موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-23 ساعت 12:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-23 ساعت 12:06 توسط Pearson.)
مجوز گرفتن خطوط هوايي به اين آساني ها هم نيست
بايد هماهنگي ها لازم در عاليترين سطح مقامات دو كشور گرفته شه.
بعضي وقت ها كريير هاي ملي كشور به خاطر ترس از دست دادن مسافرين خودشان به دولت فشار مي آورند تا توافقي راجع به اين مسير ها پيش نياد.
نمونه اش جنگي بود كه بين امارات و كانادا در گرفت حدود دو سال پيش كه منجر به اين شد كه امارات براي تلافي براي كانادا يي ها ويزاي ورود بگذارد.
دولت كانادا زير بار اينكه ظرفيت خطوط هوايي امارات را به كانادا افزايش بده نمي رفت و امارت هيچ وقت نتونست خط دبي - ونكوورش رو افتتاح كند
بيشتر به روابط سياسي دو كشور هم ارتباط دارد. مثلن امارت مايل هست روزي 10 پرواز به تهران و يا شهرهاي مختلف ايران بگذارد ولي ايران همچين مجوزي بهش نميده در حاليكه 7 تا پرواز روزانه با كريير هاي تركيه از تهران به استانبول وجود دارد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یک توصیه به دوستانی که با هواپیمایی امارات مسافرت میکنن حتما در اولین پروازتون واسه کارت اسکای وارد اقدام کنید با هر پرواز امتیاز جمع میکنین و بعد از چند پرواز میتونین از این امتیازا استفاده کنین مثلا من واسه یکم نوامبر به لس انجلس تونستم با هزینه بلیط اکونومی بلیطم رو به بزینس کلاس اپگرید کنم با استفاده از همین سیستم میتونید واسه کل خونواده هم یک کارت اسکای وارد داشته باشید و با پرواز هرکدوم از اعضا پوینت جمع میکنین
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-11 ساعت 17:14)maka2 نوشته: (2013-11-06 ساعت 15:54)سی سی نوشته: (2013-11-06 ساعت 12:32)mechanicalengineer نوشته: دوستان اگه بتونیم آشنایی پیدا کنیم که با کردیت برامون بلیط بگیره فرقی میکنه و ارزونتر میشه یا اصلا نگیم بهتره ؟
و اینکه از چند وقت زودتر بلیط بگیریم قیمت مناسبه چون بعضیا میگن نزدیک پرواز بلیط گرون تر میشه گاهی؟
به نظرم نگید بهتره. خودتون خیلی مطمئن و ساده از همینجا بگیرید. تازه من از امارات راجع به پرداخت با کردیت یک نفر دیگه که سوال کردم گفتند که مشکلی نیست ولی قیمت رو به قیمت مبدا پرواز براتون محاسبه میکنند (یعنی قیمت نمایندگی در ایران).
راجع به سوال دیگه تون; راستش به من گفتن بستگی به فصل داره. بعضی فصلها که دور و بر تعطیلات و اینها نیست، یهو پرواز ارزون میشه. مثلا اگه 6 هفته قبل از سفر بلیتش رو بگیرید به صرفه تر میشه تا دو ماه قبل، البته اینم گفتن که تفاوت نهایتا در حد کاهش 7% قیمت هست.
اینها البته هیچکدوم تجربه شخصی من نبود و با پرس و جو شنیده بودم فقط. اگه کسی تجربه بیشتر داشته باشه بگه منم ممنون میشم.
سلام، دوست عزيز حتما كه مناسب تر در مياد ، شما كافيه بري تو ساير چيپو اير قيمت بليطت رو در بياري با قيمت بيرن مقايسه كني و ميبينيكه چقدر به نفعت ميشه
. من خودم هميشه همينجورخريد ميكنم. سوالي بود در خدمتيم
با سلام دوست عزيز از ايران ميشه بليط رو آز سايت چيپو اير خريد؟؟؟؟؟؟؟ شما چطور مي خريد ؟؟ من مي خوام بليطم رو واسه ماه جون از الآن بخرم. دفعه قبل ٨ ميليون پول بليطم شد . نمي خوام دوباره اون تجربه تلخ رو داسته باشم. ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي