کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-12-24 ساعت 23:37)valencia نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 17:09)Pearson نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 21:28)valencia نوشته:  دوستان پرواز من یه ترانزیت 20 ساعته تو دوحه داره . به نظرتون هتل میدن؟

به شرطي بهتون قطري هتل ميده كه پرواز ديگه اي توي اون روت با استاپ كمتر وجود نداشته باشه
يعني به عبارتي اگر بليت رو براي اينكه ارزون تر شود روي كلاسي بگيريد كه استاپ بالاي داشته باشيد بهتون هتل تعلق نميگيرد

مرسی از جوابتون. برای اون روزی که من میخوام برم از تهران 2 تا پرواز به ذوحه هست یکی چهار و نیم صبح میره قطر و دو ساعت توقف تو قطر و بعدش پزواز نیویورک در ساعت 8 صیح و اون یکی ساعت 10 صبح از تهران میره قطر و ساغت 12 میرسه قطر ولی از اونجائی که پرواز نیورک 8 صبح رفته تا فردا ش 8 صبح باید صبر کنم که میشه 20 ساعت. ولی بین ساعت 12 تا فردا 8 صبح پرواز دیگه ای به نیویورک نیست و البته پروازی که 10 صبح از تهران میزه و 20 ساعت ترانزیت داره ارزونتزه. حالا چه جوری میشه. من میتونم با پرواز 10 صبح برم و هتل بگیرم

اين دقيقن موردي هست كه قطری هتل نميده به مسافر
با اين وجود از مركزي كه بليت رو تهيه فرموديد بخواهيد كه يه درخواست STPC توی سيستم براتون بزنه
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، azar1348 ، amin arefi ، eybaba ، niloo-kh
(2013-12-23 ساعت 08:47)AsemanAbee نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 21:28)valencia نوشته:  دوستان پرواز من یه ترانزیت 20 ساعته تو دوحه داره . به نظرتون هتل میدن؟

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ 2013 Smile
ﺑﺴﺘﮕﻲ به ﻛﻼﺱ پرﻭاﺯﺗﻮﻥ ﺩاﺭﻩ
ﺑﺎﻳﺪ اﺯ ﺁﮊاﻧﺲ ﻛﻪ ﺑﻠﻴﻄ ﺧﺮﻳﺪﻳﻦ ﺳﻮاﻝ ﻛﻨﻴﻦ
ﻣﺎ ﺑﻠﻴﻄ ﻛﻼﺱ N ﺩاﺷﺘﻴﻢ و 10 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻭﺣﻪ اﺳﺘﺎپ ﺩاﺷﺘﻴﻢ هتل ﺩاﺩﻥ
اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ اﺯ ﭘﺮﻭاﺯ ﻭﻭﭼﺮ ﻫﺘﻞ اﺯ ﺁﮊاﻧﺲ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻛﻪ ﺗﻮﻱ ﺩﻭﺣﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﭘﻴﺶ ﻧﻴﺎﺩ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ

دوست عزیز این کلاس های پایین تر فقط بحث زمانه که زودتر افدام کرد بشه گرفت یا ....؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: niloo-kh
(2013-12-13 ساعت 12:41)Pearson نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 14:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 09:31)Pearson نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 13:11)vistac نوشته:  pearson عزیز سوال دوستمون vistac سوال بنده نیز هستش ممنون میشم در رابطه با بهترین ایر لاین و نیز بهترین انتخاب جهت تهیه بلیط برای نیمه اول می 2014 جهت سفر به لس انجلس راهنمایی بفرماییددر ضمن در لس انجلس چند تا فرودگاه هستش و بهترین فرودگاه کدومه برای انتخاب ؟؟ با تشکر

بليت يك طرفه؟
لوس آنجلي فقط يه فرودگاه بين المللي كه پرواز بين قاره اي توش انجام ميشود داره كه كدش LAX هست

هم بلیط یکطرفه و هم دوطرفه برگشت 3 ماه بعد ؟ با تشکر

براي ما مي به مقصد لوس آنجلس روي كلاس U امارات مي تونيد به قيمت 2/570 بخريد با فقط يه استاپ در بي به نظر مناسب ترين ميرسد

(2013-12-11 ساعت 17:13)ghazalak11 نوشته:  من و همسرم بلیط قطر را گرفتیم از آژانس کامیارگشت از همه جا ارزونتر بود البته اینم بگم به دفتر هواپیمایی قطرکه زنگ زدم گفت اگر از سایت خرید کنید 5در صد تخفیف می خوره که متاسفانه من بلد نبودم رزرو کنم و انگار150 تومان گرونتر شد برام

دفتری قطری درصورتيكه خدماتی رو بليت بخواهيد اين تخفيف رو ازتون پس خواهد گرفت مثلن اگر بخواهيد بليت رو تغيير تاريخ دهيد و يا كنسل كنيد

سلام من الان به هواپیمایی امارات زنگ زدم کلاس U برای اردیبهشت رو گفت 3.850 بنظرتون گرون نیست؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من اگ بخوام 15 فوریه به واشنگتن پرواز کنم به نظرتون از کجا بلیط بگیرم؟قطر یا امارات یا ترکیه؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia
(2014-01-06 ساعت 19:30)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان من اگ بخوام 15 فوریه به واشنگتن پرواز کنم به نظرتون از کجا بلیط بگیرم؟قطر یا امارات یا ترکیه؟

سلام دوستان. هواپیمایی عربستان هم پرواز داره قیمتاشم بد نیست دوستاشتین یک سری هم به دفترش بزنین.
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: hoseyn ، romance33
با درود
از آنجاییکه تعدادی از دوستان با شرایط اخذ بلیط آشنا هستند لطفا من را راهنمایی کنید که برای آخرای ژانویه از چه آژانس یا شرکت بلیط به مقصد لس آنجلس تهیه کنم بهتره؟
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
شاید برای شما جالب باشد ولی بلیطهای دبی ایام عید ایران/ماهان ایر روی 1.800 و بالاتر هست. اگرتور یا بلیط ارزانی برای یک هفته مصاحبه هفته آخرمارچ سراغ دارید راهنمائی بفرمائید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
(2014-01-07 ساعت 22:21)kiasina نوشته:  با درود
از آنجاییکه تعدادی از دوستان با شرایط اخذ بلیط آشنا هستند لطفا من را راهنمایی کنید که برای آخرای ژانویه از چه آژانس یا شرکت بلیط به مقصد لس آنجلس تهیه کنم بهتره؟

من خودم هیچ وقت از آژانس های داخل ایران بلیط نمی خرم. در نوروز امسال (مارچ 2013) از یک آژانس آشنا خواستم بلیط بخرم از هواپیمایی قطری به مقصد آتلانتا. برای دو نفر بزرگسال و یک کودک قیمت داد حدود 15 میلیون و نیم! نخریدم. برگشتم به منزلم و با هـیـتـلــرشــکـن وارد یکی از سایتهای خرید آنلاین بلیط شدم و بلیط خریدم به قیمت حدود 9 میلیون ونیم. یعنی 6 میلیون تومن برام ارزونتر افتاد!
البته قبل از اقدام به خرید دقت کردم که هـیـتـلــرشــکـن، مرا با حتما IP آمریکا یا کانادا وارد وب کرده باشه.
خود دفتر مرکزی قطری هم به من توصیه کردن که بهتره بلیطی را که به این طریق خریده ام چاپ کنم و ببرم دفتر ایرلاین قطری مهر بزنن. در همان دفتر برای ترساندن من گفتن که لازم است کردیت یا دبیت کارتی که باهاش بلیط خریده ام را هم در فرودگاه امام خمینی با خودم داشته باشم. اما هیچکس در فرودگاه از من همچین چیزی نخواست!

تا به حال از هر دوی سایتهای زیر بلیط خریده ام و کاملا هم راضی بوده ام:
[en]
http://www.cheapoair.com/
http://www.onetravel.com/
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
زمستون ایرفلوت قیمت های خوبی داره من بلیط رفت و برگشت از لس انجلس به تهران برای همسرم گرفتم از این سایت http://www.cheapoair.com/ حدود 1000 دلار یعنی کمتر از 3000000 تومان (رفت ژانویه برگشت مارچ)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، el333 ، amin arefi ، M.Ho
(2014-01-08 ساعت 01:04)frozen mind نوشته:  

من خودم هیچ وقت از آژانس های داخل ایران بلیط نمی خرم. در نوروز امسال (مارچ 2013) از یک آژانس آشنا خواستم بلیط بخرم از هواپیمایی قطری به مقصد آتلانتا. برای دو نفر بزرگسال و یک کودک قیمت داد حدود 15 میلیون و نیم! نخریدم. برگشتم به منزلم و با هـیـتـلــرشــکـن وارد یکی از سایتهای خرید آنلاین بلیط شدم و بلیط خریدم به قیمت حدود 9 میلیون ونیم. یعنی 6 میلیون تومن برام ارزونتر افتاد!
البته قبل از اقدام به خرید دقت کردم که هـیـتـلــرشــکـن، مرا با حتما IP آمریکا یا کانادا وارد وب کرده باشه.
خود دفتر مرکزی قطری هم به من توصیه کردن که بهتره بلیطی را که به این طریق خریده ام چاپ کنم و ببرم دفتر ایرلاین قطری مهر بزنن. در همان دفتر برای ترساندن من گفتن که لازم است کردیت یا دبیت کارتی که باهاش بلیط خریده ام را هم در فرودگاه امام خمینی با خودم داشته باشم. اما هیچکس در فرودگاه از من همچین چیزی نخواست!

تا به حال از هر دوی سایتهای زیر بلیط خریده ام و کاملا هم راضی بوده ام:
[en]
http://www.cheapoair.com/
http://www.onetravel.com/
[/en]

دوستان ای کاش بچه هایی که وارد هستند یه بار کامل توضیح میدادن که از سایتهایی مثه cheapair یا kayakو... مرحله به مرحله چطور باید خرید کرد جوری که جزییات رو کامل داشته باشه !
من برای خرید از قطر یه فایلی اینجا دیدم که روی شکل صفحات توضیح داده بود و بنظرم خیلی کامل بود ولی برای سایتهای اینچنینی که قیمتهای رقابتی داره و قطعا میشه بلیط با قیمت مناسب تر تهیه کرد ،دوستانی که واردن ندیدم توضیح کاملی گذاشته باشن
اگه کسی همچین فایلی داره یا میتونه مختصر توضیح بده چطور خرید یا توجه به استاپ ها و چطور سرچ کرد که پیشنهادای مناسبیشم بیاد فکر کنم بهمه اونایی که میخوان بار اول خرید کنند خیلییی کمک کنه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، amin arefi ، mohamad92
دوستان ای کاش بچه هایی که وارد هستند یه بار کامل توضیح میدادن که از سایتهایی مثه cheapair یا kayakو... مرحله به مرحله چطور باید خرید کرد جوری که جزییات رو کامل داشته باشه !
من برای خرید از قطر یه فایلی اینجا دیدم که روی شکل صفحات توضیح داده بود و بنظرم خیلی کامل بود ولی برای سایتهای اینچنینی که قیمتهای رقابتی داره و قطعا میشه بلیط با قیمت مناسب تر تهیه کرد ،دوستانی که واردن ندیدم توضیح کاملی گذاشته باشن
اگه کسی همچین فایلی داره یا میتونه مختصر توضیح بده چطور خرید یا توجه به استاپ ها و چطور سرچ کرد که پیشنهادای مناسبیشم بیاد فکر کنم بهمه اونایی که میخوان بار اول خرید کنند خیلییی کمک کنه
[/quote]
دوست عزیز خیلی راحته و معمولا همه بلیط هایی که انلین فروخته میشه شبیه هم هستن طریقه خرید ازشون میرید رو وبسایتشون مبدا و مفصد و تاریخ سفرتون و نوع بلیط که یک طرفه باشه یا دوطرفه و کلاسش رو تیک میکنین و پس از سیرچ یک لیست میاد که اسم شرکت هواپیمایی و ساعت پروازها و مدت توقف ها و قیمت ها رو در اون تاریخ و روزهای نزدبک بهش رو واستون نمایش میده هر کدومش که واستون مناسبتر بود رو انتخاب میکنین و بعدش اسم مسافرها رو وارد میکنید وبعد اگه خدمات خاصی مثل نوع خوراک یا غیره رو بخوایین معین میکنید وپس از اون طریقه پرداخت رو بهتون نشون میده که از چه راههایی میشه پرداخت کرد معمولا با کردیت یا دبیت کارت پرداخت میشه که باید شماره کارتتون و3 شماره اخر سکوریتی پشت کارت و تاریخ انتها کارتو وارد میکنید و از حسابتون کسر میشه و بلیط صادر میشه که میتونین همون لحظه پرینت بگیرین و به ایمیلتون بفرسینش همین و تمام فقط مطمعن باشید که از یک سایت معتبر میخرید
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، frozen mind ، gbtm ، amir2640 ، amin arefi ، mehrdad pharm ، mohamad92
(2014-01-09 ساعت 13:10)tartar نوشته:  دوستان ای کاش بچه هایی که وارد هستند یه بار کامل توضیح میدادن که از سایتهایی مثه cheapair یا kayakو... مرحله به مرحله چطور باید خرید کرد جوری که جزییات رو کامل داشته باشه !
دوست عزیز خیلی راحته و معمولا همه بلیط هایی که انلین فروخته میشه شبیه هم هستن طریقه خرید ازشون میرید رو وبسایتشون مبدا و مفصد و تاریخ سفرتون و نوع بلیط که یک طرفه باشه یا دوطرفه و کلاسش رو تیک میکنین و پس از سیرچ یک لیست میاد که اسم شرکت هواپیمایی و ساعت پروازها و مدت توقف ها و قیمت ها رو در اون تاریخ و روزهای نزدبک بهش رو واستون نمایش میده هر کدومش که واستون مناسبتر بود رو انتخاب میکنین و بعدش اسم مسافرها رو وارد میکنید وبعد اگه خدمات خاصی مثل نوع خوراک یا غیره رو بخوایین معین میکنید وپس از اون طریقه پرداخت رو بهتون نشون میده که از چه راههایی میشه پرداخت کرد معمولا با کردیت یا دبیت کارت پرداخت میشه که باید شماره کارتتون و3 شماره اخر سکوریتی پشت کارت و تاریخ انتها کارتو وارد میکنید و از حسابتون کسر میشه و بلیط صادر میشه که میتونین همون لحظه پرینت بگیرین و به ایمیلتون بفرسینش همین و تمام فقط مطمعن باشید که از یک سایت معتبر میخرید
[/quote]

سلام
دوست عزیز
فرق بلیت اوپن و اوکی چیه؟ آیا این برداشت من از اوپن و اوکی درسته؟ بلیت اوکی یعنی تاریخ برگشت معلوم هست و نمیشه تغییرش داد. بلیت اوپن یعنی تاریخ برگشت نداره ( یا اگر داره میشه تغییرش داد). خوب حالا در خرید اینترنتی اگر بخواهیم تاریخ برگشت اوپن باشه چطوری عمل کنیم؟ من وقتی میرم تو سایت cheap0air ازم میپرسه تاریخ رفت و برگشتت را وارد کن.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، amin arefi
(2014-01-09 ساعت 16:30)fariba_a نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 13:10)tartar نوشته:  دوستان ای کاش بچه هایی که وارد هستند یه بار کامل توضیح میدادن که از سایتهایی مثه cheapair یا kayakو... مرحله به مرحله چطور باید خرید کرد جوری که جزییات رو کامل داشته باشه !

سلام
دوست عزیز
فرق بلیت اوپن و اوکی چیه؟ آیا این برداشت من از اوپن و اوکی درسته؟ بلیت اوکی یعنی تاریخ برگشت معلوم هست و نمیشه تغییرش داد. بلیت اوپن یعنی تاریخ برگشت نداره ( یا اگر داره میشه تغییرش داد). خوب حالا در خرید اینترنتی اگر بخواهیم تاریخ برگشت اوپن باشه چطوری عمل کنیم؟ من وقتی میرم تو سایت cheap0air ازم میپرسه تاریخ رفت و برگشتت را وارد کن.
[/quote]
سلام
درسته دوست عزیز همینطوره ولی اگه اکی هم باشه معمولا میشه تغییر داد ولی ممکنه هزینه بگیرن دیگه خیلی محدود شرکت های هواپیمایی هستن که بلیط اپن بدن یا بهتره گفت اصلا نیست شما بایستی اخرین تاریخی که این بلیط با همین قیمت بهتون اجازه میده رو واسه برگشتتون بزنین و بعد که تاریخ برگشتتون مشخص شد تاریخ و عوض کنین که البته این ممکنه شامل هزینه هم بشه باید term and condition این بلیط رو چک کنین شاید به نفعتون باشه اگه از برگشتتون مطمعن نیستین همون یک سره بگیرین اگه باز مشکلی داشتین میتونین با پیام به من تاریخ دقیق پروازتون رو بگین من واستون چک کنم وشرایطشو بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، frozen mind ، gbtm ، amir2640 ، amin arefi ، mohamad92

از امارت بگیرید . قیمتش هاش بسیار مناسبه و یک توقف در دبی داره که 2 ساعت میشه.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، kiasina ، mohamad92
(2014-01-09 ساعت 18:56)tartar نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 16:30)fariba_a نوشته:  

سلام
دوست عزیز
سلام
درسته دوست عزیز همینطوره ولی اگه اکی هم باشه معمولا میشه تغییر داد ولی ممکنه هزینه بگیرن دیگه خیلی محدود شرکت های هواپیمایی هستن که بلیط اپن بدن یا بهتره گفت اصلا نیست شما بایستی اخرین تاریخی که این بلیط با همین قیمت بهتون اجازه میده رو واسه برگشتتون بزنین و بعد که تاریخ برگشتتون مشخص شد تاریخ و عوض کنین که البته این ممکنه شامل هزینه هم بشه باید term and condition این بلیط رو چک کنین شاید به نفعتون باشه اگه از برگشتتون مطمعن نیستین همون یک سره بگیرین اگه باز مشکلی داشتین میتونین با پیام به من تاریخ دقیق پروازتون رو بگین من واستون چک کنم وشرایطشو بگم
[/quote]

ممنون از دوستمون یه نکته که بنظرم میاد اینه که بلیط دوطرفه معمولا مناسب تر در میاد تا بیط یکطرفه و اگرم بخواید تغییرش بدید 50 دلاره بشرطی که تو همون کلاس باشه
پس اگه میخواید بگیرید بنظرم دوطرفه بگیرید و بعدا برگشتتون رو تغییر بدید این چیزیه که آژانسا معمولا توصیه میکنند
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان