کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-08-06 ساعت 16:20)fatemehtm نوشته:  سلام

ما از سفارت برگشتيم
نقص مدارك نداشتيم.
F.B.I Check خورديم با 9 سؤال و C.V

salam
ma az sefarat bargashtım
naghse madrak nadashtım
FBI check khordım ba 9 soal va cv
شماره کیس: 2010AS00027XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: June-2010
دریافت نامه دوم:July-2010
مصاحبه: Aug-5-2010
دریافت ویزا:?????????????????

سلام
ممنون از توضيحاتتون- ممكنه لطف كنيد و در مورد CV و 9 سوال بيشتر توضيح بدين. منظورتون از CV همون رزومه است؟ آيا رزومه را خودتون در همون جا نوشتيد يا برگه تايپ شده از قبل با خودتون برده بوديد. آيا براي رزومه مدركي هم خواستند ؟مثلا بگن سابقه كار و ترجمه آنها را بدهيد؟ لطفا اگر خاطرتان هست در رابطه با 9 سوال هم توضيح بدهيد.
با تشكر
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان:
سلام
لطفا کسی می تونه بگه که تو مصاحبه دقیقا چه سوال هایی رو می پرسن ؟
تا اینجا که من فهمیدم
1 سربازی کدام نیرو و چه کاری ؟؟
2 چرا می خوای مهاجرت کنی ؟
3- شغل دولتی کجا بوده و چه کاری انجام می دادی ؟
4- کدام ایالت و به چه قصدی می خوای بری ؟ (کلا می خوای چه کار کنی برنامه ات چیه ؟)
5- بعد از چند بار شرکت برنده شدی ؟ (این یکیو مطمئن نیستم پرسیده باشه )
6- با اسپانسر چه نصبتی داری ؟ چرا می خواهد قبول زحمت کنه ؟؟؟
7- خوش و بش و تبریک برای اخذ ویزا (با خوش بینی تمام )
من اینو تو سفرنامه ابوظبی هم نوشتم مدیرای عزیز :

DCoolTongue
فرم 8 سوالی رو هم برای دوستای خوبم گذاشتم

فایل‌های پیوست
.pdf   8quision.pdf (اندازه 394.04 KB / تعداد دانلود: 290)
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، babak2010 ، behzad7 ، pariya2
(2010-08-08 ساعت 20:53)saint نوشته:  سلام
لطفا کسی می تونه بگه که تو مصاحبه دقیقا چه سوال هایی رو می پرسن ؟
تا اینجا که من فهمیدم
1 سربازی کدام نیرو و چه کاری ؟؟
2 چرا می خوای مهاجرت کنی ؟
3- شغل دولتی کجا بوده و چه کاری انجام می دادی ؟
4- کدام ایالت و به چه قصدی می خوای بری ؟ (کلا می خوای چه کار کنی برنامه ات چیه ؟)
5- بعد از چند بار شرکت برنده شدی ؟ (این یکیو مطمئن نیستم پرسیده باشه )
6- با اسپانسر چه نصبتی داری ؟ چرا می خواهد قبول زحمت کنه ؟؟؟
7- خوش و بش و تبریک برای اخذ ویزا (با خوش بینی تمام )
من اینو تو سفرنامه ابوظبی هم نوشتم مدیرای عزیز :

DCoolTongue
فرم 8 سوالی رو هم برای دوستای خوبم گذاشتم

سلام
متشكر از راهنمائيتون. من متوجه نشدم كه فرم 9 سوالي هست يا هشت سوالي . fatemehtm نوشته بود فرم 9 سوالي. در ضمن اين فرم را خودتان ترجمه كرديد يا به همين صورت به ما مي دهند؟
راستي مدرك ترجمه شده مربوط به سابقه كار جهت بررسي صحت رزومه مي خواهند يا نه؟
با تشكر
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

تشکر کنندگان:
من نمی دونم تو سایت پیدا کردم
البته فکر کنم اصلش رو هم داشته باشم یکم بگردم پیداش می کنم

فایل‌های پیوست
.doc   9 question[1].doc (اندازه 28 KB / تعداد دانلود: 209)
تشکر کنندگان: success ، pariya2
(2010-08-04 ساعت 16:27)yas نوشته:  مرسی از همه. همسرم سربازی نرفته و شغل دولتی نداشتیم اما مسافرت خارجی داشتیم.
اسپانسر هم نداشتیم. من گواهی 60 میلیونی از حساب 6 ماه افتتاح شده که با ترجمه ها فرستاده بودم و همسرم گواهی 80 میلیونی از حساب 4 سال افتتاح شده که روز مصاحبه بردیم هر دو از بانک پارسیان. اصلا هم راجع به اسپانسر و کلا مدارک مالی حرفی نزد. منتظر ups هستیم پاسپورت ها رو بیاره..

تبریک میگم.
راستش من و همسرم هم دانشجو بودیم و سابقه کار دولتی هم نداشتیم.
همسرم هم سربازیش رو معافیت تحصیلی داره.
من به اروپا و آسیا هم سفر داشتم.
اما بازم FBI ckeck خوردیم.
تشکر کنندگان: hamed_gh ، babakped ، yas ، pariya2
هورااااااااااااااااااااااااااا
من و مریم هم امروز مصاحبه داشتیم و
ویزامون و گرفتیم
دست همه بر و بچه های گل مهاجرسرا درد نکنه
بخاطر همه کمک ها و راهنمایی هاشون
به امید موفقیت همه
بزودی سفرنامه عجیب و غریبمون که اتفاق های نادری داشت رو مینویسم
قربون همه، هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Big Grin Smile Big Grin
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
دوستان من یک شنبه شب دارم میرم آنکارا برا گرفتن ویزا
اگر کسی کاری داره بگه تا انجام بدم براش.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: nefarioos
(2010-08-08 ساعت 15:26)adl نوشته:  
(2010-08-04 ساعت 14:31)hassan2 نوشته:  [quote='adl' pid='66893' dateline='1280903515']
[سلام دوست عزيز،
خيلي خيلي متاسفم به خاطر اين قضيه
برادر خانم من هم سال 2008دقيقا به همين علت كيسش باطل شد ولي دنيا به آخر نرسيده ،خداوند راه هاي موفقيت بسياري جلوي پاي آدما گذاشته
فقط بايد خواست
اميدوارم كه موفق باشيد

میشه دقیقا توضیح بدید چی باطل شد و چرا ؟
نه دوستان من هنوز کلیر نشدم و 6 ماه گذشته

سلام دوست من شاید دوستان قبلا این نکته را گفته باشند اما تکرارش ضرر نداره برای شما که کلیرانستون طولانی شده بهتره که هر هفته ایمیل بزنید به انکارا و بپرسید چی شده که انقدر طولانی شده؟!! من با این روش خبر گرفتم که مراحل کامل شده و باید برم انکارا و هنوزم تو سایت شماره مو وارد نکردن...
تشکر کنندگان: Jav3 ، sanaz2010
(2010-08-11 ساعت 18:51)Reyhan نوشته:  
(2010-08-04 ساعت 16:27)yas نوشته:  مرسی از همه. همسرم سربازی نرفته و شغل دولتی نداشتیم اما مسافرت خارجی داشتیم.
اسپانسر هم نداشتیم. من گواهی 60 میلیونی از حساب 6 ماه افتتاح شده که با ترجمه ها فرستاده بودم و همسرم گواهی 80 میلیونی از حساب 4 سال افتتاح شده که روز مصاحبه بردیم هر دو از بانک پارسیان. اصلا هم راجع به اسپانسر و کلا مدارک مالی حرفی نزد. منتظر ups هستیم پاسپورت ها رو بیاره..

تبریک میگم.
راستش من و همسرم هم دانشجو بودیم و سابقه کار دولتی هم نداشتیم.
همسرم هم سربازیش رو معافیت تحصیلی داره.
من به اروپا و آسیا هم سفر داشتم.
اما بازم FBI ckeck خوردیم.

در مورد من هم آفیسر اشتباه کرده بود. فقط ویزای من رو صادر کردند برای همسرم پاسپورت رو با برگه آبی فرستادند!
شما خودتون هم FBI ckeckخوردین یا فقط همسرتون؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
اين هم دو نمونه عجيب:
در سفارت آمريكا در آنكارا كسي رو ديدم كه بدون اينكه شمارش در ليست كليرنس اعلام بشه اومده بود اونجا. اونا هم هيچي نگفتن و برگه دادن كه بره باجه UPS. البته ديگه نفهمديم ويزا به دستش رسيد يا نه، ولي احتمالا رسيد.
شخص ديگه اي هم بود كه 2 ماه پيش برگه داده بودن بره UPS. رفته بود 12 لير داده بود و 2 روز بعد UPS براش برگه آبي رو آورده بود (هموني كه به همه ميدن كه مرحله كليرنس شروع ميشه).
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3 ، Eskandari ، free_free ، ساسان
(2010-08-12 ساعت 21:22)arashii نوشته:  دوستان من یک شنبه شب دارم میرم آنکارا برا گرفتن ویزا
اگر کسی کاری داره بگه تا انجام بدم براش.

سلام

راستش كاري نداريم . فقط به شما تبريك مي گم و براتون آرزوي موفقيت مي كنم.

به اميد روزهاي بهتر در آمريكا

تشکر کنندگان:
سلام
من الان آنکارا هستم و اومدم ویزام رو بگیرم... از دوستان کسی هست با هم باشیم؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
سلام
میخوام سفرنامه ام را به آنکارا بنویسم
میدونم یه کم دیر نوشتم ولی سرم خیلی شلوغ بوده به هر حال این دینی هست که باید نسبت به همه کسانی که این سایت را راه اندازی کردند و کمک بزرگی به همه ما کردند ادا بشه تا بتونه کمک بیشتری به بچه های سالهای بعد و دوره های بعد تر بشه .
به نام خدا
ما 05 آگوست پنج شنبه مصاحبه داشتیم ولی به خاطر دخترم که تست سل داشت باید واسه معاینات پزشکی 4 روز زودتر میرفتیم در نتیجه با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه دکتر محترم ما مجبور شدیم واسه یک هفته قبلش یعنی 5 شنبه بلیط بگیریم و واسه همون روز 5 شنبه هم دکتر لطف کرد و ساعا 11:55 به ما وقت معاینه داد یعنی ما بلافاصله پس از رسیدن و گذاشتن وسایل در هتل که خودش ماجرایی داره به مطب دکتر رفتیم آزمایش خون و عکس قفسه سینه را گرفتن و برای بعد از ظهر دکتر وقت معاینه داد خلاصه خسته و کلافه برگشتیم هتل .
و اما هتل
ما اول از ایران هتل رویال را که یه هتل مثلا 4 ستاره هست را گرفته بودیم و 3 شب هم اونجا به خیر و خوشی اقامت کردیم و از انجایی که وقت اضافه به مرحمت دکتر انگان زیاد داشتیم سری هم به هتل ددمان زدیم و دیدیم که کلاه بزرگی سرمون رفته و با یه ستاره کمتر چه امکاناتی را از دست دادیم از همه مهمتر لابی با حالش که پاتوق صبحها و عصرهای ایرانی های گلی بود که واسه ویزا اومده بودن و حسابی دوستای خوبی برای هم بودن
خلاصه خیلی راحت تصفیه کردیم و به هتل ددمان کوچ کردیم .
حالا برگردیم به دکتر انگان گرامی . بعد از ظهر رفتیم واسه معاینه اول همسرم را صدا کردن و بعد از 15 دقیقه با یه پنبه روی بازوش اومد بیرون و پس از بازجویی فهمیدم که فقط یه واکسن آبله مرغان نوش جان کرده و بعد نوبت بنده شد . رفتم داخل خانم دکتر نشسته بود کلی ازم سوال پرسید و من هم جواب دادم و بعد هم کارت واکسنی را که تو پاستور کامل کرده بودیم را دید و گفت باید 2 تا واکسن بزنم آبله مرغان و کزاز . وقتی اینو شنیدم کلی عصبانی شدم و شروع کردم به بحث کردن که من آبله مرغان را میزنم چون تا حالا نگرفتم ولی کزاز را تو پاستور زدم و نمیذارم بزنی ایشون هم کلی برای من توضیح داد که حرفت درسته ولی ومهلت اعتباره واکسنت گذشته (در صورتیکه من و همسرم با هم این واکسن را تزریق کرده بودیم ) خلاصه آخر سر دیدم خیلی داره ناجور میشه و مجبور شدم تن به واکسن بدم اما همونجا داشتم واسش توضیح میدادم که واکسن کزاز تا 10 سال اعتبار داره و اون بیچاره هم کلی هول کرده بود .
خلاصه بعد از 2 تا واکسن و معاینه اومدم بیرون و بعد نوبت دخترم شد اون هم معاینه کرد و واسه فردا جمعه وقت تست سل و واکسن داد که 3 تا واکسن برای دخترم در نظر گرفت . البته چون واکسنهاش تکراری نبود من چیزی نگفتم (آنفولانزا- مننژیت- آبله مرغان)
روز بعد تست سل به راحتی انجام شد و آقای دکتر 3 تا واکسن را با هم مخلوط کرد و به بازوی دخترم زد و بعدش هم یه صورت آدمک دور تست سل دخترم نقاشی کرد و بعد هم گفت دوشنبه واسه نتیجه تست بیایید مطب و تمام .
تو این فاصله 3 - 4 روز ما کلی آنکارا را گشتیم شانسی که ما داشتیم همراهی یه دوست خوب با ما بود که ایرانی ساکن اونجا بود و ترکی را بهتر از فارسی اش صحبت میکرد و واقعا به ما کمک کرد مخصوصا با این ترکا که انگلیسی اصلا نمی فهمن آدم کلافه میشه
دوشنبه بعد از ظهر ما برای پک تست سل به مطب رفتیم و خانم دکتر دور محل تست را که جاش یه دایره کوچیک قرمز رنگ شده بود را با خودکار علامت گذاشت و با خط کش اندازه گرفت . حدودا 9 میلی متر بود و گفت ok و تمام. ما یه نفس راحت کشیدیم و پاکت دخترم را هم گرفتیم و رفتیم تو پارک قو که کنار مطب دکتر انگان بود و دخترم حسابی اونجا بازی کرد . (از این جهت نفس راحت کشیدیم چون شنیده بودیم که تست سل ایرانی ها بزرگتر از معمول میشه و بچه را میفرستن عکس قفسه سینه ) خلاصه از دوشنبه تا پنجشنبه کلی حال کردیم و تمام فروشگاههای آنکارا را که شانس ما همه شون مخصوصا مارکهای معروف به قول خودشون ایندریم و به قوله ما تخفیف زده بودن جارو کردیم و تقریبا 1.5 میلیون خرید کردیم( بیچاره شوهرم Sad ) .
و اما روز مصاحبه
با اجازه تون شب که نتونستیم بخوابیم از هول اینکه خواب بمونیم و به مصاحبه نرسیم 10 جا سپردیم تا بیدارمون کنن ولی خودمون زودتر از همه بیدار شدیم . تند تند آماده شدیم و یه صبحانه کوچولو خوردیم و به حساب خودمون ساعت 7 حدودا یک ساعت و ربع زودتر رفتیم که اولین نفر باشیم ولی فکر کنم بعضی ها شب را همانجا خوابیده بودن و مانفر 10 یا 12 بودیم . از در بونه اونجا زودتر رفته بودیم (: . کم کم ساعت 8 که شد صف ترکا و ایرانیها کامل تر شد و در وا شد و 5تا ایرانی و 10 یا 15 تا ترک وارد میشدن . (هوای هم وطناشون را دارن دیگه ) خلاصه سری سوم ایرانیها ما وارد شدیم افسر ورودی اسممون را تو لیست پیدا کرد و های لایت کرد و وارد حیاط کوچک 6 متری معروف شدیم و منتظر صدای تق معروف و دلنشین و بعد هم بازرسی و بعد ورود به حیات بزرگتر و منتظر ماندن جهت ارائه اصل مدارک .
وقتی نوبتمان شد همه اصل مدارک را دادیم و به ما یه شماره دان و گفتیم که فارسی مصاحبه میکنیم و رفتیم داخل و منتظر ماندیم تاشماره مون اعلام بشه . راستی یه برگه راهنمای انگشت نگاری هم همون خانومه که مدارک را گرفت به ما داد .
اول انگشت نگاری و بعد پول را دادیم و بعد هم مصاحبه .
و اما مصاحبه :
یه خانم میانسال آمریکایی بود که فارسی هم تقریبا با لهجه خوب حرف میزد اول سوگند خوردیم و بعد برگه هایی را امضا کردیم و بعد اول از من و بعد از همسرم پرسید شغلتون چیه و آیا تا حالا به آمریکا رفتید ما هم جواب دادیم و بعد گفت تمام مدارکتون کامله و برگه آبی و برگه 9 سوال را به من داد و گفت ابن 9 سوال را جواب بده و سریعا بع آدرسی که انتهای برگه آبی بود بفرست به محض رسیدن پاسخ این 9 سوال پروسه کلیر شما شروع میشه و گفت که این یه پروسه کاملا اداری هست و باید طی بشه .
جالب اینه که 9 سوال را به من دادن با اینکه مدرک من لیسانس هست و به همسرم که مدرکش از من بالاتر هست ندادن . ما خوشبختانه 7 سوال را قبلا پر کرده بودیم چون احتمال میدادیم که به ما سوالات را بدهند ولی 9 سوال را نه . البته 9 سوال امسال یه خورده تغییرات کرده بود که ان شاالله اونو میذارم رو سایت .
خلاصه ما اومدیم هتل و سریعا 9 سوال را پر کردیم و فرستادیم یه ایمیل هم در جواب به ما دادنکه رسیده و وارد پروسه اداری شدین .
ببخشید خیلی طولانی شد و ببخشید که بعضی موارد را خیلی توضیح ندادم چون اکثر دوستان در سفر نامه هاشون اشاره کرده بودن و تکرار مکررات بود .
در هر صورت از اون روز ما داریم سایت را چک می کنیم تا ببینیم کلیر شدیم یا نه .
امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشیم و ویزا را بگیریم .
به امید دیدار همه تون در آمریکا
اگه سوالی بود در خدمتیم
تشکر کنندگان: GBUSA ، success ، User ، pouya.pouya ، Kaveh792004 ، Eskandari ، mina_s ، اليزا ، ساشا ، fairwall ، iliad ، m.amjadi ، pariya2
اینم 9 تا سوال:

1.Your name, case number and other family members who will be traveling with you
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address (es),web site address(es),phone numbers of , and points of contact at, the organizations, institute, and/or companies the applicant intends to visit in the United State (applicants going to academics institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);
4. Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S
5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)
6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications of the applicant (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
-List of references in your country of birth or residence
7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsors
9. Export license number(or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
تشکر کنندگان: success ، hamed_gh ، ساسان ، pariya2
با سلام به دوستان عزیز
آیا کسی برای اول و دوم سپتامبر مصاحبه داره در آنکارا؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان