کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همه دوستان امروز منم یک ساعت قبل از مصاحبه جلوی سفارت بودم مسئول جلوی گیشه اصلا فارسی بلد نیست من نفر اول صف بودم ولی چون ترکها وقتشون جلوتر بود اونها زودتر می رفتند تو خلاصه اولین نفر از ایرانیا من بودم که رفتم تو یک مدتی گذشت و در تق کرد رفتم برای بازرسی و کیفم از دستگاه رد کرد بعد وارد یک محوطه دیگه شدم و گفت immigrant visa گفتم بله گفت برو داخل یک خانمی اونجا بود فارسی قشنگ حرف میزد گفت اصل شناسنامه و کارت ملی و اصل مدرک تحصیلی و مدارک گرفت و یک شماره بهم داد گفت منتظر بمون دقیق یک ساعت بعد شمارم اعلام شد و رفتم برای انگشت نگاری و دوباره نشستم دوباره شماره اعلام شد رفتم پول دادم و بار سوم رفتم برای مصاحبه که چیزی نپرسید و گفت دست راستت بالا و قسم بخور منم قبل از قسم خوردن نکته ای که در فرمهام اشتباه نوشته شده بود گفتم و بعد گفت ok و من قسم خوردم بعد قسم گفت کجا کار میکنی و مدرکت چیه و بعد هم کاغذ آبی به همراه اصل مدارکی که گرفته بودند تحویل داد و گفت سایت چک کن اصلا منم نگاه نمی کرد انگار خیلی عجله داشت
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
سلام به همگی. من یه مدت گرفتار کارهای متعدد بودم و به خاطر همین نشد بیام سر به مهاجرسرا بزنم. اما حالا که سرم خلوت شده اومدم دیدم به به! ویزا بارونه!
دوستان عزیزی که ویزا گرفتن از جمله شادی گلم و بقیه، از صمیم قلب به همتون تبریک می گم و براتون خوشحالم. امیدوارم که در آمریکا بتونید یه زندگی خوب و شیرین و پر از آرامش رو شروع کنید.
دوستان عزیزی هم که clearance بهشون خورد، می دونم که حتماً ویزاشونو می گیرن و بی صبرانه منتظر دیدن خبر دریافت ویزای همه هستم. واقعاً بعد از یه مدت گرفتاری و بدو بدو، با دیدن این همه خبر خوش، اونم توی این دوره قحطی خوش خبری، حالم اومد سر جاش.
به امید اینکه کیس نامبرهای بالاتر هم ویزا بگیرن.
[عکس: cancan.gif]
[عکس: 19.gif][عکس: 19.gif][عکس: 19.gif][عکس: 19.gif][عکس: 19.gif]
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، ساسان ، اليزا ، drkamrani1 ، morteza_2010 ، fairwall ، Ashkan78 ، usagreen ، maryam5 ، sasan ، shivakm ، Jav3 ، indmehdi ، f.o ، Saeedv13
سلام
بنا بود یکی از دوستان فرم CV که 8 تا سوال داره رو برامون Upload کنه.
اگر از دوستان آمریکاییم کسی این فرم رو داره ممنون میشم Upload اش کنه.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: ساسان
(( سفرنامه من ))
سلام
من برگشتم با دستی پر از برگه آبی. یک فقره سفرنامه نوشتم براتون طبق قولی که داده بودم. چون طولانی بود و عکس داشتو اینا فایلشو pdf کردم گذاشتم اینجا. download کنید. دعا هم کنید که زود کلیر بشیم. سوالی بود در خدمتتون هستم.این سفرنامه شامل روند مصاحبه. تست پزشکی. محل های خرید. محل های گذراندن وقت. تصویر برگه آبی. تصویر برگه راهنما که در سفارت میدن. یک پیشنهاد هتل و ...

جهت دانلود سفرنامه اینجا کلیک کنید.
.pdf   Safar nameye man.pdf (اندازه 926.15 KB / تعداد دانلود: 383) -->
.pdf   Safar nameye man.pdf (اندازه 926.15 KB / تعداد دانلود: 383)
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
(2010-02-26 ساعت 15:30)shahin82 نوشته:  سفرنامه من
سلام
من برگشتم با دستی پر از برگه آبی. یک فقره سفرنامه نوشتم براتون طبق قولی که داده بودم. چون طولانی بود و عکس داشتو اینا فایلشو pdf کردم گذاشتم اینجا. download کنید. دعا هم کنید که زود کلیر بشیم. سوالی بود در خدمتتون هستم.
شامل روند مصاحبه. تست پزشکی. محل های خرید. محل های گذراندن وقت. تصویر برگه آبی. تصویر برگه راهنما که در سفارت میدن. یک پیشنهاد هتل و ...

جهت دانلود اینجا کلیک کنید.

واقعا مرسیییییییی سفرنامه متفاوت, کامل,مهیج و باحالی بود! Big Grin
عکسا و نکات کلیدی دیگه هم که گفته بودی عالی بودن!
به امید کلیر شدنت به زودی Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: shahin82 ، sh-b ، shr.jafari ، N.D
سلام
من برگشتم با دستی پر از برگه آبی. یک فقره سفرنامه نوشتم براتون طبق قولی که داده بودم. چون طولانی بود و عکس داشتو اینا فایلشو pdf کردم گذاشتم اینجا. download کنید. دعا هم کنید که زود کلیر بشیم. سوالی بود در خدمتتون هستم.
شامل روند مصاحبه. تست پزشکی. محل های خرید. محل های گذراندن وقت. تصویر برگه آبی. تصویر برگه راهنما که در سفارت میدن. یک پیشنهاد هتل و ...

اگه بگم این بهترین و منظمترین سفرنامه ای هستش که توی مهاجرسرا خوندم دروغ نگفتم
واقعاٌ شاهین جان دست گلت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی و خیلی خیلی هم بهت تبریک میگم امیدوارم خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنیم کلیرت بیادSmile
موفق باشی
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: R.F ، shahin82 ، shr.jafari ، Hossein81 ، maryam5 ، kavoshgarnet ، N.D
(2009-10-12 ساعت 14:22)io7o نوشته:  سلام،
بله اول باید به مطب دکتر بروید، اونجا صبح ازتون خون میگیرند با عکس از ریه، بعد از ظهر که دکتر میاد پیش دکتر می روید برای معاینه، نکته اینجاست که فقط یک دکتر برای این همه مراجعه کننده وجود داره، شما یا حتما از اینجا از دکتر وقت بگیرید و حتما از 3 روز قبل از مصاحبه اونجا باشید چون جواب دکتر 3 شاید 3 روز طول بکشه، اگر نمی تونید که زودتر برید از آژانس جزیره بهشت بلیط و تور رو بگیرید چون آقای راهواری صاحب آزانس پسرشون اونجا هستند و کمکتون می کنند که همون روز جواب رو از دکتر بگیرید البته پول هم بابت این کار می گیرند، ما چون نمی دونستیم که دکتر 1 روز جواب نمیده وقت کافی در نظر نگرفته بودیم و دیر به ترکیه رسیدیم اما اونجا آقای راهواری خیلی به ما کمک کرد و تونست از دکتر برای ما یک روزه جواب بگیره که فرداش به مصاحبه برسیم....البته نفری 100 دلار بابت این کار گرفت که به نظرم ارزشش رو داشت چون اگر می خواستیم از 3 روز زودتر اونجا باشیم هم همین مقدار باید پول هتل و...می دادیم. البته تضمینی نیست که حتما بتونند یک روزه این کار رو انجام بدند اما چون اعتبار خوبی پیش دکتر داشتند تونستند ......
بعدش هم با جواب دکتر که توی یک پاکت در بسته هستش و باقی مدارک به سفارت می روید برای مصاحبه حتما نیم ساعت قبل از ساعت مصاحبه اونجا باشد....بعد هم به امید خدا مصاحبه میشید اگر مدارکتون کامل باشه و کلیرینس نخورید فرداش ویزا میاد به آدرس هتلتون....آدرس و کارت هتل حتما همراهتون باشه

سلام
من پنجشنبه 8 آوریل ساعت 8:30 وقت مصاحبه دارم فکر می کنید اگر برای یکشنبه هفته بعدش بلیط برگشت بگیرم خوبه ؟ یعنی تو این فرصت پاسپورت ها میاد دم هتل ؟
تشکر کنندگان:
سلام
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال اساسی
احتمالا این دکتره به رحمت ایزدی پیوسته!!!این سایتش الان 10 روزه روی 20 مارچ مونده بقیه روزا باز نمیشن
چی کار کنیم!!
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 13:26)pouya.pouya نوشته:  سلام

من اون فرم را در قسمت سئوال برندگان گذاشتم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: drkamrani1
(2010-02-27 ساعت 13:50)n.o نوشته:  دوستان یه سوال اساسی
احتمالا این دکتره به رحمت ایزدی پیوسته!!!این سایتش الان 10 روزه روی 20 مارچ مونده بقیه روزا باز نمیشن
چی کار کنیم!!

گرفتن وقت واقعا هیچ تاثیری نداره. خیالتون راحت.
تشکر کنندگان: N.D
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
سلام

همونطور كه ملاحظه مي فرماييد شاهين عزيز كه دست گلش درد نكنه مفصل از تجربه هاش برامون نوشته.
نكته جالب اين كه اين سفر با هتل بست وسترن و هواپيماي ايران اير براشون 783 هزار تومن خرج برداشته در حالي كه ما با جزيره بهشت(آقاي راهواري) با پرواز تركيش و هتل ددمان آ نفري 750 هزار تومن داديم.
فكر كنم شاهين خودش رزرواسيون رو انجام داده بود. بنابراين تجربه شاهين هم مي گه تور و ليدر بهتره و بچه هايي كه در آينده مصاحبه دارن هواسشون جمع باشه.
يه چيزي كه براي من عجيب بود تلفن شاهين از هتل بود كه 450 لير براش خرج برداشته بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ شاهين جان يعني 450 ضربدر 800 خرده اي(قيمت پارسال يادمه) دادي پول تلفن؟ مطمئني 45 لير نبوده؟ به هر حال خدا بهت صبر بده اگه 360 هزار تومن دادي بابت تلفنTongue
(2010-02-27 ساعت 14:08)adl نوشته:  

من يادمه قلن آپلود شده بود
(2010-02-26 ساعت 01:20)maryam89 نوشته:  سلام به همگی. من یه مدت گرفتار کارهای متعدد بودم و به خاطر همین نشد بیام سر به مهاجرسرا بزنم. اما حالا که سرم خلوت شده اومدم دیدم به به! ویزا بارونه!
دوستان عزیزی که ویزا گرفتن از جمله شادی گلم و بقیه، از صمیم قلب به همتون تبریک می گم و براتون خوشحالم. امیدوارم که در آمریکا بتونید یه زندگی خوب و شیرین و پر از آرامش رو شروع کنید.
دوستان عزیزی هم که clearance بهشون خورد، می دونم که حتماً ویزاشونو می گیرن و بی صبرانه منتظر دیدن خبر دریافت ویزای همه هستم. واقعاً بعد از یه مدت گرفتاری و بدو بدو، با دیدن این همه خبر خوش، اونم توی این دوره قحطی خوش خبری، حالم اومد سر جاش.
به امید اینکه کیس نامبرهای بالاتر هم ویزا بگیرن.
[عکس: cancan.gif]
[عکس: 19.gif][عکس: 19.gif][عکس: 19.gif][عکس: 19.gif][عکس: 19.gif]

مريم اين شكلك ها رو از كجا مي ذاري اينجا؟ فضولي گل كرد!
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 14:09)esmail نوشته:  
سلام

همونطور كه ملاحظه مي فرماييد شاهين عزيز كه دست گلش درد نكنه مفصل از تجربه هاش برامون نوشته.
نكته جالب اين كه اين سفر با هتل بست وسترن و هواپيماي ايران اير براشون 783 هزار تومن خرج برداشته در حالي كه ما با جزيره بهشت(آقاي راهواري) با پرواز تركيش و هتل ددمان آ نفري 750 هزار تومن داديم.
فكر كنم شاهين خودش رزرواسيون رو انجام داده بود. بنابراين تجربه شاهين هم مي گه تور و ليدر بهتره و بچه هايي كه در آينده مصاحبه دارن هواسشون جمع باشه.
يه چيزي كه براي من عجيب بود تلفن شاهين از هتل بود كه 450 لير براش خرج برداشته بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ شاهين جان يعني 450 ضربدر 800 خرده اي(قيمت پارسال يادمه) دادي پول تلفن؟ مطمئني 45 لير نبوده؟ به هر حال خدا بهت صبر بده اگه 360 هزار تومن دادي بابت تلفنTongue

esmail جان
تور روز به روز قیمتاش فرق می کنه. زمانی که من خودم همه کارامو کردم قیمتش با dedeman A یکی شده بود. ولی فکر ترنسفر به هتل و بالعکس و ترنسفر برای مراکز خرید و تفریح و ... رو نکرده بودم که چقدر می تونه هزینه داشته باشه. پس به صرفه تره که اگرهم آدم خودش همه کاراشو می کنه در هر صورت لیدر داشته باشه. کاری که من کردم فقط یه خوبی داره که اگر احیانا لازم شد پرواز برگشت رو عقب بندازیم بدون هزینه این کار انجام میشه و جریمه نداره. ولی بازم میگم داشتن لیدر خیلی به نفعه از لحاظ مالی.
در مورد تلفن هم بـــــــــــــــــــــــــــــله Smile))) 450 لیر ناقابل. لیری 680 تومن.
تشکر کنندگان: esmail ، R.F
(2010-02-27 ساعت 14:25)shahin82 نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 14:09)esmail نوشته:  
سلام

esmail جان
تور روز به روز قیمتاش فرق می کنه. زمانی که من خودم همه کارامو کردم قیمتش با dedeman A یکی شده بود. ولی فکر ترنسفر به هتل و بالعکس و ترنسفر برای مراکز خرید و تفریح و ... رو نکرده بودم که چقدر می تونه هزینه داشته باشه. پس به صرفه تره که اگرهم آدم خودش همه کاراشو می کنه در هر صورت لیدر داشته باشه. کاری که من کردم فقط یه خوبی داره که اگر احیانا لازم شد پرواز برگشت رو عقب بندازیم بدون هزینه این کار انجام میشه و جریمه نداره. ولی بازم میگم داشتن لیدر خیلی به نفعه از لحاظ مالی.
در مورد تلفن هم بـــــــــــــــــــــــــــــله Smile))) 450 لیر ناقابل. لیری 680 تومن.

سر سلامت عيب نداره كاره ديگه. الهي كوفتشون بشهBig Grin
تشکر کنندگان: shahin82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان