کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-05-21 ساعت 18:32)msnazi نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 03:00)Monica نوشته:  باز من دیر رسیدم!!!!!!!! ............ همه شیرینیها رو خوردین؟!؟! اشکالی نداره، اون خورده های تهش رو بدین من با همون ساکت میشم! Big Grin (یاد ماتیاس زلمبن همیشه گرسنه کتاب کلاس پرنده افتادم!)

تبریک میگم... حالا میشه لطفا انگیزه خودتون رو از قبولی در لاتاری و گرفتن ویزا به صورت بدون کلیرنس بفرمائید؟! Tongue

مرسی
والا ما از اول هم اشتباهی بودم. طبق برنامه ریزی خودم الان باید تو پادگان آموزشی می بودم اما حالا با ویزای امریکا در جیب دارم به این فکر می کنم که امکان داره ما در سال 2020 یک شورلت ولت سوار شیم بریم سواحل کالیفرنیا یا نه؟!!!
مرسی از همه بچه های مهاجرسرا.
ما داریم میریم شهر بازی آنکارا ببینیم چه خبره؟ تو سفرنامه ناصرخسرویی ام می نویسم بیشتر

سلام وتبریک مجدد
چرا که نه خواستن توانستن است.Rolleyes
برنامه ریزی کردی بری پادگان اما تو ترکیه ویزا US داری
اگه برنامه ریزی کنی سال 2020 بری سواحل کالیفرنیا با شورلت حتما با موشک میری کره ماهBig Grin
تشکر کنندگان: Eskandari ، mohsen324 ، Monica ، ساسان ، Ashkan78 ، ساشا ، balot
(2010-05-21 ساعت 18:32)msnazi نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 03:00)Monica نوشته:  باز من دیر رسیدم!!!!!!!! ............ همه شیرینیها رو خوردین؟!؟! اشکالی نداره، اون خورده های تهش رو بدین من با همون ساکت میشم! Big Grin (یاد ماتیاس زلمبن همیشه گرسنه کتاب کلاس پرنده افتادم!)

تبریک میگم... حالا میشه لطفا انگیزه خودتون رو از قبولی در لاتاری و گرفتن ویزا به صورت بدون کلیرنس بفرمائید؟! Tongue

مرسی
والا ما از اول هم اشتباهی بودم. طبق برنامه ریزی خودم الان باید تو پادگان آموزشی می بودم اما حالا با ویزای امریکا در جیب دارم به این فکر می کنم که امکان داره ما در سال 2020 یک شورلت ولت سوار شیم بریم سواحل کالیفرنیا یا نه؟!!!
مرسی از همه بچه های مهاجرسرا.
ما داریم میریم شهر بازی آنکارا ببینیم چه خبره؟ تو سفرنامه ناصرخسرویی ام می نویسم بیشتر

حاج محسن از ته دل خوشحال شدم. واقعا خوشحال می شدم هنگامی که هر کدوم از اعضای مهاجر سرا ویزا می گرفت ولی برای تو خیلی خیلی خوشحال شدم.واقعا به همه اونایی که ویزا گرفتند تو یک حقی داری.
مخصوصا اون میتینگیایی که گذاشتی واقعا عالی بود
راستی تو یدونه از میتینگات گفتی رفتم آمریکا انجمن ایرانیان مقیم آمریکا رو می خوام راه بندازم امید وارم که یادت نرهWink
راستی برگشتی میتینگ یادت نره
تشکر کنندگان: mohsen324 ، honareirani ، kianoush ، ساسان ، m.amjadi ، shr.jafari ، Ashkan78 ، Eskandari ، balot
ممنونم. دست همه شما درد نکنه.
من همچنان برای میتینگ ها در خدمت بچه های مهاجرسرا هستم.

ما رفتیم شهر بازی آنکارا.
اگه با مترو برین ایستگاه ULUS پیاده بشید تابلو های خروجی به پارک رو می بینید. یک شهر بازی کوچک هم گوشه پارک هست. اندازه ارم خودمونه. چند تا وسیله بازی جدید هم داشت که جالبه اگه خواستید سوار شید.
قیمت ها هم نه بالاست نه پایینه. هر وسیله نفری سه لیر.
چند تا عکس از فراز چرخ و فلک از پارک و شهر بازی گرفتم. اینجا گذاشتم ببینید.
شهر بازی بزرگتر از اینیه که تو این عکس ها نشون داده میشه. اینجا فقط درب ورودیشه.
ما اینجا اونقدر ترکی حرف زدیم که موقع خرید من به سحر ترکی گفتم رنگ سفید می خوای یا نه؟؟ یا جلو پست یو پی اس وقتی پول دادم و چند تا سوال کردم و همه کارا رو کردم و اسمم رو خواست گفتم: محسن یهو خانومه با تعجب گفت «شما مگه ترک نیستید؟» خلاصه حسابی راه افتادیم. خدا کنه انگلیسی هم اینطوری یاد بگیریم.
راستی اونا که آذری بلتند فکر نکنند نیاز به هیچ یادگیری ندارند. بهتره برن یک کم مطالعه کنند تا ترکی اینجا (اینجا میگن ترکجه) یاد بگیرند. البته آذری دونستن کمک بزرگی می کنه.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

lotfan be man begin baraye post kardane madarek be sefarat asle tarjomeha bayad ferestad ya copy?

tanaze عزیز در چند پست دیگر هم تذکر داده شده به شما که لطفا فارسی تایپ کنید
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2010-05-22 ساعت 19:55)tannaz نوشته:  lotfan be man begin baraye post kardane madarek be sefarat asle tarjomeha bayad ferestad ya copy?

اصل با پست مطمئن
تشکر کنندگان: Eskandari ، ساسان
(2010-05-22 ساعت 19:55)tannaz نوشته:  lotfan be man begin baraye post kardane madarek be sefarat asle tarjomeha bayad ferestad ya copy?

اگه دو سری ترجمه از مدارکتون دارید یک سری رو پست کنید و یک سری رو ببرید. و اگه یک سری از ترجمه مدارک دارید، برای محکم کاری کپی بفرستید. هرچند که احتمال پیش آمدن مشکل مثل گم شدن مدارک خیلی کم هست ولی احتیاط بهتره. موفق باشید.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، Eskandari ، drkamrani1 ، m.memari ، ساسان ، Jav3 ، m.amjadi

اصل ترجمه ها رو با TNT یا DHL بفرستین
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: Shahoo52
(2010-05-22 ساعت 21:42)زهره نوشته:  [quote='tannaz' pid='51486' dateline='1274541945']
lotfan be man begin baraye post kardane madarek be sefarat asle tarjomeha bayad ferestad ya copy?

اگه دو سری ترجمه از مدارکتون دارید یک سری رو پست کنید و یک سری رو ببرید. و اگه یک سری از ترجمه مدارک دارید، برای محکم کاری کپی بفرستید. هرچند که احتمال پیش آمدن مشکل مثل گم شدن مدارک خیلی کم هست ولی احتیاط بهتره. موفق باشید.
[/quo
اونا اصل ترجمه رو واسه بررسی قبل از مصاحبه میخوان وروز مصاحبه با اصل مدارک چک میکنه که اصل ترجمه رو به شما پس نمیده چون پرونده شما واسه امریکا میشه با تی ان تی بفرست خیالت راحت
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: ساسان ، Eskandari
سلام
مدارک برای سفارت در آنکارا رو با TNT بفرستیم یا DHL؟ کدوم هزینه کمتری داره؟
TNT نزدیکای میدان ولیعصر کجا هست؟
ممنون
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
(2010-05-23 ساعت 11:15)Jav3 نوشته:  سلام
ممنون
هزینه اش چندان فرقی نمیکنه. TNT کمی ارزونتره. دفترش هم تو ظفر هست.
از سمت خ ولیعصر ظفر یک طرفه هست ولی می تونید پیاده بیاین. راهی نیست.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، ساسان
فرق زيادي نمي كنه

T.N.T ارزونتره، خلوت تره، و يه هديه هم بهتون مي ده.

زمان در راه بودن يكي هست.

(2010-05-23 ساعت 11:26)Ali58 نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 11:15)Jav3 نوشته:  سلام
ممنون
هزینه اش چندان فرقی نمیکنه. TNT کمی ارزونتره. دفترش هم تو ظفر هست.
از سمت خ ولیعصر ظفر یک طرفه هست ولی می تونید پیاده بیاین. راهی نیست.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Jav3 ، ساسان ، Eskandari ، Monica ، sanaz2010
یکی به من بگه 15 روز زودتر چه مدارکی باید بفرستیم واسه آنکارا؟ اصل یا کپی باشن؟؟؟ مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-05-23 ساعت 12:42)tannaz نوشته:  یکی به من بگه 15 روز زودتر چه مدارکی باید بفرستیم واسه آنکارا؟ اصل یا کپی باشن؟؟؟ مرسی

اصل ترجمه ها. شما که بدی ترجمه کنند کپی هر مدرک هم (به فارس) رو به ترجمه شما وصل می کنن.
اصـــــــــــــــــــل ترجمه ها. Smile
تشکر کنندگان: ساسان ، Shahoo52
میگم آدرس برای ارسال مدارک به سفارت در آنکارا همینه؟
EMBASSY OF THE UNITED STATES
110 ATATURK BULVARI
90-312-426-5470 X 230
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
(2010-05-23 ساعت 14:52)Jav3 نوشته:  میگم آدرس برای ارسال مدارک به سفارت در آنکارا همینه؟
EMBASSY OF THE UNITED STATES
110 ATATURK BULVARI
90-312-426-5470 X 230
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

بايد به اين ادرس فرستاده بشه:
The address is U.S. Embassy, Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk Boulevard Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3 ، Eskandari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان