موضوعها: 2
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من امروز صبح با ترکیش برگشتم تهران، مصاحبه فوق العاده راحت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم ، شاید براتون جالب باشه که بگم آفیسر غیر از سلام و احوالپرسی هیچ سوال دیگه ای از من نپرسید و فقط مدارکم رو چک کرد وقسم خوردم وامضا کردم. بعد از امضا و تعجب من از اینکه چرا هیچ سوالی ازم نمی پرسه دیدم از تو فایلش 2 تا برگه قرمز در آورد وبعداز اینکه یک شک اساسی بهم وارد کرد میکروفونش رو قطع کردو با یک خانمی صحبت کرد وبعد برگه های قرمز رو بر گر دوند توی فایل و برگه آبی رو پر کرد و گفت تبریگ می گم ،از 2 هفته دیگه سایت رو چک کن.
باقی ماجرا هم مشابه دوستای دیگه بود.از لطف و کمکهای همه خیلی خیلی تشکر میکنم.
لازمه که بگم من سربازی رو در نیروی هوایی ارتش گذروندم ،اسپانسر نداشتم و با یک گواهی حساب 53 میلیونی مصاحبه رفتم.اگر سوالی بود در خدمت همه عزیزان هستم.
ضمنا یک نکته جالب تو روز مصاحبه این بود که یک نفر با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار برگه آبی گرفت!
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی ویزا توش نخورده ولی همچی هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .
بعدشم دلیل رد شدنش باید باشه دیگه یا بگن بهم درسته؟
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
تبريك شاد و پيروز باشيد
(2010-07-01 ساعت 16:18)kianoush نوشته: سلام دوستان، من امروز صبح با ترکیش برگشتم تهران، مصاحبه فوق العاده راحت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم ، شاید براتون جالب باشه که بگم آفیسر غیر از سلام و احوالپرسی هیچ سوال دیگه ای از من نپرسید و فقط مدارکم رو چک کرد وقسم خوردم وامضا کردم. بعد از امضا و تعجب من از اینکه چرا هیچ سوالی ازم نمی پرسه دیدم از تو فایلش 2 تا برگه قرمز در آورد وبعداز اینکه یک شک اساسی بهم وارد کرد میکروفونش رو قطع کردو با یک خانمی صحبت کرد وبعد برگه های قرمز رو بر گر دوند توی فایل و برگه آبی رو پر کرد و گفت تبریگ می گم ،از 2 هفته دیگه سایت رو چک کن.
باقی ماجرا هم مشابه دوستای دیگه بود.از لطف و کمکهای همه خیلی خیلی تشکر میکنم.
لازمه که بگم من سربازی رو در نیروی هوایی ارتش گذروندم ،اسپانسر نداشتم و با یک گواهی حساب 53 میلیونی مصاحبه رفتم.اگر سوالی بود در خدمت همه عزیزان هستم.
ضمنا یک نکته جالب تو روز مصاحبه این بود که یک نفر با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار برگه آبی گرفت!
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-02 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-03 ساعت 07:07 توسط farzad24.)
با سلام
من هم از آنکارا برگشتم توی مصاحبه قبول شدم ولی برگه آبی گرفتم
خیلی خوشحالم .... هم اسپانسر نداشتم و هم اینکه مشکل تاریخ تولد داشتم که خدا رو شکر در مورد هیچ کدوم مشکلی پیش نیومد
جا داره از همه دست اندرکاران سایت و دوستان تشکر کنم که همه چیز رو مدیون این سایت و کاربران و مدیرانش هستم . سر فرصت سفرنامه ام رو هم می نویسم.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک خیلی زیاد به دوستان خوبمون ND عزیز که ویزا گرفتن و kianoush و farzad24 که مصاحبه شون رو با موفقیت پشت سر گذاشتن.
آدم واقعا حال میکنه که هفته ش رو با این همه خبر خوب شروع کنه.
دارم فکر میکنم هر قدر به پایان سپتامبر نزدیک میشیم, تعداد خبرهای خوبی که میشنویم بیشتر و بیشتر میشه. جواب کلیرنس ها و مصاحبه های موفقیت آمیز که یکی بعد از دیگری میان و دوستانی که پرواز میکنن و زندگی جدیدشون رو در سرزمین جدید شروع میکنن.
به خدا اینها خیلی به آدم انرژی میده. هیچوقت خودم رو به این اندازه پرانرژی و خوشحال ندیدم.
پس بجنبید بچه ها! منتظر خبرهای خوب هستیم
Impossible n'est pas français!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
وااااااااااااااااي نامي خيلي خوشحال شدم
تبررررررررررررررريييييييييييييييييييييييييييييييكككككككككككككككككككككك
درسته كه وقت مصاحبمونو تغيير دادن و كلي استرس بهمون وارد كردن اما اخرش خيلي خوب بود
اميدوارم هركس كه ميره اين جمله قشنگه برو ups و از افيسر بشنوه
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان تو ترکیه ام. هوا کمی گرم
اومدم آلیت پلاس هتل
فردا مدیکال دارم ۳روز بعد مصاحبه است برام دعا کنید
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد )
خوبه آبجی؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-04 ساعت 16:07)nefarioos نوشته: سلام
من الان تو ترکیه ام. هوا کمی گرم
اومدم آلیت پلاس هتل
فردا مدیکال دارم ۳روز بعد مصاحبه است برام دعا کنید
موفق باشید
میشه لطفا از هتل بگید. تمیزه؟
اینترنت و صبحانش چطوره؟