کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-02-01 ساعت 21:39)hamid_reza نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 17:24)ghafari88 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 22:28)amjad نوشته:  ممکن دوستان راهنمائی بفرمائین ، خیلی از پستهارو خوندم و نظرات متضاد هست و من هنوز متوجه نشدم ، علت استقبال از قطری، ترکیش بعد از قیمت مگه بخاطر این نیست که ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ و بقیه ایر لاینا میخوان ؟ شما که از لوفتانزا و گلف ایر و ... بلیط میگیرین خود آژانس براتون ویزای ترانزیت میگیره ؟ ویزای ترانزیت برداشته شده ؟ چون ویزای آمریکا دارین ، ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ میخوان

ما با امارات اومدیم دالاس و ویزای ترانزیت هم نخواستن. ضمناً اون دوستانی که از وعده های غدایی می نالیدن؛ امارات از ما سه بار پذیرایی کردند و تند و تند هم آبمیوه و از این داستان ها می دادند. در کل من خیلی راضی بودم.

لوفتانزا هم نیازی به ویزای ترانزیت نداره . از پذیرایی کسی فکر نکنم روی دست لوفتانزا رو بیاره . خواهشا آلمانیها رو با عربها مقایسه نکنین
دوست عزیز در حال حاضر ایرلاینهای عربی بهترین پروازها و با کیفیت ترین رو دارند ئ اتفاقا الان دیگه خود آژانسها هم میگن که از لوفتانزا بهتره ! تنها حسن لوفتانزا مسیر پرواز دوم کوتاه تره !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، romance33
دوستان برای اوایل مرداد ماه ارزونترین اماراته که 4.600 ، کسی پیشنهادی بهتر داره برای مرداد ماه ؟ یکم گرونه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، romance33
(2014-02-03 ساعت 13:45)Pearson نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 12:25)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 09:50)Pearson نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 09:44)Baharehpark نوشته:  
(2014-01-12 ساعت 09:04)Pearson نوشته:  امارات روی كلاس ارزون قيمت U به نظر بهترين گزينه ميرسد به قيمت حدود 2/6 م تومن

دوست عزیز برای اوایل یا اواسط آپریل به مقصد لوس آنجلس چه پرواز یا ایرلاینی از نظر قیمت به صرفه تر است؟

براي پرواز يه طرفه همون امارت كلاس U به قيمت 2/6 تومن
بلیط ۲طرفه چی؟و ازکجا می تونم تهیه کنم؟ دفتر امارات خودشان فروش دارند؟

تاريخ برگشتتون كي هست؟

تاریخ برگشت یک ماه بعد از رفت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-03 ساعت 14:28)Pearson نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 12:21)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 09:24)Pearson نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 10:40)rahbar نوشته:  اگر اکونومیک منظورتونه حتی ایران ایر هم پرواز داره ازاونجا هم امریکن ایرلاینز یا بریتیش کانکتشه..اما کمی ریسکه شاید موقع پرواز قراردادشون کنسل شده باشه
باهرخطی که بخواهید مسلما پرواز لندن دارند قطریه/ترکیش/امارات...بهرحال یک استاپ اضافه میشه
]
(2014-02-02 ساعت 09:28)Baharehpark نوشته:  دوستان عزیز ایر لاینی به جز گلف ایر هست که در لندن توقف داشته باشد؟یعنی از لندن عبور کند؟

پرواز هاي تركيبی ايران ار بريتيش

مرسی دوست عزیز نظرتان راجع به گلف ایر چیه؟در ضمن امکان دارد که کسی به صورت آن لاین برای کسی که ایران هست بلیط تهیه کند و پرداخت کند با توجه به اینکه نام کارت اعتباری با نام مسافر تفاوت دارد؟

بله مشكلي نداره فقط توجه داشته باشيد خريد بليت آنلاين در صورتيكه قيمت يكساني با بليت سيستمي داشته باشد با توجه به از بين بردن امكان و شانس استرداد بليت يا تغيير تاريخ آن زياد معقول نمي باشد
چون یک بار این مشکل یکسان نبودن نام مسافر و کردیت کارت باعث مشکل برای یکی از دوستان ما در پرواز ترکیش شد.
مجبور شد دوباره بلیط بخره در همان فرودگاه.
آیا این مسیله در پرواز های دیگر صادق نیست؟
در مورد گلف ایر از نظر کیفیت چطور است؟ مثل اتحاد یا امارات هست؟چون ایرلاین سه ستاره است.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، ho_tasha
(2014-02-04 ساعت 04:06)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 10:40)rahbar نوشته:  اگر اکونومیک منظورتونه حتی ایران ایر هم پرواز داره ازاونجا هم امریکن ایرلاینز یا بریتیش کانکتشه..اما کمی ریسکه شاید موقع پرواز قراردادشون کنسل شده باشه
باهرخطی که بخواهید مسلما پرواز لندن دارند قطریه/ترکیش/امارات...بهرحال یک استاپ اضافه میشه
]

مرسی دوست عزیز نظرتان راجع به گلف ایر چیه؟در ضمن امکان دارد که کسی به صورت آن لاین برای کسی که ایران هست بلیط تهیه کند و پرداخت کند با توجه به اینکه نام کارت اعتباری با نام مسافر تفاوت دارد؟

بله مشكلي نداره فقط توجه داشته باشيد خريد بليت آنلاين در صورتيكه قيمت يكساني با بليت سيستمي داشته باشد با توجه به از بين بردن امكان و شانس استرداد بليت يا تغيير تاريخ آن زياد معقول نمي باشد
چون یک بار این مشکل یکسان نبودن نام مسافر و کردیت کارت باعث مشکل برای یکی از دوستان ما در پرواز ترکیش شد.
در مورد گلف ایر از نظر کیفیت چطور است؟ مثل اتحاد یا امارات هست؟چون ایرلاین سه ستاره است.

دوست عزیز من گلف ایر رو ازآژانسا میپرسم میگن این قبلا هم بوده و بعلت مشکلاتی که داشته یه بار تعطیل شده ! قطعا کیفیتش مثه اونا نیست .
باید یکم اینارو احتیاط کنید تو خریدشون یه قت 500 تومان ارزونتر میشه ولی اینقدر دردسر و استرس بهتون وارد میکنه که ارزشش رو نداره !
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Baharehpark ، ho_tasha
بعلت سیاسی تمام پروازهاشون به ایران یکبار قطع کردند
گلف ایر برعکس دوستان عربیش زیاد ایرلاین قوی نیست متوسطه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-02-03 ساعت 17:39)houmanmir نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 17:33)Pearson نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 16:30)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز من یه چیزیو تو این تبادل اطلاعات خوب متوجه نشدم!!
وقتی ایشالله ویزا رو گرفتیم!! برا اولین سفرمون به آمریکا! نمیتونیم تو انگلیس اصلا هیچ توقفی تو قسمت ترانزیتشم داشته باشیم؟؟؟
چون من میخوام برم رالی و اگه به فرودگاه انگستان برم میتونم از همون جا یه ضرب برم تو فرودگاه رالی و دیگه نیازی نیست که در شهر های دیگه ی آمریکا توقفی داشته باشم!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که دیگه استرس شدن یا نشدن این داستان رو نداشته باشم

توي رفتتون به امريكا هيچ محدوديتي نيست
امريكن ارلاينز پرواز مستقيم داره از هيثرو به رالی
فقط سوال اين هست كه اين پرواز رو ادامه ی چه پروازي مي خواهيد بگيريد ؟ گلف ار؟!

والله تو سایت چیپوایر دیدم که با قطری میشه رفت لندن و از اونجا هم به رالی، چیز دیگه ای نمیدونم!
ممنونتون میشم اگه راهنمایی کنید

بله قطري جديدن عضو آليانس ONEWORLD شد كه آمريكن هم عضوي از آن هست. اين بليت منطقي ترين پرواز به فرودگاه RDU از تهران هست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Baharehpark ، amin arefi
(2014-02-04 ساعت 12:48)abas_kashan نوشته:  بعلت ۳۰ یا C تمام پروازهاشون به ایران یکبار قطع کردند
گلف ایر برعکس دوستان عربیش زیاد ایرلاین قوی نیست متوسطه

گلف ار توي شورش هاي مردمي دو سال پيش به يك باره تمام پرواز هاش رو به سه كشور شيعه نشين ايران عراق و لبنان كنسل كرد
بعد كه خواست پرواز هايش رو دو باره از سر بگيره دولت قبلي بهش مجوز نداد
با تغيير دولت موفق شد دوباره مجوز پرواز هاش رو به مشهد و تهران بگيره
روحاني مچكريم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Baharehpark ، amin arefi
(2014-02-04 ساعت 04:06)Baharehpark نوشته:  
]

حتمن مبدا سفرشون از ايران نبوده
از ايران مشكلي پيش نمياد
كيفيت خطوطي هوايي و رنكينگ آن ها رو ميتونيد هميشه توي سايت زير چك كنيد
http://www.airlinequality.com/
گلف ار ارلاينز سه ستاره مي باشد كه نسبت به ديگر ارلاينز هاي عربي ديگه پايين تر هست و قيمت هاي خيلي خوبي داره در عوض
http://www.airlinequality.com/Forum/gulf.htm
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، amin arefi ، ho_tasha
(2014-02-04 ساعت 03:55)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 09:50)Pearson نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 09:44)Baharehpark نوشته:  دوست عزیز برای اوایل یا اواسط آپریل به مقصد لوس آنجلس چه پرواز یا ایرلاینی از نظر قیمت به صرفه تر است؟

براي پرواز يه طرفه همون امارت كلاس U به قيمت 2/6 تومن

تاريخ برگشتتون كي هست؟

باز هم امارات بهترين گزينه هست به قيمت حدود 3/800
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، amin arefi
دوستان با بلیط امریکا میشه ارز مسافرتی گرفت؟اگه بله چقدر می دن؟
کسی اطلاع داره ؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-06 ساعت 15:57)shayan-usa1993 نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 12:58)paris a نوشته:  دوستان با بلیط آمریکا میشه ارز مسافرتی گرفت؟اگه بله چقدر می دن؟
کسی اطلاع داره ؟

تا اونجایی که میدونم با ویزای مهاجرت (لاتاری ) نمیشه ارز مسافرتی گرفت.

نه با ویزای نامزدی
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-04 ساعت 04:06)Baharehpark نوشته:  چون یک بار این مشکل یکسان نبودن نام مسافر و کردیت کارت باعث مشکل برای یکی از دوستان ما در پرواز ترکیش شد.
این الزام به یکسان بودن نام مسافر با کارت بانکی که باهاش بلیط خریده برای من کمی عجیب میاد.
در مارچ 2013 هم من از طریق وبسایت oneway یه cheapoair (یادم نمیاد کدام) بلیط قطری خریدم. با دفتر قطری در تهران صحبت کردم گفتن باید بلیطو چاپ کنی و بیاری اینجا مهر بزنیم. منم برای احتیاط همین کارو کردم. همون جا کارمند قطری گفت که حتما کارت بانکی را که باهاش بلیط خریدم در فرودگاه با خودم داشته باشم‌، اما در فرودگاه هیچ کس از من کارتم را نخواست.
حالا شما هم می فرمایین دوستتون در این باره دچار مشکل شده.

سوال من اینه: آیا امکانش هست که کسی از خارج از کشور مبدا بلیطی برای شخص دیگری بخره و اون شخص با اون بلیط که خودش نخریده٬ اما به نام خودشه، مسافرت کنه؟
تجربه من میگه بله امکانش هست. اما پاسخ با توجه به تجربه دوست Baharehpark و توصیه کارمند قطری منفیه.
دوستان چه نظر یا تجربه ای دارن؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، amin arefi
(2014-02-03 ساعت 12:21)Baharehpark نوشته:  مرسی دوست عزیز نظرتان راجع به گلف ایر چیه؟در ضمن امکان دارد که کسی به صورت آن لاین برای کسی که ایران هست بلیط تهیه کند و پرداخت کند با توجه به اینکه نام کارت اعتباری با نام مسافر تفاوت دارد؟

اصلا حواسم نبود که سوال قبلی ام در اینجا پاسخ داده شده!

اما یک نکته: قبلا هم در این تاپیک گفته ام که در مارچ 2013 رفتم از طریق آزانسی که یکی از آشناهام توش کار می کرد، سه تا بلیط یک طرفه از ارلاین قطری بخرم می شد حدود 15 میلیون تومن ولی خودم آنلاین حدود خریدم 8 و نیم میلیون، یعنی حدود 6 و نیم میلیون تفاوت!!
خب با توجه به این که تاریخ پرواز نزدیک بود و ما می دونستیم که حتما پرواز خواهیم کرد، خرید آنلاین با همه عیبهاش (غیرقابل استرداد بودن یا عدم تغییر تاریخ) برای ما به صرفه تر بود.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Baharehpark ، 2013selectee ، Saeedv13 ، amin arefi
(2014-02-06 ساعت 11:17)Pearson نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 03:55)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 09:50)Pearson نوشته:  براي پرواز يه طرفه همون امارت كلاس U به قيمت 2/6 تومن

تاريخ برگشتتون كي هست؟

باز هم امارات بهترين گزينه هست به قيمت حدود 3/800

مرسی از جوابتون
قیمتی از گلف ایر ندارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان