موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا
سلام و تبریک ویژه به مریم خانم دوست و همسفر خوب ما در آنکارا
(البته ما دقایقی بعد از مصاحبه تلفنی بهشون تبریک گفتیم!!)
از صمیم قلب برای همه کسایی که دارن مصاحبه میرن و یا منتظر کلیرنس هستن دعا میکنم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
دوستان خوبم! باید بگم که مراحل معاینات پزشکی و مصاحبه, سفر به آنکار و ... بسیار راحت تر از اون چیزی که فکرشو میکنیم و این به خاطر تجربه ها و سفرنامه های دوستان و دعا ها و انرژی مثبتی هست که به ما میدن.
قدر این سایت و دوستیهایی رو اینجا شکل میگیره بدونین.
راستش به خاطر ترس طبیعی از ناشناخته ها و آینده, همیشه آدم یه خورده نگران هست (در مورد ما بخصوص به خاطر نداشتن اسپانسر, تغییر نام خانوادگی هم من و هم همسرم, کار دولتی, سربازی, چندتا اشتباه تو فرمها)
ولی خوب راهنماییهای دوستان و دلگرمیهاشون باعث شد که خداروشکر بدون مشکل مصاحبه بریم و این مرحله رو پشت سر بذاریم, باید تشکر ویژه کنم از مریم عزیز که دیدارشون در هتل رویال برای ما انرژی و امید و دلگرمی بود و حتی روز مصاحبه ما رو تا دم در سفارت بدرقه کردن. برای ایشون و تمام دوستان خوب مهاجرسرا آرزوی روزهای قشنگ و پر از شادی, موفقیت و سلامتی دارم.
Impossible n'est pas français!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هايي كه ويزا گرفتن تو ويزا Case Number اشون زده شده آخرش 01 هم داره؟
تورو خدا جواب بدين زودتر.
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2010-06-19 ساعت 10:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-19 ساعت 10:58 توسط m.memari.)
(2010-06-19 ساعت 09:54)mary joon نوشته: بچه هايي كه ويزا گرفتن تو ويزا Case Number اشون زده شده آخرش 01 هم داره؟
تورو خدا جواب بدين زودتر.
اولا تبریک
بله برای همه داره اصلا نگران نباش
برنده اصلی آخر کیس نامبرش 01 - همسر 02 و بترتیب بچه ها 03 و . . .
با آرزوی موفقیت همه دوستان
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-19 ساعت 16:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-19 ساعت 16:46 توسط Ashkan78.)
خيالمو راحت كرديد مرسي از همه دوستان خيلي ممنونم
khialamo rahat kardid merc az hameye dostam kheili kheili mamnonam
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از دوستانی که آنکارا هستن کسی پایه ی رفتن به استانبول هست؟من 3 شنبه مصاحبه دارم و میخوام اگر هم سفر داشته باشم فردا( یکشنبه) و دوشنبه برم استانبول رو سیاحت کنم.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
موضوعها: 1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آقاي پويا پويا مصاحبه داشته امروز(يعني سه شنبه )؟چه خبر؟منتظريم ؟منتظر خبرهاي خوش
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذير
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :5 هزار دلار
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 11:16)tannaz نوشته: میشه به من بگین اصل مدارک رو باید فرستاد یا کپی؟
اصل ترجمه لازمه فرستاده بشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-22 ساعت 17:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-24 ساعت 11:52 توسط pouya.pouya.)
(2010-06-22 ساعت 15:29)afsan2010 نوشته: آقاي پويا پويا مصاحبه داشته امروز(يعني سه شنبه )؟چه خبر؟منتظريم ؟منتظر خبرهاي خوش
سلام...آقایون خانومای کلیرنسی یه کوچولو جا باز کنین منم بیام توو :دی
راستش وقتی توی سفارت نشسته بودم و منتظر افتادن شمارم بودم این باجه ی ups بد طور برام دلربایی میکرد :دی
یه کم به خودم قول داده بودم با همین سفر اول ویزام رو بگیرم ولی نشد .
بهم برگ آبی داد برای مراحل اداری به اضافه ی فرم 9 سوالی ( از دوستان اگر کسی این فرم رو پر کرده ممنون میشم برام بفرستش تا به عنوان sample ازش استفاده کنم).
ولی در کل امروز توی مدتی که سفارت بودم ups ی 2 3 نفر دیدم.
یه خانوم بود که فوق لیسانس معماری بود و مستقیما رفت ups.یه خانوم مسن هم بود که رفت ups.یه آقای دیگه هم مثل من آبی گرفت.
یه خانوم (کیسشون لاتاری نبود ازدواج بود) هم رفت ups.
الان دارم برای جواب 9 تا سوال فروم رو میگردم.
9 سوال رو جواب بدم سفرنامه ی مربوط به مصاحبمم مینویسم.
باز هم از کسایی که در مورد جواب دادن به فرم 9 سوالی تجربه دارن ممنون میشم جوابهاشون رو برام بفرستن.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-22 ساعت 19:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-29 ساعت 01:22 توسط ساسان.)
بلاخره مدارک ما رسید آنکارا
راستش اگه مدارک رو به یکی از این اتوبوس های سر راهی داده بودم خیلی سریعتر از پست سفارشی هوایی DHL میرسید آنکارا.
نامه به جای اینکه از تبریز با پرواز همه روزه ترکیش بره استانبول و از اونجا برسه به آنکارا ؛ اول رفت تهران بعد دوبی بعد آلمان بعد استانبول بعد رسید به آنکارا و دقیقا" 5 روز طول کشید
اگه با اتوبوس می فرستادم کمتر از 24 ساعت دستشون بود.
من نمی دونم این DHL چرا با این همه نابغه بازی ورشکست نشده؟؟؟؟
مدارک سری اول در عرض 4 روز رسید کنتاکی و رسیدن این نامه به آنکارا 5 روز طول کشید
راستی از دوستان کسی اطلاعی نداره از آمار دریافت برگه آبی برای کسانی که به تازگی و در طی یک ماه اخیر به مصاحبه رفتند؟؟؟؟؟؟؟
وضع و اوضاع چه جوره؟؟؟
راستش اون پسر ایرانی که توی آنکارا مسوول مصاحبه بود و دوستان توی سفرنامه هاشون می نوشتن باز اونجا کار میکنه؟؟؟؟
انگاری اون کمتر به ایرانی ها برگه آبی میده؟؟؟
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کارنت شدن کیس : for june 2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-25 ساعت 17:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-25 ساعت 17:12 توسط nader.)
سلام به همه دوستان با اقبال وعزيز مهاجرسرا،
در مورد سفرنامم ،گرچه بعضی از دوستان سفرنامه خودشونو کامل نوشتن ولی از اونجائیکه باید دین خودمونو به مهاجرسرا ادا کنیم مابقی سفرنامه رو میگذارم...
البته چون بچه ها لطف کردند و درمورد سفارت ومصاحبه به اندازه کافی نوشتند ونوع مصاحبه منم چیز جدیدی نداشت بهتره از موضوعات جانبی که میتونه جذاب باشه بنویسم....
دوستانی که بعد از انجام معاینه یا مصاحبه وقت اضافی دارند ومیخواهند ازش استفاده کنند میتونن از چندتا مکان دیدنی و تاریخی بازدید کنند یا برند به مراکز خرید....
يكي از جاهائی که دیدنش برای کسانیکه اهل شعروادبیات هستن جذابه قونیه خانه ومقبره مولاناست، شما میتونید با یک تور یکروزه که حدود 60-70 دلار میشه برید واونجارو ببینید،قونیه حدود 3-5/3 ساعت با آنکارا فاصله داره، آقای پوریا راهواری این هماهنگی رو انجام داد وجاتون خالی سفر یکروزه خوبی رو داشتیم که عکساشو گذاشتم.
جای دیگه که طبیعت بسیار زیبایی داره و خودم فرصت نکردم برم که حتما" دراین سفر خواهم رفت cappadokieh (کاپادوکیه) هست واونجاهم حدود 3 ساعت با آنکارا فاصله داره و خیلی دیدنیه ، طبیعت بسیار زیبایی داره....
معمولا" بین کارهایی که باید در آنکارا انجام بدیم یعنی چک پزشکی وسفارت فرصت یکی دو روزه هست که اگه نخواهیم وقتمونو تو آنکارا به خرید وگشت بگذرونیم بشه این مناطق زیبا وجذابو دید...
برای خرید هم من 4-5 تا از مرکز خریدهاشو رفتم که آنکامال بنظرم از همش بهتر بود، اگه مارک پوش باشید جای خوبی هست با قیمتهای نسبتا" خوب یا حداقل بهتر از ایران...، خیلی هم راحت با مترو میتونید برید ...
ایستگاه kizley دربلوار آتاترک حدود 10-15 دقیقه پیاده از هتل ددمان راه هست واز اونجا 4تا ایستگاه بعد پیاده میشید که روبروی آنکامال هست وبرگشت هم به همین ترتیب ، ضمنا" نزدیک ایستگاه kizley صرافی هم هست که با قیمت خوبی change میکنه ...
البته اگر قیمتهای مناسبتر بخواهید مرکز خرید outlet جای خوبی هست که اکثرا" تو حراج هست ولی حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت با هتل ددمان یا رکسوس فاصله داره که با حدود 20 لیر کرایه میشه رفت اونجا ...،طبقه پائین این مرکز خرید mango هست که چون همیشه حراج داره خانمها با ولع تمام درحال خرید هستند بنابراین اگه میخواین به خانمهاتون خوش بگذره وخودتونم کمتر پول خرج کنید حتما" برای خرید یکسری بهش بزنید...
یک رستوران نسبتا" خوب وتمیز هم بهتون معرفی کنم که خودم چند دفعه اونجا رفتم بنام mangal که اولش با یک نون خوشمزه وپیراشکی گوشت ازتون پذیرایی میکنه ودر انتها هم یک سماور چای با دسر خوشمزه ترکی، این رستوران هم حدود 10 دقیقه با ددمان فاصله داره و تو خیابان bestekar هست ،اگر بپرسید نشونتون میدن و یک نقشه مختصر از جاهایی که مورد نیاز هست گذاشتم، تو تاپیک بعدی بازم مینویسم....
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها من آنکارا هستم ویزامم بدون چک امنیتی گرفتم و منتظر UPS هستم کسی تو انکارا کاری نداره یا برای دکتر و مصاحبه اینجا مشکلی نداره.در خدمتیم.
ابشالا برگشتم سفرناممو مینویسم فک نکنم راحت تر از مصاحبهٔ من بوده باشه.
تا بعد