کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-05-19 ساعت 23:14)arashii نوشته:  سلام به همه برو بکس :

بالاخره بعد 1 ساعت تاخیر ، فوکر 100 هندلی ایران ایر آماده پرواز شد.
ساعت 6 به جای 5 حرکت کردیم تو فرودگاه امام هم از گرما پختیم.
پرواز شروع شد و طبق سنت ایران ایر غذای یخ زده . روزنامه جام جم ، ایران و رسالت
بعدشم میوه و نهایتاً آنکارا. و هتل الیت پالاس
فعلاً که همیچی آرومه من چقدر خوشحالم.

تا گزارش بعدی خدا نگهدار

سلام ،
صبح ساعت 7:30 به وقت آنکارا بیدار شدیم، آماده شدیم و رفتیم برای صبحانه.
بعدش حرکت به سمت دکتر مهمت اونگان.
حدوداً 10 - 15 دقیقه پیاده روی.
گذر نامه ، 1 عکس گرفت منشی دکتر. بعدش یک نامه داد که بریم طبقه 5 آزمایشگاه Duzen ، توی آزمایشگاه 1 عکس دیگه و گذرنامه و کیس نامبر.
توی صف منتظر نوبت ، در ضمن هرکی رو توی هواپیما دیدین اینجا هم می بینید.
صدامون کردن و برا 2 نفر 95$ پول دادیم.
دوباره منتظر موندیم تا نوبت خون گرفتن شد. البته کاملاً حرفه ای و بدون درد.
باز هم توی نوبت برای عکس قفسه سینه.
عکس رو هم گرفتیم.
دوباره طبقه اول پیش دکتر.
دکتر معاینش کمتر 10 دقیقه هست.
ار من پرسید سابقه جراحی ؟ گفتم دارم اما نامه ار پزشکم دارم.
نامه رو خوند و گفت این مشکلی نیست.
بعدش هم با یک سرنگ اومد طرفم تا اومدم نگاه کنم دیدم میگه پنبه رو فشار بده. مطمئن هستم سرنگ خالی بود. Big Grin اصلا نفهمیدم.
بعد گفت من همه چیز رو عالی میزنم برات اما باید جواب آزمایش رو هم ببینم.
گفت مصاحبه چند شنبه هست ؟ منم گفتم دوشنبه.
بعدش گفت موفق باشید.

منشی دکتر هم 260$ بابت هر دو مون گرفت.

توی راه برگشت یک جا دیدیم دلمه داره که رفتیم خوردیم ،خیلی باحال بود.

1 پیشنهاد. برا سفر به تمام دنیا انگلیسی یاد بگیرید اما ترکا اصلاٌ انگلیسی ساپورت نمی کنند . به زحمت کسی پیدا کنید که Yes و No بلد باشه تازه اونم نه کمتر نه بیشتر.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: honareirani ، R.F ، Eskandari ، Ashkan78 ، m.memari ، sh-b ، aadine ، Hossein81 ، nader ، laili ، اليزا ، mina_s ، ساسان ، kianoush ، Shahoo52 ، balot ، Monica ، m.amjadi ، Jav3 ، پرستو ، bluelady
(2010-05-20 ساعت 13:30)m.amjadi نوشته:  [quote='msnazi' pid='50789' dateline='1274344650']
ما همین الان اومدیم هتل
پاسپورتامون رفت ups که با ویزای آمریکا بیاد هتل.
ما یکی از کارت ملی ها رو نبرده بودیم و فرم DS230 سحر اونقدر غلط داشت که دوباره دادند پر کنیم.
از همه تشکر می کنم.

خيلي خيلي مبارکه Wink

CONGRATULATION Smile
[/quot

[/size]مبارک باشه....
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: گاتا ، shr.jafari ، mohsen324 ، fatemehtm ، ساسان
(2010-05-20 ساعت 13:07)msnazi نوشته:  ما همین الان اومدیم هتل
پاسپورتامون رفت ups که با ویزای آمریکا بیاد هتل.
ما یکی از کارت ملی ها رو نبرده بودیم و فرم DS230 سحر اونقدر غلط داشت که دوباره دادند پر کنیم.
از همه تشکر می کنم.
پی نوشت: کارت ملی من تو سفارت جا مونده
اگه با پست نفرستند باید برم جلو سفارت داد و بیداد

هورااااااااااااااااا، تبریک فراوان من و پرهام رو هم بپذیرید. به این میگن زوج خوشبخت و خوش شانس... Smile
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: Eskandari ، Ashkan78 ، R.F ، shr.jafari ، mohsen324 ، ساسان ، Shahoo52 ، soheilbadami ، m.amjadi ، Jav3 ، mary joon ، alif
من 18 June مصاحبه دارم و 13 June عازم آنکارا هستم. کسی همسفر نیست؟
Case No: 2010AS63XX
تاریخ مصاحبه: 18 June
سفارت: آنکارا
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Jav3 ، mary joon ، alif
باز من دیر رسیدم!!!!!!!! ............ همه شیرینیها رو خوردین؟!؟! اشکالی نداره، اون خورده های تهش رو بدین من با همون ساکت میشم! Big Grin (یاد ماتیاس زلمبن همیشه گرسنه کتاب کلاس پرنده افتادم!)

تبریک میگم... حالا میشه لطفا انگیزه خودتون رو از قبولی در لاتاری و گرفتن ویزا به صورت بدون کلیرنس بفرمائید؟! Tongue

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اون دوستایی که فرم 9 سوالی رو دارن خیلی نمی خواد معطلش کنین، زیاد مته به خشخاش نذارین (توصیه نامه اساتید و اسم مقاله و ... بابا بی خیال!) ... سوالات رو جواب بدین سریع بفرستین چون تا جایی که من شنیدم روی زمان شروع پروسه کلیرنس تاثیرگذاره!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: azin ، m.amjadi ، Shahoo52 ، honareirani ، Ashkan78 ، Eskandari ، mohsen324 ، ساسان ، Jav3 ، shr.jafari ، alif
محسن جان مبارک
التماس دعاداریم
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: mohsen324 ، shr.jafari
تبریک به همه کسانی که ویزاشونو گرفتند.
اون فرم 9 سوالی تنها برای برنده اصلی است یا شامل همراهان دیگه که فوق لیسانس دارند هم میشه؟
آیا باید همونجا پر کنیم؟
تشکر کنندگان: mohsen324 ، alif
تبریک فراوان به آقا محسن و سحر خانوم عزیز، زوج خوشبخت! اولین دوستای من در مهاجر سرا...خیلی خیلی خوشحال شدم، کلی انرژی گرفتم! ان شاءالله یک عمر با شادی و خوشبختی کنار هم در U.S. زندگی کنید!
(2010-05-21 ساعت 03:00)Monica نوشته:  باز من دیر رسیدم!!!!!!!! ............ همه شیرینیها رو خوردین؟!؟! اشکالی نداره، اون خورده های تهش رو بدین من با همون ساکت میشم! Big Grin (یاد ماتیاس زلمبن همیشه گرسنه کتاب کلاس پرنده افتادم!)

تبریک میگم... حالا میشه لطفا انگیزه خودتون رو از قبولی در لاتاری و گرفتن ویزا به صورت بدون کلیرنس بفرمائید؟! Tongue

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اون دوستایی که فرم 9 سوالی رو دارن خیلی نمی خواد معطلش کنین، زیاد مته به خشخاش نذارین (توصیه نامه اساتید و اسم مقاله و ... بابا بی خیال!) ... سوالات رو جواب بدین سریع بفرستین چون تا جایی که من شنیدم روی زمان شروع پروسه کلیرنس تاثیرگذاره!

مدیر مونیکای عزیز، فرمایش شما درسته، پروسه کلیرنس برای ماها که فرم 9 سئوالی گرفتیم از زمان ارسال پاسخ فرمها شروع میشه! خود افسر به من گفت! ولی باید جوابها کامل باشه، چون در غیر اینصورت ممکنه، دوباره برگشت بدن و موارد ناقصی رو دوباره سئوال کنند! بیشتر سئوالات هم به منظور DOUBLE CHECK پرسیده شده!
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Monica ، Jav3
(2010-05-21 ساعت 08:26)fatemehtm نوشته:  تبریک به همه کسانی که ویزاشونو گرفتند.
اون فرم 9 سوالی تنها برای برنده اصلی است یا شامل همراهان دیگه که فوق لیسانس دارند هم میشه؟
آیا باید همونجا پر کنیم؟
فاطمه جان، فرم 9 سئوالی برای برنده اصلی و در چند تا از سئوالهاش از مدارک همسرتون، هم پرسیده شده! مثلاً رزومه ایشون و مقاله هاشون رو خواستن!
تشکر کنندگان: Monica ، Jav3 ، mina_s
سلام به همه
میخواستم از کسانی که قبول شدن بپرسم که بعد از مصاحبه کی ویزا بهشون دادن همون روز یا فرداش بهشون دادن چون میخواستم برای برگشتن و کارو دانشگام برنامه ریزی کنم. ممنون
تشکر کنندگان:
میشه به من بگین اصل مدارک رو باید فرستاد یا کپی؟
تشکر کنندگان: Eskandari
كپي.......اصلش رو نفرستيناااااااااااا
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ساسان ، honareirani ، m.amjadi
(2010-05-21 ساعت 11:16)tannaz نوشته:  میشه به من بگین اصل مدارک رو باید فرستاد یا کپی؟

توی نامه دوم(مصاحبه) اینطور نوشته:
تمام مدارکی که قابل حصول مجدد هستن(که ترجمه ها هم جزو اون میشه. چون می تونید هر چند تا بخواید داشته باشید) باید بصورت اصل ارسال گردند و مدارک اصلی که نمی شه ازشون دو تا داشت، فقط باید کپیش ارسال بشه.
البته من ترجمه ها رو هم کپیش رو فرستادم و اصل رو نگه داشتم اونجا بدم.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-05-21 ساعت 11:16)tannaz نوشته:  میشه به من بگین اصل مدارک رو باید فرستاد یا کپی؟

دوست من اصل ترجمه مدارک که کپی همراهشونه با پست تی ان تی وکپی تمام صفحات پاسپورت فقط یادت نره واس تو ضیح بیشتر پیام خصوصی بذارBig Grin
تشکر کنندگان:
(2010-05-21 ساعت 03:00)Monica نوشته:  باز من دیر رسیدم!!!!!!!! ............ همه شیرینیها رو خوردین؟!؟! اشکالی نداره، اون خورده های تهش رو بدین من با همون ساکت میشم! Big Grin (یاد ماتیاس زلمبن همیشه گرسنه کتاب کلاس پرنده افتادم!)

مرسی
والا ما از اول هم اشتباهی بودم. طبق برنامه ریزی خودم الان باید تو پادگان آموزشی می بودم اما حالا با ویزای امریکا در جیب دارم به این فکر می کنم که امکان داره ما در سال 2020 یک شورلت ولت سوار شیم بریم سواحل کالیفرنیا یا نه؟!!!
مرسی از همه بچه های مهاجرسرا.
ما داریم میریم شهر بازی آنکارا ببینیم چه خبره؟ تو سفرنامه ناصرخسرویی ام می نویسم بیشتر
تشکر کنندگان: fatemehtm ، Shahoo52 ، ahmad67 ، hamed_gh ، Hamid55 ، Monica ، ساسان ، Jav3 ، Eskandari ، shr.jafari ، ShabPareyeMohajer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان