کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-07-07 ساعت 01:24)dr4mir نوشته:  بچه ها من هم به احتمال زياد از معدود افرادی هستم كه برگه قرمز می گيرم.البته اميد وارم كه اينجوری نشه ولی وقتی مصاحبه انجام شد دليلش رو بهتون خواهم گفت.چه بگيرم چه نگيرم.دعا كنيد كه همه چی خراب نشه.ممنون

لطفا با این پیش فرض به مصاحبه نرید. مطمئن باشید اگه مشکلی تو کیس شما وجود داره بیشترین چیزی که بهتون کمک میکنه اعتماد به نفسه.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Jav3 ، dr4mir ، Shahoo52 ، azin ، ساسان
(2010-07-07 ساعت 01:46)sam_hash نوشته:  
(2010-07-07 ساعت 01:24)dr4mir نوشته:  بچه ها من هم به احتمال زياد از معدود افرادی هستم كه برگه قرمز می گيرم.البته اميد وارم كه اينجوری نشه ولی وقتی مصاحبه انجام شد دليلش رو بهتون خواهم گفت.چه بگيرم چه نگيرم.دعا كنيد كه همه چی خراب نشه.ممنون

لطفا با این پیش فرض به مصاحبه نرید. مطمئن باشید اگه مشکلی تو کیس شما وجود داره بیشترین چیزی که بهتون کمک میکنه اعتماد به نفسه.

باهاتون موافقم.خودم هم اصلا بهش فكر نمی كنم.اگر قرار باشه كه بشه، حتما ميشه ! و بر عكس

بازم ممنون از شما دوست عزيزم
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: azin ، ساسان
بچه ها تا چيزي اتفاق نيفتاده از روي حدس پيشگويي بد نكنين /من يا اين كار دولتي مرتب نگران ام ولي نمي شود پيشگويي كرد.تا حالا دو مورد را در سايت ديده ايم كه وضعيت تاهل شان را اشتباه نوشته بودند(همين زوج مسن و ديگري هم از اعضاي سايت بود)به خاطر تاريخ تولد هم كه تاريخ برنده اصلي مهم است و اگر قبل از كارنت شدن مكاتبه كرده باشين ريسك رد شدن خيلي پايين مي آيد.مشكل ديپلم هم كه با سابقه كار حل مي شود. اگر مشكل تان خيلي خاص است اشاره جزيي بفرماييد كه بچه هاي ديگر اين قدر نگران نشوند.من اميدوارم همه بچه هاي مهاجرسرا به سلامتي اين ماراتن را تمام كنند.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: ساشا ، اليزا ، azin ، nader ، aadine ، ساسان
(2010-07-07 ساعت 09:38)afsan2010 نوشته:  بچه ها تا چيزي اتفاق نيفتاده از روي حدس پيشگويي بد نكنين /من يا اين كار دولتي مرتب نگران ام ولي نمي شود پيشگويي كرد.تا حالا دو مورد را در سايت ديده ايم كه وضعيت تاهل شان را اشتباه نوشته بودند(همين زوج مسن و ديگري هم از اعضاي سايت بود)به خاطر تاريخ تولد هم كه تاريخ برنده اصلي مهم است و اگر قبل از كارنت شدن مكاتبه كرده باشين ريسك رد شدن خيلي پايين مي آيد.مشكل ديپلم هم كه با سابقه كار حل مي شود. اگر مشكل تان خيلي خاص است اشاره جزيي بفرماييد كه بچه هاي ديگر اين قدر نگران نشوند.من اميدوارم همه بچه هاي مهاجرسرا به سلامتي اين ماراتن را تمام كنند.

قرار شد بعد از مصاحبه مشكلم Rolleyesرو بگم ولی حالا چون فرموديد، عرض می كنم كه مشكل بنده هم دقيقا ثبت اشتباه وضعيت تاهل است.برای همين گفتم احتمال قرمزی دارم وگرنه در موارد ديگه تقريبا كسی رو ريفيوز نكردند.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
تشکر کنندگان: afsan2010 ، azin
من و همه بچه هاي مهاجر سرا براي شما آرزو مي كنيم كه برگه قرمز دريافت نكنيد.يكي از دوستان من با دوسال و 1 ماه اختلاف در تاريخ تولد از ابوظبي برگه آبي گرفت.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: azin ، WIKIMAN ، ساسان ، mina_s
(2010-07-07 ساعت 11:06)afsan2010 نوشته:  من و همه بچه هاي مهاجر سرا براي شما آرزو مي كنيم كه برگه قرمز دريافت نكنيد.يكي از دوستان من با دوسال و 1 ماه اختلاف در تاريخ تولد از ابوظبي برگه آبي گرفت.

ما همه مديون بچه های مهاجر سرا هستيم.تو اين مدت 1 سال بدون چشم داشت و صادقانه به من و سايرين كمك كردند.باز هم از همتون ممنونم و برای شما هم آرزوی موفقيت دارم.البته فكر می كنم من و شما در يك روز مصاحبه داريم Big Grin اونجا بهتون خبر می دم كه چه برگه ای گرفتم Cool
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
تشکر کنندگان: afsan2010 ، m.amjadi ، Eskandari ، azin ، WIKIMAN ، ساسان
من امروز مصاحبه داشتم

همه‌چیز آروم بود

من مشکلاتی‌ام داشتم

که قبلان با ایمیل اطلاع داده بودم و اصلا عزم دربارش نپرسید آاوووووو قسم خوردم و یون هم بهم تبریک گفت

ولی‌ گفت یه کم کار اداری داره که برگه آبی داد بهم

زیاد ناراحت نیستم

ولی‌ خودش تأیید کرد که مدارک‌ام کامل کامل و تا عجب کرد ککرم انجام نشده تا یون موقع

از همین دست تکتک بچهای گل این سایتو که این مدت منو مس بردار کوچیکتون تحمل کردینو با هم ۱سال زندگی‌ کردیمو می‌بوسم

من تو سایت به کارم ادامه میدم

چون باید دین خودم ادا کنم

از همین جا میگم هرکسی سوالی‌ داشت بهم بگه در خدمتشم

واسه سفر نامه هم حتما مینویسم
املا ام از بچهگی ضعیف بودBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

من باید به خاطر سربازی اینجا بمونم
کسی میتونه کمکی بکنه
چه کار کنم؟
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-07-07 ساعت 14:18)nefarioos نوشته:  من باید به خاطر سربازی اینجا بمونم
کسی میتونه کمکی بکنه
چه کار کنم؟

سلام
تبریک بخاطر اینکه مصاحبه بخوبی انجام شد.

در مورد سئوالت دیروز یا پریروز یکی دیگه از بچه های سایت به آی دیه ramin2010 مصاحبه داشته و مثل تو نمی تونه برگرده. اون هم دنبال یه نفر بود که باهم یجایی رو بگیرن. باهم در تماس باشین. تو تاپیک کلیرنس ، پست 1401 مال اونه.

موفق باشی

راستی یه سئوال! چرا کلیر خوردی؟ سابقه کار؟
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: azin ، اليزا ، aadine ، ساشا
(2010-07-07 ساعت 15:10)sam_hash نوشته:  
(2010-07-07 ساعت 14:18)nefarioos نوشته:  من باید به خاطر سربازی اینجا بمونم
کسی میتونه کمکی بکنه
چه کار کنم؟

سلام
تبریک بخاطر اینکه مصاحبه بخوبی انجام شد.

در مورد سئوالت دیروز یا پریروز یکی دیگه از بچه های سایت به آی دیه ramin2010 مصاحبه داشته و مثل تو نمی تونه برگرده. اون هم دنبال یه نفر بود که باهم یجایی رو بگیرن. باهم در تماس باشین. تو تاپیک کلیرنس ، پست 1401 مال اونه.

موفق باشی

راستی یه سئوال! چرا کلیر خوردی؟ سابقه کار؟
نمیدونم
طرف خودشم گفت شما نباید چک میخوردینSad
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، WIKIMAN
(2010-07-06 ساعت 15:50)hassan2 نوشته:  سلام به همگی
من امروز صبح مصاحبه داشتم و متاسفانه دو نفر از دوستان برگه قرمز دریافت کردند .
یکی از آنها آقای مسنی بود که نام همسرش رو موقع ثبت نام وارد نکرده بود و به عنوان مجرد ثبت نام کرده بود .
و دیگری زوج جوانی بودند که تاریخ تولد خانوم که برنده اصلی بود اشتباه وارد شده بود .
البته زوجه جوان دیگری با این مشکل (تاریخ تولد ) برگه ابی گرفتند .
من هم برگه ابی دریافت کردم البته بدونه اسپانسر و با حساب بانکی .
وای، خدائیش تمام تن و بدنم لرزید، این پست رو خوندم! خدا بهشون صبر بده! کاش بتونن یه جوری مشکل رو حل کنن! به شما تبریک میگم! ان شاء الله کلیرنستون هر چه زودتر بیاد!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s ، WIKIMAN ، Ashkan78 ، hassan2 ، ساسان ، aadine
nefarioos اشکال نداره،شاید قسمت اینه که با تاخیر بری آمریکا ، فقط نگفت از چند روز بعد سایت رو چک کن ؟ ان شاالله به هفته نکشه Smile سابقه کار داشتی ؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: nefarioos
اگه یه نفر برگه قرمز بگیره از آفیسر میتونه واسته همونجا چک و چونه بزنه تصمیم آفیسر رو عوض کنه؟ کسی تا حالا همچی معجزه ای کرده؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-08 ساعت 23:10)free_free نوشته:  اگه یه نفر برگه قرمز بگیره از آفیسر میتونه واسته همونجا چک و چونه بزنه تصمیم آفیسر رو عوض کنه؟ کسی تا حالا همچی معجزه ای کرده؟

یک آقای ورزشکاری روز مصاحبه من، این کارو کرد. آفیسر با گارد داخل سفارت تماس گرفت ودو نفر اومدن انداختنش بیرون، البته این دو نفری که عرض میکنم هر کدومشون 4 نفر بودن در واقع!

تشکر کنندگان: sam_hash ، laili ، ساشا ، seravin ، R.F ، Farshid22 ، ساسان
(2010-07-07 ساعت 21:42)Ali-J نوشته:  nefarioos اشکال نداره،شاید قسمت اینه که با تاخیر بری آمریکا ، فقط نگفت از چند روز بعد سایت رو چک کن ؟ ان شاالله به هفته نکشه Smile سابقه کار داشتی ؟

نه من دانشجو ام ...بابام برنده ی اصلی بود...کاره دولتی داشت ولی 20 سال پیش اومد بیرونBig Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: WIKIMAN ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان