موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-04 ساعت 10:19)كاميلا نوشته: همش ذهنم درگير اين مساله هست كه دوستاني كه تشريف بردند و براشون ثابت شده كه كار درست و حسابي نميتونن گير بيارن پس چرا سعي نميكنن اين مشكل رو حل كنن.حل اين مشكل هم طبيعتا گرفتن مدرك تخصصي اونجاست. حالا چه در حد كارداني و يا بالاتر.خوب كارداني 2 سال بيشتر نيست. كمي هم كه پول با خود برديد. ميتونيد كارهاي ساده پارت تايم هم داشته باشيد تا كمك خرج بشه.عوضش 2 يا 3 سال بعد ديگه خيالتون راحته.مخصوصا اگه سراغ رشته هاي فني بريد.
نميدونم آيا من اشتباه ميكنم؟
به اعتقاد من این ایده ی خیلی خوبیه برای بچه هایی که منتظر اومدن هستن. وقتی میای این جا و پول زیادی هم نداری مجبوری کار کنی که زندگی ات بگذره و ادامه ی تحصیل هم سوای این که خرج زیادی داره - گرچه اگر مسیر درستی انتخاب کنی ارزش داره که براش وام هم بگیری- مقدماتی داره مثل داشتن مدرک های تافل و جی مت یا جی ار ای.
وقتی تا دقیقه ی نود قبل از اومدن درگیر این باشی که اصلن ویزا می گیری یا نه و بدون برنامه میای یه مدت طول می کشه که دور سر خودت بچرخی ببینی حرکت درست چیه و تا به خودت بیای یه جاهایی دست و پات بسته شده. اما هنوز هم درس خوندن با همه ی سختی و هزینه اش یکی از بهترین راه هاست برای بهبود شرایط زندگی توی بلند مدت.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
از دوستان کسی هست نام چند سایت کاریابی در آمریکا(تگزاس) رو معرفی کنه که بشه براشون رزومه فرستاد!؟
همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیکه میخواست برای شرکتهای نفتی رزومه بفرسته باید به چه سایتهایی مراجعه کنه؟؟؟
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا اکثر کالجها در اکثر ایالتها (یعنی نه صد در صد همه اونا) شهریه بسیار پایین تری از دانشجوهایی میگیرن که به مدت یکسال یا بیشتر ساکن اون ایالت بودن. علتش هم اینه که جلوی مهاجرت دانشجوها از ایالات کم توسعه یافته تر به پیشرفته برای تحصیل گرفته بشه تا همه جای آمریکا رشد یکنواخت تا حد ممکن داشته باشه و کالجهای ایالات بقول معروف خلوت درشون تخته نشه.
مثلا اینجا در جنوب فلوریدا شهریه هر واحد دانشجوی این استیت صد دولار هست در حالی که برای دانشجوهای غیر این استیت حالا چه آمریکایی چه گرین کارتی چه اصلا دانشجوی خارجی هر واحد چهارصد دولار هست!!
ظاهرا مبنای محاسبه این استیت بودن هم بیشتر دست خود کالج هست و همچین سیاه و سفید نیست و خاکستری هست! دستشون بازه در ارفاق قائل شدن. مثلا اولین مدرکی که نشون میده من در فلوریدا ساکن هستم میتونه کارت سوشیال سکیوریتیم که از اینجا صادر شده هست یا گواهینامه رانندگیم یا احتمالا اگه فیش یوتیلیتی آب و برق و غیره به اسم و آدرستون هر ماه تا الان از اون تاریخ.
[/quote]
خیلی ممنونم. بعد اینی که می گن هر کس گرین کارت داشته باشه شهریه ی دانشگاهش نصف می شه چیه؟ حقیقت داره؟