کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-01-27 ساعت 15:53)valencia نوشته:  من فکر میکنم انتخاب گلف ایر برای کسی که میخواد هزینه هاشو بیار پائین انتخاب خوبی میتونه باشه به خصوص اگه یه خانواده چند نفره بخوان برن آمریکا واقعا میصرفه . من خودم برای 20 مارچ از قطر یک طرفه به آمریکا رو 2میلیون 800 هزاز تومن خریدم ولی چون یک نفر هستم هزینه اش برام خیلی مهم نبود. البته از تهران تا دوحه رو برای اون تاریخ از ایرباس 330 پهن پیکر استفاده میشه که فکر کنم به خاطر عید و زیادی مسافر باشه و تا آمریکا هم از بوئینگ777 استفاده میکنن. در کل من از خریدم راضی هستم
هواپیمایی قطر از همه نظر عالیه و از نظر هواپیما و مهماندار و رسیدگی بسیار بسیار بهتر از لوفتانزاست فقط مشکلی که داره اینه که یک مسیر طولانی رو باید تو هواپیما بشینی و مسیر دوحه تا آمریکا هم کمی دورتر از مسیر اروپاست.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، gbtm ، yalda91 ، meeelaaad
(2014-01-27 ساعت 16:31)lonelyman نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 15:53)valencia نوشته:  من فکر میکنم انتخاب گلف ایر برای کسی که میخواد هزینه هاشو بیار پائین انتخاب خوبی میتونه باشه به خصوص اگه یه خانواده چند نفره بخوان برن آمریکا واقعا میصرفه . من خودم برای 20 مارچ از قطر یک طرفه به آمریکا رو 2میلیون 800 هزاز تومن خریدم ولی چون یک نفر هستم هزینه اش برام خیلی مهم نبود. البته از تهران تا دوحه رو برای اون تاریخ از ایرباس 330 پهن پیکر استفاده میشه که فکر کنم به خاطر عید و زیادی مسافر باشه و تا آمریکا هم از بوئینگ777 استفاده میکنن. در کل من از خریدم راضی هستم
هواپیمایی قطر از همه نظر عالیه و از نظر هواپیما و مهماندار و رسیدگی بسیار بسیار بهتر از لوفتانزاست فقط مشکلی که داره اینه که یک مسیر طولانی رو باید تو هواپیما بشینی و مسیر دوحه تا آمریکا هم کمی دورتر از مسیر اروپاست.Tongue
فرودگاه دوحه و سیستم اتوبوسیش منسوخه که بزودی در فرودگاه بعدی جبران میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، ho_tasha
ممکن دوستان راهنمائی بفرمائین ، خیلی از پستهارو خوندم و نظرات متضاد هست و من هنوز متوجه نشدم ، علت استقبال از قطری، ترکیش بعد از قیمت مگه بخاطر این نیست که ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ و بقیه ایر لاینا میخوان ؟ شما که از لوفتانزا و گلف ایر و ... بلیط میگیرین خود آژانس براتون ویزای ترانزیت میگیره ؟ ویزای ترانزیت برداشته شده ؟ چون ویزای امریکا دارین ، ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ میخوان
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، frozen mind
دوستان برای خرداد به بعد تو سال 92 بلیط زیر 4.600هزار گیر نمیاد علت چیه الان که خیلی زوده و فاصله زمانی زیاده !
پارسال بچه ها با 2.800 یا 3.5 هم رفتن کسی آمار بلیط ارزون تر داره ؟ ممکنه ارزون بشه یا باید گرفت ؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-29 ساعت 22:57)mechanicalengineer نوشته:  دوستان برای خرداد به بعد تو سال 92 بلیط زیر 4.600هزار گیر نمیاد علت چیه الان که خیلی زوده و فاصله زمانی زیاده !
پارسال بچه ها با 2.800 یا 3.5 هم رفتن کسی آمار بلیط ارزون تر داره ؟ ممکنه ارزون بشه یا باید گرفت ؟؟؟
دوست عزیز ما دو بار در سال های سیزن داریم که در اون بازه زمانی بلیط ها بسیار گران میشن.یکی از های سیزن ها از اواخر خرداد شروع میشه و تا آخر تابستان و حتی در مهر ماه هم ادامه داره باید جوری برنامه ریزی کنین که در این تاریخ ها سفر نکنین البته اگه مجبور نیستین.موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، amin arefi ، Rock ، mohamad92
(2014-01-29 ساعت 23:11)romance33 نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 22:57)mechanicalengineer نوشته:  دوستان برای خرداد به بعد تو سال 92 بلیط زیر 4.600هزار گیر نمیاد علت چیه الان که خیلی زوده و فاصله زمانی زیاده !
دوست عزیز ما دو بار در سال های سیزن داریم که در اون بازه زمانی بلیط ها بسیار گران میشن.یکی از های سیزن ها از اواخر خرداد شروع میشه و تا آخر تابستان و حتی در مهر ماه هم ادامه داره باید جوری برنامه ریزی کنین که در این تاریخ ها سفر نکنین البته اگه مجبور نیستین.موفق باشین.

بله ولی متاسفانه مجبورم ! یعنی راهی نداره ؟ آؤانسا میگن غیر از سیزن نرخ سوخت هم بالا رفته ، نظرتون در مورد اکونومی امارات چیه ؟ برای قطر هم با این قیمت و ارزونتر پیدا میشه ولی درامریکا باید یه پرواز دیگه عوض کنم ؟ و الاتحاد که اونم ارزونتره ! و نهایتا هم با ایران ایر و بریتیش
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ho_tasha
(2014-01-29 ساعت 23:18)mechanicalengineer نوشته:  بله ولی متاسفانه مجبورم ! یعنی راهی نداره ؟ آؤانسا میگن غیر از سیزن نرخ سوخت هم بالا رفته ، نظرتون در مورد اکونومی امارات چیه ؟ برای قطر هم با این قیمت و ارزونتر پیدا میشه ولی درآمریکا باید یه پرواز دیگه عوض کنم ؟ و الاتحاد که اونم ارزونتره ! و نهایتا هم با ایران ایر و بریتیش

این بلا یکبار سر همسر من هم آمد ولی هیچ چاره ای نداشتیم.من فردا که برم سر کار تحقیق میکنم و خبر گران شدن سوخت و بلیط ها رو بهتون میدم.کار من تو هواپیماییهBig Grin همسر من بار اول با لوفتازا رفت و اصلاً هم راضی نبود با اون پول بلیط گرونی که پرداخت کردیم ولی این سری که بازم اول شهریور رفت ولی با الاتحاد رفتن و راضی هم بودن.بازم براتون تحقیق میکنم.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، roeentan ، yalda91 ، amin arefi ، Rock
(2014-01-26 ساعت 18:54)vistac نوشته:  دوست عزیز در مورد شماره 1 و اعتبار ویزا من 6 خرداد تاریخ ویزام تموم میشه
ولی 20 خرداد از آمریکا برمیگردم این مشکل سازه؟

من از گلف ایر بلیط خریدم 2395 مشهد-لس آنجلس با تغییر تاریخ برای 6 می

بله مشكل ساز هست
نمي تونيد در لندن استاپ داشته باشيد
[/quote]

دوست عزیز در تاپیک دیگه میگن وقتی مهر ورود توی ویزا بخوره مشکلی دیگه بوجود نمیاد موقع برگشت
[/quote]

همون مسئله مهر هست
اگر از تاريخ اون مهر 6 ماه گذشته باشه ديگه نمي تونيد بدون ويزاي ترانزيت از فرودگاه هيترو توي برگشتتون به ايران استفاده كنيد حتي با اعتبار چند ساله ويزاتون
ولي استاپ در شنگن مشكلي نداره به شرط اينكه ويزاتون هنوز اعتبار داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، vistac

دوستان روي ارلاينز خاصي تعصب نداشته باشند
معقول ترين و منطقي ترين پرواز ممكن به فاكتور هاي مختلفي مثل قيمت بليت، طول مدت سفر ، تعداد استاپ ها ،‌شهر مبدا ،‌شهر مقصد ، شرايط بليت داره
اينطوري نيست كه نسخه كلي ما بپيچيم كه مثلن لوفت هانزا بهتر از امارات هست يا برعكس
به چه شهري بهتره ؟ چه تاريخی ؟ آيا اون تاريخ مثلن ارلاينز رقيبش براي اون شهر خاص چه قيمتي رو ميده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، el333 ، roeentan ، romance33 ، gbtm ، frozen mind ، Saeedv13
(2014-02-01 ساعت 10:09)Pearson نوشته:  

معقول ترين و منطقي ترين پرواز ممكن به فاكتور هاي مختلفي مثل قيمت بليت، طول مدت سفر ، تعداد استاپ ها ،‌شهر مبدا ،‌شهر مقصد ، شرايط بليت داره
اينطوري نيست كه نسخه كلي ما بپيچيم كه مثلن لوفت هانزا بهتر از امارات هست يا برعكس
به چه شهري بهتره ؟ چه تاريخی ؟ آيا اون تاريخ مثلن ارلاينز رقيبش براي اون شهر خاص چه قيمتي رو ميده؟

دوستان الان قطر برای مرداد از همه ارزونتره ! ولی شنیدم بازم گاهی آفر میذاره باتوجه به اینکه فاصله زمانی زیادی تا اون موقع هست احتمالش هست که بازم بذاره و صبر کنیم یا الان بخریم بنظرتون ؟
در مورد مقصد ال ای ، قطر مستقیم نمیره و باید از شیکاگو یا واشنگتن بری خواستم بدونم این تغییر پرواز که پرواز دوم باید امریکن باشه مشکل ساز نیست از هر لحاظ ؟ بار و وزن مجاز و....
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، mohamad92 ، ho_tasha
(2014-02-01 ساعت 12:00)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 10:09)Pearson نوشته:  

دوستان الان قطر برای مرداد از همه ارزونتره ! ولی شنیدم بازم گاهی آفر میذاره باتوجه به اینکه فاصله زمانی زیادی تا اون موقع هست احتمالش هست که بازم بذاره و صبر کنیم یا الان بخریم بنظرتون ؟
در مورد مقصد ال ای ، قطر مستقیم نمیره و باید از شیکاگو یا واشنگتن بری خواستم بدونم این تغییر پرواز که پرواز دوم باید امریکن باشه مشکل ساز نیست از هر لحاظ ؟ بار و وزن مجاز و....

الان من نمي دونم قيمتي كه شما براي قطري داريد چقدر هست
ولي منطقي ترين پرواز يه طرفه مثلن اواسط آگست به لوس آنجلس
بين توركيش لوفت هانزا، ارفلوت قطري اتحاد امارات ايران ار بريتيش كي ال ام اليتاليا لوفت هانزا هواپيمايي اطريشي و غيره
پرواز كلاس U امارات به قيمت 2/6 ميليون تومن هست
يه هفته ديگه ممكن يه پرواز ديگه منطقي تر باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ho_tasha
(2014-01-27 ساعت 22:28)amjad نوشته:  ممکن دوستان راهنمائی بفرمائین ، خیلی از پستهارو خوندم و نظرات متضاد هست و من هنوز متوجه نشدم ، علت استقبال از قطری، ترکیش بعد از قیمت مگه بخاطر این نیست که ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ و بقیه ایر لاینا میخوان ؟ شما که از لوفتانزا و گلف ایر و ... بلیط میگیرین خود آژانس براتون ویزای ترانزیت میگیره ؟ ویزای ترانزیت برداشته شده ؟ چون ویزای آمریکا دارین ، ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ میخوان

ما با امارات اومدیم دالاس و ویزای ترانزیت هم نخواستن. ضمناً اون دوستانی که از وعده های غدایی می نالیدن؛ امارات از ما سه بار پذیرایی کردند و تند و تند هم آبمیوه و از این داستان ها می دادند. در کل من خیلی راضی بودم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، amjad ، reza_top60 ، romance33 ، mohamad92
(2014-02-01 ساعت 17:24)ghafari88 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 22:28)amjad نوشته:  ممکن دوستان راهنمائی بفرمائین ، خیلی از پستهارو خوندم و نظرات متضاد هست و من هنوز متوجه نشدم ، علت استقبال از قطری، ترکیش بعد از قیمت مگه بخاطر این نیست که ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ و بقیه ایر لاینا میخوان ؟ شما که از لوفتانزا و گلف ایر و ... بلیط میگیرین خود آژانس براتون ویزای ترانزیت میگیره ؟ ویزای ترانزیت برداشته شده ؟ چون ویزای آمریکا دارین ، ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ میخوان

ما با امارات اومدیم دالاس و ویزای ترانزیت هم نخواستن. ضمناً اون دوستانی که از وعده های غدایی می نالیدن؛ امارات از ما سه بار پذیرایی کردند و تند و تند هم آبمیوه و از این داستان ها می دادند. در کل من خیلی راضی بودم.

لوفتانزا هم نیازی به ویزای ترانزیت نداره . از پذیرایی کسی فکر نکنم روی دست لوفتانزا رو بیاره . خواهشا آلمانیها رو با عربها مقایسه نکنین
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamad92

امجد جان ویزای ترانزیت دیگه چه صیغه ایه؟! Smile

فرض کنین که شما بلیط ائروفلوت دارین از تهران به مسکو به نیویورک. اگر نخواین از فرودگاه مسکو خارج بشین لازم نیست ویزای روسیه رو داشته باشین. ولی اگر بخواین یه سر از فرودگاه برین بیرون و مسکو رو ببینین، باید ویزای روسیه هم علاوه بر ویزای آمریکا داشته باشین. این برای سایر ایرلاین ها هم صادقه.

شما فقط زمانی ویزای ترانزیت لازم دارین که در مثال بالا بخواین از تهران به مسکو برین و بعد از مسکو به یک شهر دیگه ای در روسیه مثل سنت پترزبورگ برین و از اون شهر به نیویورک پرواز کنین. خب پرواز از مسکو به سنت پترزبورگ داخلی محسوب میشه، پس ویزای ترانزیت می خواد.
تا جایی که من می دونم ایرلاینها براتون ویزای ترانزیت تهیه نمی کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، amjad ، el333 ، romance33 ، Danoosh
دوستان عزیز ایر لاینی به جز گلف ایر هست که در لندن توقف داشته باشد؟یعنی از لندن عبور کند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان