کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
ضمن تشکر از دانش افزایی انجام شده، متاسفانه این موارد برای خیلی ها اتفاق اقتاده و فقط در جهت اطلاع رسانی به دوستان برای پیش بینی تمهیدات لازمه یادآوری شد.
متاسفانه سایت کایاک برخورد نامناسبی طی یک ماه گذشته داشته که بعضا متغیر هم بوده و در جواب اعتراض دوستان این جواب بی ربط را ابتدا دادند:
, KAYAK is now part of the Priceline Group and the Priceline Group has a policy that it will not facilitate transactions with Iran
ولی با پافشاری های انجام شده، اول اسم تهران برگشت و بعد شهرهای دیگه.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، romance33 ، Danoosh ، roeentan ، اریوبرزن
دوستان عزیز شوهر من تقریبا 12 روز پیش از cheapoair بلیط خرید با قیمت خیلی ارزون با هواپیمایی بریتیش بعد رفت دفتر خود بریتیش اونجا بلیط رو براش پرینت گرفتن خود دفتر بریتیش تعجب کردن که چقدر بلیط رو با قیمت مناسب گرفته ولی گفتن همه چی درسته و پولشم پرداخت شده امروز هم شوهرم پرواز داشت و مشکلی هم نبود در ضمن شوهرم با کارت خودش بلیط رو خرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
(2013-08-23 ساعت 10:23)golesang نوشته:  دوستان عزیز شوهر من تقریبا 12 روز پیش از cheapoair بلیط خرید با قیمت خیلی ارزون با هواپیمایی بریتیش بعد رفت دفتر خود بریتیش اونجا بلیط رو براش پرینت گرفتن خود دفتر بریتیش تعجب کردن که چقدر بلیط رو با قیمت مناسب گرفته ولی گفتن همه چی درسته و پولشم پرداخت شده امروز هم شوهرم پرواز داشت و مشکلی هم نبود در ضمن شوهرم با کارت خودش بلیط رو خرید

از ایران این کارو انجام دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-08-23 ساعت 12:05)kouroshd نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 10:23)golesang نوشته:  دوستان عزیز شوهر من تقریبا 12 روز پیش از cheapoair بلیط خرید با قیمت خیلی ارزون با هواپیمایی بریتیش بعد رفت دفتر خود بریتیش اونجا بلیط رو براش پرینت گرفتن خود دفتر بریتیش تعجب کردن که چقدر بلیط رو با قیمت مناسب گرفته ولی گفتن همه چی درسته و پولشم پرداخت شده امروز هم شوهرم پرواز داشت و مشکلی هم نبود در ضمن شوهرم با کارت خودش بلیط رو خرید

از ایران این کارو انجام دادن؟

نه شوهر من از یکی از کشورهای اروپای شرقی پرواز داشت برای آمریکا از همونجا هم بلیط خرید البته از سایت cheapoair و با دبیت کارت بانک آو آمریکا بلیطش رو خرید فکر نمیکنم مهم باشه از کدوم کشور بلیط بخریم چون داریم آنلاین میخریم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، valencia ، Danoosh ، romance33 ، gbtm ، محبت ، tajhizgaran
کسی از دوستان این سایت رو امتحان کرده؟
قیمتهای خوبی داره
http://nikantravel.com
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، romance33 ، محبت ، AsemanAbee ، tajhizgaran
با سلام به دوستان عزیز
[عکس: logo.gif]
امروز قصد دارم شما را با هواپیمایی بلاروس جهت پرواز های اروپایی آشنا کنم،این شرکت با دارا بودن 20 فروند هواپیمای بروز و گذران از برنامه نوسازی شرقی به غربی میتوان در حد شرکت ها مطرح اروپایی نام برد
[عکس: 220px-Embraer_ERJ-170-200LR_175LR_Belavi...646%29.jpg]
با توجه به نیاز بالای مسافران اروپایی هموطن این شرکت پرواز های خود را به تهران راه اندازی کرده است(لیست مقاصد)
امکان خرید در وبسایت این شرکت موجود است در صورت دارا نبودن دبیت کارت میتوانید از دفتر تهران که در آخر این پست ذکر میشود مراجعه کنید
(جهت مشاهده نمونه رزوشن سیستم کلیک نمایید)
[عکس: ffp_card.jpg]
سیستم مایلج (تقدیر از مسافرین کثیر السفر)Belavia Leader نامیده میشود جهت آشنایی و رویت امتیاز دهی بر روی این لینک کلیک نمایید
در آخر آدرس نمایندگی فروش این شرکت در تهران برای شما دوستان عزیز قرار میدهم (البته زمان انتظار پاسخگویی از طرف سایت رسمی به بنده کمتر از یک روز بوده که قابل توجه است)
[عکس: belavia2.JPG]
در آخر نمای یک فروند امبرار 175 ساخت برزیل
[عکس: pwEmbraer.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، amir82 ، kouroshd ، el333 ، gbtm ، roeentan ، Danoosh ، battosai ، محبت
[font=Tahoma]دوستان عزیز.لطفا درمورد خرید بلیط از سایت کایاک راهنمایی کنید.ما کردیت کارت نداریم. [/font]Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 22:36)نوروز نوشته:  [font=Tahoma]دوستان عزیز.لطفا درمورد خرید بلیط از سایت کایاک راهنمایی کنید.ما کردیت کارت نداریم. [/font]Big Grin

دوست عزیز خرید از سایت کایاک و دیگر سایتهای فروش اینترنتی بلیط فقط با کردیت میشه پرداخت کرد مثل عابر بانکهای ما در ایران که باهاش خرید میکنیم.شما باید از طریق کسی که کارت بانکی و کردیت داره در آمریکا خرید کنید.من هم از کایاک واسه همسرم بلیط خریدم و امروز هم پروازشون بود رفتن ولی از آمریکا واسم گرفتن و با کارت پرداخت کردن.ببینین کسی میتونه این پولو از اونجا بده و شما بهش پرداخت کنید؟
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kouroshd ، amin arefi ، raam12000 ، محبت
اگه کسی از مالزی کریدیت کارت داشته باشه هم میتونه از این سایتها بلیط بگیره ؟
2013AS8xxx
کنسولگری: ابوظبی 1 نفر
مصاحبه: june 2 2013
دریافت ویزا: یکضرب Smile
شهر انتخابی : LAS VEGAS
اگر کسی مایل بود برای همسفر و همخانه بودن(اول آبان) پیام خصوصی بگذارید لطفا ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
(2013-08-25 ساعت 11:53)ARSHIYA USA نوشته:  اگه کسی از مالزی کریدیت کارت داشته باشه هم میتونه از این سایتها بلیط بگیره ؟

بله.همه جای دنیا دارن غیر از ما تو ایران.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kouroshd ، behzadb57 ، Danoosh ، ARSHIYA USA
(2013-08-26 ساعت 10:25)mhz_ir نوشته:  دوستان اونایی که بلیتشون رو میخان از سایت ها بخرن میخاستم بهشون راجع به خرید بلیت اینترنتی یه موردی رو بگم.من از cheapoair بلیت Not Refundable آنکارا-شیکاگو با لوفتهانزا گرفتم ولی با جریمه 157$ رو تغییر تاریخ دادم.البته مقدار جریمه بستگی به تاریخی هم میدین داره فکر نکنین هر تاریخی دادین همین مبلغ در میاد.همینو من چند روز قبل و بعدشو سوال کردم تقریبا به 350$ میرسید.
کلا متغیره و بسته به تاریخی میدید داره.اگه زمان تغییرش براتون خیلی دقیق نیست میتونید مینیمم جریمه رو از agent بپرسید وگرنه اگه تاریخ تغییر براتون مهمه دیگه هر جریمه بگن باید بدید.
فکر نکنید یه بار جریمه دادید دیگه تا چند ماه میشه بدون جریمه یا با جریمه کم تغییرش داد،ولی همونطور گفتم مسئله اینه که میشه تغییر تاریخ داد و نمیسوزه و اینکه برای هر بار تغییر تاریخ باید جریمه ای رو بسته به تاریخی میخاین بدید.
تو پروازای سیستمی که آژانس میده بسته به اون پرواز که تا چند ماه هست و تا اون موقع میتونید بدون جریمه و با جریمه کم تغییر بدید(البته پولشم یه جورایی بهش اضافه کردن) ولی این بلیتا اینطوری نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، محبت
سلام به همه دوستای گل مهاجرسرایی.از اونجایی که به یه عده از دوستان قول داده بودم وقتی همسرم برگشت آمریکا راجع به ایرلاینی که باهاش سفر کرده بنویسم پس حالا الوعده وفا:هواپیمایی الاتحاد که مال شیخ نشین ابوظبی هستش.من از سایت کایاک در یک آفر خوب چند ساعتی بلیط رو به مقصد لس آنجلس به قیمت 857$ خریدم.Cool من بابت کاری در شب پرواز به دفترشون در قسمت دفاتر اداری فرودگاه امام رفتم و باید بگم که برخوردشون فوق العاده بود و اصلا هم واسه 1 تا 2 کیلو اضافه بار اذیت نکردن و به قول معروف زیر سیبیلی رد کردن Big Grin .بقیشم که من تو پرواز نبودم و از طرف همسرم نقل قولهWinkفضای بین صندلی ها خیلی خوب بوده (بهتر از لوفتانزا) پذیراییشون هم حرف نداشته و برخورد اتندنت هاش هم خیلی عالی بوده ولی تنها چیزی که بوده وجود تعداد زیاد مسافرین هندی و عرب بوده.ولی کلاً از پرواز اتحاد راضی بود چون دفعه قبل با لوفتانزا وبا قیمتی بس گزافتر رفته بودن واصلا از اون راضی نبودن. پول بار جدا هم نگرفته بودن چون وسط راه با امریکن ادامه داده بودن مسیرو.امیدوارم به دردتون بخوره.همتون رو دوست دارم به امید بر اورده شدن آرزوی همه منتظران مهاجرسرایی.Big Grin
پاسخ
سلام
بلاروس از تهران به میلان یک طرفه آفر داده265 یورو !!! و از ایروان به پاریس288 یورو!!!(هر دو قبل از مالیات)عالی نیست؟ البته با 20 کیلو بار و8 کیلو کابین
http://en.belavia.by/news/special_offers/
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، romance33 ، tajhizgaran
(2013-09-01 ساعت 16:26)amjad نوشته:  سلام
بلاروس از تهران به میلان یک طرفه آفر داده265 یورو !!! و از ایروان به پاریس288 یورو!!!(هر دو قبل از مالیات)عالی نیست؟ البته با 20 کیلو بار و8 کیلو کابین
http://en.belavia.by/news/special_offers/
باترکیش حول 641 یورو هست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tajhizgaran
دوستان کسی از سیروس تراول بلیط خریده؟ قیمتاش خیلی پاییتنره. میشه اطمینان کرد؟
۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان