کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
ممنون
اینطور بلیط ها برای کلاسهای مختلف معمولا چند وقت زودتر از تاریخ مدنظر باید از آژانسها پرسید و خرید که باز باشند و خود آژانسها اینکارو میکنند ؟
چون ظاهرا بعضی کارارو همه آژانسا نمیکنن مثلا بعضیا با ایران ایر کلا کار نمیکنند !

2) برای پروازهایی که مثلا دو استاپ هستند و هزینه کمتری دارند مانند یکی از بچه ها که رفت شیکاگو و از اونجا رفت ال ای ! این جریان باتوجه به اینکه مثلا port of entry=LA دادیم تو فرودگاه مشکلی پیش نمیاره و گیر نمیدند که چرا از اینجا وارد شدید در صورتی که محل ورود رو جای دیگه گفته بودید ؟؟؟ چون ظاهرا این نوع بلیط ها متغیره و هر جا جا بده میری و نمیشه محل ورود به یو ا س رو قطعی اعلام کرد ؟؟؟؟

* اگر دوستان آؤانسی رو میشناسند که با حوصله اینکارو برای مسافر انجام میده و اطلاع میده ممنون مشم !؟
[/quote]

1. هر چه زودتر باشه شانس اين كه روي كلاس هاي ارزون جا باشه بيشتر هست
بليت ها ايران ار نبايد از هر جايي بگيريد و كلن هر بليتي رو نبايد از هر آژانسي گرفت
2. هيچ مسئله اي نداره پورت آو اينتري ميتونه هر جايي باشه وقتي شما ويزا داريد مي تونيد پياده از كانادا بياييد امريكا يا با كشتي از كوبا بريد
هر كانكشني رو خواستيد بگيد براتون چك مي كنم خودم

(2013-12-15 ساعت 01:51)myangel نوشته:  سلام جناب پیرسون
مادر من باید بره استرالیا برای کارهای مربوط به پی آر
ولی قبلش با ویزای توریستی داره میره یو اس که یه استاپ یکی دو ماهه داشته باشه
بنابراین بلیط رفت رو به یو اس گرفته و برگشتو از استرالیا به ایران و قصد داره با توجه به مدت ویزایی که میدن یه بلیط از یو اس به استرالیا بگیره
آیا این موضوع که بلیط برگشتش از استرالیاست و هنوز بلیط رفتن به استرالیا رو از آمریکا نگرفته مشکلی نداره و آفیسر گیر نمیده؟؟

اگر ويزاي استرالياش توي پاسش باشه مشكلي نداره آفيسر رو ميتونه با يه بليت امريكا به استراليا قانع كنه گه بليت خروج از كشور رو دارد
بهتر اين بليت رو تهيه كنه قبل از اينكه به امريكا ورود مي كنند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi
سلام در مورد ویزای ترانزیت امیرکا و کانادا توضیح میدین؟ من میخوام برم هاییتی با پرواز ایرکانادا... از استانبول مستقیم میره تورنتو اونجا 16 ساعت توقف داره و بعد میره هاییتی.... میخوام بدونم ویزای ترانزیتو لاین خودم واسم میگیره ؟ این سوال واسم مهمه... چون میدونم برای توقف تو اروپا ویزای ترانزیت میخوان..
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام همسر من چون اینجا ساکن نیست و در رفت و آمد هست میخواستم از دفاتر هواپیمایی (از ترکیش وایرفلوت استفاده میکنیم )مایلج بگیریم ولی بلد نیستم شاید کمی برای هزینه بلیط کمکمون باشه از دوستان کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-15 ساعت 19:55)shahram1363 نوشته:  سلام در مورد ویزای ترانزیت امیرکا و کانادا توضیح میدین؟ من میخوام برم هاییتی با پرواز ایرکانادا... از استانبول مستقیم میره تورنتو اونجا 16 ساعت توقف داره و بعد میره هاییتی.... میخوام بدونم ویزای ترانزیتو لاین خودم واسم میگیره ؟ این سوال واسم مهمه... چون میدونم برای توقف تو اروپا ویزای ترانزیت میخوان..

فقط به شرط اينكه گرين كارت داشته باشيد ميتويند همچين پروازي رو بگيريد
با ويزاي معمولي امريكا نميتونيد
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، romance33 ، amin arefi ، gbtm
(2013-12-15 ساعت 21:21)nahid.t نوشته:  سلام همسر من چون اینجا ساکن نیست و در رفت و آمد هست میخواستم از دفاتر هواپیمایی (از ترکیش وایرفلوت استفاده میکنیم )مایلج بگیریم ولی بلد نیستم شاید کمی برای هزینه بلیط کمکمون باشه از دوستان کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

اولين سعي كنيد كه هميشه با يك آليانس از ارلاينها سفر كنيد كه بتونيد پوينتهاي تون رو انتقال بديد روي هم
ارفلوت جز skyteam هست و توركيش جزو star aliance
بعد هم ساخت يه frequent flyre number كاري نداره
ميتويند توي اين سايت بريد و ساين آپ كنيد
miles-and-more.com
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، azar1348 ، nahid.t ، Saeedv13 ، romance33 ، KIMIA2005 ، gbtm
سلام دوستان، کسی آدرس دفتر هواپیمایی قطر ایرلاین در تهران را میدونه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، azar1348
دوستان پرواز من یه ترانزیت 20 ساعته تو دوحه داره . به نظرتون هتل میدن؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-12-22 ساعت 21:28)valencia نوشته:  دوستان پرواز من یه ترانزیت 20 ساعته تو دوحه داره . به نظرتون هتل میدن؟

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ 2013 Smile
ﺑﺴﺘﮕﻲ به ﻛﻼﺱ پرﻭاﺯﺗﻮﻥ ﺩاﺭﻩ
ﺑﺎﻳﺪ اﺯ ﺁﮊاﻧﺲ ﻛﻪ ﺑﻠﻴﻄ ﺧﺮﻳﺪﻳﻦ ﺳﻮاﻝ ﻛﻨﻴﻦ
ﻣﺎ ﺑﻠﻴﻄ ﻛﻼﺱ N ﺩاﺷﺘﻴﻢ و 10 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻭﺣﻪ اﺳﺘﺎپ ﺩاﺷﺘﻴﻢ هتل ﺩاﺩﻥ
اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ اﺯ ﭘﺮﻭاﺯ ﻭﻭﭼﺮ ﻫﺘﻞ اﺯ ﺁﮊاﻧﺲ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻛﻪ ﺗﻮﻱ ﺩﻭﺣﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﭘﻴﺶ ﻧﻴﺎﺩ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، amin arefi
(2013-12-22 ساعت 19:34)fariba_a نوشته:  سلام دوستان، کسی آدرس دفتر هواپیمایی قطر ایرلاین در تهران را میدونه؟

قبلا که آدرس دفتر مرکزیش
خیابان ولی عصر - روبروی پارک ملت - برج سایه
بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، romance33 ، azar1348
سلام دوستان میشه توضیح و اطلاعاتی در مورد کلاسهای پروازهای مختلف بدبد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-12-23 ساعت 21:53)h..h نوشته:  سلام دوستان میشه توضیح و اطلاعاتی در مورد کلاسهای پروازهای مختلف بدبد؟

دوست عزیز کلاس های پروازی به 3 دسته تقسیم میشن.اکونومی، بیزینس و فرست کلاس.ولی توی دسته اکونومی کلاس، خودش به دسته های مختلف که با اختصار حروف انگلیسی هستند مثل T,Y,z و غیره تقسیم میشه و از لحاظ جای صندلی تفاوتی نداره یا حتی نحوه پذیرایی ولی قیمت هاش متفاوته که بستگی به زمان خرید شما داره هر چه زودتر خریداری بشه کلاسهای پایین تر موجوده و قیمت هاش پایین تره.امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348 ، Pearson ، h..h ، Saeedv13 ، amin arefi ، gbtm
(2013-12-23 ساعت 10:59)marco250 نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 19:34)fariba_a نوشته:  سلام دوستان، کسی آدرس دفتر هواپیمایی قطر ایرلاین در تهران را میدونه؟

قبلا که آدرس دفتر مرکزیش
خیابان ولی عصر - روبروی پارک ملت - برج سایه
بود.

هنوزم همونجاست

دفتر مرکزی تهران :
خیابان ولیعصر ، جنب پارک ملت ، ساختمان سایه ، طبقه دوم ، دفتر شماره ۴
تلفن : ۰۲۱۲۲۰۱۵۲۱۸
فاکس : ۰۲۱۲۲۰۱۵۳۶۵
رزرواسیون :
تلفن : ۰۲۱۲۲۰۱۵۲۱۷ - ۰۲۱۲۲۰۱۵۲۱۸ - ۰۲۱۲۲۰۱۵۱۰۷ - ۰۲۱۲۲۰۱۹۸۸۰
فاکس : ۰۲۱۲۲۰۱۹۵۳۵
دفتر فرودگاه بین المللی امام خمینی :
تلفن : ۰۲۱۵۱۰۰۷۶۳۰
فاکس : ۰۲۱۴۴۶۶۶۷۳۸
دفتر شهر مشهد :
احمدآباد ، شماره ۳۶۶ صندوق پستی : ۹۱۷۶۸۹۴۸۱۵
تلفن : ۰۵۱۱۸۴۵۱۷۰۱ - ۰۵۱۱۸۴۵۱۷۰۲ - ۰۵۱۱۸۴۵۱۷۰۳
فاکس : ۰۵۱۱۸۴۰۰۷۵۴
دفتر شیراز :
میدان گاز – بعد از پارک آزادگان ، خیابان مشکین فام ، هتل هما
تلفن : ۰۷۱۱۲۲۷۱۸۶۰ - ۰۷۱۱۲۲۷۱۸۶۹
فاکس : ۰۷۱۱۲۲۷۱۸۶۸
سایت اینترنتی : www.qatarairways.com
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi
(2013-12-22 ساعت 21:28)valencia نوشته:  دوستان پرواز من یه ترانزیت 20 ساعته تو دوحه داره . به نظرتون هتل میدن؟

به شرطي بهتون قطري هتل ميده كه پرواز ديگه اي توي اون روت با استاپ كمتر وجود نداشته باشه
يعني به عبارتي اگر بليت رو براي اينكه ارزون تر شود روي كلاسي بگيريد كه استاپ بالاي داشته باشيد بهتون هتل تعلق نميگيرد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، valencia ، roeentan ، Saeedv13 ، amin arefi ، gbtm
(2013-12-23 ساعت 22:09)romance33 نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 21:53)h..h نوشته:  سلام دوستان میشه توضیح و اطلاعاتی در مورد کلاسهای پروازهای مختلف بدبد؟

دوست عزیز کلاس های پروازی به 3 دسته تقسیم میشن.اکونومی، بیزینس و فرست کلاس.ولی توی دسته اکونومی کلاس، خودش به دسته های مختلف که با اختصار حروف انگلیسی هستند مثل T,Y,z و غیره تقسیم میشه و از لحاظ جای صندلی تفاوتی نداره یا حتی نحوه پذیرایی ولی قیمت هاش متفاوته که بستگی به زمان خرید شما داره هر چه زودتر خریداری بشه کلاسهای پایین تر موجوده و قیمت هاش پایین تره.امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.موفق باشید.

توی همه ی level های پروازی هم ساب كلاس های مختلفی هست
مثلن بيزينس گرون و يا فرست ارزون
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amin arefi ، romance33
(2013-12-24 ساعت 17:09)Pearson نوشته:  

به شرطي بهتون قطري هتل ميده كه پرواز ديگه اي توي اون روت با استاپ كمتر وجود نداشته باشه
يعني به عبارتي اگر بليت رو براي اينكه ارزون تر شود روي كلاسي بگيريد كه استاپ بالاي داشته باشيد بهتون هتل تعلق نميگيرد

مرسی از جوابتون. برای اون روزی که من میخوام برم از تهران 2 تا پرواز به ذوحه هست یکی چهار و نیم صبح میره قطر و دو ساعت توقف تو قطر و بعدش پزواز نیویورک در ساعت 8 صیح و اون یکی ساعت 10 صبح از تهران میره قطر و ساغت 12 میرسه قطر ولی از اونجائی که پرواز نیورک 8 صبح رفته تا فردا ش 8 صبح باید صبر کنم که میشه 20 ساعت. ولی بین ساعت 12 تا فردا 8 صبح پرواز دیگه ای به نیویورک نیست و البته پروازی که 10 صبح از تهران میزه و 20 ساعت ترانزیت داره ارزونتزه. حالا چه جوری میشه. من میتونم با پرواز 10 صبح برم و هتل بگیرم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان