کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام دوستان بالاخره من هم به صف کلیرنس ها پیوستم.در اولین فرصت سفرنامم رو مینویسم تا شاید بتونه به درد دوستانی که هنوز مصاحبه نشدند بخوره به خصوص اونهایی که مثل من تاریخ تولدشون رو تو فرم ثبت نام اینترنتی یک سال اشتباه زدن. فقط میخوام بگم اگر این سایت و دوستای خوبم تو این سایت و سفرنامه هاشون نبود عمرا" به کلیرنس میرسیدم.
تشکر کنندگان: sh-b ، shahin82 ، N.D ، shr.jafari ، seravin ، m.memari ، Shahoo52 ، king_of_sky ، R.F ، hamed_gh ، MajidShirzadeh ، sasan ، farzad24 ، Hossein81 ، mohsen324 ، laili ، f.o ، maryam89
(2010-02-11 ساعت 13:03)pouya.pouya نوشته:  
(2010-02-11 ساعت 11:52)laili نوشته:  
(2010-02-11 ساعت 10:56)pouya.pouya نوشته:  سلام
من یک پیشنهاد داشتم...
پست یکی از دوستان رو دیدم که توی مراحل مصاحبه انگشت نگاری نشده بود...
ممنون میشم اگراز کسانی که مصاحبه شدن و ویزا گرفتن، اینجا مراحل رو از بدو ورود به سفارت تا پول دادن به پست و ارسال پاسپورت حاوی ویزا، آیتم به آیتم فهرست کنن تا همه طبق اون لیست پله پله توی سفارت جلو بریم.
متشکرم.

پویا جان یه سری به تاپیک سفرنامه های 2009 بزن دیگه همه رو مو به مو حفظ میشی...مثل اینها:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1181

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=353&page=1

laili جان سفرنامه ها واقعا عالی هستن ولی اگه یه لیست جمع و جور 10 20 آیتمی باشه خیلی راحت قابل استفادست...مثلا:
1-ارسال مدارک 15 روز قبل از مصاحبه
2-آزمایشهای پزشکی
3-نوبت برای مصاحبه
4-انگشت نگاری
6-....
.
.
.
17-گرفتن ویزا

1) ارسال مدارک 20 روز قبل که دقیقاٌ 15 روز قبل به دستشون برسه

2) در آنکارا ازمایشات پزشکی

3)همان روز یا فردای آن روز دریافت جواب پزشکی

4) روز مصاحبه

5) نیم ساعت یا 45 دقیقه زود تر از ساعت مصاحبه روبه روی در سفارت

6) قرار گرفتن در صف گرین کارتیها قبل از ورود به سفارت

7) نشان دادن پاسپورت و قرار گرفتن در صف بعدی برای رفتن به اتاق کنترل

8) ورود به اتاق کنترل و بعد از آن ورود به حیاط سفارت

9) قرار گرفتن پشت دری که بعد از آن مراحل مصاحبه طی می شود

10) رفتن به داخل و دادن اصل مدارک و گرفتن شماره برای مصاحبه

11) رفتن به سالن مصاحبه و اتاق انتظار

12) با افتادن شماره هر شخص روی تابلو رفتن برای انگشت نگاری

13) بعد از انگشت نگاری دوباره انتظار برای نمایش شماره

14) بعد از نمایش مجدد شماره رفتن برای پرداخت پول

15) دوباره انتظار برای نمایش شماره

17) مجددآ با نمایش شماره رفتن برای مصاحبه

18) اگر تمام این مراحل با موفقیت طی شد رفتن به میز UPS برای پرداخت 12 لیر و گرفتن قبض برای دریافت پاسپورت

19) خروج از سفارت

20) 2 تا 5 روز کاری سفارت انتظار برای دریافت پاسپورت با ویزا و همچنین پاکت زرد رنگ

نکته : گزینه های 12 تا 17 ممکن برای هر شخص به یک ترتیبی باشه و نظم مشخصی نداردWink
امیدوارم دقیق گفته باشم اگه چیزیش کمه لطفا دوستان کاملش کننSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
با سلام به همه دوستان
ما امروز مدیکالمونو انجام دادیم .مطب دکتر خیلی خلوت بود وکارامون خیلی سریع انجام شد. مبلغ 740 دلار برای ما (4نفر)هزینه برداشت.برامون برای مصاحبه دعا کنید.
با تشکر
تشکر کنندگان: sh-b ، maryam5 ، seravin ، shahin82 ، babakped ، farzad24 ، sam_hash ، reza22 ، N.D ، R.F ، hamed_gh ، drkamrani1 ، ساسان ، gmah ، mohsen324 ، shr.jafari ، m.memari ، Hossein81 ، soroush2031 ، f.o ، Shahryar
dooastaan man dırooz resıdam ankara baraye medıcal va mosahebe bargashtanı dar khedmate shomaa hastam
dar zemn az ın google translate khoosham nayoomad!
تشکر کنندگان: sh-b ، shahin82 ، seravin ، R.F ، mohsen324 ، esmail ، hamed_gh ، drkamrani1 ، ساسان ، maryam5 ، shr.jafari ، Hossein81 ، honareirani ، f.o
(2010-02-11 ساعت 13:42)sh-b نوشته:  
(2010-02-11 ساعت 13:03)pouya.pouya نوشته:  
(2010-02-11 ساعت 11:52)laili نوشته:  
(2010-02-11 ساعت 10:56)pouya.pouya نوشته:  سلام
من یک پیشنهاد داشتم...
پست یکی از دوستان رو دیدم که توی مراحل مصاحبه انگشت نگاری نشده بود...
ممنون میشم اگراز کسانی که مصاحبه شدن و ویزا گرفتن، اینجا مراحل رو از بدو ورود به سفارت تا پول دادن به پست و ارسال پاسپورت حاوی ویزا، آیتم به آیتم فهرست کنن تا همه طبق اون لیست پله پله توی سفارت جلو بریم.
متشکرم.

پویا جان یه سری به تاپیک سفرنامه های 2009 بزن دیگه همه رو مو به مو حفظ میشی...مثل اینها:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1181

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=353&page=1

laili جان سفرنامه ها واقعا عالی هستن ولی اگه یه لیست جمع و جور 10 20 آیتمی باشه خیلی راحت قابل استفادست...مثلا:
1-ارسال مدارک 15 روز قبل از مصاحبه
2-آزمایشهای پزشکی
3-نوبت برای مصاحبه
4-انگشت نگاری
6-....
.
.
.
17-گرفتن ویزا

1) ارسال مدارک 20 روز قبل که دقیقاٌ 15 روز قبل به دستشون برسه

2) در آنکارا ازمایشات پزشکی

3)همان روز یا فردای آن روز دریافت جواب پزشکی

4) روز مصاحبه

5) نیم ساعت یا 45 دقیقه زود تر از ساعت مصاحبه روبه روی در سفارت

6) قرار گرفتن در صف گرین کارتیها قبل از ورود به سفارت

7) نشان دادن پاسپورت و قرار گرفتن در صف بعدی برای رفتن به اتاق کنترل

8) ورود به اتاق کنترل و بعد از آن ورود به حیاط سفارت

9) قرار گرفتن پشت دری که بعد از آن مراحل مصاحبه طی می شود

10) رفتن به داخل و دادن اصل مدارک و گرفتن شماره برای مصاحبه

11) رفتن به سالن مصاحبه و اتاق انتظار

12) با افتادن شماره هر شخص روی تابلو رفتن برای انگشت نگاری

13) بعد از انگشت نگاری دوباره انتظار برای نمایش شماره

14) بعد از نمایش مجدد شماره رفتن برای پرداخت پول

15) دوباره انتظار برای نمایش شماره

17) مجددآ با نمایش شماره رفتن برای مصاحبه

18) اگر تمام این مراحل با موفقیت طی شد رفتن به میز UPS برای پرداخت 12 لیر و گرفتن قبض برای دریافت پاسپورت

19) خروج از سفارت

20) 2 تا 5 روز کاری سفارت انتظار برای دریافت پاسپورت با ویزا و همچنین پاکت زرد رنگ

نکته : گزینه های 12 تا 17 ممکن برای هر شخص به یک ترتیبی باشه و نظم مشخصی نداردWink
امیدوارم دقیق گفته باشم اگه چیزیش کمه لطفا دوستان کاملش کننSmile

خوب معمولا مصاحبه بعد از پرداخت پول و انگشت نگاری انجام میشد اون روز که من اونجا بودم . منو ۲ بار صدا زدن که هم پول دادم و هم مصاحبه ولی‌ من حواسم نبود و بعد از مصاحبه رفتم بیرون . فکر کردم تموم شده ، ممکن هست که بعدش که من اومدم بیرون شمارم برا انگشت نگاری اعلام شده باشه ?
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: assad
با سلام و ارزوی قبولی
دوست عزیز کدامیک از دکترها ( خانم یا آقا اونگان)رفتید که خلوت بود . جون من هفته اینده باید انجا باشم و نوبت هم نگرفتم
راستی بچه های زیر 15 سال که کارت ملی ندارند و همان شناسنامه کافیه؟
تشکر کنندگان:
در اون روز مطب کلا خلوت بود ولی شما سعی کنید قبل از 9 اونجا باشید.
در مورد کارت ملی فرزند زیر 15 طبق سوالات پرسیده شده همان شناسنامه کافیه.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: m.memari ، ساسان
دوستایی که رفتن مصاحبه پس سفرنامه ها کو!!!!!
دلمون واسه سفرنامه خوندن تنگ شده ها!!!!
تشکر کنندگان: ساسان
بالاخره نوبت به سفرنامه من هم رسید تا شاید این سفرنامه بتونه افرادی رو مثل خودم تو پیمودن مسیر لاتاری کمک کنه که اگر نبود سفر نامههای دوستان تو مهاجرسرا و راهنمایی هاشون شاید من نمی تونستم این مسیر رو تا اینجا طی کنم.
بعد از 3 سال ثبتنام در لاتاری گرین کارت (البته به صورت غیر متوالی) توDV2010 برای 4مین بار ثبت نام کردم.ماجرا بکلی یادم رفته بود و نامهای هم نیومده بود. البته من آدرس شرکت رو که در اون نامه از خارج از کشور زیاد میومد داده بودم. بعدشم که شهرداری کلا پلاک ها رو عوض کرده بود.اوایل تیرماه امسال بود که پسر عمه م زنگ زد وگفت که یکی از دوستانش برنده لاتاری شده البته برای سال 2009 و از من پرسید که چکار باید بکنه ومن هم موارد مختصری رو که اون موقه میدونستم بهش گفتم و یادم امد که موقع ثبت نام در برگه confirmation number نوشته بود از اول جولای میتونیم با اون شماره برنده شدن مونو چک کنیم. دقیقا 5شنبه و2 جولای بود که من عدد رو وارد کردم و از من تاریخ تولد میخواست من هم حساب کردم دیدم شد 1980 و وارد کردم دیدم جواب نداد، یادم اومد که زمان ثبت نام 1981 رو زده بودم.
(لازم به توضیح اینکه چون موقع ثبت نام حوصله حسب کردن رو نداشتم ومیدونستم که ا.ن.ق.ل.ا.ب ایران در سال 1979 اتفاق افتاده بود ومن متولد مرداد 1359 هستم گفتم 57 تا 59 ، دو سال ، من هم 2سال به 1979 اضافه کردم شد 1981 .غافل از اینکه این جور محاسبه زمانی درست بود که من بین 11 دیماه تا 29 اسفند به دنیا می اومدم روز و ماه رو هم از روی تقویم زده بودم.در حالی که پارسال سال کبیسه بود.
نتیجه اخلاقی: 1-متولدین قبل از 11 دیماه هر سال به هیچ وجه به تاریخ ا*ن*ق*لا**ب حساب نکنند.
2- تو این مملکت به تقویم هم نمیشه اعتماد کرد چه برسه ا*ن**ق**لا*ّب و تاریخش)
ایندفعه 1981 رو زدم یکدفعه شاخ دراوردم نوشته بود Dear selecteeو تبریک به مناسبت برنده شدن وگفته بود اگه نامم تا اول اگوست نیومد با kccتماس بگیرم.چون باورم نمیشد چند بار شمارم وارد کردم ومطمئن شدم که درسته.
خلاصه با این مشغله ذهنی که تاریخ تولدم رو اشتباه زدم، در به در افتادم دنبال نامه اول . از سرایدار شرکت بگیر تا مدیر عامل، از همسایه های ساختمان شرکت تا همسایه های 2تا کوچه بالا و پایین واز پستچی محل تا پست خونه منطقه. نبود که نبود تا اینکه روزی تو یکی از نمایشگاهها یکی از اساتید دانشگاهیم رو دیدم و ماجرا رو تعریف کردم واون هم به من گفت که سال قبل یکی از اقوامش برنده شده و شماره تلفنش رو به من داد و اینجا بود که اون خانم محترم سایت مهاجر سرا رو به من معرفی کرد.
کم کم با خواندن سفر نامه ها متوجه شدم به علت اشتباهی که کردم قبول شدن کیس من با ارفاق 50،50 ست.خلاصه با راهنمایی دوستان فرمها و مدارک لازم تو نامه اول رو اماده کردم تا به محظ گرفتن نامه اول اونها رو ارسال کنم. نامه اول رو با کمک دوستان مهاجرسرایی در تاریخ12 اگوست از طریق emailدریافت کردم.از قبل تصمیم گرفته بودم که گذرنامم رو عوض کنم و با تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی بگیرم ولی از طریق یکی از اشنایان در اداره گذرنامه متوجه شدم که گذرنامه قانونا 1روز روبا ارائه دلیل، میتونه اصلاح کنه(البته هزینه صدور یک گذرنامه رو هم میگیره) ولی در مورد 1 سال به هیچ عنوان! من هم گفتم این یک روز هم غنیمته و یک اشتباه بهتر از 2تا اشتباه. سزیعا گذرنامه جدید رو گرفتم فرمها رو پر کردم وبه همراه یک نامه که بر اساس سفرنامه های hanretو آقای تهرانی پور عزیز از دوستان 2009 روی فرمها گذاشتم و امضا کردم برای kcc،DHLکردم.22 اگوست نامه من به kccرسید.
حدودا اواسط آذر kcc، acceptableبودن نامه اول رو به من اعلام کرد .تو این مدت من تمامی مدارک لازم برای مرحله بعدی رو با راهنمایی های دوستان مهاجرسرایی آماده کردم.چند روز قبل از ژانویه بود که زمان مصاحبم رو از طریق emailازkccگرفتم.که نیمه اول فوریه بود. حالا زمان گرفتن وقت از دکتر بود چون مصاحبه من 4شنبه بود هر کاری کردم که روز دوشنبه از دکتر اونگان وقت بگیرم که 3 شب بیشتر تو آنکارا نمونم سایت دکتر بهم اجازه نمیداد مجبور شدم برای روز جمعه وقت بگیرم.با توجه به تجربیات دوستان وتعریف هایی که از آژانس جزیره بهشت شنیده بودم که واقعا هم این تعریف ها درست بود به آژانس و آقای راهواری پدر که جا داره اینجا از ایشان تشکر کنم مراجعه کردم، چون با توجه به وقت دکترم میخواستم یک هفته به آنکارا برم ولی ایشون گفتن بیخود هزینه 3شب اضافه تو آنکارا رو نده وکارهای پزشکی تو دست پوریا بسپر و من میگم که برای روز 2شنبه وقت بگیره و برای این کار هم 60 دلار میگیره ومن هم 2*2تا 4تا کردم و با توجه به اطمینانی که از طریق بچه های مهاجرسرا به آقای راهواری داشتم قبول کردم و چهقدر هم از این بابت خوشحالم. وهتل ددمان Bرو گرفتم.
دقیقا 12 روز قبل از مصاحبه نامه دوم رو که ایندفعه آدرس خونه رو داده بودم به دستم رسید و همون روز همه ترجمه ها به استثنای ترجمه کارت ملی چون تو فرمهای سالهای قبل نبود و من هم ترجمه نکرده بودم به همراه نامه ای بر اساس نامه اولم به kccدر مورد اشتباه در محاسبه تارخ تولدم با DHLبه آنکارا فرستادم.
5شنبه ساعت 4:15 دقیقه صبح با ترکیش به سمت آنکارا پرواز کردیم. حدود 5:30 به وقت آنکارا به فرودگاه آنکارا رسیدیم.ترانسفر فرودگاهی داشتیم وبه هتل که رسیدیم پوریا هم تو هتل بود وکارهامون رو هندل کرد تا 9 صبح که همه به اتاقهامون رفتیم. 8/5 صبح روز 2شنبه من و 5 نفر دیگه که مثل من کارهای مدیکال رو به پوریا سپرده بودن به سمت مطب دکتر رفتیم.من نمی خوام تو سایت برای پوریا تبلیغ کنم ولی انصافا پسر قابل اعتمادیه و حسابی تو مطب دکتر به قول معروف برش داره.هزینه مدیکال من کلا 220 دلار شد.کار های مدیکال ما تا 12 ضهر تمام شد.روز 3شنبه هم پوریا پوریا جواب مدیکالمون رو بهمون داد.
شب قبل از مصاحبه تمام مدارکم رو مرتب کردم سئوالهایی رو که احتمالا تو مصاحبه باید پاسخ میدادم و تو سفرنامه های دوستان بود تو ذهنم مرور کردم خصوصا در مورد اشتباه در تاریخ تولد.
ساعت 7:45صبح، بعد از خوردن صبحانهبا دوستم سامان که اون هم وقت مصاحبه داشت وتو آنکارا با هم آشنا شده بودیم به سمت سفارت رفتیم.
8:30 گارد دم در سفارت بیرون اومد و صف گرین کارتی ها و سایر ویزا ها رو از هم جدا کرد و 15 نفر 15 نفر به داخل یک حیات کوچک که بیشتر از این هم جا نمیشد- بعد از دیدن گذرنامه و چک کردن اون تو دفتر خودش- میفرستاد. من نفر 4م بودم. به نوبت وارد یک اتاقی میشدیم که خودمون و وسایل مون رو باز رسی میکردن.(مثل گیت ها یازرسی تو فرودگاه)بعد وارد یک حیات دیگه و از اونجا وارد یک ساختمانی میشدیم که دم در ورودی سالن انتظار که اون باجه های معروف داخلشند یک خانم ایرانی خوش اخلاقی از من اصل مدارک و ترجمه هاشونو خواست من هم گفتم که ترجمه ها رو قبلا فرستادم فقط ترجمه کارت ملی رو نفرستادم و اونم گفت هر چی کم فرستادی رو تحویل بده و به من گفت که عکسی رو که فرستادی ببینم درست هست یانه ودید و تایید کرد.( لازم به توضیح اینکه عکس نفر قبل از من رو به خاطر اینکه دو گوش خانم مشخص نبود تایید نکرد واون مجبور شدند برند بیرون سفارت و عکس بندازن و برگردن)به من گفت اگر چیزی کم بود افیسر ازت میگیره. ازم پرسید به چه زبانی مصاحبه میکنی که من فارسی رو انتخاب کردم و یک شماره به من داد .
وارد سالن انتظارشدم تازه یادم افتاد که فرم W2اسپانسرم رو هم یادم رفت به هون خانم تحویلبدم که همون موقع شمارم افتاد.باجه 7 دیدم یک خانم امریکایی خوش خنده به انگلیسی من رو برای گرفتن اثر انگشت راهنمایی میکرد بعد با خنده میگفت حالا برو بنشین وبرای گرفتن پول و مصاحبه صدات میکنیم.
به محض اینکه نشستم دوباره شمارم افتاد باجه 4 که یه خانم دیگه ای بهم گفت 775 دلار بده و بعد دوباره نشستم.حدودا 30-40 دقیقه بعدش یعنی راس ساعت 10 شمارم برای باجه 5 افتاد، دیدم یک خانم غیر ایرانی به فارسی به من میگه دست راست بالا برای قسم خوردن. گفتم که قبلش میتونم یه چیزی بگم.گفت در مورد تاریخ تولدته گفتم بله گفت چه سالیه گفتم 1980 گفت ok- اینجا بود که یاد مهاجر سرا کمک های دوستان و اثر بخشی نامه ها افتادم و همین هم باعث شد که فرم W2 اسپانسرم بدم!!Tongue- گفت حالا قسم بخور.بعد اسم شرکتی رو که الان کار میکنم رو ازم پرسید و در مورد پوزیشن کاریم تو شرکت پرسید وبعد پرسید که سربازی رفتی که من هم گفتم اره( قابل توجه اینکه من تو یک شرکت خصوصی کار میکنم وسربازی هم تو ارتش بودم) بعد گواهی حساب بانکیم و نگاه کرد و یکی از فرمهای دامه اول رو داد امضا کردم وبعد برگه آبی رو از پشت شیشه بهم نشون داد وروی کیس نامبرم اشاره کرد وگفت از یک ماه دیگه هر جمعه سایت سفارت رو چک کنم هر وقت کیس نامبرم رو اعلام کردن پاسپورتتو بیار سفارت تا ویزات رو بدیم. برگه رو بهم داد گفتم تمومشد گفت آرهو بعد از سفارت اومدم بیرون. و همون شب هم با پرواز ترکیش اومدم تهران.
خلاصه این هم سفرنامه من بود و امیدوارم که سرتون رو درد نیاورده باشم.شاید که این سفر نامه بتونه افرادی رو که مثل من تو محاسبه تاریخ تولدشون در زمان ثبتنام اینترنتی اشتباه کردن رو از نگرانی در بیاره و باعث بشه برای اصلاح اون پیش از مصاحبه اقدام کنند.
در پایان از دستانم تو این سایت و از تمامی مدیران این سایت و از ادمین عزیز به خاطر فراهم کردن این محیط آموزنده تشکر میکنم چون اگه با این سایت آشنا نشده بودم مطمئن هستم که حداقل به این راحتی نمیتونستم این برگه آبی رو بگیرم.
کیس نامبر: ###2
دریافت نامه اول:12 اگوست2009
ارسال نامه اول:16 اگوست2009
سفارت : آنکارا
تاریخ کارنت شدن:سپتامبر
دریافت نامه دوم: ژانویه 2010
تاریخ مصاحبه:نیمه اول فوریه2010
سلام دوست عزيز
با تبريك به شما و تشكر از سفرنامه خوبي كه نوشتي
ميشه در مورد هزينه ها هم بگي: هزينه هتل، بليط، رفت و آمد ، سفارت و غيره. چقدر پول همراهمون باشه براي تركيه. چند دلار و چند لير؟ البته تو سفرنامه به بعضي هاش اشاره كردي ولي اگر كاملتر بگي ممنون ميشم.
از دوستان ديگه كه در آينده سفرنامه مينويسن هم خواهش ميكنم به اين موضوع توجه كنند.
با آرزوي موفقيت براي همه
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
gmah عزیز منم بهتون تبریک میگم ...........ممنون بابت سفرنامه ات ......شما با وجودی که 10 تا ارسال بیشتر نداشتی ولی زحمت کشیدی و کل مراحل و برای دوستان توضیح دادی..میخواستم از یه عده ی محدودی از دوستان که فقط سوال میپرسند خواهش کنم که بعد از گذروندن مراحل مصاحبه و گرفتن ویزا بقیه ی دوستان و در جریان کارهاشون قرار دهند تا همونطوری که این سایت به من و شما کمک کرد تا بدون هزینه و اتلاف وقت و به راحتی این مراحل و پشت سر گذاشتیم ما هم به نوبه ی خودمون کمکی باشیم برای سایر دوستان.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: maryam5 ، payman R ، R.F ، Hamid55 ، hamed_gh ، neli-basi ، Ali58 ، ساسان ، gmah ، Hossein81
سلام، دوست عزیر واقعاً تبریک میگم. ان شاء الله به زودی تجربیاتتون در ادامه سفر به آمریکا را هم خواهیم خوند. یک سئوال داشتم: شما چطوری acceptable بودن مدارکتون رو در سفارت kcc فهمیدین؟ نامه خاصی براتون ارسال شد یا خودتون مکاتبه کردین؟

ممنونم از لطفتون!
تشکر کنندگان:
سلام اذين عزيز . براي اينكه از match بودن( acceptable بودن)اطلاعات پرونده مطمئن بشين متن زير رو بفرستين:
Dear Sir/Madam,
Hello

I’m one of DV2010 Selectee and I sent my first forms to KCC on .......,2009,
I appreciate if you inform me whether you have received my documents and the information is matched or not.

*****Case Number : 2010AS000
FIRST NAME:
LAST NAME :
Date of birth : (mm/dd/yyyy)
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Looking forward to receiving your acknowledgment soon, And thank you in advance for your kind cooperation,
Yours Truly

ما 25 سپتامبر به kcc ارسال كرديم و همون روز اين جوابو گرفتيم:
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 7,200 for your region for the month of November. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: sh-b ، ساسان ، gmah ، laili
با سلام خدمت همه دوستان و کلیه مدیران وکسانی که این سایت رو ساپورت میکنن به هر حال وظیفه خودم دونستم که دینم رو به بچه ادا کنم .سفرنامه من تقریبا شبیه همه دوستان هست فقط تفاوتها و نکات مهم رو براتون می نویسم .
من 35 سالمه و متاهل بدون فرزند موقعی که 20 تا 25 سالم بود خیلی دلم می خواست برم امریکا اما از اونجا که هیچ امیدی نداشتم توی مسیر زندگی از رفتن صرف نظر کردم یک بار دیگه هم برای استرالیا اقدام کردم که متاسفانه قسمت ما نشد خلاصه پس از 2 بار ثبت نام در لاتاری سال 2010 ................ یک شب خواب دیدم که مادرم تمام گلهای باغچه خونمون رو کنده و حیاط خونمون تبدیل به بیابون شده شب بعدش هم خواب دیدم که توی یک جشن بزرگ قرعه کشی هست ومن و خانومم هم برنده اون قرعه کشی لاتاری شدیم . مدتی گذشت روزهای اخر خرداد 1388 بود که یک سری به خونه مادرو پدرم زدم .چشمتون روز بد نبینه وارد خونه که شدم دیدم بله مادرم تمام گلهای باغچه رو کنده و همون جوری حیاط رو تبدیل به یک کویر کرده بود . خلاصه کلی غر زدن از خون بیرون اومدم چون تمام گلها رو خودم کاشته بودم و 10 سالی عمر داشتن اما از درب خونه که اومدم بیرون فکر میکنید با چه چیزی روبرو شدم .
بله پاکت نامه سفید رنگ از کنتاکی که خودتون میدونید چه قدر بالا و پایین پریدم بعدم رفتم خبرشو به همسرم درب شرکت دادم و وسط خیابون میرزای شیرازی هرچه کردیم بماند .
خلاصه اینو گفتم که اگر قسمت باشه برید حتما میرید .
کارت واکسن رو از تجریش گرفتم با مهر های هپاتیت انفولانزا ام ام ار سرخک
مدارکم 2 سری رو توی 7 تیر ترجمه کردم . نکته قابل توجه حتما تاریخ ها نامها و اگر شد یک نسخه از فرو 230 بهشون بدید که طبق همون ترجمه کنن .
بلیط و تور را از راهواری عزیز یک ماه زود تر گرفتم که ارزونترین حالت بلیط رو تهیه کردم
دلار رو از طریق بانک گرفتم چون زمان مصاحبه من دلار تا 1025 تومان هم رسید
طبق معمول پرواز با کمی تاخیر یکشنبه شب به انکارا رسیدم هوا هم داشت سرد میشد . 2 شنبه صبح به مطب دکتر قدم زنان از بلوار اتا ترک رفتیم که هم سفارت رو شناسایی کنیم هم از مناظر زیبا اون شهر دیدن کنیم . مطب دکتر زیاد شلوغ نبود فقط به خاطر تغییر رنگ موهای خانمم با عکس مجبور به گرفتن عکس شدیم که همون پایین مطب عکاسی هست قیمت 6 عکس هم شد 10 لیر . البته ما قبل از سفر وقت دکتر اینترنتی گرفته بودیم که اصلا به اون توجه نکردن . بعد از معاینه دکتر و عکسها با اینکه شرایط کارت واکسن هامون شبیه هم بود من 180 دلار و همسرم 230 دلار پیاده شدیم . که انشا الله پولاشو بده دوا دکتر .............
فردای اون روز برای ساعت 3 بعد از ظهر برای گرفتن نتیجه رفتیم که از خیابان تونلی به موازات بلوار اتاترک هست که پر از فروشگاههای خوب بود گذشتیم .
توی هتل یک جماعت 4-5 نفری بودن که به خاطر مسایل شخصی 2 ماهیی اونجا اطراق کرده بودن و توی این مدت همه جور ادمای لاتاری رو دیده بودن و واسه خودشون کارشناس شده بودن دیدیم واشنا شدیم و میگفتن توی این 2 ماهه هرکسی اومده گرفته ورفته و مشکل خاصی که نگران باشید وجود نداره مگر کسری مدارک که در نهایت در زمان دریافت ویزا بهشون تحویل میدین . تا روز 5 شنبه که مصاحبه داشتیم کار خاصی نداشتیم و فقط اصل مدرک ای 134 من به دستم نرسیده بود .با اسپانسرم صحبت کردم و اون به سفارت پست کرد که طی 3 روز قرار بود به سفارت برسه از اونجا که خیلی خوش شانسم برف تمام راههای استانبول به انکارا رو بسته بود و ما بدون اصل نامه ای 134 به دم سفارت با هزار تا سلامو صلوات رفتیم ساعت 7.5 ازهتل بیرون زدیم 8 اولین نفر وارد سفارت شدیم اینقدر هوا سرد بود که عصبی شده بودم و صدام در نمی اومد .و مدام همسرم میگفت که قیافت عین اتا ترک شده یک کمی بخند و متاسفانه من فقط بلد بودم اخم کنم وفحش زیر لب به اسپانسر که عموی خانومم بود بدم که چرا زودتر این نامه روبرام نفرستاده ................
وارد سال شدیم اون خانم بد اخلاق ایرانی اصل نامه های رو گرفت و یک شماره داد رفتیم تو بعد از پرداخت 1550 دلار و انگشت نگاری برای بار سوم شماره ما خونده شد و رفتیم مصاحبه یک اقای خنده رو با گویش فارسی که میگفتن ایرانی هست وکورش نامش هست تبریکی به من گفت دست راستتون رو بالا ببرید دوباره گفت دست راسستتون رو بالا ببرید اول نفهمیدم که چرا داره برای بار 3 و 4 میگه دستت راستتون رو بالا ببرید بعععععععععععله با صدای خانمم گفت دست راست نه دست چپ من دست چپم بالا بود اصلا استرس نداشتم . خلاصه سه تایی خندیدیم که کمی نفس راحت کشیدم . راجع به کارم پرسید و سربازی که کجا بوده منم گفتم ارتش نبودم ............ بودم اونم گفت اونجا چه کارمی کردی منم گفتم کارکامپیوتر دیدم اوه .....اوه.......... داره می ره تو بحث س ی ا س ی که سرو تحشو پیچوندم و تنها سئوالی که از همسرم پرسید که ایا شرکتتون خارجی هست یا نه و نسبت اسپانسر رو با همسرم پرسید که قبلا عرض کرده بودم عموی شریف هستن بعد مهرش رو پایین برگه هامون زد برگه ابی رو داد دستمون و گفت 3 تا 6 هفته سایت رو چک کن و یک برگه بهم داد که 8 سئوال توش بود و گفت جواب این 8 سوال رو به این ادرس ایمیل کن تا پروسه کاریت شروع بشه متن نامه درخواست شبیه رزومه بود که من از قبل اونو اماده کرده بودم که با کمی تغییرات اونو ایمیل کردم سئوالات اون - سوابق کاری - کشورهای که رفتی -اموزشهایی که دیدی -پروژه دانشگاهی -نام استاد پروژه .-------------
همچنین گفت که حتما اصل نامه ای 134 رو برامون بیارکه من گفتم براتون پست شده و گفت حتما پیگیری کن که نامه بره لای پرونده اگه پیگیری نکنی ممکن نامت گم بشه دوباره این استرس لعنتی سراغ ما اومد چه جوری پیگیر نامه بشیم . دردسرتون ندم از سفارت بیرون اومدیم رفتیم هتل کل مصاحبه 1.5 ساعت بیشتر طول نکشید کارت ملی مارو هم خواستن نکته دیگه مسافرت به کشورهای چین ترکیه تایلند امارات افغانستان وعراق بود که ترسیدم نکنه سر این دو تا کشور اخری گیر بده که چیزی نپرسید .
اینم سفرنامه من ا.م. ع 35 ساله از تهران
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
با سلام به همه دوستان
امروز مصاحبه ما انجام شد و ما به صف کلیرپیوستیم.
ضمن تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی وتشکرازadmin و مدیران سایت بابت بوجود آوردن این سایت بسیار مفید .
تشکر کنندگان: m.memari ، sh-b ، R.F ، payman R ، N.D ، drkamrani1 ، honareirani ، hamed_gh ، ساسان ، fairwall ، Jav3 ، shr.jafari ، Hossein81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان