کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-03-05 ساعت 14:58)Hamid55 نوشته:  3 ساله بود يا سه ساله؟!

این که جفتش یکیه....سه سال مدت اعتبارش بود و Multiple Entry هم بود.

مي خواستم بنويسم سه ماهه!! مگه آمريكا ويزاي توريستي سه ساله هم ميده؟
تشکر کنندگان: Hamid55
(2010-03-05 ساعت 16:18)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-05 ساعت 14:58)Hamid55 نوشته:  3 ساله بود يا سه ساله؟!

این که جفتش یکیه....سه سال مدت اعتبارش بود و Multiple Entry هم بود.

مي خواستم بنويسم سه ماهه!! مگه آمريكا ويزاي توريستي سه ساله هم ميده؟

ویزای امریکا تاریخ مصرف داره (Expiry Date ) یعنی این که تا قبل از تاریخی که تو ویزا قید شده باید وارد شد(ویزاهای گرین کارت و تحصیلی هم همین طور هست). مدت زمانی که میشه بطور پیوسته تو امریکا بود را هنگام ورود به امریکا تعیین میکنن و معمولا برای ویزای توریستی بیش از ۹۰ روز نیست. ولی اگر ویزای Multiple Entry با اعتبار ۳ سال داشته باشی تو این سه سال میتونی دایما یا متناوبا اونجا باشی به شرط این که قبل از ۹۰ روز حضور پیوسته یک بار خارج و وارد بشی حتی اگه شده تا کانادا یا مکزیک بری و برگردی. من کسانی را دیدم از کشورای امریکای جنوبی که ویزای با ۵ یا ۱۰ سال اعتبار هم داشتن.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سلام دوستان . من یه فایلpdf از فرم I-134دارم ولی‌ مشکل داره و نمی‌شه پرینت گرفت .
می‌شه لطفا یک آدرس لطف کنید که این فرم جدیدروکه نیاز به نوتورایز نداره دانلود کنم ؟
مطمئنااین فرم نیاز به نوتورایز نداره دیگه نه ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2010-03-07 ساعت 14:09)sepehr_sp نوشته:  سلام دوستان . من یه فایلpdf از فرم I-134دارم ولی‌ مشکل داره و نمی‌شه پرینت گرفت .
می‌شه لطفا یک آدرس لطف کنید که این فرم جدیدروکه نیاز به نوتورایز نداره دانلود کنم ؟

از اینجا من DL کردم...
www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf

ولی تو سایت خود travel.state.gov نمیتونم پیداش کنم، حتی یه جاهائی نوشته که این فرم قابل قبول نیست و باید از فرمهای 864 استفاده شه!!....کسی میتونه توضیح بده؟؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: sepehr_sp
سلام
من اسپانسرم براي تعطيلات اومده ايران. آيا مي تونم فرم ها رو بدم همينجا پركنه و امضا كنه؟
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
Jav3عزیز
بله ولی بهشون بگین براتون برگه های مالیاتی 3 سال اخیرشون رو هم بیارن
البته شما که 19000 هستین فکر میکنم برگه های مالیاتی 2009و 2008و2007 رو باید ببرید که هنوز برگه مالیاتی 2009 نیومده
در هر صورت میتونن اینجا براتون فرم رو تکمیل کنن بعد با ایمیل براتون برکه های مالیاتیشون رو بفرستن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: Jav3 ، R.F
ممنون sh-b عزيز كه پاسخ دادي
بالاي فرم I-134 نوشته كه تا آخر مي 2010 معتبر هست. با توجه به اينكه ممكنه تا اونموقع كارنت نشم، به نظر شما بايد چيكار كنم؟ آيا اگه بعد از مي كارنت بشم بايد فرمهاي جديد رو پركنم يا همون رو از م قبول مي كنن؟

مرسي
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: sh-b
Jav3 جان
راستش رو بخواین من فکر میکنم اگر که بعد از می باشه مصاحبتون باید I-134جدید رو ببرید و فکر میکن در همون سایتdvlottery لینک جدیدش رو قرار بدن

تشکر کنندگان: Jav3 ، R.F
(2010-03-10 ساعت 19:04)sh-b نوشته:  Jav3 جان
راستش رو بخواین من فکر میکنم اگر که بعد از می باشه مصاحبتون باید I-134جدید رو ببرید و فکر میکن در همون سایتdvlottery لینک جدیدش رو قرار بدن

با اجازه شادی جان. پیشنهاد می کنم یه ایمیل به کی سی سی بزنین و بگین که فرم می اکسپایر می شه و ما که بعد از می هستیم چه باید بکنیم. البته بگین که الان می خواین اسپانسرتون فرمها رو پر کنن و تاریخ اکسپایر شدن فرمها می هست. مطمئن هستم راهنمایی می کنن. دقتت قابل تقدیرهBig Grin من اصن نیگا نکردم ببینم کی اکسپایر می شه. باور کن خودشونم الان چیز گیجه می گیرن و می گن این ایرانی ها دهن ما رو مورد عنایت قرار دادنSmile
تشکر کنندگان: sh-b ، Jav3
(2010-03-10 ساعت 20:36)esmail نوشته:  

با اجازه شادی جان. پیشنهاد می کنم یه ایمیل به کی سی سی بزنین و بگین که فرم می اکسپایر می شه و ما که بعد از می هستیم چه باید بکنیم. البته بگین که الان می خواین اسپانسرتون فرمها رو پر کنن و تاریخ اکسپایر شدن فرمها می هست. مطمئن هستم راهنمایی می کنن. دقتت قابل تقدیرهBig Grin من اصن نیگا نکردم ببینم کی اکسپایر می شه. باور کن خودشونم الان چیز گیجه می گیرن و می گن این ایرانی ها دهن ما رو مورد عنایت قرار دادنSmile
وای تو رو خدا نه. من فرمها رو خیلی وقت بیش برام فرستادن و دیگه هم نمیتونم دوباره عوضش کنم Sad
تشکر کنندگان:
(2010-03-10 ساعت 21:03)farnaz.f نوشته:  

وای تو رو خدا نه. من فرمها رو خیلی وقت بیش برام فرستادن و دیگه هم نمیتونم دوباره عوضش کنم Sad

فرناز جان ممکنه به طور تقریبی بگی که کیس نامبرتون چنده شما؟؟؟
کارنت شدین یا اینکه نه هنوز؟؟؟؟

تشکر کنندگان: R.F
(2010-03-10 ساعت 16:58)apoornaki نوشته:  
(2010-03-07 ساعت 14:09)sepehr_sp نوشته:  سلام دوستان . من یه فایلpdf از فرم I-134دارم ولی‌ مشکل داره و نمی‌شه پرینت گرفت .

از اینجا من DL کردم...
www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf

ولی تو سایت خود travel.state.gov نمیتونم پیداش کنم، حتی یه جاهائی نوشته که این فرم قابل قبول نیست و باید از فرمهای 864 استفاده شه!!....کسی میتونه توضیح بده؟؟

دوست عزیز تو نامه هایی که براتون میاد دقیقا ذکر شده که I-134 برای لاتاری ها لازمه
همچنین همه دوستانی که با اسپانسر رفتن مصاحبه با اون رفته و هیچ کس مشکلی نداشته
موفق باشید
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه
می‌خواستم بدونم که آیا سفارت ترجمهٔ وکالت سند خونه را هم قبول می‌کنه ؟ یعنی‌ اگه یه وکالت به اسم خودم ترجمه کنم و ببرم قبول می‌کنن از من ؟
اگه آره ، باید چجور وکلتی باشه ؟ برای ترجمش باید چه کرد ، کار خاصی‌ باید انجام بدم ?
کسی‌ تا حالا وکالت هم برده یا همه ترجمه سند خونه بردن ؟
ممنون
تشکر کنندگان: Hamid55
(2010-03-10 ساعت 18:07)sh-b نوشته:  Jav3عزیز
بله ولی بهشون بگین براتون برگه های مالیاتی 3 سال اخیرشون رو هم بیارن
البته شما که 19000 هستین فکر میکنم برگه های مالیاتی 2009و 2008و2007 رو باید ببرید که هنوز برگه مالیاتی 2009 نیومده
در هر صورت میتونن اینجا براتون فرم رو تکمیل کنن بعد با ایمیل براتون برکه های مالیاتیشون رو بفرستن

شادی جان من هم مثل شما فکر می‌کردم فرمهای مالیاتی ۳ ساله اخیر لازمه . ولی‌ اونجا که رفتم مصاحبه بهم گفت فقط 2008 کافی‌ است و در برگه آبی هم فقط 2008 رو خواستن .
ولی‌ خوب اگه میتونین مال ۳ سال اخیر رو ببرین که ببرین . کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F
(2010-03-10 ساعت 21:03)farnaz.f نوشته:  

من بالاخره یک نفر رو پیدا کردم و ایشون هم لطف کرده و به من قول داده که فرم اسپنسرمو واسعم پر می‌کنه . من تا حالا به این مشکل فک نکرده بودم . منم فرمم قراره بعد از می پر بشه انشا‌الله . حالا واقعا ما باید چکار کنیم ؟ من هم که رفتم مصاحبه و الان برا کسری مدرکم دارم این فرمو میبرم باید تاریخش درست باشه به نظر شما ؟
تشکر کنندگان: sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان