کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام م م م م به همه بچه هاااا

من یه سئوال داشتم از کسانی که تجربه دارن اگه جواب بدن ممنون میشم
کیس من نامزدی هست و بعد کلی دردسر وقت مصاحبه بهم دادن و بهم یک ایمیل زدن که چیزایی که خواستن من با خودم ببرم و توش نوشتن
اصل شناسنامه
اصل کارت ملی
فیش واریزا 131$
برگه مدیکال
کپی پاسپورت اسپانسر
عکس

سئوال اینجاست که من ترجمه همه مدارک و فرستادم لازمه دوباره ترجمه کنم و ببرم ؟؟؟؟
من نه مدرک تحصیلی فرستادم نه نه اینکه ازم خواستن که ببرم ؟؟؟ همینطور کارت پایان خدمت و نه فرستادم نه اینکه گفتن بیار؟ حالا لازم هست ببرم یا نه ؟؟؟

ممنون میشم اگر جواب بدین
تشکر کنندگان:
(2010-02-28 ساعت 14:14)willdoifudo نوشته:  سلام م م م م به همه بچه هاااا

من یه سئوال داشتم از کسانی که تجربه دارن اگه جواب بدن ممنون میشم
کیس من نامزدی هست و بعد کلی دردسر وقت مصاحبه بهم دادن و بهم یک ایمیل زدن که چیزایی که خواستن من با خودم ببرم و توش نوشتن
اصل شناسنامه
اصل کارت ملی
فیش واریزا 131$
برگه مدیکال
کپی پاسپورت اسپانسر
عکس

سئوال اینجاست که من ترجمه همه مدارک و فرستادم لازمه دوباره ترجمه کنم و ببرم ؟؟؟؟
من نه مدرک تحصیلی فرستادم نه نه اینکه ازم خواستن که ببرم ؟؟؟ همینطور کارت پایان خدمت و نه فرستادم نه اینکه گفتن بیار؟ حالا لازم هست ببرم یا نه ؟؟؟

ممنون میشم اگر جواب بدین

دوست خوبم این تاپیکی که شما سوالتون رو توش مطرح کردین مال DVLOTTERYهستش فکر نمی کنم اینجا کسی به سوالتون جواب بده لطفا در قسمت مربوط به ویزای نامزدی سوالتون رو مطرح کنین ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: shivakm ، N.D ، R.F ، ساسان ، PEYMAN2010
(2010-02-28 ساعت 00:44)payman R نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 19:31)shivakm نوشته:  سلام به همگی
من دو روزه از آنکارا برگشتم.گفتم چند خطی بنویسم شاید تجربه هایی که داشتم بتونه به بقیه هم کمکی بکنه. البته انقدر سفرنامه های دوستان دیگه کامله که من مطالب تکراری تا روز قبل از مصاحبه رو نمی نویسم....
با خواندن تجربه های سایر دوستان در این سایت تقریبا همه چیز رو به خوبی میتونستم تصور کنم .همه چیز به همون شکلی بود که فکر می کردم به جز سفارت. احساس می کردم سفارت آمریکا باید یه جای با نظم و خلوت باشه، اما روزی که من مصاحبه داشتم خیلی شلوغ و.... بگذریم
روز مصاحبه، من ساعت 8.15 وقت داشتم و ساعت 7.15 جلوی سفارت بودم.اما ساعت 8 در رو باز می کردن و من پشیمون بودم که چرا اینقدر زود اومده بودم چون هوا خیلی سرد بود.
مراحل سفارت که همون بازرسی،تحویل اصل مدارک،انگشت نگاری،پرداخت پول(775 دلار) و در نهایت مصاحبه بود.
کسی که با من مصاحبه کرد خانم میانسالی بود که بعد از سلام و احوالپرسی ازم پرسید کار میکنی؟ من گفتم بله.گفت راجع به شرکتی که کار میکنی توضیح بده که منم توضیح دادم ولی فکر میکنم بعضی جمله هامو درست متوجه نمی شد!!!! سوال دیگه ای هم نکرد....بعد هم گفت که ما کپی پاسپورت یا گرین کارت اسپانرتو می خواهیم و برگه آبی رو بهم داد.
من خیلی سعی کرده بودم مدارکم کامل باشه و فکر هر چیزی رو می کردم غیر از این. من گفتم میتونم بگم از آمریکا برام فکس کنن و تا فردا براتون بیارم؟ و اون خانم جواب داد بله .کلی خوشحال شده بودم. فردای اون روز کپی پاسپورت اسپانسرمو براشون بردم سفارت(همون ساعت 1 که مدارکو تحویل می گیرن)و به همراه پاسپورتم تحویل دادم. صبح روز بعدش هم خوشبختانه ویزام اومد و با پرواز عصر همون روز برگشتم.(اگه ویزام نمیامد مجبور بودم 3 روز دیگه بمونم).....
یک هفته ای که من اونجا بودم همش استرس داشته که نکنه مدارکم ناقص باشه ولی به دوستانی که هنوزنرفتن پیشنهاد می کنم استرس نداشته باشن. همه چیز خیلی آسونتر از اون چیزیه که تصور می کنید و قضیه به اون پیچیدگی هم نیستD:
کل مدارکی که من ارائه دادم:
1-ترجمه و اصل شناسنامه-کارت ملی و مدرک تحصیلی
2-مدارک اسپانسرم (شامل فرم 134و 1040 و W2 ،پرینت حساب بانکی اسپانسرم و برگه فیش حقوقیش)همون طور که گفتم بهتره کپی پاسپورت اسپانسرتون رو هم همراه داشته باشین. البته بگم که اونو از دو نفر دیگه هم که تو سفارت دیدم خواسته بود ولی از یک نفر دیگه نخواسته بود. اما خوب کار از محکم کاری عیب نمی کنه((:
3-پاکتی که از مدیکال گرفته بودم
4-عکس

اکثر کسانی که تو سفارت دیدم(ایرانی) fbi check خوردن به جز یه زن و شوهر جوانی که قبل از من مصاحبه شدن که کار آقا دولتی بود ولی fbi check نخوردن!!من فکر می کنم بستگی به نظر officer داره....
البته اینم بگم که من هم یک بار وقت مصاحبمو از دست داده بودم و دوباره تقاضا کردم، شاید برای همین کلیرنس نشدم!؟

از مدیریت سایت و همه دوستان خوبی که راهنمایم کردن تشکر و برای همه آرزوی موفقیت میکنم.

یعنی شما با وجود کره دولتی یا سربازی بدون چک خوردن ویزا گرفتی؟
من تو یک شرکت خصوصی کار می کنم و اینو روز مصاحبه گفتم.مگه خانمها هم سربازی میرن؟ (:
تشکر کنندگان: payman R ، kavoshgarnet
(2010-02-28 ساعت 02:57)soheilbadami نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 19:31)shivakm نوشته:  سلام به همگی
من دو روزه از آنکارا برگشتم.گفتم چند خطی بنویسم شاید تجربه هایی که داشتم بتونه به بقیه هم کمکی بکنه. البته انقدر سفرنامه های دوستان دیگه کامله که من مطالب تکراری تا روز قبل از مصاحبه رو نمی نویسم....
با خواندن تجربه های سایر دوستان در این سایت تقریبا همه چیز رو به خوبی میتونستم تصور کنم .همه چیز به همون شکلی بود که فکر می کردم به جز سفارت. احساس می کردم سفارت آمریکا باید یه جای با نظم و خلوت باشه، اما روزی که من مصاحبه داشتم خیلی شلوغ و.... بگذریم
روز مصاحبه، من ساعت 8.15 وقت داشتم و ساعت 7.15 جلوی سفارت بودم.اما ساعت 8 در رو باز می کردن و من پشیمون بودم که چرا اینقدر زود اومده بودم چون هوا خیلی سرد بود.
مراحل سفارت که همون بازرسی،تحویل اصل مدارک،انگشت نگاری،پرداخت پول(775 دلار) و در نهایت مصاحبه بود.
کسی که با من مصاحبه کرد خانم میانسالی بود که بعد از سلام و احوالپرسی ازم پرسید کار میکنی؟ من گفتم بله.گفت راجع به شرکتی که کار میکنی توضیح بده که منم توضیح دادم ولی فکر میکنم بعضی جمله هامو درست متوجه نمی شد!!!! سوال دیگه ای هم نکرد....بعد هم گفت که ما کپی پاسپورت یا گرین کارت اسپانرتو می خواهیم و برگه آبی رو بهم داد.
من خیلی سعی کرده بودم مدارکم کامل باشه و فکر هر چیزی رو می کردم غیر از این. من گفتم میتونم بگم از آمریکا برام فکس کنن و تا فردا براتون بیارم؟ و اون خانم جواب داد بله .کلی خوشحال شده بودم. فردای اون روز کپی پاسپورت اسپانسرمو براشون بردم سفارت(همون ساعت 1 که مدارکو تحویل می گیرن)و به همراه پاسپورتم تحویل دادم. صبح روز بعدش هم خوشبختانه ویزام اومد و با پرواز عصر همون روز برگشتم.(اگه ویزام نمیامد مجبور بودم 3 روز دیگه بمونم).....
یک هفته ای که من اونجا بودم همش استرس داشته که نکنه مدارکم ناقص باشه ولی به دوستانی که هنوزنرفتن پیشنهاد می کنم استرس نداشته باشن. همه چیز خیلی آسونتر از اون چیزیه که تصور می کنید و قضیه به اون پیچیدگی هم نیستD:
کل مدارکی که من ارائه دادم:
1-ترجمه و اصل شناسنامه-کارت ملی و مدرک تحصیلی
2-مدارک اسپانسرم (شامل فرم 134و 1040 و W2 ،پرینت حساب بانکی اسپانسرم و برگه فیش حقوقیش)همون طور که گفتم بهتره کپی پاسپورت اسپانسرتون رو هم همراه داشته باشین. البته بگم که اونو از دو نفر دیگه هم که تو سفارت دیدم خواسته بود ولی از یک نفر دیگه نخواسته بود. اما خوب کار از محکم کاری عیب نمی کنه((:
3-پاکتی که از مدیکال گرفته بودم
4-عکس

اکثر کسانی که تو سفارت دیدم(ایرانی) fbi check خوردن به جز یه زن و شوهر جوانی که قبل از من مصاحبه شدن که کار آقا دولتی بود ولی fbi check نخوردن!!من فکر می کنم بستگی به نظر officer داره....
البته اینم بگم که من هم یک بار وقت مصاحبمو از دست داده بودم و دوباره تقاضا کردم، شاید برای همین کلیرنس نشدم!؟

از مدیریت سایت و همه دوستان خوبی که راهنمایم کردن تشکر و برای همه آرزوی موفقیت میکنم.

رییس جان میشه بفرمایین وقت مصاحبه از دست رفته تون کی بود و اون موقع
چی به شما گفتن؟
میبخشی چون ما به خاطر تعطیلات بیلط مناسب هنوز گیر نیاوردیم و به دلیل
بودن بچه 1 روز برا مدیکال کم میاریم و روز مصاحبه نقص مدرک داریم و امکان
rescedual برامون هست
با تشکر
من هفته اول اکتبر وقت داشتم ولی نمیدونستم ،و نامه دوم که وقت مصاحبه اعلام میشه 10 روز بعد از اون تاریخ به دستم رسید.یک ایمیل زدم به سفارت آنکارا و درخواست کردم دوباره بهم وقت بدن و چند روز بعدش هم جوابمو دادن و هفته پیش مصاحبه شدم اما راستش چون ممکنه 2 یا 3 ماه دیگه بهتون وقت بدن نمی دونم خوبه که وقتتونو عقب بندازین یا نه؟ البته اینم تو سایت سفارت نوشته: Diversity Visa appointments
cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason
تشکر کنندگان: soheilbadami ، honareirani
سلام دوستان
من اول در نظر داشتم به هتل ددمان برم ولی دوستان هتل الیت را معرفی کردند و کلی از آن تعریف کردند کسی درباره این هتل اطلاعات کامل تری داره ؟ از جمله فاصله آن تا سفارت ، کیفیت و کمیت و...
متشکر می شوم اگر زودتر من را مطلع کنید
به امید موفقیت همگی
تشکر کنندگان:
(2010-02-28 ساعت 19:03)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-28 ساعت 18:35)ho-sa نوشته:  سلام دوستان
من اول در نظر داشتم به هتل ددمان برم ولی دوستان هتل الیت را معرفی کردند و کلی از آن تعریف کردند کسی درباره این هتل اطلاعات کامل تری داره ؟ از جمله فاصله آن تا سفارت ، کیفیت و کمیت و...
به امید موفقیت همگی

هتل ELIT در منطقه ULUS قرار دارد و پياده تا سفارت بيش از نيم ساعت است. اين هتل به بعضي از نقاط ديدني و به ايستگاه قطار نزديك است.
اتوبوسهايي را كه به سمت سفارت و مطب دكتر اونگان مي روند در ايستگاه روبروي اين هتل مي توانيد سوار شويد. و 2 كافي نت بزرك نزديك اين هتل هستند.

میبخشید ولی هتل ELIT در منطقه Kavaklidere قرار داره. 50 متر بالاتر از هتل Best Western 2000 توی خیابون Bestekar.
محله ULUS شمالی تره. آنکارا مثل اصفهان جای خوبش پایینه شهره. بر عکس تهران. به گفته بومی اونجا Ulus مثل مثلا جمهوری به پایین تهران می مونه. من که ازش رد شدم از اون محل خوشم نیومد. هتل توریست. بهار و ... در اون محل هستن و قیافشون که از بیرون خیلی داغون بود. مثل مسافرخونه بودن.
به امید موفقیت همگی

سفرنامه من رو اگه download کنید عکسهای این هتل توش هست. من رفتم دیدم و به نظر خوب میومد داخلش. از لحاظ مکانی هم جای بسیار خوبیه. به همه جا نزدیکه. تنها چیزی که بست وسترن 2000 داشت و خیلی خوب بود room service خوبش بود که راضی بودم واقعا. ولی اگه این دفعه با تور نرم میرم elit.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، N.D ، Hossein81
من چون با اليت مكاتبه ايميلي داشتم و به گمانم آن را در آن محله ديده بودم شايد املايشان فرق داشته و نزديك به هم بوده. به خاطر اينكه دوستان گمراه نشوند من پست خودم را پاك كردم.

الان كه از گوگل نگاه كردم. هتلي كه شما مي فرماييد هتل اليت پالاس مي باشد و هتل Elit در منطقه Ulus مي باشد. و خوب براي كساني كه مي خواهند ارزانتر تمام شود تقريبا اين منطقه نصف قيمت منطقه ي كاواكالي دره مي باشد. و كمي به سفارت و مطب و مراكز خريد دور است. تقريبا 3 كيلومتر!
تشکر کنندگان: shahin82 ، honareirani
بچه ها یک سوال که شاید خنده دار باشه Big Grin
اینکه میپرسن قصد دارین کجا زندگی کنین واسه چیه؟
مثلا اگه یه ایالتی که زندگی توش خرجش زیاده رو بگیم شانس اینکه ویزا بگیریم کمتره؟ در حالتیکه اسپانسر نداشته باشیم مثلا
Big Grin

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: ahmad67
(2010-02-28 ساعت 23:24)Behinaz نوشته:  بچه ها یک سوال که شاید خنده دار باشه Big Grin
اینکه میپرسن قصد دارین کجا زندگی کنین واسه چیه؟
مثلا اگه یه ایالتی که زندگی توش خرجش زیاده رو بگیم شانس اینکه ویزا بگیریم کمتره؟ در حالتیکه اسپانسر نداشته باشیم مثلا
Big Grin

دو حالت دارد: حالت اول چون فقط اسمش مصاحبه اس مي خواهند سوالي شده باشد! و حالت دوم اين است كه شايد مي خواهند روابط افراد با هم را تحليل كنند. شانس گرفتن ويزا اصلا به اين چيزها نيست. ويزا 100%
آنها مي دانند كه خودشان بايد نگران كشورشان باشند نه كسي كه هنوز وارد آمريكا نشده است.
تشکر کنندگان: Behinaz ، Hossein81 ، ساسان
(2010-02-28 ساعت 20:00)shahin82 نوشته:  
(2010-02-28 ساعت 19:03)kavoshgarnet نوشته:  
به امید موفقیت همگی

هتل ELIT در منطقه ULUS قرار دارد و پياده تا سفارت بيش از نيم ساعت است. اين هتل به بعضي از نقاط ديدني و به ايستگاه قطار نزديك است.
اتوبوسهايي را كه به سمت سفارت و مطب دكتر اونگان مي روند در ايستگاه روبروي اين هتل مي توانيد سوار شويد. و 2 كافي نت بزرك نزديك اين هتل هستند.

میبخشید ولی هتل ELIT در منطقه Kavaklidere قرار داره. 50 متر بالاتر از هتل Best Western 2000 توی خیابون Bestekar.
محله ULUS شمالی تره. آنکارا مثل اصفهان جای خوبش پایینه شهره. بر عکس تهران. به گفته بومی اونجا Ulus مثل مثلا جمهوری به پایین تهران می مونه. من که ازش رد شدم از اون محل خوشم نیومد. هتل توریست. بهار و ... در اون محل هستن و قیافشون که از بیرون خیلی داغون بود. مثل مسافرخونه بودن.
به امید موفقیت همگی

سفرنامه من رو اگه download کنید عکسهای این هتل توش هست. من رفتم دیدم و به نظر خوب میومد داخلش. از لحاظ مکانی هم جای بسیار خوبیه. به همه جا نزدیکه. تنها چیزی که بست وسترن 2000 داشت و خیلی خوب بود room service خوبش بود که راضی بودم واقعا. ولی اگه این دفعه با تور نرم میرم elit.

سلام دوستان
از اطلاعاتتان متشکرم ولی منظور من هتل الیت پالاس است که فکر نمی کنم از سفارت زیاد دور باشه ! اینطور نیست؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
تشکر زیاد دارم از همه دوستانی که راهنمایی کردن
التماس دعا
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، amirsamira ، Behinaz ، Hossein81
بله اليت پالاس به سفارت نزديكه
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
من این سری با قطار رفتم خیلی خوش میگذره به اونایی که عاشق طبیعت هستن و همینطور عجله ندارن توصیه میکنم با قطار برن راستی بالاخره گرفتمش
ویییییییییییییییییییییییییزارو میگم

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
bache ha man vısa ro gereftam . gharare ta chand rooz dıge bıad dame hotel
az hame shoma ke too ın modat komakam kardıd mamnoonam
bekhosoos admın azızaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ke ın sıte khoob ro rah andazı kard
hala vaghtı bargashtam ıe safarname gonde mınevısam
faghat kheılı negaran nabashıd . ofıcer ha besıar nıce hastan va azıat nemıkonan
1 khabare khoob ham daram . emrooz 2ta lottory bodan ke har 2nafar vısa gereftan.
fekr konam emrooz kheılı haleshoon khoob bood be kheılıa vısa dadan.
babate font vaghean mazerat mıkham .
زیبا جان یه آقای دکتری امروز توی لاتاری ها نبود که fbi chek بخوره؟Big Grin
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: PEYMAN2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان