موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
میدونم این سوال باید تو قسمت ندشتن اسپانسر باشه ولی چون اول اینجا پرسیده شده، منم همین جا تکرار میکنم.....کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
(2010-03-11 ساعت 02:39)sepehr_sp نوشته: سلام خدمت همه
میخواستم بدونم که آیا سفارت ترجمهٔ وکالت سند خونه را هم قبول میکنه ؟ یعنی اگه یه وکالت به اسم خودم ترجمه کنم و ببرم قبول میکنن از من ؟
اگه آره ، باید چجور وکلتی باشه ؟ برای ترجمش باید چه کرد ، کار خاصی باید انجام بدم ?
کسی تا حالا وکالت هم برده یا همه ترجمه سند خونه بردن ؟
ممنون
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من اینکارو کردم
من و برادرم به یه دفتر اسناد رسمی رفتیم و اون وکالتنامه تام الاختیار خونشو به من داد .البته چون من کارت سربازی نداشتم یکم اذیت کرد ولی آخرش بی خیال شد .
وکالتنامه رو میبری یه دارالترجمه میگی ترجمه کنن . نکته مهم اینکه شناسنامه صاحب سند باید همراتون باشه .برای اینکه اشتباهی رخ نده خودتون کپی صفحه اول پاسپورت موکل و وکیل رو به دارالترجمه بدین .نکته دیگه اینکه برای ترجمه وکالتنامه هر دارالترجمه قیمت خودشو میده پس از چند جا سوال کن بعد بده .من 35 تومن واسه ترجمه دادم.
من سفارتم ابوظبی بود و وکالتنامه رو به همراه ترجمه موجودی دادم و از من قبول کرد و تو پروندم گذاشتند .
بازم سوالی باشه در خدمتم . موفق باشید .
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
حامد مهر وزارتخانه هم زدید؟ کدام وزارتخانه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
من از یکی از دوستانم که تو کانادا زندگی میکنه در باره expire I-134 پرسیدم . اونم که تا حدودی و البته خیلی بیشتر از من میدونه گفت که مهم اینه که فرم قبل از تاریخ expire پر شده باشه و این اصلا" مهم نیست که شما فرم رو کی به سفارت بدید. اگر فرم قبل از تاریخ expire پر شده باشه و بعد از اون تاریخ به سفارت ارائه بشه مشکلی نیست .
این به مظر من هم منطقی میاد
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
منم فكر مي كنم الان پركنن بهتره. اگه بعد از آوريل فرم جديد بياد بهشون ميگيم فرم قبلي اكسپاير شده و اگه فرم قبلي رو براتون فرستاده باشن حالا راحت تر قبول ميكنن.
در هر صورت نقد رو بايد بچسبيم
Impossible n'est pas français!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگر اسپانسر من قبلا برای کس دیگه اسپانسر شده بوده (سال قبل) بازم می تونه اسپانسر من بشه؟