کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-01-19 ساعت 15:50)shahin82 نوشته:  اسپانسر من فقط فرم 1040 رو برام فرستاده. w2 رو هم باید بگم بفرسته برام؟ هم اکنون به کمک شما نیازمندیم.

ببين تو به اسپانسرت بگو برگه هاي مالياتي 3 سال آخر. اگه كارمند بود w2 رو مي فرسته و اگر كارفرما بود 1040 رو. همين.
---------------------------
خواهش مي كنم ادامه بحث رو در تاپيك مربوطه انجام بديم.ممنون
تشکر کنندگان: shahin82 ، drkamrani1
دوستان عزیزم باز هم سلام و خسته نباشید
من نمیخواهم برای شما نگرانی ایجاد کنم
اما اون چیزی که برای من اتفاق افتاد اونی بود که نوشتم
من هم نمیدونستم که فرم 1040 نیاز هست و فقط دبلیو تو رو بردم
و توی فرم آبی رنگی که به من دادند دور فرم 1040 رو به عنوان نقص مدارک خط کشیدند
در صورتی که منم توضیح دادم که اسپانسر من این فرم رو نداره چون کارفرما نیست ولی ایشون فرمودند که هر امریکایی این فرم رو داره
من تحقیق کوچکی از چند تن از دوستان که در آمریکا بودند انجام دادم و گفتند که کارمند هستند ولی فرم 1040 رو دارند
این شهودات من بود
در ضمن توی فرم آبی نوشته فرم 1040 و w2 در صورتی که مثلا باید مینوشت فرم 1040 یا w2
در ضمن یه چیز دیگه بگم و اونم اینکه اون فردی که از من و یا شما مصاحبه میکنه به هیچ وجه تعارف نداره که مثلا مشکل کلیرنس من چیزی باشه و برای اینکه من ناراحت نشم مطلب دیگری عنوان کنه
اونها بسیار جدی و در عین حال خوش برخورد هستند
باز با این وجود من قصد کمک دارم
اگر فکر میکنید به تحقیق بیشتری لازمه دارید حتما تحقیق کنید
ممنون
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان: SamiraN ، Hamid55 ، kavoshgarnet ، drkamrani1 ، shivakm ، To USA
(2010-01-21 ساعت 14:24)sasan نوشته:  دوستان عزیزم باز هم سلام و خسته نباشید
من نمیخواهم برای شما نگرانی ایجاد کنم
اما اون چیزی که برای من اتفاق افتاد اونی بود که نوشتم
من هم نمیدونستم که فرم 1040 نیاز هست و فقط دبلیو تو رو بردم
و توی فرم آبی رنگی که به من دادند دور فرم 1040 رو به عنوان نقص مدارک خط کشیدند
در صورتی که منم توضیح دادم که اسپانسر من این فرم رو نداره چون کارفرما نیست ولی ایشون فرمودند که هر امریکایی این فرم رو داره
من تحقیق کوچکی از چند تن از دوستان که در آمریکا بودند انجام دادم و گفتند که کارمند هستند ولی فرم 1040 رو دارند
این شهودات من بود
در ضمن توی فرم آبی نوشته فرم 1040 و w2 در صورتی که مثلا باید مینوشت فرم 1040 یا w2
در ضمن یه چیز دیگه بگم و اونم اینکه اون فردی که از من و یا شما مصاحبه میکنه به هیچ وجه تعارف نداره که مثلا مشکل کلیرنس من چیزی باشه و برای اینکه من ناراحت نشم مطلب دیگری عنوان کنه
اونها بسیار جدی و در عین حال خوش برخورد هستند
باز با این وجود من قصد کمک دارم
اگر فکر میکنید به تحقیق بیشتری لازمه دارید حتما تحقیق کنید
ممنون
ساسان جان به نظر می رسه که بچه ها اکثرن فرمهای مالیاتی رسالی رو اصلن نگا نکردن و یا آشنایی با اونها نداشتن که بخوان بدونن چه فرمهایی بودن.
من الان فرمها رو نگاه کردم. فرمهای من هم w2 دارن هم 1040 ولی 2006 من AI 1040 رو داره و 2007 هم A 1040 رو داره. تو فرمهای 2008 که این فرمها رو ندیدم و یه فرم هست که انگار خلاصه فرمهای 1040 هست. فرمهای 1040 انواع و اقسام دارن انگار : 1040A , SS 1040, 1040 EZ, که با دیدن اشاره هایی به این فرمها در فرم خلاصه شده انگار حجم زیادی هم دارن. چون ریفرنس داده به خط مثلن 62 یا 55 یا 20. یعنی حداقل 20 تا 30 صفحه ای باید باشن فرمهای 1040. من با یکی از دوست هام صحبت کردم و منتظر جوابم.
متاسفانه کسانی که تو خود آمریکا دارن زندگی می کنن هم اطلاعاتشون در مواردی محدود هستش چون اصلن وقت ندارن به این چیزها فکر کنن و یا در چندین سال زندگی اصلن بهش بر نخوردن. بعضی از مهاجرها و یا حتی بعضی از آمریکایی ها فرمهای مالیاتی شون رو یه ایجنت پر می کنه چون اطلاعاتی ندارن و اگر اشتباه پر کنن دادگاهی می شن به خاطر دادن اطلاعات غلط.
حالا دوستانی که با اسپانسر رفتن برای مصاحبه و برگشتن اگر کپی از برگه های مالیاتی دارن برامون بگن چه نوع برگه هایی برده بودن. برگه های مالیاتی 1040 یا دبلیو 2 یا هر دو.
خواهش می کنم وقتی مشکلات اینطوری پیش میاد دوستان همکاری کنن چون کار خیر بی جواب نمی مونه. نگین: بی خیال بابا ما که مصاحبه شدیم تموم شد رفت! شاید بعدها هم نیاز به کمک داشته باشین.
مرسی از همه
تشکر کنندگان: shahin82 ، maryam5 ، Hamid55 ، kavoshgarnet ، drkamrani1 ، sasan
ای بابا! فرم های 1040 سه سال اخیر رو فرستاده برام فقط که هر کدوم فقط 2 صفحه هستن. یعنی روهم 6 صفحه؟ راهنمایی لطفا! باید پست کنم فرمها رو چند روز دیگه... کامله یعنی یا ناقص؟؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
(2010-01-21 ساعت 20:40)shahin82 نوشته:  ای بابا! فرم های 1040 سه سال اخیر رو فرستاده برام فقط که هر کدوم فقط 2 صفحه هستن. یعنی روهم 6 صفحه؟ راهنمایی لطفا! باید پست کنم فرمها رو چند روز دیگه... کامله یعنی یا ناقص؟؟

این فرمهای 1040 برای هر سال 20-30 صفحه ای ضمائم داره و 2-3 صفحه اصلشه که خلاصه است . نمی دونم همه رو می خوان یا نه. ولی اگر زود پست کنین و ناقص باشه احتمالا" بهتون ایمیل میزنن که با خودتون بیرین.
وقتی فرم ها و مدارک رو پست کردم آنکارا به من ایمیل زدند که فرم w2 رو هم می خوان و اسپانسر من خیلی سریع براشون ایمیل کرد. بعد ایمیل دیگه ای زدن که مدارک شما رسید و مراحل کارتون در حال انجامه.
در کل خیلی نگران نباشین اگر تونستین الان کامل ببرین که بهتر ولی اگر نشد هم عیب نداره من کسی رو دیدم که مدارک اسپانسرش خیلی ناقص بود ( دو برگ اونهم کپی) ولی ردش نکردن و برگه آبی دادن گفتن موقعی که کلیر شدین مدارک اسپانسر رو کامل بیارین.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: shahin82
eamail جان
من فرم 1040 ( فقط 1040 بدون یک حرف کم یا زیاد ) مربوط به سالهای 2006. 2007 و 2008 رو بردم که هر کدوم شامل دوبرگ و مجموعا شش برگه در ضمن هیچ سوالی در مورد اسپانسر یا فرم w2 از من نپرسیدند.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: shahin82 ، star4631 ، drkamrani1 ، sh-b ، esmail
seravin خدا عمرت بده.
مرسی بابک جان برای توضیحت. ایشالا که به مشکل بر نخورم. بازم ممنون از شما دوستان.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: babakped ، seravin
(2010-01-21 ساعت 21:45)seravin نوشته:  eamail جان
من فرم 1040 ( فقط 1040 بدون یک حرف کم یا زیاد ) مربوط به سالهای 2006. 2007 و 2008 رو بردم که هر کدوم شامل دوبرگ و مجموعا شش برگه در ضمن هیچ سوالی در مورد اسپانسر یا فرم w2 از من نپرسیدند.

سراوین جان
اسپانسر شما کارفرما بوده حتمن. اسپانسر من کارمنده و اگر کارمند باشه w2 لازمه. فرم 1040 هم واقعن نمی دونم چند صفحه هست. چون 2006 دو صفحه و 2007 یک صفحه ست.
تشکر کنندگان:
بله اسپانسر من کارفرما بود
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: esmail
چرا کس دیگه ای بجز سراوین مشارکت نمی کنه؟ یعنی کسی تو این سایت با اسپانسر اینترویو نرفته بوده دیگه!!!!!!!!!!!!! بابا ایول
تشکر کنندگان:
فرم 1040 اسپانسر من برای هر کدوم از سالها نزدیک 15 صفحه میشه یعنی جمعاً کل صفحه ها یک چیزی حدود 40 صفحه شده شاید هم بیشتره البته بدون فرم i134
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: esmail ، drkamrani1
من که هنوز مصاحبه نرفتم ولی فرمهایی که برای من داده اند
شامل 1040 و 8 صفحه بعلاوه فرمهای جوراجور ! ولی ظاهرا مرتبط و مربوط به 2008:
5329
6251
8606
8863
4562
اسپانسر کارفرما است ولی واقعا نمیدونم جریان این فرمها چیست
چیزی که متوجه شدم مربوط به برنامه tax rebate هستش
که در 2008 برای کمک به خانوادهها انجام شد
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1 ، maryam5
دوستان درود!
اسپانسر من هم کارفرماست. مدارکی که برای من فرستاده عبارتند از:
1. فرم I-134
2. فرم های مالیاتی 1040 که برای سالهای 2006-2007-2008 که هر کدوم 8-7 است.
3. پرینت حساب بانکی
4. برگه ای که مربوط به سهام او میباشد.
تشکر کنندگان: maryam5
با سلام خدمت دوستان،

این چند روزه یه سری نظرات مختلف بر سر فرم های ما لیا تی اسپانسر بوده..و سبب نگرانی برای دوستان شده که واقعا کدام فرم را باید همراه داشته باشن من یه تحقیق کوچیکی کرم و یه خورده هم تجربه در این زمینه دارم که اینجا بیان میکنم که شاید کمی موضوع روشن بشه و دوستان با آمادگی بهتری برن مصاحبه.

اول این که همان طور که میدونید در امریکا بخشی از در آمد ( تا حدود ۳۰% ) هر شخصی بابت ما لیات به حساب دولت پرداخت میشه. مقدار مالیات برای همه افراد یک عدد ثابت نیست و بسته به عوامل متعددی از جمله مجرد یا متاهل بودن تعداد افراد تحت تکفل ، فرزندان، در حال تحصیل بودن، مقدار در آمد ، و.....متغیر است. مسول محاسبه و کنترل و تمام مسائل جانبی مربوط به مالیات در امریکا Internal Revenue Service) IRS) هست...اگر یه سری به این سایت بزنید میبینید که صد ها فرم و دستور العمل مربوطه موجود است. البته اگر کسی حوصله، وقتش را دشته باشد با کمی مطاله و جستجو میتواند فرم های مربوط به خودش را پیدا و پر کند. ولی از آنجایی که یه سری دفتر رسمی هستن که با دریافت مبلغ مناسبی دراسرع وقت این کار را برای شما انجام میدن و مطمین تر هم هست چون در این کار خبره هستن...اکثرا افراد به این جور جاها برای حساب کتاب مالیاتی شون مراجه میکنن و خودشون را از درد سر این فرمهای جور وا جور راحت میکنن. در ضمن اگر کسی خودش کار فرما باشد معمولا یه وکیل هم داره که این کارها را برایش انجام میدهد.

هر شخصی که به عنوان کار مند (Employee) شروع به کار میکنه در روز اول یه سری قرار داد و کاغذ امضا میکنه و از جمله یه فرم هم پر میکنه به نام Form W-4 یا Employee's Withholding Allowance Certificate . (با فرم w-2 فرق میکنه ) در این فرم یه سری اطلاعات ابتدایی مربوط به وضعیت عایله مندی باید وارد کرد که بر اساس این اطلاعات کار فرما یه براورد تخمینی از مقدار درصد مالیات شما میکند و همان را از حقوق شما کسر و به حساب دولت واریز میکند و این طوری میشه که شما پایه حقوقتون مثلا ۳۰۰۰$ است ولی ۲۰۰۰$ بیشتر دریافت نمیکنید. اما در امریکا سیستم این جوری نیست که الا بختکی یه مقداری مالیات ازتون بگیرن..بلکه هر سال کارنامه مالی هر کسی به طور خیلی دقیق و ریز بررسی میشه و مقدار مالیاتی که در سال گذشته باید پرداخت میکرده حساب میشه. فرم مربوط به این حساب کتاب همون فرم معروف U.S. Individual Income Tax Return یا Form 1040 هست. در این فرم بیش از ۷۰ بند برای محاسبه دقیق مالیات مد نظر داده میشه. خود فرم ۲ صفحه بیشتر نیست ولی راهنمای فرم بیش از ۱۰۰ صفحه میباشد. الصاق مدارک احتمالی مورد نیاز هر بند سبب قطور شدن این فرم میشود. (حا لا با دیدین این فرم و راهنمای مربوطه متوجه شدید که چراافراد برای این کار به وکیل یا موسسات مربوطه مراجعه میکنن ).
خب حالا بعد از این که این فرم پر شد و تا قبل از ۱۵ مارچ فایل شد..اداره محترم IRS مالیات متعلقه به شما را بر اساس این فرم حساب کتاب میکند و با مالیاتی که از حقوق شما بر اساس فرم w-4 کم شده مقایسه میکند..اگر کمتر بود که خوش به حالتون میشه و مابه التفاوت را بصورت چک دریافت میکنید و برعکس.

حالا Form W-2 این وسط چکاره است؟ ... این فرم که نامش Wage and Tax Statement هست اوایل هر سال میلادی توسط کارفرما به کارمندان داده میشه و در واقع به عنوان یکی از مدارک همراه فرم 1040 باید فرستاده شود و حاوی اطلاعاتی در مورد حقوق دریافتی، کسری، بیمه، مالیات، وام و غیره در طی یک سال گذشته میباشد. پس مشخص شد که همه افراد حقوق بگیر فرم w-2 را از کارفرما دریافت میکنن.

خب حالا برگردیم سر موضوع ا سپانسر....
اگر فردی که میخواهد اسپانسر شما شود اگر کارمند و حقوق بگیر هست باید هم فرم w-2 و هم 1040 را داشته باشد. ولی اگر خودش صاحب کار بوده یا در آمدی بصورت حقوق دریافتی نداشته پس فرم w-2 را هم ندارد چون صاحب کاری نداشته که این فرم را به او بدهد.

در مورد این که اگر اسپانسر کارمند بوده چه فرم های را باید برای سفارت بفرستد..من فکر میکنم که فرم w-2 باید کافی باشد. چون از نقطه نظر آفیسر این فرم مدرک این هست که اسپانسر شما دارای درآمد کافی برای اسپانسر کردن شما هست. ولی بسته به تشخیص یا سلیقه یا نیاز به اطلاعا ت بیشتر شاید فرم 1040 را هم بخوان.

نتیجه: اگر اسپانسر شما کارفرماست فقط فرم 1040 کافیست و فرم w-2 را اصلا ندارد. ولی اگر کارمند هست یا در مقطعی طی چند سال گذاشته بوده هم فرم w-2 را باید داشته باشد هم 1040 و بهتره که هر دو را همراه داشته باشید.

این مطالب نظر و برداشت شخصی من هست. و امیدوارم که کمکی به روشن شدن این موضوع باشه.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
سلام و درود
من اسپانسرم تازه الان ok شده و پس فردا عازم سفر به ترکیه ام
اشکالی داره اگه اسپانسرم بعد از تکمیل فرم I-134 اونهارو با پست بفرسته به آنکارا؟ آخه اگه بخواد بفرسته برا من نمیرسه به من
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: mohsen324 ، shr.jafari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان