کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-01-08 ساعت 21:43)adl نوشته:  با سلام
مدارک اسپانسر ،فرم 1040شامل کلیه جزئیات مالیاتی و درآمدی اسپانسر هست که چون اسپانسر من کارفرما هست تعداد صفحات بیش از 100 صفحه میشه ،سوال من اینه که آیا کلیه این صفحات رو باید بفرستم یادوصفحه اول کافی هست؟لطفا راهنمائی کنید

طبق توضیحات اول فرم اخرین سال کفایت میکنه
که فعلا همون 2008 هست .سه سال مربوط به اون کامنت کلی
سفارت هست که شاید مال کیسهای غیر لاتاری است اگه درست
یادم باشه . به هر حال در فرم به کلمه the last
اشاره میکنه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام دوستان من در اين فورم تازه عضو شدم
مي خواستم بپرسم اسپانسر بايد حتماً گرين كارت داشته باشه، يكي از اقوام ما 5 ساله اونجاست و در يك شركت معتبر كار مي كنه و خونه خريده ولي گرين كارت نداره ، مي تونه اسپنسر من باشه ؟‌
فراموش كردم بگم كه كيس نامبرم ***25
تشکر کنندگان:
فكر نمي كنم ترجمه يك سند و يك نامه بانكي خرجش سيصد هزار تومن بشه.

اما با اين وجود... سيصدهزار تومن از نظر من در برابر ارزش گرين كارت چيز مهمي نيست. يك درصد اگه بخوان و نداشته باشي، مي گي كاش اون سيصد هزار تومن رو داده بودم.

(2010-01-06 ساعت 10:49)laili نوشته:  در مجموع تمام کسانی که بعد از آپریل مصاحبه دارند باید برگه ی مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 اسپانسرشون و ببرند چون اگه نبرند براشون نقض مدارک میزنند و میگن برو دوباره بیا.............من خودم پارسال توی سفارت یک همچین موردی را به وضوح دیدم.....

در مورد دوستانی که اسپانسر دارند و بازم دچار وسواس جور کردن سند ملکی و ارزش گذاری و گردش حساب بانکی هستند باید بگم که یا وقت زیادی دارید یا پول زیادی..................
البته حق هم دارید چون ما هم همینطوری بودیم من فقط سیصد هزار تومان پول دارالترجمه دادم که حیف پول حتی برای دلخوشی در پوشه ی حاوی مدارکم هم در سفارت باز نشد...اصلا آفیسر سوال نکرد که مدرک مالی چی داری؟

حالا لطفا در صورت داشتن اسپانسر درست و حسابی دست از کارهای بیهوده و انرژی بر بردارید و وقت و پولتون و برای چیزهای بهتری مصرف کنید که لا اقل به دردتون بخوره.......................
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
سلام..من الان INSTRUCTION OF FORM I-134 رو خوندم تویSupporting Evidence برای حالت C- If self-employed نوشته کپی آخرین مالیات درامد، پس چطور اینجا دوستان میگن مالیات 3 سال آخر لازمه؟آیا جایی اینو نوشته؟
یک مورد دیگه هم داشتم ،
اگر کسی فرم I-134 رو برام پر کنه از تاریخ امضا چند ماه اعتبار داره؟(دوستم در آمریکا میگه 2 ماه اعتبار داره)
ممنونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-01-11 ساعت 10:44)Ashkan78 نوشته:  فكر نمي كنم ترجمه يك سند و يك نامه بانكي خرجش سيصد هزار تومن بشه.

اما با اين وجود... سيصدهزار تومن از نظر من در برابر ارزش گرين كارت چيز مهمي نيست. يك درصد اگه بخوان و نداشته باشي، مي گي كاش اون سيصد هزار تومن رو داده بودم.

(2010-01-06 ساعت 10:49)laili نوشته:  در مجموع تمام کسانی که بعد از آپریل مصاحبه دارند باید برگه ی مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 اسپانسرشون و ببرند چون اگه نبرند براشون نقض مدارک میزنند و میگن برو دوباره بیا.............من خودم پارسال توی سفارت یک همچین موردی را به وضوح دیدم.....

در مورد دوستانی که اسپانسر دارند و بازم دچار وسواس جور کردن سند ملکی و ارزش گذاری و گردش حساب بانکی هستند باید بگم که یا وقت زیادی دارید یا پول زیادی..................
البته حق هم دارید چون ما هم همینطوری بودیم من فقط سیصد هزار تومان پول دارالترجمه دادم که حیف پول حتی برای دلخوشی در پوشه ی حاوی مدارکم هم در سفارت باز نشد...اصلا آفیسر سوال نکرد که مدرک مالی چی داری؟

حالا لطفا در صورت داشتن اسپانسر درست و حسابی دست از کارهای بیهوده و انرژی بر بردارید و وقت و پولتون و برای چیزهای بهتری مصرف کنید که لا اقل به دردتون بخوره.......................

اشکان جان سند اگه ارزش گذاری بشه شاید بیش از سیصد هزار تومان باشه که سفارت هم به اون اهمیت نمیده
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام..من الان INSTRUCTION OF FORM I-134 رو خوندم تویSupporting Evidence برای حالت C- If self-employed نوشته کپی آخرین مالیات درامد، پس چطور اینجا دوستان میگن مالیات 3 سال آخر لازمه؟آیا جایی اینو نوشته؟
یک مورد دیگه هم داشتم ،
اگر کسی فرم I-134 رو برام پر کنه از تاریخ امضا چند ماه اعتبار داره؟(دوستم در آمریکا میگه 2 ماه اعتبار داره)
ممنونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-01-13 ساعت 02:01)pouya.pouya نوشته:  سلام..من الان INSTRUCTION OF FORM I-134 رو خوندم تویSupporting Evidence برای حالت C- If self-employed نوشته کپی آخرین مالیات درامد، پس چطور اینجا دوستان میگن مالیات 3 سال آخر لازمه؟آیا جایی اینو نوشته؟
یک مورد دیگه هم داشتم ،
ممنونم

پویا جان من تو نوشته های بچه ها به تاریخ اعتبار برگه اسپانسر بر نخوردم. دلیلی هم نداره که 2 ماه اعتبار داشته باشه. اگر چنین چیزی بود حتمن توی اینستراکشن می گفتن. در مورد برگه های مالیاتی هم تجربه بچه ها ملاک بوده و جایی نگفتن مثل خواستن کارت ملی که اصلن بهش اشاره نشده!
تشکر کنندگان:
سلام
آقاي ساسان ممنون از سفرنامه تون ، با خووندن سفرنامه شما ، يه سؤالي برام پيش اوومد ، قبلاً توي سايت خوونده بودم كه در صورتي كه اسپانسر ، كارفرما باشه ، به فرم 1040 نياز هست ، آيا اسپانسر شما هم كارفرما بودند ؟ ممنون مي شم اگه جوا بدين چون ما داريم مداركمون رو براي سفارت انكارا پست مي كنيم و اسپانسرمون هم 1040 رو برامون نفرستاده چون ايشون ، كاكارفرما نيست . مي خواستم در اين مورد مطمئن بشم . خيلي ممنون
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان: shahin82
SOS
سلام دوستان خوبم
من 2 هفته دیگه مصاحبه دارم . ولی متاسفانه نتونستم اسپانسر پیدا کنم.
رفتم دنبال اینکه یه حساب بانکی خوب جور کنم که اونم به دلیل مشکلات مالی جور نشد.
میدونم درخواستم یه خورده عجیب غریبه .و میدونم توقع زیادی ولی میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که بتونه و براش مقدور باشه در مورد حساب بانکی به من کمک کنه؟ یعنی پول بریزه به حسابم و 1 یا 2 روز باشه که من یه پرینت حساب بگیرم و بعد بردارم و پسش بدم.؟؟؟؟؟؟؟
SOS
ممنون دوستان
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
guluha
سلام
دوست من اون خانمی که از ما مصاحبه کرد گفت که همه آمریکائیها باید فرم 1040 رو داشته باشند
حتما اسپانسر شما هم داره
من این رو نمیدونستم وگرنه با فرم 1040 میرفتم
بعد از تماس با اسپانسرم قرار شد برام فکس کنه
شما هم پیگیر شو
در ضمن اسپانسر من کارفرما نیست ولی این فرم رو سفارت لازم داشت و اسپانسرم هم گفت باشه میفرستم
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان: guluha
(2010-01-19 ساعت 14:27)sasan نوشته:  guluha
سلام
دوست من اون خانمی که از ما مصاحبه کرد گفت که همه آمریکائیها باید فرم 1040 رو داشته باشند
حتما اسپانسر شما هم داره
شما هم پیگیر شو
در ضمن اسپانسر من کارفرما نیست ولی این فرم رو سفارت لازم داشت و اسپانسرم هم گفت باشه میفرستم

سلام
خيلي ممنون از جوابتون ، بر اساس اطلاعاتي كه بچه ها در همين تاپيك داده بودن فكر نمي كردم به 1040 نيازي باشه اما با اين حساب بايد بگم كه اسپانسرم برام بفرسته ، كمك بزرگي كردين كه حداقل پرونده مون نقص مدرك نخوره .
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-19 ساعت 14:53)guluha نوشته:  
سلام
حتما اسپانسر شما هم داره
شما هم پیگیر شو

سلام
خيلي ممنون از جوابتون ، بر اساس اطلاعاتي كه بچه ها در همين تاپيك داده بودن فكر نمي كردم به 1040 نيازي باشه اما با اين حساب بايد بگم كه اسپانسرم برام بفرسته ، كمك بزرگي كردين كه حداقل پرونده مون نقص مدرك نخوره .

تا اونجا كه من تاپيك ها رو خوندم و از بچه ها پرسيدم كسي كه كارمند هستش و كارفرما نيست و اسپانسر مي شه فقط فرمهاي مالياتي w2 لازمه. از مديران سايت خواهش مي كنم توضيح بدن در اين مورد. شايد اون خانوم صرفا براي دادن برگه آبي اين رو مطرح كرده.
از بچه هايي كه اسپانسر داشتن و اسپانسر شون كارمند بوده خواهش مي كنم توضيح بدن كه آيا فرمهاي 1040 رو هم از اونها خواستن؟
اگه مي شه سراوين جان خودت موضوع رو بررسي كن.
مرسي
تشکر کنندگان:
(2010-01-19 ساعت 15:26)esmail نوشته:  
(2010-01-19 ساعت 14:53)guluha نوشته:  
سلام
حتما اسپانسر شما هم داره
شما هم پیگیر شو

سلام

تا اونجا كه من تاپيك ها رو خوندم و از بچه ها پرسيدم كسي كه كارمند هستش و كارفرما نيست و اسپانسر مي شه فقط فرمهاي مالياتي w2 لازمه. از مديران سايت خواهش مي كنم توضيح بدن در اين مورد. شايد اون خانوم صرفا براي دادن برگه آبي اين رو مطرح كرده.
از بچه هايي كه اسپانسر داشتن و اسپانسر شون كارمند بوده خواهش مي كنم توضيح بدن كه آيا فرمهاي 1040 رو هم از اونها خواستن؟
اگه مي شه سراوين جان خودت موضوع رو بررسي كن.
مرسي

اين هم جواب چند ماه پيش الهام خانوم كه الان به سلامتي آمريكا هستن:

دوست عزیز
مدارک اسپانسر شامل
1- فرم I-134 ...........که اگر فرم قدیمیش رو میگیرید باید نوترایز بشه ولی جدیدش احتیاجی به نوترایز نداره ... من خودم نوترایز شده بردم.... در ضمن باید اصل فرم رو براتون پست کنند کپی قبول نیست.
2- برگه مالیاتی 1040 یا W2 ..... .حالا اگر اسپانسر شما کارفرما باشه باید فرم 1040 و اگر کارمند هست فرم W2 رو باید بفرسته البته میتونه براتون ایمیل کنه چون کپی برگه قبوله و باید مربوط به 3 سال اخیر باشه یعنی اگر شما تا قبل از ماه 2010APRIL واسه مصاحبه برید باید برگه مالیاتی 2006-2007-2008 رو به همراه ببرید
البته این رو هم بگم که خیلی از دوستان امسال فقط با آخرین برگه مالیاتی رفتند و مشکلی نبود من خودم برگه 2008 رو نداشتم و فقط 2007رو برده بودم و ویزا هم گرفتم البته داشتن پرینت حساب بانکی هم بهم کمک کرد که قبول کنند.ولی خوب بعضی ها هم در انکارا به دلیل نداشتن برگه 2008 نقص مدارک خوردند.پس بهتره که مدارکتون کامل باشه
چیز دیگه ای برای مدرک اسپانسر لازم نیست
------------------------------------------------------------------
ببخشين كه خارج از موضوع نوشتم
تشکر کنندگان: drkamrani1
اسپانسر من فقط فرم 1040 رو برام فرستاده. w2 رو هم باید بگم بفرسته برام؟ هم اکنون به کمک شما نیازمندیم.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
shahin82
نه شاهین جان لازم نیست.برای کارفرماها فقط فرم مالیلتیشون 1040هست
برای کارمندان فقط W2
به همین راحتی
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: shahin82 ، drkamrani1