موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم از همین الان برای پنج ماهه دیگه می خوایم بلیط لس انجلس بگیریم. بهترین قیمت رو خودم انلاین از ایرلاین ها مثل (قطری یا ترکیش) بگیرم بهتره یا از ازانس بخرم؟
پیشنهادتون چیه؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
درود بی پایان خدمت دوستان و سروران گرامی
من برای اولین ورودم به آمریکا مسیر تهران-دوحه-شیکاگو-لس آنجلس رو آنلاین از هواپیمایی قطری می خوام بگیرم
از دفتر قطری پرسیدم مثینکه پرواز شیکاگو به لس آنجلس (که با امریکن ایرلاین انجام میشه) از همون فرودگاهی که از دوحه وارد میشیم انجام میشه فقط از ترمینال 5 باید رفت ترمینال3
جابجایی بین این 2ترمینال به چه شکله-چقدر زمان میبره؟ با چه وسیله ای باید برم؟
برای انجام کارهای مهاجرتی بین 2پرواز در شیکاگو حداقل چقدر زمان لازمه؟
با قطری 2تا 23کیلو می تونم ببرم ولی با امریکن یه جا تو سایتش گفته برای اولین و دومین بگیج باید به ترتیب 25$ و 35$ پرداخت کنیم و یه جا دیگه تو قسمت استثنا ها گفته اونایی که از آسیا می یان هزینه ای لازم نیست پرداخت کنن. حالا موندم واقعا برای مورد من 2تا 23کیلو با امریکن چه قدر مشمول هزینه میشه؟
ممنون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با قطر بله ولی با ایرلاین های آمریکایی فقط 1 دونه 23 کیلو بقیش جریمه داره.
[/quote]
اطلاع دارید برای یه 23کیلوی اضافه چقدر باید به امریکن پرداخت کنم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنده قصد رزرو پرواز از سایت قطر ایرویز به مقصد نیویورک رو دارم. منتها وقتی که برای رزرو اقدام می کنم برای یک پرواز با سه قیمت مختلف مواجه می شوم که سه option:
Economy restricted
Economy semi-flexible
Economy flexible
قرار دارد.
منظور از این سه option چیه؟ چون تفاوت قیمت هاشون زیاده.
با تشکر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 23:36)amjad نوشته: (2013-08-12 ساعت 22:25)abas_kashan نوشته: (2013-08-12 ساعت 22:04)amjad نوشته:
(2013-08-12 ساعت 22:29)mz64 نوشته: (2013-08-12 ساعت 22:04)amjad نوشته:
از توضیح شما دوستان کمال تشکر رو دارم
داشتم فکر میکردم اگر خرید اینترنتی داشته باشم ویا حتی از اژانسی بلیط بگیرم و بلیطها یکپارچه هم باشند ویا دارای علامت شیر والیانس هم باشن و.... باید نشانه ای ،حرف مخففی اصطلاحی چیزی رو بلیط آدم باشه تا بتونی در فرودگاه ترانزیت یخه یکیو - برا خدماتی که پرداخت هزینه شو با آژانس یا سایت فروشنده بلیط داشتی - بگیری!(نمیخوام یهو یادم بیافته کارمند اون آژانسه با اون دکو پزش چرا داشته موقع گرفتن پول لبخند میزده!!!!)جائی ،مرجعی ،رفرنسی نیست تا آدم انواع خدمات موجود در هر نوع بلیط ،ایر لاین یا هر کلاس پروازی رو بدونه؟
دیگه اینکه COMFORTچه کلاس پروازی هست ؟ من در سایتها فقط همون 3کلاس پروازی استاندارد رو میبینم؟!
با سلام
از دوستان محترم کسی اطلاعی داره؟نداره؟ همه تو سالن ترانزیت خوابیدن؟بابا سخت با بچه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 15:23)kouroshd نوشته: (2013-08-08 ساعت 23:36)آسمان نیلگون نوشته: (2013-08-06 ساعت 22:58)romance33 نوشته: (2013-08-06 ساعت 22:35)kouroshd نوشته: درود بی پایان خدمت دوستان و سروران گرامی
من برای اولین ورودم به آمریکا مسیر تهران-دوحه-شیکاگو-لس آنجلس رو آنلاین از هواپیمایی قطری می خوام بگیرم
از دفتر قطری پرسیدم مثینکه پرواز شیکاگو به لس آنجلس (که با امریکن ایرلاین انجام میشه) از همون فرودگاهی که از دوحه وارد میشیم انجام میشه فقط از ترمینال 5 باید رفت ترمینال3
جابجایی بین این 2ترمینال به چه شکله-چقدر زمان میبره؟ با چه وسیله ای باید برم؟
برای انجام کارهای مهاجرتی بین 2پرواز در شیکاگو حداقل چقدر زمان لازمه؟
با قطری 2تا 23کیلو می تونم ببرم ولی با امریکن یه جا تو سایتش گفته برای اولین و دومین بگیج باید به ترتیب 25$ و 35$ پرداخت کنیم و یه جا دیگه تو قسمت استثنا ها گفته اونایی که از آسیا می یان هزینه ای لازم نیست پرداخت کنن. حالا موندم واقعا برای مورد من 2تا 23کیلو با امریکن چه قدر مشمول هزینه میشه؟
ممنون
با قطر بله ولی با ایرلاین های آمریکایی فقط 1 دونه 23 کیلو بقیش جریمه داره.
Domestic Flights =پرواز های داخلی آمریکا، برای حتی یه چمدون هم پول می
گیرن.زیر 23 کیلو رو 25$ میگیرن.دومین چمدون رو 35$ میگرن.
فقط 12 کیلو تو کابین مجانیه.خوراکی هم تو پرواز باید خرید!!!! فقط دلتا ایرلاین چمدون اولش مجانیه اونم چون پروازاش اصولا گرون تره!!
اگه میتونید پروازاتونو از اول به قصد مقصد بگیرید که اینترنشنال محسوب بشید و پول زور ندید.
پس با توجه به توضیحات دوستمون آسمان نیلگون میشه این طوری برداشت کرد که 1-امریکن ایرلاین برای پرواز داخلیش,2تا 23کیلو رو فقط در مجموع 60$ اضافه میگیرن؟(این مورد استثنایی نداره؟ تو سایت امریکن یه جا گفته برای مسافرین آسیایی هزینه ای گرفته نمیشه!)
چون من فکر می کردم برای این مقدار بار خیلی بیشتر از 60$ باید در فرودگاه پرداخت کرد!(جایی دوستان نوشته بودن 100-150$ ازشون گرفتن)
2-دوستانی که با فرودگاه شیکاگو آشنایی دارن در مورد نحوه جابجایی و زمان مورد نیاز برای رفتن از ترمینال 5 به ترمینال 3 محبت کنن راهنمایی کنن.
دوست عزيز فرودگاه من هم سال گذشته در بدو ورود به آميركا فرودگاه اوهير شيكاگو بود . كارهاي مهاجرتي خيلي سريع حدود نيم ساعت و با احترام كامل و خوشامدگويي انجام شد كه من اصلآ انتظارش رو نداشتم در ضمن اصلاًساكهامون رو هم نگشتن . از سالن international به سالن پروازهاي داخلي نگران نباشيد ترن داره و حدود 10-5 دقيقه اي طول مي كشه . زمانيكه boarding pass پرواز بعدي رو گرفتيم دوباره همونجا ساكها رو تحويل داديم و در مقصد تحويل گرفتيم . ما نفري دو چمدون داشتيم . فكر كنم ميزان بار در مورد connecting flights ها معمولاً فرق مي كنه و جريمه نمي شيد. البته اين نكته رو هم بگم كه همراه داشتن يك carry on مجانيه و براي هر چمدون اضافه براساس وزنش بين 40-20$ پول مي گيرن.
هواپيماهاي امريكن ايرلاين خيلي كوچيكه و پذيرايي فقط با آب انجام مي شه اگه چيز ديگه اي بخواييد بايد در POS كارت بكشيد. هواپيماهاشون اينقدر داغونه كه تازه قدر هواپيماهاي آسمان و كيش اير و ايران اير تور رو در اونجا مي فهميد... در اصل نوعي اتوبوس هواييه
در ضمن با توجه به اينكه تا حالا چندين پرواز داخلي در آمريكا داشتم بگم كه چندين بار گيت نامبر پروازتون رو از طريق مانيتورهاي اونجا چك كنيد چون هي گيت ها عوض مي شن و اگه خدايي نكرده حواستون پرت باشه يا دستشويي رفته باشيد ممكنه متوجه نشيد.
درمورد بار بهتره از قطر اير ويز بازم بپرسيد .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)