کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2014-01-12 ساعت 09:04)Pearson نوشته:  
(2014-01-07 ساعت 22:21)kiasina نوشته:  با درود
از آنجاییکه تعدادی از دوستان با شرایط اخذ بلیط آشنا هستند لطفا من را راهنمایی کنید که برای آخرای ژانویه از چه آژانس یا شرکت بلیط به مقصد لس آنجلس تهیه کنم بهتره؟

امارات روی كلاس ارزون قيمت U به نظر بهترين گزينه ميرسد به قيمت حدود 2/6 م تومن

دوست عزیز برای اوایل یا اواسط آپریل به مقصد لوس آنجلس چه پرواز یا ایرلاینی از نظر قیمت به صرفه تر است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر اکونومیک منظورتونه حتی ایران ایر هم پرواز داره ازاونجا هم امریکن ایرلاینز یا بریتیش کانکتشه..اما کمی ریسکه شاید موقع پرواز قراردادشون کنسل شده باشه
باهرخطی که بخواهید مسلما پرواز لندن دارند قطریه/ترکیش/امارات...بهرحال یک استاپ اضافه میشه
]
(2014-02-02 ساعت 09:28)Baharehpark نوشته:  دوستان عزیز ایر لاینی به جز گلف ایر هست که در لندن توقف داشته باشد؟یعنی از لندن عبور کند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark
(2014-02-02 ساعت 09:28)Baharehpark نوشته:  دوستان عزیز ایر لاینی به جز گلف ایر هست که در لندن توقف داشته باشد؟یعنی از لندن عبور کند؟
میتونم دلیل سوالت بپرسم ، اگر فکر میکنی استاپ توی لندن شگفت انگیزه وجالب خیلی سخت در اشتباهی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-02-01 ساعت 17:24)ghafari88 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 22:28)amjad نوشته:  ممکن دوستان راهنمائی بفرمائین ، خیلی از پستهارو خوندم و نظرات متضاد هست و من هنوز متوجه نشدم ، علت استقبال از قطری، ترکیش بعد از قیمت مگه بخاطر این نیست که ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ و بقیه ایر لاینا میخوان ؟ شما که از لوفتانزا و گلف ایر و ... بلیط میگیرین خود آژانس براتون ویزای ترانزیت میگیره ؟ ویزای ترانزیت برداشته شده ؟ چون ویزای آمریکا دارین ، ویزای ترانزیت نمیخوان ؟ میخوان

ما با امارات اومدیم دالاس و ویزای ترانزیت هم نخواستن. ضمناً اون دوستانی که از وعده های غدایی می نالیدن؛ امارات از ما سه بار پذیرایی کردند و تند و تند هم آبمیوه و از این داستان ها می دادند. در کل من خیلی راضی بودم.

بحث ويزاي ترانزيت فرودگاهي براي كشورهاي غربي هست نه امارت و روسيه و قطر
پاسخ
(2014-02-02 ساعت 10:40)rahbar نوشته:  اگر اکونومیک منظورتونه حتی ایران ایر هم پرواز داره ازاونجا هم امریکن ایرلاینز یا بریتیش کانکتشه..اما کمی ریسکه شاید موقع پرواز قراردادشون کنسل شده باشه
باهرخطی که بخواهید مسلما پرواز لندن دارند قطریه/ترکیش/امارات...بهرحال یک استاپ اضافه میشه
]

پرواز هاي تركيبی ايران ار بريتيش
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، romance33 ، amin arefi
(2014-02-02 ساعت 09:44)Baharehpark نوشته:  
از آنجاییکه تعدادی از دوستان با شرایط اخذ بلیط آشنا هستند لطفا من را راهنمایی کنید که برای آخرای ژانویه از چه آژانس یا شرکت بلیط به مقصد لس آنجلس تهیه کنم بهتره؟

دوست عزیز برای اوایل یا اواسط آپریل به مقصد لوس آنجلس چه پرواز یا ایرلاینی از نظر قیمت به صرفه تر است؟

براي پرواز يه طرفه همون امارت كلاس U به قيمت 2/6 تومن
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، Baharehpark ، romance33 ، amin arefi
Pearson عزیز
لطفا منو راهنمایی کنید بلیط کدوم شرکت هواپیمایی رو بگیرم (ارزانترین بر اساس ریال یا دلار استرالیا و آمریکا)
مبدا: MEL مقصد: LAX
زمان رفت: احتمالا 4 جولای (+-3 days)
زمان برگشت: احتمالا 8 آگوست ( +- 3days)
سپاسگذارم
پاسخ
(2014-02-03 ساعت 09:24)Pearson نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 10:40)rahbar نوشته:  اگر اکونومیک منظورتونه حتی ایران ایر هم پرواز داره ازاونجا هم امریکن ایرلاینز یا بریتیش کانکتشه..اما کمی ریسکه شاید موقع پرواز قراردادشون کنسل شده باشه
]

مرسی دوست عزیز نظرتان راجع به گلف ایر چیه؟در ضمن امکان دارد که کسی به صورت آن لاین برای کسی که ایران هست بلیط تهیه کند و پرداخت کند با توجه به اینکه نام کارت اعتباری با نام مسافر تفاوت دارد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-03 ساعت 09:50)Pearson نوشته:  

بلیط ۲طرفه چی؟و ازکجا می تونم تهیه کنم؟ دفتر امارات خودشان فروش دارند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2014-02-03 ساعت 12:25)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 09:50)Pearson نوشته:  

بلیط ۲طرفه چی؟و ازکجا می تونم تهیه کنم؟ دفتر امارات خودشان فروش دارند؟

تاريخ برگشتتون كي هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، amin arefi ، ho_tasha
(2014-02-03 ساعت 11:32)gbtm نوشته:  Pearson عزیز
لطفا منو راهنمایی کنید بلیط کدوم شرکت هواپیمایی رو بگیرم (ارزانترین بر اساس ریال یا دلار استرالیا و آمریکا)
مبدا: MEL مقصد: LAX
زمان رفت: احتمالا 4 جولای (+-3 days)
زمان برگشت: احتمالا 8 آگوست ( +- 3days)
سپاسگذارم

ملبورن به لوس انجلس من AIR NEW ZEALAND رو توصيه ميكنم
با استاپ در اوكلند
قيمت بليت بايد حدود 1600 دلار باشه
تنها بليتي كه ميشه تهيه كرد از ايران توي اين مسير فقط با اتحاد هست به قيمت حدود 2500 دلار كه هم قيمتش منطقي نيست و هم طول پرواز 32 ساعته اش از طرف غرب كره زمين
با ار نيوزلند فقط 16 تا 17 ساعت توي راه هستيد
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، romance33 ، Baharehpark ، amin arefi ، ho_tasha
(2014-02-03 ساعت 12:21)Baharehpark نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 09:24)Pearson نوشته:  
]

مرسی دوست عزیز نظرتان راجع به گلف ایر چیه؟در ضمن امکان دارد که کسی به صورت آن لاین برای کسی که ایران هست بلیط تهیه کند و پرداخت کند با توجه به اینکه نام کارت اعتباری با نام مسافر تفاوت دارد؟

بله مشكلي نداره فقط توجه داشته باشيد خريد بليت آنلاين در صورتيكه قيمت يكساني با بليت سيستمي داشته باشد با توجه به از بين بردن امكان و شانس استرداد بليت يا تغيير تاريخ آن زياد معقول نمي باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Baharehpark ، frozen mind ، amin arefi ، ho_tasha
دوستای عزیز من یه چیزیو تو این تبادل اطلاعات خوب متوجه نشدم!!
وقتی ایشالله ویزا رو گرفتیم!! برا اولین سفرمون به آمریکا! نمیتونیم تو انگلیس اصلا هیچ توقفی تو قسمت ترانزیتشم داشته باشیم؟؟؟
چون من میخوام برم رالی و اگه به فرودگاه انگستان برم میتونم از همون جا یه ضرب برم تو فرودگاه رالی و دیگه نیازی نیست که در شهر های دیگه ی آمریکا توقفی داشته باشم!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که دیگه استرس شدن یا نشدن این داستان رو نداشته باشم
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lonelyman
(2014-02-03 ساعت 16:30)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز من یه چیزیو تو این تبادل اطلاعات خوب متوجه نشدم!!
وقتی ایشالله ویزا رو گرفتیم!! برا اولین سفرمون به آمریکا! نمیتونیم تو انگلیس اصلا هیچ توقفی تو قسمت ترانزیتشم داشته باشیم؟؟؟
چون من میخوام برم رالی و اگه به فرودگاه انگستان برم میتونم از همون جا یه ضرب برم تو فرودگاه رالی و دیگه نیازی نیست که در شهر های دیگه ی آمریکا توقفی داشته باشم!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که دیگه استرس شدن یا نشدن این داستان رو نداشته باشم

توي رفتتون به امريكا هيچ محدوديتي نيست
امريكن ارلاينز پرواز مستقيم داره از هيثرو به رالی
فقط سوال اين هست كه اين پرواز رو ادامه ی چه پروازي مي خواهيد بگيريد ؟ گلف ار؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، amin arefi
(2014-02-03 ساعت 17:33)Pearson نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 16:30)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز من یه چیزیو تو این تبادل اطلاعات خوب متوجه نشدم!!

توي رفتتون به امريكا هيچ محدوديتي نيست
امريكن ارلاينز پرواز مستقيم داره از هيثرو به رالی
فقط سوال اين هست كه اين پرواز رو ادامه ی چه پروازي مي خواهيد بگيريد ؟ گلف ار؟!

والله تو سایت چیپوایر دیدم که با قطری میشه رفت لندن و از اونجا هم به رالی، چیز دیگه ای نمیدونم!
ممنونتون میشم اگه راهنمایی کنید
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amin arefi ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان