کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-01-01 ساعت 23:42)guluha نوشته:  سلام مجدد
لطفاً يكي جواب بده
----------------------------------------------------------
سلام به همه
مي خواستم بدونم براي مدارك مالي (به غير از مدارك اسپانسر) اين كه سند مالكيت را ترجمه كنيم كافيه ؟ يا بايد گواهي اي از جايي بگيريم كه نشون بده ارزش ملك چه قدره ؟ اگه لطف كنين در اين مورد هم راهنماييم كنين ، ممنون مي شم .

شما میتونید از مشاور املاک نزدیک محل نامه ارزشگذاری برای
ملکتان بگیرید به تایید اتحادیه املاک شهر مربوطه برسانید و ترجمه
رسمی و تایید .. البته هزینه هایی برایتان دارد ولی از کارشناسی
رسمی کمتر است من این کار را البته 2 سال پیش برای پرونده کانادا
خودم انجام دادم.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
اگرازتاریخ ترجمه سندملکی وارزشیابی آن 2-3سالی گذشته باشد-آیا افسرسفارت آن راقبول میکندیابفکرترجمه مجدد آن باشم خواهشاکسی که مطلع است اعلام نظر کند.متشکرم
تشکر کنندگان:
(2010-01-02 ساعت 01:58)fisho نوشته:  اگرازتاریخ ترجمه سندملکی وارزشیابی آن 2-3سالی گذشته باشد-آیا افسرسفارت آن راقبول میکندیابفکرترجمه مجدد آن باشم خواهشاکسی که مطلع است اعلام نظر کند.متشکرم

نیاز به ارزش گذاری نداره چون میدونن که قیمت ملک توایران کم نیست/هزینه الکی نکن سند ترجمه شده هم کافیه ولی با مهر دادگستری و امور خارجه
(2010-01-01 ساعت 23:42)guluha نوشته:  سلام مجدد
لطفاً يكي جواب بده
----------------------------------------------------------
سلام به همه
مي خواستم بدونم براي مدارك مالي (به غير از مدارك اسپانسر) اين كه سند مالكيت را ترجمه كنيم كافيه ؟ يا بايد گواهي اي از جايي بگيريم كه نشون بده ارزش ملك چه قدره ؟ اگه لطف كنين در اين مورد هم راهنماييم كنين ، ممنون مي شم .

اگه اسپانسر داری ومدارکش کامله به سند محتاج نیستی
(2010-01-01 ساعت 13:28)pouya.pouya نوشته:  سلام...

با یکی از دوستانم که با لاتاری رفته آمریکا صحبت میکردم گفت سعی کن 3 4 تا سپانسر جور کنی، چون خودش 2 تا از اسپانسراشو قبول نکرده بودن و سومی قبول کرده بودن.
حالا می خواستم بدونم
1.آیا از نظر شما لازمه 3 تا سپامسر داشته باشم ؟
2.اصولا 3 نفر جداگانه میتونن اسپانسرم بشن؟
3.کسی که اسپانسر میشه باید چه شرایطی داشته باشه تا قبولش کنن.
ممنون

سنای امریکا میخوای بری؟چه خبره 3 4 تا
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، seravin ، guluha ، Ali Sepehr ، Monica ، Jav3
(2010-01-02 ساعت 01:58)fisho نوشته:  اگرازتاریخ ترجمه سندملکی وارزشیابی آن 2-3سالی گذشته باشد-آیا افسرسفارت آن راقبول میکندیابفکرترجمه مجدد آن باشم خواهشاکسی که مطلع است اعلام نظر کند.متشکرم
ازتاریخ ترجمه سندملکی وارزشیابی آن 2-3سالی گذشته che konam????
تشکر کنندگان:
مديران عزيز و مطلعان ارجمند سلام(چي گفتم!)

بچه هايي كه مصاحبه اونها به بعد از اپريل مي افته آيا بايد برگه هاي مالياتي 2009 رو هم ارائه بدن يا نه؟ يعني سه سال آخر 2007 و 2008 و 2009 خواهد بود. چند ماه پيش من از يكي از بچه ها شنيدم كه برگه هاي مالياتي 2009 اپريل ميادش و بايد اسپانسر 2009 رو هم براي ساپورت ارائه بده.
مي شه توضيح بدين كه اگر بعد از اپريل شد مصاحبه بايد برگه هاي 2009 رو هم ببريم يا نه؟

ممنون دوستان عزيز كه وقت مي گذارين و به سوالات بچه ها پاسخ مي دين.
تشکر کنندگان:
(2010-01-02 ساعت 13:34)fisho نوشته:  
ازتاریخ ترجمه سندملکی وارزشیابی آن 2-3سالی گذشته che konam????

ببر دارالترجمه فقط ترجمه مجدد کن
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
ممنون دوست عزيز
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
چرا كسي جواب نمي ده سوال منو؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-04 ساعت 12:28)esmail نوشته:  چرا كسي جواب نمي ده سوال منو؟؟؟؟؟؟
بله بعد از اپريل بايد برگه هاي مالياتي 2009 باشه حتماً من پرسيدم يعني 2007و2008و2009 ولي قبل از اپريل فقط 2006و2007و2008Shy
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، esmail
دوستان درود!
اگه فقط برگه های مالیاتی سال آخر یعنی 2008 باشه ایراد میگیرند کسی اطلاعی داره؟
تشکر کنندگان:
من ابان فرم اسپانسرم رو گرفتم ولی اول89 مصاحبه هست-باید بگم دوباره بفرسته-به خاطر درامد
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
در مجموع تمام کسانی که بعد از آپریل مصاحبه دارند باید برگه ی مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 اسپانسرشون و ببرند چون اگه نبرند براشون نقض مدارک میزنند و میگن برو دوباره بیا.............من خودم پارسال توی سفارت یک همچین موردی را به وضوح دیدم.....

در مورد دوستانی که اسپانسر دارند و بازم دچار وسواس جور کردن سند ملکی و ارزش گذاری و گردش حساب بانکی هستند باید بگم که یا وقت زیادی دارید یا پول زیادی..................
البته حق هم دارید چون ما هم همینطوری بودیم من فقط سیصد هزار تومان پول دارالترجمه دادم که حیف پول حتی برای دلخوشی در پوشه ی حاوی مدارکم هم در سفارت باز نشد...اصلا آفیسر سوال نکرد که مدرک مالی چی داری؟

حالا لطفا در صورت داشتن اسپانسر درست و حسابی دست از کارهای بیهوده و انرژی بر بردارید و وقت و پولتون و برای چیزهای بهتری مصرف کنید که لا اقل به دردتون بخوره.......................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، mohsen324 ، ana ، pouya.pouya ، shahin82 ، fairwall ، Shahoo52 ، guluha
از بین فرمهای مالیاتی اسپانس باید کدامش را بفرسته؟
تشکر کنندگان:
با سلام
مدارک اسپانسر ،فرم 1040شامل کلیه جزئیات مالیاتی و درآمدی اسپانسر هست که چون اسپانسر من کارفرما هست تعداد صفحات بیش از 100 صفحه میشه ،سوال من اینه که آیا کلیه این صفحات رو باید بفرستم یادوصفحه اول کافی هست؟لطفا راهنمائی کنید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 21:43)adl نوشته:  با سلام
مدارک اسپانسر ،فرم 1040شامل کلیه جزئیات مالیاتی و درآمدی اسپانسر هست که چون اسپانسر من کارفرما هست تعداد صفحات بیش از 100 صفحه میشه ،سوال من اینه که آیا کلیه این صفحات رو باید بفرستم یادوصفحه اول کافی هست؟لطفا راهنمائی کنید

دوست عزیز کلاٌ همش رو بفرستین منم تعداد صفحات مالیاتی اسپانسرم خیلی زیاد بود ولی همه رو فرستادم برای سفارت
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، PEYMAN2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان