کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-10-07 ساعت 22:39)arisa-mohammad نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 20:11)Pearson نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 16:22)artimemadi نوشته:  سلام من یه سوال داشتم خیلی ممنون می شم کمکم کنین
می خواستم بپرسم که آیا امکان خرید بلیط از سایت kayak.com با visa debit card در ترکیه هست ؟ من این حساب دبیت رو تو آمریکا باز کردم
براي خريد بليت با كرديت كارت از طريق اينترنت
ببينيد تا موقعي كه نام دارنده كرديت كارت با نام مسافر يكي باشه هيچ مشكلي نيست. در غير اين صورت بايد به چند نكته توجه كنيد. بعضي از ارلاينز هاي مثل امارات به اين نكته حساسيت دارند ولی باز هم اگر بليت از طريق THIRD PARTY فروش رفته ميشه مثل همين وبساتي كه فرموديد هيچ مشكلي ندارد ولي اگر از خود سايت رسمي ارلاينز بليت خريداري شده باشه از پرواز مسافر ممانعت به عمل خواهد آمد.
نكته بعدي كه بايد توجه بفرماييد اين هست كه اغلب بليت هاي اينترنتي در كلاسي هستند كه NON REFUNDABLE و غير قابل تغيير تاريخ هستند پس يعني فقط به درد سفرهايي مي خورند كه به صورت قطعي برنامه ريزي شده اند
با سلام
من تجربه ام در این مورد با صحبت شما کمی فرق میکنه .. من یکبار از سایت امارات برای خودم بلیط خریدم و پولش رو با کردیت همسرم پرداخت کردم که هیچ مشکلی پیش نیومد و یکبار هم تاریخ بلیطم رو تغییر دادم که جریمش رو با کردیت یکی از دوستانم پرداخت کردم و باز هم مشکلی نبود ..البته یادم نیست کدوم خط هوایی بود که اصلآ اجازه نمیداد با کردیت کارتی بااسم دیگه شما بلیط بخرید یعنی در پروسه خرید ارور میداد (error) ولی منطقآ اگر سایتی این امکان رو داره و پول رو از حساب شما یا هر کس دیگه ای کم میکنه به معنی این هست که خرید انجام شده و مشکلات بعدی نباید داشته باشه به عبارت دیگه حق اینکارو نداره اون سایتی هم که اجازه خرید نمیده میشه تلفنی ازش خرید کرد و اون هم به این خاطره که اطلاعات کاملتری در خواست کنه برای مطمئن شدن از هویت پرداخت کننده.

آيا همسرتون هم در اين سفر همراهتون بود يا خير؟
اگر خير كه شانس آورديد از مبدا خاورميانه هيچ وقت اين كار رو انجام نديد
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، romance33 ، amin arefi ، Ehsan1358
مسير لوس آنجلس چهارمين ديستنيشن هواپيمايي اتحاد هست كه از تابستان 2014 راه مي افتد.
سه مسير قبليش شهرهای نيويورك،‌ واشنگتن و شيكاگو هستند.

EY171 AUH0845 – 1415LAX 77W D
EY170 LAX1615 – 1935+1AUH 77W D
پاسخ
تشکر کنندگان: shayan-usa1993 ، amir82 ، roeentan ، romance33 ، amin arefi ، gbtm ، shatsi
(2013-10-08 ساعت 10:23)Pearson نوشته:  مسير لوس آنجلس چهارمين ديستنيشن هواپيمايي اتحاد هست كه از تابستان 2014 راه مي افتد.
سه مسير قبليش شهرهای نيويورك،‌ واشنگتن و شيكاگو هستند.

EY171 AUH0845 – 1415LAX 77W D
EY170 LAX1615 – 1935+1AUH 77W D

به به ، ببین کی اینجا اومده .Cool

استاد Pearson !

رییس هوانوردی اپلای ابرود.Big Grin
NO امضاءTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Pearson ، roeentan ، romance33 ، amin arefi ، Rock ، shatsi ، Ehsan1358
یک بلیط بیزینس کلاس قطر ایرویز را بخرید و یکی دیگه رایگان بگیرید!!

[عکس: 159.jpg]

از تاریخ 7 اکتبر تا تاریخ 6 نوامبر سال 2013 ، بلیط رو بخرید برای تاریخ 10 اکتبر سال 2013 تا تاریخ 31 مارس سال 2014 .
این شرایط بلیط فروشی فقط برای مبدا از کشورهای:
ایران، آذربایجان،بلغارستان،کامبو ج،چین، فیلیپین،هنگ کنگ، هند،اندونزی،عراق،اردن، کویت، کره جنوبی،سنگاپور،میانمار میباشد.
حداقل تاریخ برای برگشت باید 3 روزه باشد.

برای اطلاعات بیشتر به اینجا سر بزنید.
NO امضاءTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Pearson ، romance33 ، amin arefi ، shatsi ، gbtm ، طهرانی
(2013-10-08 ساعت 04:47)arisa-mohammad نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:39)arisa-mohammad نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 20:11)Pearson نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 16:22)artimemadi نوشته:  سلام من یه سوال داشتم خیلی ممنون می شم کمکم کنین
می خواستم بپرسم که آیا امکان خرید بلیط از سایت kayak.com با visa debit card در ترکیه هست ؟ من این حساب دبیت رو تو آمریکا باز کردم
براي خريد بليت با كرديت كارت از طريق اينترنت
ببينيد تا موقعي كه نام دارنده كرديت كارت با نام مسافر يكي باشه هيچ مشكلي نيست. در غير اين صورت بايد به چند نكته توجه كنيد. بعضي از ارلاينز هاي مثل امارات به اين نكته حساسيت دارند ولی باز هم اگر بليت از طريق THIRD PARTY فروش رفته ميشه مثل همين وبساتي كه فرموديد هيچ مشكلي ندارد ولي اگر از خود سايت رسمي ارلاينز بليت خريداري شده باشه از پرواز مسافر ممانعت به عمل خواهد آمد.
نكته بعدي كه بايد توجه بفرماييد اين هست كه اغلب بليت هاي اينترنتي در كلاسي هستند كه NON REFUNDABLE و غير قابل تغيير تاريخ هستند پس يعني فقط به درد سفرهايي مي خورند كه به صورت قطعي برنامه ريزي شده اند
با سلام
من تجربه ام در این مورد با صحبت شما کمی فرق میکنه .. من یکبار از سایت امارات برای خودم بلیط خریدم و پولش رو با کردیت همسرم پرداخت کردم که هیچ مشکلی پیش نیومد و یکبار هم تاریخ بلیطم رو تغییر دادم که جریمش رو با کردیت یکی از دوستانم پرداخت کردم و باز هم مشکلی نبود ..البته یادم نیست کدوم خط هوایی بود که اصلآ اجازه نمیداد با کردیت کارتی بااسم دیگه شما بلیط بخرید یعنی در پروسه خرید ارور میداد (error) ولی منطقآ اگر سایتی این امکان رو داره و پول رو از حساب شما یا هر کس دیگه ای کم میکنه به معنی این هست که خرید انجام شده و مشکلات بعدی نباید داشته باشه به عبارت دیگه حق اینکارو نداره اون سایتی هم که اجازه خرید نمیده میشه تلفنی ازش خرید کرد و اون هم به این خاطره که اطلاعات کاملتری در خواست کنه برای مطمئن شدن از هویت پرداخت کننده.
با سلام
بعد از ارسال این پست رفتم تو سایت امارات ببینم چیزی پیدا میکنم ..... که متن زیر رو پیدا کردم و ظاهرأ در برخی از کشور ها بایستی با کردیت به نام خودتون پرداخت کنین .

Can I make a reservation online with my credit card if I am not traveling myself?

This will depend on the country of departure. In some countries, for security reasons, the holder of the credit card used to book a ticket or group of tickets must be one of the travelers on the itinerary or have the same family name. In some cases, you may be required to present the credit card used to pay for the tickets at the airport check-in counter prior to receiving your boarding pass.

On the Enter billing information page where credit card details are entered, if the "Cardholder family name" can be typed in, you will be able to pay for the reservation even if you are not traveling and do not have the same family name as one of the travelers. If the "Cardholder family name" appears in a drop-down menu and cannot be changed from those of the travelers, you will not be able to pay for the booking unless you are traveling or have the same family name as one of the passengers on the itinerary.

As an alternative, you could select a different payment option where available, such as bank transfer or PayPal or simply book online and make the payment at a local Emirates office. The options available will depend on the country of departure and how much time remains before your flight.

Please note that the fare quoted is valid only for payment in the country of departure. Due to ticketing regulations, a different fare may apply if you wish to pay for the tickets at an Emirates office in another country; in some cases, you may not be able to pay outside the country specified at the time of booking. The reservation will be cancelled after three days if tickets have not been collected and paid for. Please contact your local Emirates office to confirm.

دوستان یه سوال :
برای امریکا بهتره بلیط برگشت رو از اینجا با یه تاریخ دیرتری بگیریم ،بعد اگه لازم بود میتونیم جلو بندازیم و ایا جریمه میگیری ؟ یا بهتره بریم اونجا و هر وقات تاریخ قطعی برگشتمون مشخص شد بگیریم
کسی تجربه ای در این زمینه داره که یه توضیح مختصری بده ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-09 ساعت 23:55)shayan-usa1993 نوشته:  یک بلیط بیزینس کلاس قطر ایرویز را بخرید و یکی دیگه رایگان بگیرید!!
از تاریخ 7 اکتبر تا تاریخ 6 نوامبر سال 2013 ، بلیط رو بخرید برای تاریخ 10 اکتبر سال 2013 تا تاریخ 31 مارس سال 2014 .
این شرایط بلیط فروشی فقط برای مبدا از کشورهای:
ایران، آذربایجان،بلغارستان،کامبو ج،چین، فیلیپین،هنگ کنگ، هند،اندونزی،عراق،اردن، کویت، کره جنوبی،سنگاپور،میانمار میباشد.
حداقل تاریخ برای برگشت باید 3 روزه باشد.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا سر بزنید.

اين آفر قطري خيلي شرايط ريستريكت شديدي داره
بليت بايد حتمن رفت و برگشت باشه
بليت نبايد تركيبي باشه اين يعني فقط به شهر هاي كه قطري پرواز داره ميشه گرفت مثل نيويورك واشنگتن هيوستون يا شيكاگو
بليت غير قابل تغيير تاريخ هست
بليت مجاني دوم بايد همون آيتنري داشته باشد كه بليت اول دارد
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، shayan-usa1993 ، AsemanAbee ، romance33 ، amin arefi ، amir82 ، shatsi ، gbtm
(2013-10-10 ساعت 00:27)mechanicalengineer نوشته:  .

دوستان یه سوال :
برای آمریکا بهتره بلیط برگشت رو از اینجا با یه تاریخ دیرتری بگیریم ،بعد اگه لازم بود میتونیم جلو بندازیم و ایا جریمه میگیری ؟ یا بهتره بریم اونجا و هر وقات تاریخ قطعی برگشتمون مشخص شد بگیریم
[/quote]

ببينيد اگر قصد تغيير محل اقامتتون رو داريد به امريكا يا هر جايي شما نبايد بليت رفت و برگشت بگيريد. بايد فقط بليت رفت بگيريد.
بليت رفت و برگشت رو هميشه بايد از محل اقامت دائمتون به كشوري كه مي خواهيد به صورت كوتاه مدت بمونيد بگيريد.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، gbtm ، Ehsan1358
(2013-10-10 ساعت 08:59)Pearson نوشته:  اين آفر قطري خيلي شرايط ريستريكت شديدي داره
بليت نبايد تركيبي باشه اين يعني فقط به شهر هاي كه قطري پرواز داره ميشه گرفت مثل نيويورك واشنگتن هيوستون يا شيكاگو

بس با این تفاسیر اصلا به صرفه نیستش.

ولی حالا طرف با یه پرواز داخلی خودش رو از واشنگتن یا .... بخواد به مقصد اصلی برسونه باز هم نمیصرفه؟

و ایا بلیط دوم هم بیزینس هستش؟
NO امضاءTongue
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-10 ساعت 10:14)shayan-usa1993 نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 08:59)Pearson نوشته:  اين آفر قطري خيلي شرايط ريستريكت شديدي داره

بس با این تفاسیر اصلا به صرفه نیستش.

ولی حالا طرف با یه پرواز داخلی خودش رو از واشنگتن یا .... بخواد به مقصد اصلی برسونه باز هم نمیصرفه؟

و ایا بلیط دوم هم بیزینس هستش؟

ببنيد براي كسي ممكنه به صرفه بيزينس سوار و اصلن با اكونومي پرواز نمي كنه
براي كسي كه با اكونومي پرواز ميكنه به نظر من اين بليت چنگي به دل نمي زنه چون يه بليت بيزينسش از دو تا بليت اكونومي گرونتر براش تمام ميشه
چرا مي تونه خودش يه بليت داخلي بگيره
پاسخ
تشکر کنندگان: shayan-usa1993 ، romance33 ، amin arefi ، gbtm
(2013-10-10 ساعت 09:01)Pearson نوشته:  

دوستان یه سوال :
برای آمریکا بهتره بلیط برگشت رو از اینجا با یه تاریخ دیرتری بگیریم ،بعد اگه لازم بود میتونیم جلو بندازیم و ایا جریمه میگیری ؟ یا بهتره بریم اونجا و هر وقات تاریخ قطعی برگشتمون مشخص شد بگیریم

ببينيد اگر قصد تغيير محل اقامتتون رو داريد به امريكا يا هر جايي شما نبايد بليت رفت و برگشت بگيريد. بايد فقط بليت رفت بگيريد.
بليت رفت و برگشت رو هميشه بايد از محل اقامت دائمتون به كشوري كه مي خواهيد به صورت كوتاه مدت بمونيد بگيريد.
[/quote]
ممنون
اونوقت از اونجا برای گرفتن بلیط شرایط و هزینش بیتشره یا کمتر ؟ و چند وقت زودتر باید بگیریم میدونید از این بابت میپرسم که یدفه اونجا با یه شرایطی مواجه نشم که مجبورشم هزینه چند برابری بدم ؟؟
اون حالتی که گفتم برگشتم بگیریم جریمه میخوره اگه زودتر بخوای بیای ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، gbtm
(2013-10-11 ساعت 10:15)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 09:01)Pearson نوشته:  

دوستان یه سوال :

ممنون
اونوقت از اونجا برای گرفتن بلیط شرایط و هزینش بیتشره یا کمتر ؟ و چند وقت زودتر باید بگیریم میدونید از این بابت میپرسم که یدفه اونجا با یه شرایطی مواجه نشم که مجبورشم هزینه چند برابری بدم ؟؟
اون حالتی که گفتم برگشتم بگیریم جریمه میخوره اگه زودتر بخوای بیای ؟
[/quote]

هيچ فرقي نداره
هر چه زودتر بگيريد خب شانس اينكه بتونيد روي كلاس هاي ارزون جا پيدا كنيد بيشتر ميشه
جريمه تغيير تاريخ بليت بستگي به كلاس بليت تون داره معمولن بليت هاي ارزون قيمت جريمه هاي بيشتري هم دارند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، gbtm
دوستای خوبم من میخوام برای بهمن ماه از همین حالا پرواز رزرو کنم به مقصد سانفرانسیسکو. قرار بود نامزدم با کردیت کارتش آنلاین پرواز رو رزرو کنه. حالا دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:
از کدوم سایت امکانش هست که اینکار رو انجام بدیم؟ (با توجه به اینکه کردیت کارت مال من نیست و مسافر منم به نظر میرسه که سایت های پروازهای امارات و ترکیش خودشون این اجازه رو نمیدن) سایتی هست که اجازه بده من پروازم رو با کردیت یه نفر دیگه بوک کنم؟ و در ضمن مشکلی هم حین سفر برام پیش نیاد؟

به نظرتون آنلاین بوکینگ برامون به صرفه تره یا اینکه من از همینجا (ایران) پروازمو بگیرم؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-10-16 ساعت 14:25)سی سی نوشته:  دوستای خوبم من میخوام برای بهمن ماه از همین حالا پرواز رزرو کنم به مقصد سانفرانسیسکو. قرار بود نامزدم با کردیت کارتش آنلاین پرواز رو رزرو کنه. حالا دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:
از کدوم سایت امکانش هست که اینکار رو انجام بدیم؟ (با توجه به اینکه کردیت کارت مال من نیست و مسافر منم به نظر میرسه که سایت های پروازهای امارات و ترکیش خودشون این اجازه رو نمیدن) سایتی هست که اجازه بده من پروازم رو با کردیت یه نفر دیگه بوک کنم؟ و در ضمن مشکلی هم حین سفر برام پیش نیاد؟

به نظرتون آنلاین بوکینگ برامون به صرفه تره یا اینکه من از همینجا (ایران) پروازمو بگیرم؟

سه تا سایت معروف برای اینکار www.cheapoair.com ، www.kayak.com و www.expedia.com هستند. مخصوصاً دومیه خیلی مشهورتره. فقط من نمی دونم اگر نام مسافر با پرداخت کننده پول یکی نباشه ممکنه مشکلی پیش بیاد یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amir82 ، سی سی ، gbtm ، A.R.R ، Ehsan1358
(2013-10-16 ساعت 14:25)سی سی نوشته:  دوستای خوبم من میخوام برای بهمن ماه از همین حالا پرواز رزرو کنم به مقصد سانفرانسیسکو. قرار بود نامزدم با کردیت کارتش آنلاین پرواز رو رزرو کنه. حالا دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:

ببينيد همانجور كه قبلن هم گفتم خريد بليت با كرديت كارت براي موقعي منطقي به نظر مي رسد كه شما قيمتي پاييتر از قيمت بليت هايي كه به صورت سيستمي ميشه از آژانسها يا دفاتر مركزي ارلاينز ها تهيه كرد پيدا كنيد
وگرنه منطقي به نظر نميرسد كه شما يه بليتي رو كه ريفاندبل هست و قابل تغيير تاريخ و حتي قابل استرداد در صورت حاضر نشدن در فرودگاه با خريدنش از سايتي مثل مثلن cheapoair اون رو تبديل به يه بليت غير قابل استرداد كنيد.
براي سانفرانسيسكو توي اواسط فوريه اگر پرواز فقط يه استاپه مي خواهيد ميتونيد با امارات كلاس B بگيريد به قيمت حدود 3 ميليون با لوفت هانزا كلاس V حدود 3/4 در مياد.
بليت ها ارزونتري هم موجود هست زير سه ميليون مثلن با قطري منتها يك استاپ بيشتر در امريكا خواهيد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، roeentan ، romance33 ، amir82 ، سی سی ، AsemanAbee ، amin arefi ، Ehsan1358
(2013-10-17 ساعت 06:34)Saeedv13 نوشته:  

سه تا سایت معروف برای اینکار www.cheapoair.com ، www.kayak.com و www.expedia.com هستند. مخصوصاً دومیه خیلی مشهورتره. فقط من نمی دونم اگر نام مسافر با پرداخت کننده پول یکی نباشه ممکنه مشکلی پیش بیاد یا نه.

سايت هايي كه نام برديد معروف هستند به آژانسهای آنلاين
خريد از اين سايت هاي هيچ اشكالي رو به وجود نمي آورد كه اگه نام مسافر با نام دارنده ی كارت مغايرت داشته باشد البته خود اين سايت هاي توي اين موارد يه پروسه جداگانه براي گرفتن تاييديه از دارنده ی اصلی كارت دارند كه يه موقع سواستفاده ايي نشده باشه
اين سايت ها با خريد جداگانه و مستقل از ارلاينزها شرايط جداگانه ايي رو روي بليت مي گذارند مثلن ممكن هست مقدار بار مجانيشون متفاوت باشد با ارلاينز و يا شرايط بليت رو غير قابل استرداد يا غير قابل تغيير تاريخ كنند و موارد متعدد ديگه ايي مثل قابليت تغيير مسير كه اصطلاحن بهش REROUTING مي گويند و يا حاضر نشدن مسافر در پاي پرواز NO SHOW
خود ارلاينز اصلي هم هيچ مسئوليتي رو در قبال اين گونه بليت هاي فروخته شده نمي پذيرد
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، amir82 ، سی سی ، AsemanAbee ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان