کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
یه سوال داشتم .آیا کپی پاسپورت اسپانسر لازمه ؟آخه میدونید روز مصاحبه وقتی شماره من اعلام شد خانومه بهم گفت کپی از سیتیزن شیپی اسپانسرت را میخواهیم .منم گفتم باشه فکس میکنم اما وقتی با یک خانوم دیگه مصاحبه شدم حرفی از این مورد نزد و گفت برو UPSحالا هم منتظرم که پاسپورتم رو UPS بیاره هتل.اما الان 3 روز که نیاورده .میگم نکنه باید بهشون کپی پاسپورت اسپانسرو میدادم.
موقع خروج از اون خانومی که مدارک اولیه رو میگیره پرسیدم و گفت اگه بخوان پاسپورتت با برگه ابی میاد هتل و اونوقت باید بیاری.
تازه وقتی رسیدم هتل دیدم 2 تا عکس لای شناسنامه من است که همونی بود که دادم به خانومه.کلا 2 تا عکس دادم روز مصاحبه .آیا درسته یا این عکسا اضافی بوده .لطفا جواب بدید.ممنون از توجه شما
خانه دوست کجاست...
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان ،

صبحتون بخیر. ما داریم میریم سفارت ، دعامون کنید که با خبرهای خوب برگردیم.

فعلاً
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: fairwall ، Eskandari ، Ali58 ، m.amjadi ، Hamid55 ، ساشا ، m.memari ، azin ، farzad24 ، Jav3 ، seravin ، afsan2010 ، R.F ، Ashkan78 ، kianoush ، پرستو ، ساسان ، drkamrani1 ، pouya.pouya
(2010-05-23 ساعت 19:39)soroush2031 نوشته:  یه سوال داشتم .آیا کپی پاسپورت اسپانسر لازمه ؟آخه میدونید روز مصاحبه وقتی شماره من اعلام شد خانومه بهم گفت کپی از سیتیزن شیپی اسپانسرت را میخواهیم .منم گفتم باشه فکس میکنم اما وقتی با یک خانوم دیگه مصاحبه شدم حرفی از این مورد نزد و گفت برو UPSحالا هم منتظرم که پاسپورتم رو UPS بیاره هتل.اما الان 3 روز که نیاورده .میگم نکنه باید بهشون کپی پاسپورت اسپانسرو میدادم.
موقع خروج از اون خانومی که مدارک اولیه رو میگیره پرسیدم و گفت اگه بخوان پاسپورتت با برگه ابی میاد هتل و اونوقت باید بیاری.
تازه وقتی رسیدم هتل دیدم 2 تا عکس لای شناسنامه من است که همونی بود که دادم به خانومه.کلا 2 تا عکس دادم روز مصاحبه .آیا درسته یا این عکسا اضافی بوده .لطفا جواب بدید.ممنون از توجه شما

دوست عزیز، 2 تا عکسی که بهتون برگردوند اضافی بوده، برای منم همینطور شد، 2 تا عکس لای پاسپورتم بهم برگردوند!
تشکر کنندگان: ساسان
سلام

آقا خیلی باحال بود مصاحبه. نفر اول رفتیم داخل. اول بازرسی بعدش رفتیم داخل ساختمون بعدش خانم ایرانیه مدارکمون رو گرفت و پرسید مصاحبه فارسی یا انگلیسی. گفتیم فارسی . شماره 400 رو بهمون داد. بازم نفر اول رفتیم تو سالن . ساعت 8:14.
نشستیم تا شمارمون رو رو صفحه دیدیم . باجه 5 بازم مدارک رو تکمیل کرد ، نشستیم چند دقیقه بعد باجه 7 انگشت نگاری . نشستیم چند دقیقه بعد باجه 4 1550$ پول دادیم .نشستیم چند دقیقه بعد باجه 3 دست راست بالا و نهایتاً برگه آبی. همین گفت سایت رو چک کنید بیاید ویزاتون رو بگیرید.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
لطفا یکی راهنماییم کنه من 8 ژوئن تاریخ مصاحبمه ولی چون پاسم هنوز نیومده مدارکو نتونستم بفرستم اگه کمی دیر بفرستم مثلا 10 روز قبل مشکلی پیش میاد؟
یا نمیشه مدارکو بدون کپی از پاسم بفرستم پاسمو با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-24 ساعت 16:30)sina_vh نوشته:  لطفا یکی راهنماییم کنه من 8 ژوئن تاریخ مصاحبمه ولی چون پاسم هنوز نیومده مدارکو نتونستم بفرستم اگه کمی دیر بفرستم مثلا 10 روز قبل مشکلی پیش میاد؟

به نظر من شما مدارکی که آماده دارید رو بفرستید، کپی پاستونو روز مصاحبه ارائه بدید. مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمی آد.
ضمنا سوالتون به موضوع تاپیک ارتباطی نداره!

تشکر کنندگان: ramin2010 ، farhang
(2010-05-24 ساعت 16:30)sina_vh نوشته:  لطفا یکی راهنماییم کنه من 8 ژوئن تاریخ مصاحبمه ولی چون پاسم هنوز نیومده مدارکو نتونستم بفرستم اگه کمی دیر بفرستم مثلا 10 روز قبل مشکلی پیش میاد؟

سلام، نگران نباشید. من مدارکم 7 روز قبل مصاحبه رسید دستشون،
هر کدوم از مدارکتون آماده هست بفرستین.
در ضمن ترجیحاً کپی هارو بفرستید. اصل رو همونجا میخوان ازتون؛
چون اگه اصل بفرستین و تو راه گم بشه یا به هر دلیلی بهشون نرسه،
بتونین اصلش رو همون روز ارائه کنین بهشون.

من نقصی مدارک داشتم، وقتی رفتم، اول از همه نقصی هام رو ازم خواست
و پوشه کرد.
اصلاً نگران نباشین.
به امید خدا ویزاتون در اسرع وقت می خوره توی پاستون.

موفق و پیروز... در پناه حق
تشکر کنندگان: m.memari ، ساسان ، Eskandari ، balot
آیا مدارک رو میشه زودتر از 15 روز فرستاد مثلا 1 ماه زودتر چون خیلی عجله داریم.Big Grin
تشکر کنندگان: ساسان ، پرستو
(2010-05-24 ساعت 21:50)fatemehtm نوشته:  آیا مدارک رو میشه زودتر از 15 روز فرستاد مثلا 1 ماه زودتر چون خیلی عجله داریم.Big Grin

هرچه زودتر بفرستید، احتمال این که همون روز مصاحبه ویزا بگیرید بیشتر میشه.
تشکر کنندگان: ساسان ، Shahoo52 ، balot ، پرستو ، m.amjadi ، pouya.pouya
سلام به همه دوستان،
گزارش سفر به آنکارا رو خیلی از دوستان در مهاجرسرا ارائه کردند ولی چون روند کار برای من ساده تر از اون چیزی که فکر میکردم بود، بنظرم رسید بنویسم تا قوت قلب بیشتری برای دوستانی که کمی نگران هستند باشه...
امروز ساعت 10 صبح وقت دکتر داشتم که از قبل گرفته بودم ولی حدود ساعت 20/9 اونجا بودم ،اول که وارد دفتر مطب در طبقه اول شدم هیچکسی جز خودم مراجعه کننده ندیدم وتعجب کردم...!!!!خانمی که اونجا بود پاسپورت ، وقت دکتررو که اینترنتی گرفته بودم،کارت واکسن بهمراه یک قطعه عکس خواست وبا خوش اخلاقی تمام بعداز ثبت اسمم منو راهنمایی کرد به طبقه 5 و دیدم که 10-12 نفری اونجا هستن وهمه ایرانی،البته بعدا" متوجه شدم فقط تعدادکمی ازاونها برنده های لاتاری هستن،خلاصه مدارکو بهمراه یک عکس دیگه به اونجا تحویل دادم وحدود نیم ساعتی معطل شدم تا صدام کردندو 5/47 دلار پرداخت کردم ....
بعداز چند دقیقه رفتم برای خون گیری وبعد از چند دقیقه هم عکس از قفسه سینه وبرگشتم طبقه اول که همون خانم اولی گفت بعدازظهرساعت 30/16 با پاسپورت وکارت واکسیناسیون مراجعه کنید برای معاینه چون دکتر هنوز نیومده بود....
وقتی اومدم بیرون ساعت حدود 30/10 شده بود
بهرحال گشتی زدم وناهاری خوردم و راس ساعت رفتم مطب ...
حدود نیم ساعتی منتظر شدم تا خانم دکتر اونگان صدام کرد ، حال و احوال دوستانه ای کردیم وفشار خونمو گرفت واشاره کرد به جای زخم کوچکی بالای لبم که از یک تصادف داشتم ویک جای آبله که رو پیشانیم بود که براش توضیح دادم ،بعد از بیماریهای مختلف پرسید که خوشبختانه هیچکدامشو نداشتم ویک معاینه ساده و فرمالیته وگفت بفرمائید....
اینجا هم 70 دلار دیگه تقدیم کردم وگفتند 2روز دیگه جواب آماده هست ،خلاصه 30-40 دقیقه ای کارم تمام شد واز مطب که اومدم بیرون ،جاتون خالی رفتم کافه تریائی که تو خیابان پشت مطب هست و یک باقلوای خوشمزه با چای زدم به بدن و....
ضمنا" من هتل ددمان بلوک A رو توسط دفتر آقای راهواری گرفتم که واقعا" هتل خوبی هست علی الخصوص که سفارش کردند ویک اتاق با منظره خوب هم بهم دادند...
بلوکA این هتل بهتره وبا توجه به امکانات و اینترنت رایگانش بنظرم می ارزه...
به امید خدا مصاحبه هم با موفقیت انجام میشه و شرح کامل اونو مینویسم....
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: laili ، kianoush ، drkamrani1 ، Monica ، farzad24 ، fatemehtm ، afsan2010 ، Eskandari ، m.memari ، mina_s ، fairwall ، m.amjadi ، R.F ، ساسان ، Jav3 ، ساشا ، balot
(2010-05-24 ساعت 22:06)payam_prz نوشته:  
(2010-05-24 ساعت 21:50)fatemehtm نوشته:  آیا مدارک رو میشه زودتر از 15 روز فرستاد مثلا 1 ماه زودتر چون خیلی عجله داریم.Big Grin

سلام...این که زودتر بفرستیم بهتره رو جایی توی سایت سفارت گفته؟مبنای این نظر چیه؟
با تشکر
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-05-24 ساعت 15:38)nefarioos نوشته:  مگه نامه ي دوم شما اومده؟؟؟؟؟؟؟
من سوال دارم .....

سلام
من نامه دوم دستم نرسید ولی وقتی به کی سی سی ایمیل زدم گفتن اون رو 14 آپریل فرستادن و اگه تا 14 می نرسید بگو تا فایلش رو برات ایمیل کنیم.
روز 15 یا 16 می به کی سی سی ایمیل زدم و اونا 4 روز بعد برام فرستادن
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: Eskandari ، mary joon
(2010-05-25 ساعت 10:18)pouya.pouya نوشته:  
(2010-05-24 ساعت 22:06)payam_prz نوشته:  

سلام...این که زودتر بفرستیم بهتره رو جایی توی سایت سفارت گفته؟مبنای این نظر چیه؟
با تشکر

پویا جان مبناش این قسمت از نامه دوم هست که حداقل گفته. پس هر چی هم زودتر فرستادید خوب بهتره.
...at least 15 days before their appointment date ....
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، pouya.pouya ، m.amjadi ، Eskandari
اگر اصل مدارک را 1 سری دارم مشکلی پیش میاد اگه کپی بفرستم اصل رو با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-25 ساعت 12:49)tannaz نوشته:  اگر اصل مدارک را 1 سری دارم مشکلی پیش میاد اگه کپی بفرستم اصل رو با خودم ببرم؟
خودشون گفتن نسخه ی اصلی ترجمه لازمه...چرا نماز شک دار بخونی؟! این ترجمه هایی که داری رو بفرست و برای روز مصاحبه هم یک نسخه دیگه تهیه کن
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان