 766$
به نظرم تفاوت قيمتش با امارات و ترکيش خيلی زياده فقط تنها ايرادش 2 استاپه بودنشه که برای ما زياد مهم نيستSmile
[/qu
این قیمت یکطرفه هست دوست عزیز؟ خودتون از سایت تهیه کردین یا از آژانس گرفتین؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، Soap McTavish ، roeentan ، behzadb57 ، romance33 ، 5ina ، shatsi
(2013-08-19 ساعت 11:29)sgkco24 نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز
می شه یه شماره تماس از جائی که بلیط گرفتید به من بدهید
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، romance33
دو نکته دیگه:

دوست عزيز تجربه شخصي من متفاوت با اون چيزي كه شما فرموديد
من از يران از ايت بليط خريدم و رفتم امريكا و هيچتماسي هم با من نگرفتن اصلا امكانش را نداشتند چون موبايل مريكام خاموش بود

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kouroshd ، hoseyn
(2013-08-18 ساعت 00:55)sysmaster نوشته:  سلام به همه دوستان

بالاخره بلیط رو از سایت cheapoair.com گرفتم با پرواز امارات از تهران مستقیم به لس آنجلس ( رفت و برگشت ) برام 1397$ آب خورد ولی دیگه مشکل پرواز کانکشن در داخل آمریکا و پرداخت هزینه چمدون هارا ندارم

و اما یه تجربه برای کسانی که میخوان از سایت چیپو بیلط بگیرن ! اولا گول قیمت های که میزنه رو نخورن! یعنی چی؟ یعنی مثلا یه تاریخ رو میزنید بهتون میگه 1359$ بعد که میرید برای بوکینگ و مشخصات تون و شماره کارت رو وارد میکنید میگه ! شرمنده پرواز پر شده ! و جا نداره ! من بیشتر از 10 بار امتحان کردم آخرش زنگ زدم بهشون و گقتم چرا سایت اینطوریه اولش نشون میده و بعد میگه نیست ! هر روز هم میزنم همینه ! خلاصه آخرش برام چک کرد و بلیط رو گرفت . (یکمی حوصله میخواد که مشخصات رو دقیق بدید که خدایی نکرده اشتباه نکنند)

مخصوصا پرواز صبح امارات رو اصلا نمیشه از این چیپو گرفت منظورم اون پرواز 5 صبح هست که فقط 1-2 ساعت تو فرودگاه دبی هستید برای پرواز بعدی که به لس آنجلس هست. اگه اونو بخواهید کلی باید بیخودی پول بدید درصورتی که توی سایت میزنه موجوده! من آخرش پرواز 11 شب تهران رو گرفتم و حدود 7 8 ساعت باید تو فرودگاه دبی سر کنم که فکر نکنم زیاد بد باشه Smile

با آرزوی موقیت برای همه دوستان راستی اگه کسی 9 سپتامبر میاد بگه که صندلیهامون رو پیش هم بگیریم

دوست من اگر استاپتون در دبی بیش از ۸ ساعت هست می تونید از امارات بخواهید که براتون در دبی هتل تهیه کنند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، kouroshd ، romance33 ، el333 ، Danoosh ، Ehsan1358 ، shadi79
(2013-08-19 ساعت 11:29)sgkco24 نوشته:  سلام دوستان
برا داخل امریکا چطور؟ برا بارها نیازی نیست که هزینه جداگانه برا بارها بپردازید؟ چون ایرلاین داخلیه
۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kouroshd
(2013-08-19 ساعت 22:13)behzadb57 نوشته:  
دو نکته دیگه:

دوست عزيز تجربه شخصي من متفاوت با اون چيزي كه شما فرموديد
من از يران از ايت بليط خريدم و رفتم امريكا و هيچتماسي هم با من نگرفتن اصلا امكانش را نداشتند چون موبايل مريكام خاموش بود
خوشحالم که اذیت نشدید. البته اگر با کارت خودتون خرید کردید که دیگه استعلام نداره، منظورم خرید بلیط به اسم کسی غیر از صاحب کارت بود.
حدود سه هفته قبل يكي از دوستان گفت كه cheapoair سعي كرده بود با صاحب كارت تلفني صحبت كنه و گير داده بود كه شماره تلفن بايد هموني باشه كه به اسم صاحب كارت در بانكش ثبت شده و بعد هم گفتن كه با بانك تماس مي گيرن براي احراز هويت وگرنه بليت رو تاييد نمي كنن. به ايميل و مكالمات از طريق تلفنهاي ديگه هم رضايت ندادن. البته نفهميدم آخر داستان چي شد.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان