موضوعها: 0
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
بچه ها یک مطلب جالب
با پرواز قطری مستقیم از مشهد به دوحه و آتلانتا اصلا فرقی نداره چه روزی میرید و چه روزی بر میگردید
فقط توی ایام ژانویه که تعطیلی گرونه وگرنه رفتو برگشتتون چه با فاصله باشه چه بدون فاصله هیچ فرقی توی نرخ نداره
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم بلیط قطر را گرفتیم از آژانس کامیارگشت از همه جا ارزونتر بود البته اینم بگم به دفتر هواپیمایی قطرکه زنگ زدم گفت اگر از سایت خرید کنید 5در صد تخفیف می خوره که متاسفانه من بلد نبودم رزرو کنم و انگار150 تومان گرونتر شد برام
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان طی تحقیقاتی کردم هواپیمایی ایران ایر با بریتیش ایرویز قرارداد بسته و برای امریکا از تهران تا لندن میبره بعد از لندن به مقصدهای امریکا توسط بریتیش ایرویز مسافر انتقال پیدا میکنه اما از لحاظ هزینه گفتند با دفاترمون حضوری باید بپرسید و متاسفانه در شهر ما دفتر ایران ایر نیست که ببینم نسبت به بقیه ایرلاینها چقدر اختلاف داره ممنون میشم راهنمایی کنیدمن مقصدم لس آنجلس هست
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی میدونه برای ویزای توریستی امریکا معمولا بلیط رفت و برگشت رو چند وقته می گیرند و آیا مدت اون در دادن ویزا در فرودگاه تاثیر داره؟؟؟
احتمالا همه میدونند که مدت اقامت ویزای توریستی امریکا رو در فرودگاه تعیین میکنند حالا اگه یکی بلیط رفت و برگشت 5 ماهه بگیره و بهش فرضا 3 ماهه بدن چیکار کنه
ممنون از دوستانی که تجربه دارند اطلاع بدند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پیرسون
مرسی از پاسخت
اینکه بلیط رو عوض کنیم که مشکلی نیست
ترس من از اینه که این موضوع مانع دادن ویزا در فرودگاه بشه یعنی وقتی ببینه میخواد 3 ماه ویزا بده ولی بلیطم 5 ماهه هست کلا بی خیال دادن ویزا بشه
آیا این توجیح درسته؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب پیرسون
مادر من باید بره استرالیا برای کارهای مربوط به پی آر
ولی قبلش با ویزای توریستی داره میره یو اس که یه استاپ یکی دو ماهه داشته باشه
بنابراین بلیط رفت رو به یو اس گرفته و برگشتو از استرالیا به ایران و قصد داره با توجه به مدت ویزایی که میدن یه بلیط از یو اس به استرالیا بگیره
آیا این موضوع که بلیط برگشتش از استرالیاست و هنوز بلیط رفتن به استرالیا رو از امریکا نگرفته مشکلی نداره و آفیسر گیر نمیده؟؟