کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
ممنون از راهنماییهاتون دوستای خوبم،
راستی امروز با تماس با هواپیمایی لوفتانزا فهمیدم که در صورتی که آمریکایی نباشید و ایرانی باشید برای ورود به ترانزیت فرانکفورت احتیاج به ترانزیت ویزا دارید. راستش من قبلا لوفتانزا رو به پروازهای دیگه ترجیح میدادم چون پرواز اول طولانی تره و طبعا از طول پرواز دوم کاسته میشه و شما مجبور نیستید 14 ساعت رو در پرواز دوم به سر ببرید. ولی راستش حوصله کار اضافه و دریافت ترانزیت ویزا رو ندارم بنابر این فعلا به امارات فکر میکنم فقط...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-10-17 ساعت 17:10)سی سی نوشته:  ممنون از راهنماییهاتون دوستای خوبم،
راستی امروز با تماس با هواپیمایی لوفتانزا فهمیدم که در صورتی که آمریکایی نباشید و ایرانی باشید برای ورود به ترانزیت فرانکفورت احتیاج به ترانزیت ویزا دارید. راستش من قبلا لوفتانزا رو به پروازهای دیگه ترجیح میدادم چون پرواز اول طولانی تره و طبعا از طول پرواز دوم کاسته میشه و شما مجبور نیستید 14 ساعت رو در پرواز دوم به سر ببرید. ولی راستش حوصله کار اضافه و دریافت ترانزیت ویزا رو ندارم بنابر این فعلا به امارات فکر میکنم فقط...

ويزاي ترانزيت براي اتباع ايرانی كه از فرودگاه شنگن برای رسيدن به امريكا استفاده مي كنند از می سال 2011 ديگه لغو شده است شما نيازی به گرفتن ويزای شنگن برای رسيدن به امريكا از طريق فرودگاه فرانكفورت نداريد.
حتمن سوتفاهمی شده در پرسيدن سوالتون مثلن ممكنه فكر كردن شما مقصد نهاييتون جايي غير از امريكا هست مثلن برزيل كه در اين صورت نياز به ويزاي شنگن پيدا مي كنيد.
در ضمن دفاتر مركزي ارلاينزها نيز از مقررات ويزا سر نميارند بارها شده كه اطلاعات نادرست به مسافر داده اند. بيشترشون كارمندان اسبق آژانسهاي مسافرتي هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، سی سی ، roeentan ، romance33 ، amir82 ، amin arefi ، اليس ، amairmonre ، kiasina
(2013-10-18 ساعت 08:32)Pearson نوشته:  

ويزاي ترانزيت براي اتباع ايرانی كه از فرودگاه شنگن برای رسيدن به امريكا استفاده مي كنند از می سال 2011 ديگه لغو شده است شما نيازی به گرفتن ويزای شنگن برای رسيدن به امريكا از طريق فرودگاه فرانكفورت نداريد.
حتمن سوتفاهمی شده در پرسيدن سوالتون مثلن ممكنه فكر كردن شما مقصد نهاييتون جايي غير از امريكا هست مثلن برزيل كه در اين صورت نياز به ويزاي شنگن پيدا مي كنيد.
در ضمن دفاتر مركزي ارلاينزها نيز از مقررات ويزا سر نميارند بارها شده كه اطلاعات نادرست به مسافر داده اند. بيشترشون كارمندان اسبق آژانسهاي مسافرتي هستند.

سلام. ممنون از راهنمایی شما. راستش اولش یه آژانس ایرانی در آمریکا که برای تهیه بلیت باهاشون تماس گرفتیم این رو گفت. بعد ما با دفتر لوفتانزا در نیویورک تماس گرفتیم که اونها هم تایید کردند. بازم ممنون.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kiasina
سی سی عزیزم طبق فرمایش آقای پیرسون شما هیچ نیازی به شنگن برای ترانزیت ندارین.چون از سالن ترانزیت خارج نمیشید و فقط گیتتون رو عوض میکنید.همسر من هم پارسال اولین سفرشون با لوفتانزا بود و هیچ مشکلی هم نداشتن.موفق باشی دوست عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، amin arefi ، kiasina
(2013-10-18 ساعت 13:04)romance33 نوشته:  سی سی عزیزم طبق فرمایش آقای پریسون شما هیچ نیازی به شنگن برای ترانزیت ندارین.چون از سالن ترانزیت خارج نمیشید و فقط گیتتون رو عوض میکنید.همسر من هم پارسال اولین سفرشون با لوفتانزا بود و هیچ مشکلی هم نداشتن.موفق باشی دوست عزیزم.
ممنون از شما. بله دوست خوبم. آقای پیرسون درست میفرمایند. گاهی وقتی با اینها تماس میگیری اطلاعات نادرست میدن. ممنون که اطلاعات و تجربیاتتون رو در اختیار من گذاشتید.

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، paris a
(2013-10-18 ساعت 12:06)سی سی نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 08:32)Pearson نوشته:  

سلام. ممنون از راهنمایی شما. راستش اولش یه آژانس ایرانی در آمریکا که برای تهیه بلیت باهاشون تماس گرفتیم این رو گفت. بعد ما با دفتر لوفتانزا در نیویورک تماس گرفتیم که اونها هم تایید کردند. بازم ممنون.

ببنيد الان شما يه موضوع ديگه ايي رو داريد مطرح مينمايد كه كاملن متفاوت هست .
اين كه يه ايراني از مبدا امريكا مي خواد از فرودگاه آلمان به عنوان ترانزيت براي رسيدن به ايران استفاده كند كه متفاوت از مبدا ايران به مقصد امريكا هست.
در يكي از حالتهاي زير شما نياز به ويزای ترانزيت نداريد:
1. گرين كارت داشته باشيد
2. از مدت زمان اعتبار ويزای امريكاتون نگذشته باشد
اگر از مدت زمان ويزای امريكاتون گذشته باشد شما نياز به ويزاي ترانزيت شنگن پيدا مي كنيد. براي انگلستان كاملن متفاوت هست اگر بيشتر از 6 ماه از ورودتون به امريكا گذشته باشد براي استفاده از فرودگاه لندن نياز به ويزاي ترانزيت پيدا ميكنيد حتي اگر ويزاي امريكاتون هنوز اعتبار داشته باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، amin arefi ، سی سی ، romance33 ، apoornaki ، gbtm ، Ehsan1358 ، kiasina
(2013-10-19 ساعت 13:49)Pearson نوشته:  ببنيد الان شما يه موضوع ديگه ايي رو داريد مطرح مينمايد كه كاملن متفاوت هست .
اين كه يه ايراني از مبدا امريكا مي خواد از فرودگاه آلمان به عنوان ترانزيت براي رسيدن به ايران استفاده كند كه متفاوت از مبدا ايران به مقصد امريكا هست.
در يكي از حالتهاي زير شما نياز به ويزای ترانزيت نداريد:
1. گرين كارت داشته باشيد
2. از مدت زمان اعتبار ويزای امريكاتون نگذشته باشد
اگر از مدت زمان ويزای امريكاتون گذشته باشد شما نياز به ويزاي ترانزيت شنگن پيدا مي كند. براي انگلستان كاملن متفاوت هست اگر بيشتر از 6 ماه از ورودتون به امريكا گذشته باشد براي استفاده از فرودگاه لندن نياز به ويزاي ترانزيت پيدا ميكنيد حتي اگر ويزاي امريكاتون هنوز اعتبار داشته باشد

نه... من از مبدا ایران دارم میرم. نامزدم که آمریکاست پیگیر بلیت برای من بود. برای همین از آژانس های اونجا پرسیده. احتمالا علت اینکه جواب اشتباه گرفته هم همین بوده که اونها هم متوجه اینکه مبدا این بلیت قراره ایران باشه نشده اند. الان با این چیز جدیدی که نوشتید شما اطلاعات ما رو باز هم کامل تر فرمودید. بسیار سپاسگزارم از توجه و کمکتون دوست عزیز Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: Pearson ، romance33
سلام مجدد;
یه سری اطلاعات جدید بود که دوست داشتم باهاتون در میون بگذارم.
من یه ایمیل به هواپیمایی امارات زده بودم و پرسیدم ازشون که آیا درحالیکه نامزدم مسافر سفر نیست آیا میتونه با کردیت کارت خودش برای من که ایرانم بلیت رزرو کنه؟ توضیح مفصل دادند که چطوری بره تو سایت و بلیت رو به نام من رزرو کنه و در قسمت کردیت کارد مشخصات خودش رو بده و... و خلاصه اینکه گفتند مشکلی بوجود نخواهد اومد. برای اطمینان با دفترشون در تهران تماس گرفتم. اونها هم گفتند که مشکلی نیست. بعد هی اصرار کردم که خودش باهام نیستاااا... کردیتش هم دست من نیستاااا... تو سفر مشکلی پیش نیاد یه موقع. اونها هم اصرااااار که هییییییچ مشکلی بوجود نخواهد اومد. Smile

با لوفتانزا در تهران هم تماس گرفتم. اولا که طبق گفته آقای پیرسون ترنزیت ویزا رو گفتن احتیاجی نیست. راجع به قضیه کردیت پرسیدم، اونم گفتند که مشکلی نیست. منم باز گیر دادم که نکنه چون خودش باهام نیست و کردیت کارت هم دست من نیست مشکلی پیش بیاد که گفتند, نه پیش نمیاد و اگه خیلی نگرانید میتونید یه کپی از کارت ایشون و یه نامه از ایشون رو که اعلام کردن خودشون براتون بلیت رو خریداری کردن همراهتون داشته باشید ولی نیازی نیست.

دوست داشتم باهاتون درمیون بذارم شاید بدردتو بخوره و در ضمن خوشحال میشم اگه تجربیاتتون تو این زمینه رو بنویسید.

موفق باشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، roeentan ، Saeedv13 ، romance33 ، houmanmir ، amin arefi ، AsemanAbee ، el333 ، tartar ، storagemeter ، amir82 ، amiz.abdollah ، gbtm
ﻗﻂﺮ اﻳﺮﻭﻳﺰ ﺁﻓﺮ ﮔﺬاﺷﺘﻪ
ﺟﻬﺖ اﻃﻼﻉ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ

http://www.qatarairways.com/ir/en/offers...-sale.page
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سی سی ، romance33 ، amir82 ، Saeedv13 ، A.R.R
(2013-10-20 ساعت 15:40)سی سی نوشته:  سلام مجدد;
یه سری اطلاعات جدید بود که دوست داشتم باهاتون در میون بگذارم.
من یه ایمیل به هواپیمایی امارات زده بودم و پرسیدم ازشون که آیا درحالیکه نامزدم مسافر سفر نیست آیا میتونه با کردیت کارت خودش برای من که ایرانم بلیت رزرو کنه؟ توضیح مفصل دادند که چطوری بره تو سایت و بلیت رو به نام من رزرو کنه و در قسمت کردیت کارد مشخصات خودش رو بده و... و خلاصه اینکه گفتند مشکلی بوجود نخواهد اومد. برای اطمینان با دفترشون در تهران تماس گرفتم. اونها هم گفتند که مشکلی نیست. بعد هی اصرار کردم که خودش باهام نیستاااا... کردیتش هم دست من نیستاااا... تو سفر مشکلی پیش نیاد یه موقع. اونها هم اصرااااار که هییییییچ مشکلی بوجود نخواهد اومد. Smile

با لوفتانزا در تهران هم تماس گرفتم. اولا که طبق گفته آقای پیرسون ترنزیت ویزا رو گفتن احتیاجی نیست. راجع به قضیه کردیت پرسیدم، اونم گفتند که مشکلی نیست. منم باز گیر دادم که نکنه چون خودش باهام نیست و کردیت کارت هم دست من نیست مشکلی پیش بیاد که گفتند, نه پیش نمیاد و اگه خیلی نگرانید میتونید یه کپی از کارت ایشون و یه نامه از ایشون رو که اعلام کردن خودشون براتون بلیت رو خریداری کردن همراهتون داشته باشید ولی نیازی نیست.

دوست داشتم باهاتون درمیون بذارم شاید بدردتو بخوره و در ضمن خوشحال میشم اگه تجربیاتتون تو این زمینه رو بنویسید.

موفق باشید.

توي سايت امارت دقيقن نوشته شده كه از بعضي از مبدا ها شما نمي تونيد از كرديت كارت كسي ديگه براي خريد بليت آنلاين استفاده كنيد در حاليكه كه دارنده كارت همراه شما نيست
In some countries, for security reasons, the holder of the credit card used to book a ticket or group of tickets must be one of the travellers on that itinerary, and will be required to show the actual credit card at the airport check-in counter prior to receiving boarding passes.

http://www.emirates.com/english/help/FAQ...14398#faq2
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، storagemeter ، amir82 ، amin arefi ، gbtm
(2013-10-21 ساعت 17:12)Pearson نوشته:  توي سايت امارت دقيقن نوشته شده كه از بعضي از مبدا ها شما نمي تونيد از كرديت كارت كسي ديگه براي خريد بليت آنلاين استفاده كنيد در حاليكه كه دارنده كارت همراه شما نيست
In some countries, for security reasons, the holder of the credit card used to book a ticket or group of tickets must be one of the travellers on that itinerary, and will be required to show the actual credit card at the airport check-in counter prior to receiving boarding passes.

http://www.emirates.com/english/help/FAQ...14398#faq2

بله و قبلش هم نوشته شده که:
On the Enter billing information page where the credit card details are entered, if the "Cardholder name" can be typed in, you would be able to pay for the booking even if you are not travelling. If the "Cardholder name" appears in a drop-down menu and cannot be changed, you would unfortunately not be able to pay for the booking unless you are travelling.

توضیحی که دادند این بود که بستگی به کشور دارنده کردیت داره و نه مسافر. گفتند از سایت مرتبط با امریکا حتما وارد بشید www.emirate.com/us و بعد وارد بوکینگ بشید و بوک کنید. در مورد کارتهای صادره از آمریکا مشکلی نخواهد بود ابدا...
دفتر ایران هم توضیح تکمیلی که دادند این بود که در مواردی که به تبعه کشوری اجازه داده نمیشه این کار رو با کردیتش انجام بده، وقتی سعی میکنه بوکینگ رو انجام بده موفق نمیشه نام خودش رو متفاوت از مسافر در قسمت اطلاعات کردیت وارد کنه و در قسمت اطلاعات کردیت نام مسافر به صورت فیکس و غیر قابل تغییر ظاهر میشه و شما عملا نمیتونید مراحل رو تکمیل کنید. اما وقتی میتونید فرم رو کامل و درست تکمیل کنید و اطلاعات مسافر و دارنده کارت رو متفاوت وارد کنید با مشکلی مواجه نخواهید شد.
و در نهایت اطمینان دادند که چون شما با کردیت کارتی از آمریکا رزرواسیون رو انجام میدید اینکار امکانپذیر هست. تجربه قبلی بچه ها هم نشون میده که امکانپذیر بوده این کار...
در مواردی که بوکینگ به این ترتیب امکانپذیر نیست حتی در صورتی که دارنده کردیت کارت جزو مسافرین باشد بایستی هنگام boarding pass کردیتش رو همراه داشته باشه.

بازم میگم اگه کسی تجربه داره خوبه که در اختیارمون بذاره. به خصوص اگه کسی امتحان کرده و موفق نشده...

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، Pearson ، amin arefi
ششمين دستنيشن قطري به امريكا شهر ميامي خواهد بود كه از تابستان 2014 راه خواهد افتاد
5 شهر قبلي عبارتند از واشنگتن، نيويورك ، شيكاگو ،‌هيوستون و فلادلفيا

QR777 DOH0840 – 1720MIA 77L x135
QR778 MIA2115 – 1820+1DOH 77L x135
پاسخ
تشکر کنندگان: mrhj50 ، roeentan ، سی سی ، AsemanAbee ، romance33 ، amin arefi ، amir82 ، gbtm
(2013-10-22 ساعت 08:46)Pearson نوشته:  ششمين دستنيشن قطري به امريكا شهر ميامي خواهد بود كه از تابستان 2014 راه خواهد افتاد

QR778 MIA2115 – 1820+1DOH 77L x135
کی برای لس آنجلس پرواز میذاره؟ برای ایرانیها مهم لس آنجلسه
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، romance33 ، amin arefi ، gbtm
(2013-10-22 ساعت 08:46)Pearson نوشته:  ششمين دستنيشن قطري به امريكا شهر ميامي خواهد بود كه از تابستان 2014 راه خواهد افتاد

QR778 MIA2115 – 1820+1DOH 77L ×135

ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮاﻱ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﻔﻴﺪﺗﻮﻥ
ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ....ﭼﺮا و ﻋﺎﻳﺎ .....!
ﭘﺮﻭاﺯ ﻗﻂﺮﻱ ﺑﻪ ﻏﺮﺏ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺗﻮﻱ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻛﺎﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺷﻮﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻋﺎﻳﺎ?!
ﻫﻤﻪ ﭘﺮﻭاﺯاﺵ ﻳﺎ ﺷﺮﻕ ﻳﺎ ﻣﺮﻛﺰ و ﺣﺎﻻ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺟﻨﻮﺏ!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، A.R.R ، gbtm
(2013-10-22 ساعت 15:58)AsemanAbee نوشته:  

QR778 MIA2115 – 1820+1DOH 77L ×135

ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮاﻱ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﻔﻴﺪﺗﻮﻥ
ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ....ﭼﺮا و ﻋﺎﻳﺎ .....!
ﭘﺮﻭاﺯ ﻗﻂﺮﻱ ﺑﻪ ﻏﺮﺏ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺗﻮﻱ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻛﺎﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺷﻮﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻋﺎﻳﺎ?!
ﻫﻤﻪ ﭘﺮﻭاﺯاﺵ ﻳﺎ ﺷﺮﻕ ﻳﺎ ﻣﺮﻛﺰ و ﺣﺎﻻ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺟﻨﻮﺏ!
انشاالله سال آینده شرکت اتحاد پرواز به غرب آمریکا شروع میکنه

http://www.airlinesanddestinations.com/a...nt-page-1/
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، battosai ، romance33 ، AsemanAbee ، amin arefi ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان