2010-08-16 ساعت 15:02
(2010-08-16 ساعت 12:49)fatemehtm نوشته: سلام
میخوام سفرنامه ام را به آنکارا بنویسم
میدونم یه کم دیر نوشتم ولی سرم خیلی شلوغ بوده به هر حال این دینی هست که باید نسبت به همه کسانی که این سایت را راه اندازی کردند و کمک بزرگی به همه ما کردند ادا بشه تا بتونه کمک بیشتری به بچه های سالهای بعد و دوره های بعد تر بشه .
به نام خدا
ما 05 آگوست پنج شنبه مصاحبه داشتیم ولی به خاطر دخترم که تست سل داشت باید واسه معاینات پزشکی 4 روز زودتر میرفتیم در نتیجه با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه دکتر محترم ما مجبور شدیم واسه یک هفته قبلش یعنی 5 شنبه بلیط بگیریم و واسه همون روز 5 شنبه هم دکتر لطف کرد و ساعا 11:55 به ما وقت معاینه داد یعنی ما بلافاصله پس از رسیدن و گذاشتن وسایل در هتل که خودش ماجرایی داره به مطب دکتر رفتیم آزمایش خون و عکس قفسه سینه را گرفتن و برای بعد از ظهر دکتر وقت معاینه داد خلاصه خسته و کلافه برگشتیم هتل .
و اما هتل
ما اول از ایران هتل رویال را که یه هتل مثلا 4 ستاره هست را گرفته بودیم و 3 شب هم اونجا به خیر و خوشی اقامت کردیم و از انجایی که وقت اضافه به مرحمت دکتر انگان زیاد داشتیم سری هم به هتل ددمان زدیم و دیدیم که کلاه بزرگی سرمون رفته و با یه ستاره کمتر چه امکاناتی را از دست دادیم از همه مهمتر لابی با حالش که پاتوق صبحها و عصرهای ایرانی های گلی بود که واسه ویزا اومده بودن و حسابی دوستای خوبی برای هم بودن
خلاصه خیلی راحت تصفیه کردیم و به هتل ددمان کوچ کردیم .
حالا برگردیم به دکتر انگان گرامی . بعد از ظهر رفتیم واسه معاینه اول همسرم را صدا کردن و بعد از 15 دقیقه با یه پنبه روی بازوش اومد بیرون و پس از بازجویی فهمیدم که فقط یه واکسن آبله مرغان نوش جان کرده و بعد نوبت بنده شد . رفتم داخل خانم دکتر نشسته بود کلی ازم سوال پرسید و من هم جواب دادم و بعد هم کارت واکسنی را که تو پاستور کامل کرده بودیم را دید و گفت باید 2 تا واکسن بزنم آبله مرغان و کزاز . وقتی اینو شنیدم کلی عصبانی شدم و شروع کردم به بحث کردن که من آبله مرغان را میزنم چون تا حالا نگرفتم ولی کزاز را تو پاستور زدم و نمیذارم بزنی ایشون هم کلی برای من توضیح داد که حرفت درسته ولی ومهلت اعتباره واکسنت گذشته (در صورتیکه من و همسرم با هم این واکسن را تزریق کرده بودیم ) خلاصه آخر سر دیدم خیلی داره ناجور میشه و مجبور شدم تن به واکسن بدم اما همونجا داشتم واسش توضیح میدادم که واکسن کزاز تا 10 سال اعتبار داره و اون بیچاره هم کلی هول کرده بود .
خلاصه بعد از 2 تا واکسن و معاینه اومدم بیرون و بعد نوبت دخترم شد اون هم معاینه کرد و واسه فردا جمعه وقت تست سل و واکسن داد که 3 تا واکسن برای دخترم در نظر گرفت . البته چون واکسنهاش تکراری نبود من چیزی نگفتم (آنفولانزا- مننژیت- آبله مرغان)
روز بعد تست سل به راحتی انجام شد و آقای دکتر 3 تا واکسن را با هم مخلوط کرد و به بازوی دخترم زد و بعدش هم یه صورت آدمک دور تست سل دخترم نقاشی کرد و بعد هم گفت دوشنبه واسه نتیجه تست بیایید مطب و تمام .
تو این فاصله 3 - 4 روز ما کلی آنکارا را گشتیم شانسی که ما داشتیم همراهی یه دوست خوب با ما بود که ایرانی ساکن اونجا بود و ترکی را بهتر از فارسی اش صحبت میکرد و واقعا به ما کمک کرد مخصوصا با این ترکا که انگلیسی اصلا نمی فهمن آدم کلافه میشه
دوشنبه بعد از ظهر ما برای پک تست سل به مطب رفتیم و خانم دکتر دور محل تست را که جاش یه دایره کوچیک قرمز رنگ شده بود را با خودکار علامت گذاشت و با خط کش اندازه گرفت . حدودا 9 میلی متر بود و گفت ok و تمام. ما یه نفس راحت کشیدیم و پاکت دخترم را هم گرفتیم و رفتیم تو پارک قو که کنار مطب دکتر انگان بود و دخترم حسابی اونجا بازی کرد . (از این جهت نفس راحت کشیدیم چون شنیده بودیم که تست سل ایرانی ها بزرگتر از معمول میشه و بچه را میفرستن عکس قفسه سینه ) خلاصه از دوشنبه تا پنجشنبه کلی حال کردیم و تمام فروشگاههای آنکارا را که شانس ما همه شون مخصوصا مارکهای معروف به قول خودشون ایندریم و به قوله ما تخفیف زده بودن جارو کردیم و تقریبا 1.5 میلیون خرید کردیم( بیچاره شوهرم ) .
و اما روز مصاحبه
با اجازه تون شب که نتونستیم بخوابیم از هول اینکه خواب بمونیم و به مصاحبه نرسیم 10 جا سپردیم تا بیدارمون کنن ولی خودمون زودتر از همه بیدار شدیم . تند تند آماده شدیم و یه صبحانه کوچولو خوردیم و به حساب خودمون ساعت 7 حدودا یک ساعت و ربع زودتر رفتیم که اولین نفر باشیم ولی فکر کنم بعضی ها شب را همانجا خوابیده بودن و مانفر 10 یا 12 بودیم . از در بونه اونجا زودتر رفته بودیم (: . کم کم ساعت 8 که شد صف ترکا و ایرانیها کامل تر شد و در وا شد و 5تا ایرانی و 10 یا 15 تا ترک وارد میشدن . (هوای هم وطناشون را دارن دیگه ) خلاصه سری سوم ایرانیها ما وارد شدیم افسر ورودی اسممون را تو لیست پیدا کرد و های لایت کرد و وارد حیاط کوچک 6 متری معروف شدیم و منتظر صدای تق معروف و دلنشین و بعد هم بازرسی و بعد ورود به حیات بزرگتر و منتظر ماندن جهت ارائه اصل مدارک .
وقتی نوبتمان شد همه اصل مدارک را دادیم و به ما یه شماره دان و گفتیم که فارسی مصاحبه میکنیم و رفتیم داخل و منتظر ماندیم تاشماره مون اعلام بشه . راستی یه برگه راهنمای انگشت نگاری هم همون خانومه که مدارک را گرفت به ما داد .
اول انگشت نگاری و بعد پول را دادیم و بعد هم مصاحبه .
و اما مصاحبه :
یه خانم میانسال آمریکایی بود که فارسی هم تقریبا با لهجه خوب حرف میزد اول سوگند خوردیم و بعد برگه هایی را امضا کردیم و بعد اول از من و بعد از همسرم پرسید شغلتون چیه و آیا تا حالا به آمریکا رفتید ما هم جواب دادیم و بعد گفت تمام مدارکتون کامله و برگه آبی و برگه 9 سوال را به من داد و گفت ابن 9 سوال را جواب بده و سریعا بع آدرسی که انتهای برگه آبی بود بفرست به محض رسیدن پاسخ این 9 سوال پروسه کلیر شما شروع میشه و گفت که این یه پروسه کاملا اداری هست و باید طی بشه .
جالب اینه که 9 سوال را به من دادن با اینکه مدرک من لیسانس هست و به همسرم که مدرکش از من بالاتر هست ندادن . ما خوشبختانه 7 سوال را قبلا پر کرده بودیم چون احتمال میدادیم که به ما سوالات را بدهند ولی 9 سوال را نه . البته 9 سوال امسال یه خورده تغییرات کرده بود که ان شاالله اونو میذارم رو سایت .
خلاصه ما اومدیم هتل و سریعا 9 سوال را پر کردیم و فرستادیم یه ایمیل هم در جواب به ما دادنکه رسیده و وارد پروسه اداری شدین .
ببخشید خیلی طولانی شد و ببخشید که بعضی موارد را خیلی توضیح ندادم چون اکثر دوستان در سفر نامه هاشون اشاره کرده بودن و تکرار مکررات بود .
در هر صورت از اون روز ما داریم سایت را چک می کنیم تا ببینیم کلیر شدیم یا نه .
امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشیم و ویزا را بگیریم .
به امید دیدار همه تون در آمریکا
اگه سوالی بود در خدمتیم
هنوز براي من جالبه كه چرا يك ليسانس برق بايد 9 سوالي بشه !!!؟؟؟؟
اگه براتون امكان داشت رشته همسرتونو هم بگيد كه حداقل بدونيم اين رشته 9 سوالي نميخاد
قبلا به شما تبريك گفتم...الان هم ميگم
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06