(2013-10-07 ساعت 22:39)arisa-mohammad نوشته:(2013-10-07 ساعت 20:11)Pearson نوشته:با سلام(2013-10-07 ساعت 16:22)artimemadi نوشته: سلام من یه سوال داشتم خیلی ممنون می شم کمکم کنینبراي خريد بليت با كرديت كارت از طريق اينترنت
می خواستم بپرسم که آیا امکان خرید بلیط از سایت kayak.com با visa debit card در ترکیه هست ؟ من این حساب دبیت رو تو آمریکا باز کردم
ببينيد تا موقعي كه نام دارنده كرديت كارت با نام مسافر يكي باشه هيچ مشكلي نيست. در غير اين صورت بايد به چند نكته توجه كنيد. بعضي از ارلاينز هاي مثل امارات به اين نكته حساسيت دارند ولی باز هم اگر بليت از طريق THIRD PARTY فروش رفته ميشه مثل همين وبساتي كه فرموديد هيچ مشكلي ندارد ولي اگر از خود سايت رسمي ارلاينز بليت خريداري شده باشه از پرواز مسافر ممانعت به عمل خواهد آمد.
نكته بعدي كه بايد توجه بفرماييد اين هست كه اغلب بليت هاي اينترنتي در كلاسي هستند كه NON REFUNDABLE و غير قابل تغيير تاريخ هستند پس يعني فقط به درد سفرهايي مي خورند كه به صورت قطعي برنامه ريزي شده اند
من تجربه ام در این مورد با صحبت شما کمی فرق میکنه .. من یکبار از سایت امارات برای خودم بلیط خریدم و پولش رو با کردیت همسرم پرداخت کردم که هیچ مشکلی پیش نیومد و یکبار هم تاریخ بلیطم رو تغییر دادم که جریمش رو با کردیت یکی از دوستانم پرداخت کردم و باز هم مشکلی نبود ..البته یادم نیست کدوم خط هوایی بود که اصلآ اجازه نمیداد با کردیت کارتی بااسم دیگه شما بلیط بخرید یعنی در پروسه خرید ارور میداد (error) ولی منطقآ اگر سایتی این امکان رو داره و پول رو از حساب شما یا هر کس دیگه ای کم میکنه به معنی این هست که خرید انجام شده و مشکلات بعدی نباید داشته باشه به عبارت دیگه حق اینکارو نداره اون سایتی هم که اجازه خرید نمیده میشه تلفنی ازش خرید کرد و اون هم به این خاطره که اطلاعات کاملتری در خواست کنه برای مطمئن شدن از هویت پرداخت کننده.
آيا همسرتون هم در اين سفر همراهتون بود يا خير؟
اگر خير كه شانس آورديد از مبدا خاورميانه هيچ وقت اين كار رو انجام نديد