کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-09-14 ساعت 23:57)A.R.R نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 23:16)mohammad fazli نوشته:  امارات. یک استاپ داره.
قطری دو استاپه هست ولی قیمتشم مناسب شده الان تقریبا 2.5 در میاد

امارات خيلى بهتر از قطرى قيمتش نميدونى؟
اون كه ٢/٥٠٠ درمياد كه صندلى هاش خيلى تنگه economy restricted هست كه تا سياتل بيچاره ميشيم

فكر كنم economy semi flexible مناسب تر باشه كه قيمتش حدود ٣/٦٠٠ درمياد يا economy flexible كه حدود٤/٧٠٠ اينطورها درمياد
خوب اين قيمتها رو با امارات مقايسه كني بهتر نيست با امارات برى؟
امارات امسال بهترين هواپيمايى شد.
لطفاً دوستانی که اطلاعات کافی ندارن باعث گمراهی دیگران نشوند.
economy restricted و economy semi flexible و economy flexible آپشن های مختلفی هستند که هیچ ربطی به نوع صندلی ندارند. در کلاس اکونومی تمامی صندلی ها مشابه یکدیگر هستند. تفاوت این سه آپشن در کنسل کردن پرواز، مبلغ استرداد، زمان کنسل کردن پرواز و ... هست و هیچ ربطی به نوع صندلی ندارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Soap McTavish ، roeentan ، behrang3001 ، houmanmir
(2013-09-15 ساعت 12:39)farzadsmile نوشته:  

اون كه ٢/٥٠٠ درمياد كه صندلى هاش خيلى تنگه economy restricted هست كه تا سياتل بيچاره ميشيم

فكر كنم economy semi flexible مناسب تر باشه كه قيمتش حدود ٣/٦٠٠ درمياد يا economy flexible كه حدود٤/٧٠٠ اينطورها درمياد
economy restricted و economy semi flexible و economy flexible آپشن های مختلفی هستند که هیچ ربطی به نوع صندلی ندارند. در کلاس اکونومی تمامی صندلی ها مشابه یکدیگر هستند. تفاوت این سه آپشن در کنسل کردن پرواز، مبلغ استرداد، زمان کنسل کردن پرواز و ... هست و هیچ ربطی به نوع صندلی ندارند.
ممنونم از اينكه مارو راهنمايي ميكني
دوست عزيز يمقدار با زبان ملايم تر با دوستانت صحبت كن.اينجا هيچ كس ادعايي بر اينكه دانشمنده ،نداره.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hana_fd ، amir82 ، A.R.R ، houmanmir ، deineath ، Ehsan1358
(2013-09-15 ساعت 12:39)farzadsmile نوشته:  لطفاً دوستانی که اطلاعات کافی ندارن باعث گمراهی دیگران نشوند.

دوست عزيز متشكرم از راهنماييتون من معذرت ميخوام كه اينقدر گنگ و نا مفهوم نوشتم ولى منظور من اين بود كه امارات با قطر مقايسه كنم متأسفانه طرز بيانم اشتباه بود و باعث ناراحتى شما شد
من چيزي كه ديده بودم اين بود كه نوشتم و سؤال كردم از جناب فضلى كه با توجه باينكه در حالت هاى مختلف اكونومى قيمت ها به آن صورت ميشه بهتر نيست با امارات بگيريم چون هم بهترين هواپيمايى امسال شد هم صندلى هاش بازتره به هر حال باز هم متشكرم از اين%
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Soap McTavish ، houmanmir
(2013-09-15 ساعت 14:54)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 12:39)farzadsmile نوشته:  

ممنونم از اينكه مارو راهنمايي ميكني
دوست عزيز يمقدار با زبان ملايم تر با دوستانت صحبت كن.اينجا هيچ كس ادعايي بر اينكه دانشمنده ،نداره.

بنده به هيچ عنوان قصد بي احترامي و خداي نکرده ناراحتي دوستان رو نداشتم و ندارم. شايد خوب ننوشتم. ببخشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، roeentan ، amir82 ، nasim ، houmanmir
(2013-09-15 ساعت 18:04)A.R.R نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 12:39)farzadsmile نوشته:  لطفاً دوستانی که اطلاعات کافی ندارن باعث گمراهی دیگران نشوند.

دوست عزيز متشكرم از راهنماييتون من معذرت ميخوام كه اينقدر گنگ و نا مفهوم نوشتم ولى منظور من اين بود كه امارات با قطر مقايسه كنم متأسفانه طرز بيانم اشتباه بود و باعث ناراحتى شما شد
من چيزي كه ديده بودم اين بود كه نوشتم و سؤال كردم از جناب فضلى كه با توجه باينكه در حالت هاى مختلف اكونومى قيمت ها به آن صورت ميشه بهتر نيست با امارات بگيريم چون هم بهترين هواپيمايى امسال شد هم صندلى هاش بازتره به هر حال باز هم متشكرم از اين%
علیرضا جان
صد البته من با امارات میگیرم به دو دلیل مهم:
1- چون شما مجبورید در اولین پورت ورودی کارهای مربوط به مهاجرت خود را انجام دهید من نمیخوام این کار در جایی غیر از سیاتل باشد
2-دلیل بعدی هم طول پرواز هست چرا که شما با امارات تقریبا 19.5 ساعت در راهید در حالیکه با بقیه خطوط بالاتر از 24 ساعته
این دلایل باعث شد که من تفاوت قیمت 1 الی 1.5 میلیونی بلیط قطر با امارات را نادیده بگیرم و برای پرواز اول حتما با امارات خواهم رفت شاید در برگشت از قطری استفاده کنم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: A.R.R ، romance33 ، roeentan ، amir82 ، amin arefi ، abas_kashan ، houmanmir
1 تجربه رو خدمت دوستان خواستم به اشتراک بگذارم. هفته پیش از سایت ترکیش بلیطی از مبدا هیوستن تکزاس تا تهران رو رزرو کردم به قیمت 1020 دلار و اون ای ترنری ( رزرو اولیه که برات ایمیل میکنه ) رو فرستادم برای کسی در تهران و ایشان با مراجعه به دفتر ترکیش با اون شماره رزرو برام بلیط رو صادر کردن. نکته جالبش این بود که ریالیش 2 و 920 شده و ظاهرا با دلار ارزانتر حساب کردن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، abas_kashan ، nasim ، roeentan ، amir82 ، A.R.R ، amin arefi ، vroom ، sib 24 ، اریوبرزن ، shatsi
(2013-09-16 ساعت 11:44)soheilbadami نوشته:  1 تجربه رو خدمت دوستان خواستم به اشتراک بگذارم. هفته پیش از سایت ترکیش بلیطی از مبدا هیوستن تکزاس تا تهران رو رزرو کردم به قیمت 1020 دلار و اون ای ترنری ( رزرو اولیه که برات ایمیل میکنه ) رو فرستادم برای کسی در تهران و ایشان با مراجعه به دفتر ترکیش با اون شماره رزرو برام بلیط رو صادر کردن. نکته جالبش این بود که ریالیش 2 و 920 شده و ظاهرا با دلار ارزانتر حساب کردن.
سهيل بزرگوار شما تجربتون بيشتره يه قبول زحمت كنيد ما رو هم راهنمايى بفرماييد كه با كدوم ايرلاين براى دالاس اقدام كنيم بهتره؟
من ميخواستم با قطر اقدام كنم ولى بعد از تحقيق تصميم گرفتم از امارات بگيرم البته فقط همين دوتا رو چون قبلاً استفاده كرده بودم نميدونم شايد تركيش بهتره يا شايد لوفت هانزا يا شايد هم ايرلاين ديگرى اگر براتون مقدور بود يه راهنمايى بفرماييد.
(البته من صفحات قبل نگاه نكردم)
"با تشكر"
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-16 ساعت 18:08)A.R.R نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 11:44)soheilbadami نوشته:  1 تجربه رو خدمت دوستان خواستم به اشتراک بگذارم. هفته پیش از سایت ترکیش بلیطی از مبدا هیوستن تکزاس تا تهران رو رزرو کردم به قیمت 1020 دلار و اون ای ترنری ( رزرو اولیه که برات ایمیل میکنه ) رو فرستادم برای کسی در تهران و ایشان با مراجعه به دفتر ترکیش با اون شماره رزرو برام بلیط رو صادر کردن. نکته جالبش این بود که ریالیش 2 و 920 شده و ظاهرا با دلار ارزانتر حساب کردن.
سهيل بزرگوار شما تجربتون بيشتره يه قبول زحمت كنيد ما رو هم راهنمايى بفرماييد كه با كدوم ايرلاين براى دالاس اقدام كنيم بهتره؟
من ميخواستم با قطر اقدام كنم ولى بعد از تحقيق تصميم گرفتم از امارات بگيرم البته فقط همين دوتا رو چون قبلاً استفاده كرده بودم نميدونم شايد تركيش بهتره يا شايد لوفت هانزا يا شايد هم ايرلاين ديگرى اگر براتون مقدور بود يه راهنمايى بفرماييد.
(البته من صفحات قبل نگاه نكردم)
"با تشكر"
از دالاس 2 تا گزینه معمولا هست که امارات و لوفتهانزا هست. امارات برای شخص من به علت طولانی بودن پرواز مناسب نیست و اصلا چنین صبری در خود نمیبینم ! مخصوصا با ان صندلیهای کوچک در ضمن چون دبی هاب شرق دور و هند هست هواپیما همیشه پر و با مسافرین نه چندان متبوع ! ( من نزاد پرست نیستم ولی با هندی جماعت یکم مشکل دارم متاسفانه اداب چیزی رو معمولا بجا نمیارن)
لوفتهانزا هم که پرواز خوبی هست منهای صندلی که از ترکیش کوچکتر هست ولی خب فرودگاه فرانکفورت مصیبت بزرگی هست که توی این تاپیک یکبار عرض کردم دلیلش رو. برای من بهترین گزینه ترکیش بود از شهر هیوستون که یک پرواز اضافه هم دارم از دالاس تا هیوستن که به نظرم ارزشش رو دارد دادن 160 دلار اضافه.
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، amir82 ، el333 ، kasrafo ، romance33 ، Saeedv13 ، A.R.R
دوستان عزیز ساکن آمریکا میتوانند بلیط پرواز خودشون که پرواز ایران ایر در آن هست (لس انجلس-لندن/آمستردام- تهران و ....) از دفتر هواپیمایی واقع در فلوریدا خریداری کنند این دفتر قرارداد فروش را دارد و دارای 35 سال تجربه و مدیریت ایرانی است
http://www.persvoyage.com/
محل معرفی از ایران ایر
http://www.iranair.nl/nl/usa
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amir82 ، soheilbadami ، abbas41 ، ojee ، Soap McTavish ، AsemanAbee
(2013-09-17 ساعت 11:44)soheilbadami نوشته:  از دالاس 2 تا گزینه معمولا هست که امارات و لوفتهانزا هست. امارات برای شخص من به علت طولانی بودن پرواز مناسب نیست و اصلا چنین صبری در خود نمیبینم ! مخصوصا با ان صندلیهای کوچک در ضمن چون دبی هاب شرق دور و هند هست هواپیما همیشه پر و با مسافرین نه چندان متبوع ! ( من نزاد پرست نیستم ولی با هندی جماعت یکم مشکل دارم متاسفانه اداب چیزی رو معمولا بجا نمیارن)
لوفتهانزا هم که پرواز خوبی هست منهای صندلی که از ترکیش کوچکتر هست ولی خب فرودگاه فرانکفورت مصیبت بزرگی هست که توی این تاپیک یکبار عرض کردم دلیلش رو. برای من بهترین گزینه ترکیش بود از شهر هیوستون که یک پرواز اضافه هم دارم از دالاس تا هیوستن که به نظرم ارزشش رو دارد دادن 160 دلار اضافه.

جناب سهيل عزيز متشكرم از جواب كاملتون فقط نتيجه گيرى كه از نوشته شما گرفتم اين بود كه شما تركيش رو از لوفتهانزا و امارات بهتر ميدونيد و بر اساس تجربه تركيش توصيه ميكنيد.
اگر ممكنه يك توضيحى هم در ارتباط با طول پرواز كه نوشتيد در امارات زياد بفرماييد كه معمولش چند ساعت هست و در تركيش چقدر طول ميكشه كه به نظر شما بهتر اومده.

تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-20 ساعت 23:55)A.R.R نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 11:44)soheilbadami نوشته:  از دالاس 2 تا گزینه معمولا هست که امارات و لوفتهانزا هست. امارات برای شخص من به علت طولانی بودن پرواز مناسب نیست و اصلا چنین صبری در خود نمیبینم ! مخصوصا با ان صندلیهای کوچک در ضمن چون دبی هاب شرق دور و هند هست هواپیما همیشه پر و با مسافرین نه چندان متبوع ! ( من نزاد پرست نیستم ولی با هندی جماعت یکم مشکل دارم متاسفانه اداب چیزی رو معمولا بجا نمیارن)

جناب سهيل عزيز متشكرم از جواب كاملتون فقط نتيجه گيرى كه از نوشته شما گرفتم اين بود كه شما تركيش رو از لوفتهانزا و امارات بهتر ميدونيد و بر اساس تجربه تركيش توصيه ميكنيد.
اگر ممكنه يك توضيحى هم در ارتباط با طول پرواز كه نوشتيد در امارات زياد بفرماييد كه معمولش چند ساعت هست و در تركيش چقدر طول ميكشه كه به نظر شما بهتر اومده.

تشكر
رفت و برگشت تا/از دبی به ترتیب تقریبا 15 و 16 ساعت و برای ترکیش 11 و 12 ساعت (برگشت و پرواز به غرب همیشه طولانی تر هست) + صندلیها که خب ترکیش بسیار بهتره و همینطور از نظر من غذا و سرویس.
پاسخ
تشکر کنندگان: A.R.R ، romance33 ، el333 ، reza_top60
سلام دوستان. شاید سوالم ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما من تاپیکی در رابطه با سوالم نتونستم پیدا کنم.
از دوستان کسی میتونه اطلاعاتی بده درمورد ارسال بار با کشتی یا هر راه دیگه ای که ارزون تموم بشه برای امریکا. منظورم باری هست که وزنش بالاست و مسافر نمیتونه ببره. مثلاٌ قسمتی از وسایل زندگی و وسایل شخصی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 01:41)ghazal72 نوشته:  سلام دوستان. شاید سوالم ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما من تاپیکی در رابطه با سوالم نتونستم پیدا کنم.
از دوستان کسی میتونه اطلاعاتی بده درمورد ارسال بار با کشتی یا هر راه دیگه ای که ارزون تموم بشه برای آمریکا. منظورم باری هست که وزنش بالاست و مسافر نمیتونه ببره. مثلاٌ قسمتی از وسایل زندگی و وسایل شخصی.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فریت کردن اسباب و اثاثه قابل بردن به آمریکا
http://mohajersara.com/thread-1572-post-...#pid276616
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، romance33 ، Saeedv13 ، daria ، Ehsan1358
دوستانی که می خوان پرواز با A380 رو تجربه کنند و ازش لذت ببرن، هواپیمایی امارات از روز دوشنبه 2 دسامبر به لس انجلس هر روز با این هواپیما پرواز داره .
تاریخ هاتون رو به این روزها بندازید، flight no. EK215
Big Grin
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، roeentan ، battosai ، storagemeter ، mrhj50 ، amin arefi
سلام
دوستانی که با ترکیش رفتن، به غیر از Carry-on آیا موفق شدید کوله پشتی هم داخل هواپیما ببرید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان