کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام دوستان، من امروز صبح با ترکیش برگشتم تهران، مصاحبه فوق العاده راحت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم ، شاید براتون جالب باشه که بگم آفیسر غیر از سلام و احوالپرسی هیچ سوال دیگه ای از من نپرسید و فقط مدارکم رو چک کرد وقسم خوردم وامضا کردم. بعد از امضا و تعجب من از اینکه چرا هیچ سوالی ازم نمی پرسه دیدم از تو فایلش 2 تا برگه قرمز در آورد وبعداز اینکه یک شک اساسی بهم وارد کرد میکروفونش رو قطع کردو با یک خانمی صحبت کرد وبعد برگه های قرمز رو بر گر دوند توی فایل و برگه آبی رو پر کرد و گفت تبریگ می گم ،از 2 هفته دیگه سایت رو چک کن.
باقی ماجرا هم مشابه دوستای دیگه بود.از لطف و کمکهای همه خیلی خیلی تشکر میکنم.
لازمه که بگم من سربازی رو در نیروی هوایی ارتش گذروندم ،اسپانسر نداشتم و با یک گواهی حساب 53 میلیونی مصاحبه رفتم.اگر سوالی بود در خدمت همه عزیزان هستم.
ضمنا یک نکته جالب تو روز مصاحبه این بود که یک نفر با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار برگه آبی گرفت!

سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی‌ ویزا توش نخورده ولی‌ همچی‌ هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی‌ که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .
بعدشم دلیل رد شدنش باید باشه دیگه یا بگن بهم درسته؟
تشکر کنندگان: mary joon
تبريك شاد و پيروز باشيد
(2010-07-01 ساعت 16:18)kianoush نوشته:  سلام دوستان، من امروز صبح با ترکیش برگشتم تهران، مصاحبه فوق العاده راحت تر از اون چیزی بود که فکر می کردم ، شاید براتون جالب باشه که بگم آفیسر غیر از سلام و احوالپرسی هیچ سوال دیگه ای از من نپرسید و فقط مدارکم رو چک کرد وقسم خوردم وامضا کردم. بعد از امضا و تعجب من از اینکه چرا هیچ سوالی ازم نمی پرسه دیدم از تو فایلش 2 تا برگه قرمز در آورد وبعداز اینکه یک شک اساسی بهم وارد کرد میکروفونش رو قطع کردو با یک خانمی صحبت کرد وبعد برگه های قرمز رو بر گر دوند توی فایل و برگه آبی رو پر کرد و گفت تبریگ می گم ،از 2 هفته دیگه سایت رو چک کن.
باقی ماجرا هم مشابه دوستای دیگه بود.از لطف و کمکهای همه خیلی خیلی تشکر میکنم.
لازمه که بگم من سربازی رو در نیروی هوایی ارتش گذروندم ،اسپانسر نداشتم و با یک گواهی حساب 53 میلیونی مصاحبه رفتم.اگر سوالی بود در خدمت همه عزیزان هستم.
ضمنا یک نکته جالب تو روز مصاحبه این بود که یک نفر با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار برگه آبی گرفت!
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: kianoush
(2010-07-02 ساعت 14:56)alimmm نوشته:  سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی‌ ویزا توش نخورده ولی‌ همچی‌ هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی‌ که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .

میشه واضحتر توضیح بدی ؟یعنی چی اونایی که رد شدن؟
تشکر کنندگان: azin
(2010-07-02 ساعت 14:56)alimmm نوشته:  سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی‌ ویزا توش نخورده ولی‌ همچی‌ هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی‌ که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .

دوست خوب
شما اگه کلیر شدی و ازت پاسپورت گرفتن که بهت ویزا بدن اونوقت دیگه رد شدن معنی نداره. اونا که مثل ما تعارفی نیستن که. رو راست بهت میگن ردی و اونوقت برگه قرمز رو هم بهت میدن!!!
احتمالا یه جوری کاراشون قاطی شده و از شانس شما یادشون رفته رو پاس شما مهر ویزا رو بزنن. در اسرع وقت بهتره برید سفارت و بگید بهشون.
درست میشه مطمئنا
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: azin ، ساشا ، mina_s ، R.F ، sanaz2010 ، mary joon ، kianoush ، hamed_gh
با سلام

من هم از آنکارا برگشتم توی مصاحبه قبول شدم ولی برگه آبی گرفتم Smile

خیلی خوشحالم .... هم اسپانسر نداشتم و هم اینکه مشکل تاریخ تولد داشتم که خدا رو شکر در مورد هیچ کدوم مشکلی پیش نیومد Big Grin

جا داره از همه دست اندرکاران سایت و دوستان تشکر کنم که همه چیز رو مدیون این سایت و کاربران و مدیرانش هستم . سر فرصت سفرنامه ام رو هم می نویسم.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: iliad ، kianoush ، summery_armin ، N.D ، mina_s ، yas ، shgh57 ، Eskandari ، R.F ، aadine ، WIKIMAN ، nader ، afsan2010 ، fairwall ، azin ، Jav3 ، sanaz2010 ، mary joon ، io7o ، m.amjadi ، hasti_banoo ، Shahoo52 ، ساشا ، hamed_gh ، Hossein81 ، Farshid22 ، sh-b ، ساسان
(2010-07-02 ساعت 21:50)farzad24 نوشته:  با سلام

خیلی خوشحالم .... هم اسپانسر نداشتم و هم اینکه مشکل تاریخ تولد داشتم که خدا رو شکر در مورد هیچ کدوم مشکلی پیش نیومد Big Grin

جا داره از همه دست اندرکاران سایت و دوستان تشکر کنم که همه چیز مدیون این سایت و کاربران و مدیرانش هستم . سر فرصت سفرنامه ام رو هم می نویسم.

تبریک لطفا سریع تر سفرنامه رو بنویسید که منتظریم ببینیم بدون اسپانسر چی ارائه دادید که قبول کردن
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان: mary joon
(2010-06-30 ساعت 23:35)N.D نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم ویزارو گرفتم بدونه کلیرینس
از دوستان عزیز مهاجرسرا که یه سال وا قعآ با هم زندگی کردیم
با هم نگران شدیم با هم شاد شدیم واقعا ممنون از همه تون
از دوستای عزیز هم که کمکم کردن ممنون
به ترتیب ویزا میگمBig Grin
شادی گل که آمریکا هست خواهری کرد برام ایشالا موفق باشهWink
رزااای عزیز که تحمل کرد تو این مدتBig Grin
ساسان و شاهین عزیز که واقعا دوستای خوبی بودن وایشالا تو آتلانتا هم بیبنیمشونBig Grin
و تمام بچه های مهاجر سراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک میگم.
همیشه شاد و پیروز باشی. راستی شما که کلیرنس نخوردی حتما به این دلیل بود که سربازی نرفتی و کار دولتی هم نداشتی درسته؟
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: nader ، N.D ، mary joon ، bluelady
(2010-07-02 ساعت 21:50)farzad24 نوشته:  با سلام

جا داره از همه دست اندرکاران سایت و دوستان تشکر کنم که همه چیز رو مدیون این سایت و کاربران و مدیرانش هستم . سر فرصت سفرنامه ام رو هم می نویسم.

سلام فرزاد جان، خیلی خوشحال شدم، یه عالمه تبریک...! Big GrinBig Grinیاد روز مصاحبه خودم افتادم و بحث هایی که با هم سر مشکل تاریخ تولد می کردیم! Tongueخدا رو شکر که حل شد! دیدی گفتم مشکلی پیش نمیاد!Tongue ان شاء الله به زودی کلیر هم میشی!Shy بازم تبریک تبریک تبریک...Wink
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s ، sanaz2010 ، mary joon ، farzad24 ، ساشا ، ساسان ، aadine
سلام و تبریک خیلی زیاد به دوستان خوبمون ND عزیز که ویزا گرفتن و kianoush و farzad24 که مصاحبه شون رو با موفقیت پشت سر گذاشتن.
آدم واقعا حال میکنه که هفته ش رو با این همه خبر خوب شروع کنه.
دارم فکر میکنم هر قدر به پایان سپتامبر نزدیک میشیم, تعداد خبرهای خوبی که میشنویم بیشتر و بیشتر میشه. جواب کلیرنس ها و مصاحبه های موفقیت آمیز که یکی بعد از دیگری میان و دوستانی که پرواز میکنن و زندگی جدیدشون رو در سرزمین جدید شروع میکنن.
به خدا اینها خیلی به آدم انرژی میده. هیچوقت خودم رو به این اندازه پرانرژی و خوشحال ندیدم.
پس بجنبید بچه ها! منتظر خبرهای خوب هستیم
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: N.D ، mina_s ، sanaz2010 ، R.F ، m.memari ، mary joon ، farzad24 ، m.amjadi ، sam_hash ، Shahoo52 ، kianoush ، Eskandari ، azin ، hamed_gh ، Farshid22 ، aadine ، sh-b
وااااااااااااااااي نامي خيلي خوشحال شدم
تبررررررررررررررريييييييييييييييييييييييييييييييكككككككككككككككككككككك Big Grin
درسته كه وقت مصاحبمونو تغيير دادن و كلي استرس بهمون وارد كردن اما اخرش خيلي خوب بود
اميدوارم هركس كه ميره اين جمله قشنگه برو ups و از افيسر بشنوه
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: R.F ، farzad24 ، m.amjadi ، sanaz2010 ، Shahoo52 ، Jav3 ، N.D ، azin ، WIKIMAN ، sh-b ، ساسان ، aadine
(2010-07-03 ساعت 08:59)azin نوشته:  سلام فرزاد جان، خیلی خوشحال شدم، یه عالمه تبریک...! Big GrinBig Grinیاد روز مصاحبه خودم افتادم و بحث هایی که با هم سر مشکل تاریخ تولد می کردیم! Tongueخدا رو شکر که حل شد! دیدی گفتم مشکلی پیش نمیاد!Tongue ان شاء الله به زودی کلیر هم میشی!Shy بازم تبریک تبریک تبریک...Wink

خیلی ممنونم از لطفتون Smile اگه راهنمایی های دوستانی مثل شما نبود مطئنم که موفق نمی شدم . مخصوصاً اون نامه که به آفیسر نوشته بودم خیلی اثر گزار بود . از شما و همه دوستان که از کمک کردن ذره ای دریغ نمی کنن خیلی ممنونمBig Grin
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: mary joon ، Jav3 ، ساشا ، alii ، azin ، ساسان
کمال تشکر
تشکر کنندگان:
سلام

من الان تو ترکیه ام. هوا کمی‌ گرم

اومدم آلیت پلاس هتل

فردا مدیکال دارم ۳روز بعد مصاحبه است برام دعا کنید
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، afsan2010 ، sam_hash ، hasti_banoo ، sanaz2010 ، WIKIMAN ، ساسان ، R.F ، aadine ، Eskandari ، ساشا ، m.memari ، hamed_gh ، bluelady
(2010-07-04 ساعت 16:07)nefarioos نوشته:  سلام

من الان تو ترکیه ام. هوا کمی‌ گرم

اومدم آلیت پلاس هتل

فردا مدیکال دارم ۳روز بعد مصاحبه است برام دعا کنید

موفق باشید
میشه لطفا از هتل بگید. تمیزه؟
اینترنت و صبحانش چطوره؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: aadine ، mary joon