کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
بچه ها یک مطلب جالب
با پرواز قطری مستقیم از مشهد به دوحه و آتلانتا اصلا فرقی نداره چه روزی میرید و چه روزی بر میگردید
فقط توی ایام ژانویه که تعطیلی گرونه وگرنه رفتو برگشتتون چه با فاصله باشه چه بدون فاصله هیچ فرقی توی نرخ نداره
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-08 ساعت 09:31)Pearson نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 13:11)vistac نوشته:  pearson عزیز سوال دوستمون vistac سوال بنده نیز هستش ممنون میشم در رابطه با بهترین ایر لاین و نیز بهترین انتخاب جهت تهیه بلیط برای نیمه اول می 2014 جهت سفر به لس انجلس راهنمایی بفرماییددر ضمن در لس انجلس چند تا فرودگاه هستش و بهترین فرودگاه کدومه برای انتخاب ؟؟ با تشکر

بليت يك طرفه؟
لوس آنجلي فقط يه فرودگاه بين المللي كه پرواز بين قاره اي توش انجام ميشود داره كه كدش LAX هست

هم بلیط یکطرفه و هم دوطرفه برگشت 3 ماه بعد ؟ با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
"ادوارد زهرابیان" طراح لوگوی "هما" در گفت‌وگویی از چگونگی طراحی این لوگو گفته است. به تازگی آژانس خبری حمل و نقل هوایی، لوگوی هواپیمایی ملی ایران "هما" را به عنوان برترین لوگوی ایرلاین‌های دنیا معرفی کرد.

آژانس خبری حمل و نقل هوایی "skift" به تازگی ۳۰ لوگوی برتر شرکت‌های هوایی دنیا را معرفی کرد. در این بین لوگوی هواپیمایی ملی ایران "هما" به دلیل جذابیت، سادگی و رسا بودن پیام به عنوان برترین لوگوی شرکت‌های هوایی جهان انتخاب شده است.

"ادوارد زهرابیان" طراح لوگوی "هما" در گفت‌وگو با دویچه وله از چگونگی طراحی این لوگو و چگونگی نام‌گذاری "هما" برای "هواپیمایی ملی ایران" می‌گوید. ادوارد زهرابیان می‌گوید در سال ۱۳۴۰ خورشیدی (۱۹۶۱ میلادی) آگهی یک مسابقه برای طراحی لوگوی شرکت هواپیمایی ایران که آن زمان تازه تشکیل شده بود در روزنامه کیهان و اطلاعات آن‌زمان دیده است.

ادوارد زهرابیان آن زمان حدود ۲۱ یا ۲۲ سال سن داشت و هنوز وارد دانشگاه نشده بود. او که خود را برای شرکت در کنکور آماده می‌کرد، تصمیم می‌گیرد در این مسابقه شرکت کند.

طراح برترین لوگوی شرکت‌های هوایی دنیا می‌گوید: «تاریخ مسابقه ماه خرداد بود. اعلام نتیجه‌ آن البته چندماهی طول کشید. وقتی دیدم خبری از اعلام نتیجه مسابقه نیست، به شرکت هواپیمایی ملی ایران که تازه تأسیس شده بود تلفن کردم و گفتم آقا چه خبر از این آگهی که داده بودید و من در مسابقه‌اش شرکت کردم. گفتند اسمت چیست. گفتم فلانی هستم. گفتند تو برنده شده‌ای.»

برترین لوگوی شرکت‌های هوایی دنیا
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaghayegh ، nasim ، سانازی ، behzadb57 ، Ehsan1358 ، Azi2014 ، taherifar
من و همسرم بلیط قطر را گرفتیم از آژانس کامیارگشت از همه جا ارزونتر بود البته اینم بگم به دفتر هواپیمایی قطرکه زنگ زدم گفت اگر از سایت خرید کنید 5در صد تخفیف می خوره که متاسفانه من بلد نبودم رزرو کنم و انگار150 تومان گرونتر شد برام
پاسخ
تشکر کنندگان: shaghayegh ، mohamad92
با سلام به دوستان عزیز

پی دی افی آماده کردم برای آموزش خرید بلیط از هواپیمایی قطری
اینجا کلیک کنید
امیدوارم مفید برای دوستان باشد

فایل‌های پیوست
.pdf   Presentation1.pdf (اندازه 1.75 MB / تعداد دانلود: 206)
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، abbas41 ، hedyhoney ، romance33 ، valencia ، amin arefi ، shaghayegh ، nasim ، rira1982 ، Ehsan1358 ، aseman abi
سلام به دوستان طی تحقیقاتی کردم هواپیمایی ایران ایر با بریتیش ایرویز قرارداد بسته و برای امریکا از تهران تا لندن میبره بعد از لندن به مقصدهای امریکا توسط بریتیش ایرویز مسافر انتقال پیدا میکنه اما از لحاظ هزینه گفتند با دفاترمون حضوری باید بپرسید و متاسفانه در شهر ما دفتر ایران ایر نیست که ببینم نسبت به بقیه ایرلاینها چقدر اختلاف داره ممنون میشم راهنمایی کنیدمن مقصدم لس آنجلس هست
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
کسی میدونه برای ویزای توریستی امریکا معمولا بلیط رفت و برگشت رو چند وقته می گیرند و آیا مدت اون در دادن ویزا در فرودگاه تاثیر داره؟؟؟
احتمالا همه میدونند که مدت اقامت ویزای توریستی امریکا رو در فرودگاه تعیین میکنند حالا اگه یکی بلیط رفت و برگشت 5 ماهه بگیره و بهش فرضا 3 ماهه بدن چیکار کنه
ممنون از دوستانی که تجربه دارند اطلاع بدند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-08 ساعت 14:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 13:11)vistac نوشته:  pearson عزیز سوال دوستمون vistac سوال بنده نیز هستش ممنون میشم در رابطه با بهترین ایر لاین و نیز بهترین انتخاب جهت تهیه بلیط برای نیمه اول می 2014 جهت سفر به لس انجلس راهنمایی بفرماییددر ضمن در لس انجلس چند تا فرودگاه هستش و بهترین فرودگاه کدومه برای انتخاب ؟؟ با تشکر

بليت يك طرفه؟
لوس آنجلي فقط يه فرودگاه بين المللي كه پرواز بين قاره اي توش انجام ميشود داره كه كدش LAX هست

براي ما مي به مقصد لوس آنجلس روي كلاس U امارات مي تونيد به قيمت 2/570 بخريد با فقط يه استاپ در بي به نظر مناسب ترين ميرسد

(2013-12-11 ساعت 17:13)ghazalak11 نوشته:  من و همسرم بلیط قطر را گرفتیم از آژانس کامیارگشت از همه جا ارزونتر بود البته اینم بگم به دفتر هواپیمایی قطرکه زنگ زدم گفت اگر از سایت خرید کنید 5در صد تخفیف می خوره که متاسفانه من بلد نبودم رزرو کنم و انگار150 تومان گرونتر شد برام

دفتری قطری درصورتيكه خدماتی رو بليت بخواهيد اين تخفيف رو ازتون پس خواهد گرفت مثلن اگر بخواهيد بليت رو تغيير تاريخ دهيد و يا كنسل كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، KIMIA2005 ، vistac
(2013-12-12 ساعت 18:36)vistac نوشته:  سلام به دوستان طی تحقیقاتی کردم هواپیمایی ایران ایر با بریتیش ایرویز قرارداد بسته و برای آمریکا از تهران تا لندن میبره بعد از لندن به مقصدهای آمریکا توسط بریتیش ایرویز مسافر انتقال پیدا میکنه اما از لحاظ هزینه گفتند با دفاترمون حضوری باید بپرسید و متاسفانه در شهر ما دفتر ایران ایر نیست که ببینم نسبت به بقیه ایرلاینها چقدر اختلاف داره ممنون میشم راهنمایی کنیدمن مقصدم لس آنجلس هست

بسته به تاريخ سفرتون ممكنه اصلن به صرفه نباشد
بليت هاي ايران ار بريتيش به صورت يه طرفه به لوس آنجلس قيمتي حدود 2/8 تومن دارد كه از پرواز امارات كلاس U گرونتر در مياد پس منطقي نيست ضمن اينكه فقط امكان يه تيكه بار مجاني 23 كيلويي داريد با اين پرواز ها

(2013-12-13 ساعت 01:14)myangel نوشته:  دوستان سلام
کسی میدونه برای ویزای توریستی آمریکا معمولا بلیط رفت و برگشت رو چند وقته می گیرند و آیا مدت اون در دادن ویزا در فرودگاه تاثیر داره؟؟؟
احتمالا همه میدونند که مدت اقامت ویزای توریستی آمریکا رو در فرودگاه تعیین میکنند حالا اگه یکی بلیط رفت و برگشت 5 ماهه بگیره و بهش فرضا 3 ماهه بدن چیکار کنه
ممنون از دوستانی که تجربه دارند اطلاع بدند

تاثيري رو تصميم گيری آفيسر نداره
بايد تاريخ برگشت بليتش رو تغيير بده
ولی فكر ميكنم اغلب 6 ماهه رو ميدهند
پاسخ
تشکر کنندگان: shaghayegh ، myangel ، amin arefi
سلام پیرسون
مرسی از پاسخت
اینکه بلیط رو عوض کنیم که مشکلی نیست
ترس من از اینه که این موضوع مانع دادن ویزا در فرودگاه بشه یعنی وقتی ببینه میخواد 3 ماه ویزا بده ولی بلیطم 5 ماهه هست کلا بی خیال دادن ویزا بشه
آیا این توجیح درسته؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 14:27)myangel نوشته:  سلام پیرسون
مرسی از پاسخت
اینکه بلیط رو عوض کنیم که مشکلی نیست
ترس من از اینه که این موضوع مانع دادن ویزا در فرودگاه بشه یعنی وقتی ببینه میخواد 3 ماه ویزا بده ولی بلیطم 5 ماهه هست کلا بی خیال دادن ویزا بشه
آیا این توجیح درسته؟؟

نه نگران نباشید کسی کاری به تاریخ بلیط شما نداره
تنها چیزی که مهمه هست شما باید تو تاریخی که ویزاتون تموم میشه برگردید این براشون مهمه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaghayegh ، Pearson ، myangel ، amin arefi ، Ehsan1358
(2013-12-13 ساعت 12:41)Pearson نوشته:  

بليت يك طرفه؟

براي ما مي به مقصد لوس آنجلس روي كلاس U امارات مي تونيد به قيمت 2/570 بخريد با فقط يه استاپ در بي به نظر مناسب ترين ميرسد

(2013-12-11 ساعت 17:13)ghazalak11 نوشته:  من و همسرم بلیط قطر را گرفتیم از آژانس کامیارگشت از همه جا ارزونتر بود البته اینم بگم به دفتر هواپیمایی قطرکه زنگ زدم گفت اگر از سایت خرید کنید 5در صد تخفیف می خوره که متاسفانه من بلد نبودم رزرو کنم و انگار150 تومان گرونتر شد برام

دفتری قطری درصورتيكه خدماتی رو بليت بخواهيد اين تخفيف رو ازتون پس خواهد گرفت مثلن اگر بخواهيد بليت رو تغيير تاريخ دهيد و يا كنسل كنيد

دوستان یکم بیشتر توضیح میدید درباره کلاسهای u امارات که خییییلی جالبه برام از ایران ایرم کمتر میفته ! داستانش چیه و کسایی تجربشو دارن که چطور اینقدر ارزئنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-12-14 ساعت 03:25)mechanicalengineer نوشته:  

بليت يك طرفه؟

دوستان یکم بیشتر توضیح میدید درباره کلاسهای u امارات که خییییلی جالبه برام از ایران ایرم کمتر میفته ! داستانش چیه و کسایی تجربشو دارن که چطور اینقدر ارزئنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين ها ساب كلاس هاي مختلف پروازي هست كه نسبت به AVAILABILTY پرواز ممكن هست روي يك تاريخي قابل بوك كردن باشند يا نباشند
اين لينك هم ميتونيد ببينيد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fare_basis_code
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، vistac
(2013-12-14 ساعت 09:54)Pearson نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 03:25)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 09:31)Pearson نوشته:  بليت يك طرفه؟

اين ها ساب كلاس هاي مختلف پروازي هست كه نسبت به AVAILABILTY پرواز ممكن هست روي يك تاريخي قابل بوك كردن باشند يا نباشند
اين لينك هم ميتونيد ببينيد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fare_basis_code
ممنون
اینطور بلیط ها برای کلاسهای مختلف معمولا چند وقت زودتر از تاریخ مدنظر باید از آژانسها پرسید و خرید که باز باشند و خود آژانسها اینکارو میکنند ؟
چون ظاهرا بعضی کارارو همه آژانسا نمیکنن مثلا بعضیا با ایران ایر کلا کار نمیکنند !

2) برای پروازهایی که مثلا دو استاپ هستند و هزینه کمتری دارند مانند یکی از بچه ها که رفت شیکاگو و از اونجا رفت ال ای ! این جریان باتوجه به اینکه مثلا port of entry=LA دادیم تو فرودگاه مشکلی پیش نمیاره و گیر نمیدند که چرا از اینجا وارد شدید در صورتی که محل ورود رو جای دیگه گفته بودید ؟؟؟ چون ظاهرا این نوع بلیط ها متغیره و هر جا جا بده میری و نمیشه محل ورود به یو ا س رو قطعی اعلام کرد ؟؟؟؟

* اگر دوستان آؤانسی رو میشناسند که با حوصله اینکارو برای مسافر انجام میده و اطلاع میده ممنون مشم !؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358
سلام جناب پیرسون
مادر من باید بره استرالیا برای کارهای مربوط به پی آر
ولی قبلش با ویزای توریستی داره میره یو اس که یه استاپ یکی دو ماهه داشته باشه
بنابراین بلیط رفت رو به یو اس گرفته و برگشتو از استرالیا به ایران و قصد داره با توجه به مدت ویزایی که میدن یه بلیط از یو اس به استرالیا بگیره
آیا این موضوع که بلیط برگشتش از استرالیاست و هنوز بلیط رفتن به استرالیا رو از امریکا نگرفته مشکلی نداره و آفیسر گیر نمیده؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان