موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-13 ساعت 12:41)Pearson نوشته: (2013-12-08 ساعت 14:40)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-08 ساعت 09:31)Pearson نوشته: (2013-12-07 ساعت 13:11)vistac نوشته: pearson عزیز سوال دوستمون vistac سوال بنده نیز هستش ممنون میشم در رابطه با بهترین ایر لاین و نیز بهترین انتخاب جهت تهیه بلیط برای نیمه اول می 2014 جهت سفر به لس انجلس راهنمایی بفرماییددر ضمن در لس انجلس چند تا فرودگاه هستش و بهترین فرودگاه کدومه برای انتخاب ؟؟ با تشکر
بليت يك طرفه؟
لوس آنجلي فقط يه فرودگاه بين المللي كه پرواز بين قاره اي توش انجام ميشود داره كه كدش LAX هست
هم بلیط یکطرفه و هم دوطرفه برگشت 3 ماه بعد ؟ با تشکر
براي ما مي به مقصد لوس آنجلس روي كلاس U امارات مي تونيد به قيمت 2/570 بخريد با فقط يه استاپ در بي به نظر مناسب ترين ميرسد
(2013-12-11 ساعت 17:13)ghazalak11 نوشته: من و همسرم بلیط قطر را گرفتیم از آژانس کامیارگشت از همه جا ارزونتر بود البته اینم بگم به دفتر هواپیمایی قطرکه زنگ زدم گفت اگر از سایت خرید کنید 5در صد تخفیف می خوره که متاسفانه من بلد نبودم رزرو کنم و انگار150 تومان گرونتر شد برام
دفتری قطری درصورتيكه خدماتی رو بليت بخواهيد اين تخفيف رو ازتون پس خواهد گرفت مثلن اگر بخواهيد بليت رو تغيير تاريخ دهيد و يا كنسل كنيد
سلام من الان به هواپیمایی امارات زنگ زدم کلاس U برای اردیبهشت رو گفت 3.850 بنظرتون گرون نیست؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اگ بخوام 15 فوریه به واشنگتن پرواز کنم به نظرتون از کجا بلیط بگیرم؟قطر یا امارات یا ترکیه؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
از آنجاییکه تعدادی از دوستان با شرایط اخذ بلیط آشنا هستند لطفا من را راهنمایی کنید که برای آخرای ژانویه از چه آژانس یا شرکت بلیط به مقصد لس آنجلس تهیه کنم بهتره؟
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شاید برای شما جالب باشد ولی بلیطهای دبی ایام عید ایران/ماهان ایر روی 1.800 و بالاتر هست. اگرتور یا بلیط ارزانی برای یک هفته مصاحبه هفته آخرمارچ سراغ دارید راهنمائی بفرمائید.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-07 ساعت 22:21)kiasina نوشته: با درود
از آنجاییکه تعدادی از دوستان با شرایط اخذ بلیط آشنا هستند لطفا من را راهنمایی کنید که برای آخرای ژانویه از چه آژانس یا شرکت بلیط به مقصد لس آنجلس تهیه کنم بهتره؟
من خودم هیچ وقت از آژانس های داخل ایران بلیط نمی خرم. در نوروز امسال (مارچ 2013) از یک آژانس آشنا خواستم بلیط بخرم از هواپیمایی قطری به مقصد آتلانتا. برای دو نفر بزرگسال و یک کودک قیمت داد حدود 15 میلیون و نیم! نخریدم. برگشتم به منزلم و با هـیـتـلــرشــکـن وارد یکی از سایتهای خرید آنلاین بلیط شدم و بلیط خریدم به قیمت حدود 9 میلیون ونیم. یعنی 6 میلیون تومن برام ارزونتر افتاد!
البته قبل از اقدام به خرید دقت کردم که هـیـتـلــرشــکـن، مرا با حتما IP آمریکا یا کانادا وارد وب کرده باشه.
خود دفتر مرکزی قطری هم به من توصیه کردن که بهتره بلیطی را که به این طریق خریده ام چاپ کنم و ببرم دفتر ایرلاین قطری مهر بزنن. در همان دفتر برای ترساندن من گفتن که لازم است کردیت یا دبیت کارتی که باهاش بلیط خریده ام را هم در فرودگاه امام خمینی با خودم داشته باشم. اما هیچکس در فرودگاه از من همچین چیزی نخواست!
تا به حال از هر دوی سایتهای زیر بلیط خریده ام و کاملا هم راضی بوده ام:
[en]
http://www.cheapoair.com/
http://www.onetravel.com/
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-09 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-09 ساعت 13:12 توسط tartar.)
دوستان ای کاش بچه هایی که وارد هستند یه بار کامل توضیح میدادن که از سایتهایی مثه cheapair یا kayakو... مرحله به مرحله چطور باید خرید کرد جوری که جزییات رو کامل داشته باشه !
من برای خرید از قطر یه فایلی اینجا دیدم که روی شکل صفحات توضیح داده بود و بنظرم خیلی کامل بود ولی برای سایتهای اینچنینی که قیمتهای رقابتی داره و قطعا میشه بلیط با قیمت مناسب تر تهیه کرد ،دوستانی که واردن ندیدم توضیح کاملی گذاشته باشن
اگه کسی همچین فایلی داره یا میتونه مختصر توضیح بده چطور خرید یا توجه به استاپ ها و چطور سرچ کرد که پیشنهادای مناسبیشم بیاد فکر کنم بهمه اونایی که میخوان بار اول خرید کنند خیلییی کمک کنه
[/quote]
دوست عزیز خیلی راحته و معمولا همه بلیط هایی که انلین فروخته میشه شبیه هم هستن طریقه خرید ازشون میرید رو وبسایتشون مبدا و مفصد و تاریخ سفرتون و نوع بلیط که یک طرفه باشه یا دوطرفه و کلاسش رو تیک میکنین و پس از سیرچ یک لیست میاد که اسم شرکت هواپیمایی و ساعت پروازها و مدت توقف ها و قیمت ها رو در اون تاریخ و روزهای نزدبک بهش رو واستون نمایش میده هر کدومش که واستون مناسبتر بود رو انتخاب میکنین و بعدش اسم مسافرها رو وارد میکنید وبعد اگه خدمات خاصی مثل نوع خوراک یا غیره رو بخوایین معین میکنید وپس از اون طریقه پرداخت رو بهتون نشون میده که از چه راههایی میشه پرداخت کرد معمولا با کردیت یا دبیت کارت پرداخت میشه که باید شماره کارتتون و3 شماره اخر سکوریتی پشت کارت و تاریخ انتها کارتو وارد میکنید و از حسابتون کسر میشه و بلیط صادر میشه که میتونین همون لحظه پرینت بگیرین و به ایمیلتون بفرسینش همین و تمام فقط مطمعن باشید که از یک سایت معتبر میخرید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-07 ساعت 22:21)kiasina نوشته: با درود
از امارت بگیرید . قیمتش هاش بسیار مناسبه و یک توقف در دبی داره که 2 ساعت میشه.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا