کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-03-03 ساعت 15:39)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:02)sepehr_sp نوشته:  سلام
منم بالاخره بعد از 28 روز در تاریخ 2 مارس یعنی‌ همین اپدیت اخر آنکارا کلیر شدم .

حالا یه سوال
من کسری مدرکم شامل سپانسر هست و تا الان هنوز نتونستم پیدا کنم چون هیچکیرو ندارم اونجا .
حالا می‌خوام بدونم من اگه بدون سپانسر برم چی‌ می‌شه ؟
واقعا موندم که چکار کنم .
یعنی‌ به خاطر نداشتن سپانسر ممکن منو رد کنن؟

1- يك سند وكالتي ملك
2- مانده حساب بين الملل بالاي 15 ميليون تومان
اگر هر دوي اينها را ببري تضمين شده است درصورت عدم امكان يكي اش را ببر
3- اگر موارد بالا امكان پذير نبود ببين دوستي آشنايي يا حتي از دوستان مهاجرسرا مي تونند يك Job Offer برات بگيرند. اگر خودت هم همت كني و يك هفته بشيني پاي اينترنت ممكنه موفق بشي.
هر مورد را هم كه ببري و سفارت قبول نكنه رد نمي شي فقط برمي گردونت براي تكميل پرونده.
4- موارد ديگري هم هست كه در نامه دوم نوشته شده ترجمه اش را اينجا گذاشته ام.

ممنون از راهنماییی خوبتون
ولی‌ من دفعه قبل پرینت حساب بانکی‌ بردم ولی‌ قبول نکردن . با این وجود که 35000000 تومن بود . فک میکنی‌ اگه الان دوباره ببرم قبول کنن ?
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
بعيده كه پرينت حساب بانكي رو دوباره و به تنهايي ببري قبول كنند. مگر اينكه آفيسر همان قبلي نباشه و توي پرونده چيزي درج نشده باشه ولي اين ريسك را اصلا نكن روي آيتمهاي ديگر فكر كن.
تشکر کنندگان:
بچه‌های عزیز مهاجرسرا. وضعیت سپهر داره بحرانی می‌شه. کسی نمی‌تونه کمکش کنه؟ job offer نمی‌تونه پیدا کنه به نظر شما؟؟
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، sepehr_sp ، hamed_gh
(2010-03-03 ساعت 19:00)msnazi نوشته:  بچه‌های عزیز مهاجرسرا. وضعیت سپهر داره بحرانی می‌شه. کسی نمی‌تونه کمکش کنه؟ job offer نمی‌تونه پیدا کنه به نظر شما؟؟

بازم سلام به همهٔ بچه های با معرفت مهاجرسرا
با وجود اینکه میدونم تبریک و تشکر اینجوری خلاف محسوب می‌شه
ولی‌ واقعا لازم دیدم که یک تشکر جانانه از همه مهاجرسراییی ها و به خصوص مدیران محترم و باز به خصوص MSNAZI جان داشته باشم .
ممنون از همه
من دارم حسابی‌ تلاشمو می‌کنمولی‌ خوب اگه از دست دوستان هم کمکی‌ بر بیاد واقعا ممنون میشم
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mohsen324
یکی از بچه ها این کار را کرد ازش قبول کردند
طرف رفته بود یه وکالت محضری گرفته بود که این خانه مال منه و من می توانم بفروشمش بعد یه قولنامه فرمالیته نوشته بود ازش قبول کردند تو اگر نشد خانه اخرش این کار را بکن
نمی دانم فکر نکنم مشکل اساسی باشه ان شاالله درست میشه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sepehr_sp
(2010-03-04 ساعت 08:19)sepehr_sp نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 19:00)msnazi نوشته:  بچه‌های عزیز مهاجرسرا. وضعیت سپهر داره بحرانی می‌شه. کسی نمی‌تونه کمکش کنه؟ job offer نمی‌تونه پیدا کنه به نظر شما؟؟

ولی‌ واقعا لازم دیدم که یک تشکر جانانه از همه مهاجرسراییی ها و به خصوص مدیران محترم و باز به خصوص MSNAZI جان داشته باشم .
ممنون از همه
من دارم حسابی‌ تلاشمو می‌کنمولی‌ خوب اگه از دست دوستان هم کمکی‌ بر بیاد واقعا ممنون میشم
دوست عزیز ما تنها کاری که از دستمون بر میاد این که دعا کنیم شما مشکلت حل شه. ولی به نظر من شما حساب بانکی خودتونو از بانکی که داشتید به یه بانک دیگه انتقال بدید. و اگه سند خونه و ملک دیگه داری اونارو هم ترجمه کن ببر. و از تلاش برای پیدا کردن اسپانسر و کارفرما دست نکش. امیدوارم موفق باشید. در ضمن ناقلا ما تو یه روز مصاحبه داشتیم ولی خودتو به ما نشون ندادی.Big Grin
سپهر جان،
این پرینتی که بردی و قبول نکردن ترجمه شده بود؟از چه بانکی؟ تا چه حد رسمی بود؟ا
به نظر من اگر هم مجبور شدی دوباره با همین پرینت بانکی بری، باید آفیسر را قانع کنی که میتونی از پس خودت بر بیایی. اضافه کردن سند ملکی به پرینت حساب احتمالا مشکلت را حل میکنه.
تمام ین موارد اسپانسر و پرینت بانکی و ملک برای دادن این اطمینان هست که تو امریکاسر بار دولت نمیشی. این بار که میری سعی کن با اعتماد به نفس بیشتری بری و آفیسر را قانع کنی که توانمندی هایی داری که میتونی در بدو ورود به امریکا از پس مشکلات بر بیایی حتی بدون داشتن اسپانسر.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
(2010-03-04 ساعت 09:06)drkamrani1 نوشته:  
(2010-03-04 ساعت 08:19)sepehr_sp نوشته:  

ممنون از همه
دوست عزیز ما تنها کاری که از دستمون بر میاد این که دعا کنیم شما مشکلت حل شه. ولی به نظر من شما حساب بانکی خودتونو از بانکی که داشتید به یه بانک دیگه انتقال بدید. و اگه سند خونه و ملک دیگه داری اونارو هم ترجمه کن ببر. و از تلاش برای پیدا کردن اسپانسر و کارفرما دست نکش. امیدوارم موفق باشید. در ضمن ناقلا ما تو یه روز مصاحبه داشتیم ولی خودتو به ما نشون ندادی.Big Grin

من که نمدونستم شما هم هستی‌
ولی‌ واقعا خیلی‌ عالی‌‌ میشد اگه میدیدیم شمارو ، شما که میدونستی خوب یه خودی نشون می‌دادی
(2010-03-04 ساعت 09:09)Hamid55 نوشته:  سپهر جان،
این پرینتی که بردی و قبول نکردن ترجمه شده بود؟از چه بانکی؟ تا چه حد رسمی بود؟ا
به نظر من اگر هم مجبور شدی دوباره با همین پرینت بانکی بری، باید آفیسر را قانع کنی که میتونی از پس خودت بر بیایی. اضافه کردن سند ملکی به پرینت حساب احتمالا مشکلت را حل میکنه.
تمام ین موارد اسپانسر و پرینت بانکی و ملک برای دادن این اطمینان هست که تو امریکاسر بار دولت نمیشی. این بار که میری سعی کن با اعتماد به نفس بیشتری بری و آفیسر را قانع کنی که توانمندی هایی داری که میتونی در بدو ورود به امریکا از پس مشکلات بر بیایی حتی بدون داشتن اسپانسر.

آره دیگه ترجمه رسمی‌ کرده بودم و از بانک ملت بود . ولی‌ من فقط ترجمه کردم و تائید امور بین‌الملل نداشتم آخه مشهد شعبه بین‌الملل نداره و منم وقت نداشتم که بیام تهران و ،،،،،

بابا من دفعه قبل هم کلی‌ براشون توضیح دادم که اینجوری و من می‌تونم از پس خودم بر بیام ولی‌ دفعهٔ قبل که فایده نداشت
حالا تا ببینیم چه پیش میاد . من اهرکر از دستم بر میاد انجام میدم دیگه
تشکر کنندگان: Hamid55
حالا كمي بهتر شد seper-sp عزيز مي‌بايست زودتر اين وضعيت را توضيح مي داديد تا دوستاني كه اسپانسر ندارند و قصد بردن تمكن مالي داشتند دچار نگراني نمي‌شدند. شما نامه بين‌الملل نگرفته بودي و علت قبول نكردن آن هم به احتمال خيلي زياد همين بوده است.
دوست عزيز من هم نه فرصت و نه پول تهران رفتن براي نامه امور بين‌الملل داشتم. پول كه مي‌گويم 10 تومن و 20 تومان نيست، چون دقيقا سر ساعت 10 صبح روز چهارشنبه و قبل از 5 روز تعطيلي ايران من تمكن مالي را از بانك شهر خودم گرفتم يعني اينكه فرصت ترجمه هم نداشتم. ولي به تاييد شعبه بين‌الملل رسانيدن آن براي من 260 هزار تومان هزينه مستقيم و بيش از 200 هزار تومان هزينه غير مستقيم در بر داشت. در حالي كه تا قبل از سفر همه هزينه ها را به ريال حساب مي‌كردم. شايد شما باور نكنيد و براي اينكه باورتان شود كمي بيشتر توضيح مي‌دهم.
به دليل 5 روز تعطيلي من مي‌بايستي حتما تا قبل از ساعت 16 روز چهارشنبه 21 بهمن تاييديه را از شعبه آرژانتين بانك پارسيان در تهران مي گرفتم. و هر طور حساب كردم ديدم اگر دربست نگيرم نخواهم رسيد. اين (60 تومان) ديدم كه رفتن به تهران و دوباره برگشتن و دوباره فرداي همان روز رفتن بسيار خسته كننده خواهد بود بنابر اين رفتم بليط قطاري كه پنجشنبه از تهران حركت و يكشنبه صبح به آنكارا مي رسيد را لغو و بليط قطار چهارشنبه شب از تبريز به وان را گرفتم. (35 تومان ضرر تعويض بليط). به دليل تاخير تا سلماس با سواري رفتم. (65 تومان) از وان تا آنكارا با هواپيما (اين 100 تومان با ترانسفر) پنجشنبه و جمعه و شنبه شب اضافي در آنكارا بودم به علاوه ترانسفر فرودگاه (بيش از 200 تومان). هزينه هاي متفرقه را در هر صورت داشتم كه اينجا نياوردم.

در واقع چيزي حدود 500 هزار تومان من هزينه اضافي دادم براي آن چيزي كه شما نگرفتيد و علاوه بر خودتان براي تعدادي از دوستان بي اسپانسر ما هم استرس ايجاد كرديد.
اما من با اينكه حتي يك ريال هم برايم مهم بود اصلا از اين همه هزينه ناراحت نشدم چون نتيجه گرفتم و الان با آرامش به فكر تهيه پول سفر به آمريكا هستم.
شايد شرايط شما طوري بوده كه نمي‌شده است. اما بهتر بود واقعيت را به دوستان مي‌گفتيد. كه نامه بدون تاييد امور بين‌الملل بانك داشته‌ايد البته شايد هم در پستي اشاره كرده باشيد اگر من نديده‌ام همين الان عذرخواهي مي‌كنم.

اما باز هم خوب است ... من گمان كنم اگر گواهي تمكن بين‌الملل از تهران را بگيري بهتر باشد. و امكان پذيرفتن آن خيلي بالاتر برود.

من مي‌خواهم در حاشيه چند چيز بگويم.
ببينيد بعضي از دوستان ما در اينجا تاكيد داشتند كه كارت واكسن حتما بايد به تاييد انستيتو پاستور برسد و حتما تمكن مالي مربوط به شعبه امور بين‌الملل باشد و موضوعات ديگري هم بود كه دوستان براي كم شدن ريسك بر روي آنها تاكيد داشتند. همه اينها براي جلوگيري از چنين استرسهايي بود. درست است كه همه اينها بالاخره حل و تمام مي‌شود. اما الان را ببينيد كه شما و ساير دوستان چقدر براي شما نگران هستند.

موضوع ديگر هم اين بود كه من با وجود تاكيد دوستان روي موضوعات مختلف، تقريبا به هيچكدام حساس نشدم و با توجه به فرصت كم فقط توانستم روي نامه بين‌الملل بانك تاكيد كنم. زيرا ناخودآگاه من مي‌گفت براي تاخير ارسال مدارك و براي عدم زدن مهر انستيتو پاستور و ترجمه يك سري كم از مدارك مشكلي پيش نخواهد آمد و فقط بچسب! به نامه امور بين‌الملل و ديديد كه همه درست از آب درآمد.
به نظر شما اين ناخودآگاه حس ششم! است يا از عالم غيب مي‌آيد يا من شخص برگزيده براي پيشبيني هستم؟!!! خير اينطور نيست همه اينها از اينجا ناشي مي‌شود كه من تمام پستهاي مربوط و غير مربوط را به دقت خوانده و اين برداشتها براي من به وجود آمد كه چطوري اولويت بندي كنم.

من از شما پوزش مي خواهم كه به شما در اين وضعيت اعتراض مي كنم و از ساير دوستان هم پوزش مي خواهم كه اين مطلب را در اينجا آوردم. در واقع جاي اين مطالب در تالار "نداشتن اسپانسر..." است.
تشکر کنندگان: Hossein81 ، R.F ، sh-b ، Hamid55 ، sepehr_sp ، fairwall ، ساشا ، SamiraN
(2010-03-04 ساعت 21:44)kavoshgarnet نوشته:  حالا كمي بهتر شد seper-sp عزيز مي‌بايست زودتر اين وضعيت را توضيح مي داديد تا دوستاني كه اسپانسر ندارند و قصد بردن تمكن مالي داشتند دچار نگراني نمي‌شدند. شما نامه بين‌الملل نگرفته بودي و علت قبول نكردن آن هم به احتمال خيلي زياد همين بوده است.
دوست عزيز من هم نه فرصت و نه پول تهران رفتن براي نامه امور بين‌الملل داشتم. پول كه مي‌گويم 10 تومن و 20 تومان نيست، چون دقيقا سر ساعت 10 صبح روز چهارشنبه و قبل از 5 روز تعطيلي ايران من تمكن مالي را از بانك شهر خودم گرفتم يعني اينكه فرصت ترجمه هم نداشتم. ولي به تاييد شعبه بين‌الملل رسانيدن آن براي من 260 هزار تومان هزينه مستقيم و بيش از 200 هزار تومان هزينه غير مستقيم در بر داشت. در حالي كه تا قبل از سفر همه هزينه ها را به ريال حساب مي‌كردم. شايد شما باور نكنيد و براي اينكه باورتان شود كمي بيشتر توضيح مي‌دهم.
به دليل 5 روز تعطيلي من مي‌بايستي حتما تا قبل از ساعت 16 روز چهارشنبه 21 بهمن تاييديه را از شعبه آرژانتين بانك پارسيان در تهران مي گرفتم. و هر طور حساب كردم ديدم اگر دربست نگيرم نخواهم رسيد. اين (60 تومان) ديدم كه رفتن به تهران و دوباره برگشتن و دوباره فرداي همان روز رفتن بسيار خسته كننده خواهد بود بنابر اين رفتم بليط قطاري كه پنجشنبه از تهران حركت و يكشنبه صبح به آنكارا مي رسيد را لغو و بليط قطار چهارشنبه شب از تبريز به وان را گرفتم. (35 تومان ضرر تعويض بليط). به دليل تاخير تا سلماس با سواري رفتم. (65 تومان) از وان تا آنكارا با هواپيما (اين 100 تومان با ترانسفر) پنجشنبه و جمعه و شنبه شب اضافي در آنكارا بودم به علاوه ترانسفر فرودگاه (بيش از 200 تومان). هزينه هاي متفرقه را در هر صورت داشتم كه اينجا نياوردم.

در واقع چيزي حدود 500 هزار تومان من هزينه اضافي دادم براي آن چيزي كه شما نگرفتيد و علاوه بر خودتان براي تعدادي از دوستان بي اسپانسر ما هم استرس ايجاد كرديد.
اما من با اينكه حتي يك ريال هم برايم مهم بود اصلا از اين همه هزينه ناراحت نشدم چون نتيجه گرفتم و الان با آرامش به فكر تهيه پول سفر به آمريكا هستم.
شايد شرايط شما طوري بوده كه نمي‌شده است. اما بهتر بود واقعيت را به دوستان مي‌گفتيد. كه نامه بدون تاييد امور بين‌الملل بانك داشته‌ايد البته شايد هم در پستي اشاره كرده باشيد اگر من نديده‌ام همين الان عذرخواهي مي‌كنم.

اما باز هم خوب است ... من گمان كنم اگر گواهي تمكن بين‌الملل از تهران را بگيري بهتر باشد. و امكان پذيرفتن آن خيلي بالاتر برود.

من مي‌خواهم در حاشيه چند چيز بگويم.
ببينيد بعضي از دوستان ما در اينجا تاكيد داشتند كه كارت واكسن حتما بايد به تاييد انستيتو پاستور برسد و حتما تمكن مالي مربوط به شعبه امور بين‌الملل باشد و موضوعات ديگري هم بود كه دوستان براي كم شدن ريسك بر روي آنها تاكيد داشتند. همه اينها براي جلوگيري از چنين استرسهايي بود. درست است كه همه اينها بالاخره حل و تمام مي‌شود. اما الان را ببينيد كه شما و ساير دوستان چقدر براي شما نگران هستند.

موضوع ديگر هم اين بود كه من با وجود تاكيد دوستان روي موضوعات مختلف، تقريبا به هيچكدام حساس نشدم و با توجه به فرصت كم فقط توانستم روي نامه بين‌الملل بانك تاكيد كنم. زيرا ناخودآگاه من مي‌گفت براي تاخير ارسال مدارك و براي عدم زدن مهر انستيتو پاستور و ترجمه يك سري كم از مدارك مشكلي پيش نخواهد آمد و فقط بچسب! به نامه امور بين‌الملل و ديديد كه همه درست از آب درآمد.
به نظر شما اين ناخودآگاه حس ششم! است يا از عالم غيب مي‌آيد يا من شخص برگزيده براي پيشبيني هستم؟!!! خير اينطور نيست همه اينها از اينجا ناشي مي‌شود كه من تمام پستهاي مربوط و غير مربوط را به دقت خوانده و اين برداشتها براي من به وجود آمد كه چطوري اولويت بندي كنم.

من از شما پوزش مي خواهم كه به شما در اين وضعيت اعتراض مي كنم و از ساير دوستان هم پوزش مي خواهم كه اين مطلب را در اينجا آوردم. در واقع جاي اين مطالب در تالار "نداشتن اسپانسر..." است.

نه خواهش می‌کنم .انتقاد شما کاملا درسته
درسته که من اینو به این صراحت نگفتم ولی‌ هم تو سفر نامم و هم تو پستای دیگه گفتم که من پرینت حساب بانکیمو ترجمه رسمی کردم و بردم .شاید باید اینو واضح توضیح میدادم تا برای دوستان نکتهٔ مبهمی باقی‌ نمونه .
راستش من اصلا و به هیچ وجه قصد نداشتم که با ندادن اطلاعات یا کم دادن اطلاعات باعث ایجاد استرس و ناراحتی‌ شما و بقیه دوستان مهاجر سرایی بشم . من فقط سعی‌ کردم سوال مطرح کنم و تا جایی‌ که می‌تونم به بقیه که قراره همین راهو طی‌ کنند کمکی‌ کرده باشم و خلاصه نیت من خیر بوده .
حالا در هر صورت اگه از من خطایی سر زده از همه عذر می‌خوام .بنده فقط قصد کمک داشتم .
این موردم که من دنبال تایید بین‌الملل نرفتم چندتا دلیل داشت
اول اینکه من تو خیلی‌ از پست های همین سایت خوندم که تنها ترجمهٔ رسمی‌ کفایت می‌کنه و اگرم تایید بین‌الملل نداشته باشه بازم قبول می‌کنن
دوم اینکه خود رئیس بانک هم همین اطمینان را به من داد که اگه برا آمریکاست تایید بین‌الملل لازم نداره .
سوم اینکه من شب بلیط قطار داشتم و ۵شنبه صبح رفتم تهران تا علاوه بر ترجمه تایید بانک رو هم داشته باشم ولی‌ خوب به دلیل تعطیلی زودتر بانک در روز ۵شنبه و همچنین مشکلی‌ که برای پدرم پیش اومد و مجبور به رفتن به بیمارستان شدم موفق نشدم تایید بانک رو بگیرم .
چهارم اینکه افسر سفارت از من پرسید چقدر پول داری . خوب منم جواب دادم . گفت مدرک بانکی هم داری . گفتم بله . گفت مال بانک ایران؟ . گفتم بله . و بدون اینکه اصلا نگاهی‌ هم به اون بکنه گفت ما این رو قبول نمی‌کنیم

در هر صورت قسمت منم این بود دیگه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hamid55 ، SamiraN
به هر حال هر كسي مشكلات خاص خودش را دارد و اگر مشكلي پيش مي آيد شايد قرار است موضوع به نحو بهتري درست شود و حتي شايد بهتر بود براي من بدون نامه بين الملل بروم و قضيه جور ديگري پيش مي رفت.

من دو تا سوال داشتم: آيا ترجمه شما مهر دادگستري و وزارت خارجه هم داشت. و چرا نامه بانك را هنگام ورود به سفارت به منشي كه جلوي در اصل مدارك را مي گيرد تحويل ندادي؟
تشکر کنندگان:
آره این مهرارو داشت . .
چرا من جلو در که اصل مدارک رو میگرفت همراه ترجمهٔ کارت ملی‌ ودیگر مدارکم تحویل دادم
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سپهر جان، یه خورده هم بد شانسی بوده که بدون دیدین حساب بانکی گفته نه..حتما این بار که بری مشکلت حل میشه نگران نباش. ...یکی از همکاری نیجریه ای من با ۴ تا بچه رفت سفارت امریکا برای ویزای توریستی که ردش کردن...یه خورده پیگیری کرد که چرا رد شده؟ جواب درست حسابی ندادن ولی گفتن که دوباره میتونی امتحان کنی..اونم هفته بعدش رفت مصاحبه دوباره و کل خانواده ویزای توریستی ۳ ساله گرفتن. اینو گفتم که بدونی نظر آفیسر و حال و احوال اون روزش هم مهم است.
یه مورد دیگه که شاید بخوای در نظر بگیری تحریم بودن بانکهای ایرانی مخصوصا دولتیها است و اون طرف فکر کرده که شاید شما برای انتقال پولت مشکل داشته باشی...من همین چند روز پیش یه خبر دیدیم یه جایی مبنی بر تحریم بانک ملت، نتونستم لینکشو پیدا کنم..... شاید اگر پولت را به یه بانک خصوصی بریزی و از اونا پرینت بگیری بهتر باشه...من تو بعضی پست ها خوندم بانک های خصوصی حتی راحتتر پرینت انگلیسی میدن. نمیدونم... این نظر من بود.
سعی کن اگه میشه یه سند ملکی هم جور کنی که دیگه خیالت راحت باشه.
تشکر کنندگان: sepehr_sp
(2010-03-05 ساعت 13:37)Hamid55 نوشته:  سپهر جان، یه خورده هم بد شانسی بوده که بدون دیدین حساب بانکی گفته نه..حتما این بار که بری مشکلت حل میشه نگران نباش. ...یکی از همکاری نیجریه ای من با ۴ تا بچه رفت سفارت امریکا برای ویزای توریستی که ردش کردن...یه خورده پیگیری کرد که چرا رد شده؟ جواب درست حسابی ندادن ولی گفتن که دوباره میتونی امتحان کنی..اونم هفته بعدش رفت مصاحبه دوباره و کل خانواده ویزای توریستی ۳ ساله گرفتن. اینو گفتم که بدونی نظر آفیسر و حال و احوال اون روزش هم مهم است.
یه مورد دیگه که شاید بخوای در نظر بگیری تحریم بودن بانکهای ایرانی مخصوصا دولتیها است و اون طرف فکر کرده که شاید شما برای انتقال پولت مشکل داشته باشی...من همین چند روز پیش یه خبر دیدیم یه جایی مبنی بر تحریم بانک ملت، نتونستم لینکشو پیدا کنم..... شاید اگر پولت را به یه بانک خصوصی بریزی و از اونا پرینت بگیری بهتر باشه...من تو بعضی پست ها خوندم بانک های خصوصی حتی راحتتر پرینت انگلیسی میدن. نمیدونم... این نظر من بود.
سعی کن اگه میشه یه سند ملکی هم جور کنی که دیگه خیالت راحت باشه.

من هم با همه‌اش موافقم ولي ويزاي توريستي 3 ساله بود يا سه ماهه؟!

در ضمن سپهر عزيز وقتي كه مدارك را جلوي در مي گيرند قبل از مصاحبه آنها را بررسي مي كنند و اينطور نيست كه آفيسر مدركي را نديده بگويد قبول نيست.
تشکر کنندگان:
3 ساله بود يا سه ساله؟!

این که جفتش یکیه....سه سال مدت اعتبارش بود و Multiple Entry هم بود.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان