کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
دوستان لطفا یکم واضح تر بگید نظراتتون رو.
sepehr_sp میگن که خود فرم بعد از امضا تا یک ماه اعتبار داره.
amirhessam راجع به بند 11 میگن که اون مدت زمان تعهد اسپانسره.
neda_nedayee از 25 روز میگن که یه چیز دیگس.
چیزی که من فهمیدم اینه:
نمیدونم کجا اما یه جا خوندم که اعتبار I-134 بعد از امضا یکساله.
یه تاریخ بالای فرم نوشته که آخر May فرم فعلی منقضی میشه. دوستان میگن اگر تاریخ امضای فرم قبل از 31 May باشه ایرادی نداره.
بند 11 هم مدت زمان تعهد اسپانسره که مثلا میگن که برای 1 سال شما رو حمایت میکنن یا مثلا تا تاریخ فلان حمایت میکنن و چه جور حمایتی می کنن؟ مسکن؟ خوراک؟ پول؟ یا اصلا هیچی و فقط تو مواقع ضروری.
تشکر کنندگان: sepehr_sp ، morteza_2010
سلام
بچه ها من دیروز زنگ زدم در مورد EXP بالایی فرم I-134 سوال کردم گفتم من که 2 ماه دیگر مصاحبه دارم و 24 روز دیکه از اعتبار i-134 تمام می شه چه کار کنم گفت به اون توجه نکن مشکلی نیست
تشکر کنندگان: To USA ، sepehr_sp ، Monica ، sam_hash ، Jav3 ، pouya.pouya ، mary joon ، بنيتا
سلام
بچه ها من دیروز زنگ زدم در مورد EXP بالایی فرم I-134 سوال کردم گفتم من که 2 ماه دیگر مصاحبه دارم و 24 روز دیکه از اعتبار i-134 تمام می شه چه کار کنم گفت به اون توجه نکن مشکلی نیست
[/quote]

خدارو شکر . دستت درد نکنه. خیاله همه رو راحت کردی جووون
سلام بچه ها . من با اسپانسرم صحبت کردم . گفته من فرم هارو برات فکس می کنم به سفارت (در انکارا، که البته پیشنهاده خودم بود!!!) .کسی شماره دقیق فکس سفارت امریکا در انکارا رو که مخصوص دریافت این جور فرم هاست داره؟؟؟ چند روز هم بیشتر به مصاحبه ام نمونده
تشکر کنندگان:
کسی نیست جواب من رو بدونه؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-08 ساعت 11:01)mina_s نوشته:  کسی نیست جواب من رو بدونه؟
سلام
اين لينكي هستش كه ميتوني ميل بزني سفارت دقيق بهت جواب بدن:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
اين هم لينكه برقراري ارتباط با سفارت كه شماره فكس هم توش هست:
http://turkey.usembassy.gov/contact.html
ولي اونجوري كه من شنيدم بايد مدارك اسپانسر يا پست بشه از طرف خود اسپانسر يا بفرسته خودتون زمان مصاحبه ببريد.
2تا سوال هم دارم. آدرس دقيقه قسمتي كه مدارك بايد 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت پست بشه چيه؟ ليست چيزهايي كه بايد 15 روز قبل از مصاحبه بفرستيم چيه؟ تشكر
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: mina_s ، mary joon
(2010-05-08 ساعت 12:12)amirhessam نوشته:  
(2010-05-08 ساعت 11:01)mina_s نوشته:  کسی نیست جواب من رو بدونه؟
سلام
اين لينكي هستش كه ميتوني ميل بزني سفارت دقيق بهت جواب بدن:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
اين هم لينكه برقراري ارتباط با سفارت كه شماره فكس هم توش هست:
http://turkey.usembassy.gov/contact.html
ولي اونجوري كه من شنيدم بايد مدارك اسپانسر يا پست بشه از طرف خود اسپانسر يا بفرسته خودتون زمان مصاحبه ببريد.
2تا سوال هم دارم. آدرس دقيقه قسمتي كه مدارك بايد 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت پست بشه چيه؟ ليست چيزهايي كه بايد 15 روز قبل از مصاحبه بفرستيم چيه؟ تشكر
ممنون . ببین همه ی اینا کامل تو نامه دوم هست . می تونم فایلشو براتون اتچ کنم. البته من خودم از توی همین سایت پیدا کردم . تو تاپیک نامه دوم بری حتما پیداش میکنی
در مورد فکس هم من شنیدم فکس ایرادی نداره. فقط اون 2 برگ سوگند نامه 134-i باید اصل باشه
تشکر کنندگان: amirhessam ، Jav3
اسپانسر من فرم 1040 رو فقط صفحه دومش رو فرستاده مشکلی پیش نمی یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-08 ساعت 14:04)morteza_2010 نوشته:  اسپانسر من فرم 1040 رو فقط صفحه دومش رو فرستاده مشکلی پیش نمی یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه دوم رو اگر فقط داده يعني اصلاً نام و نام خانوادگي و اينها نداره پس صفحه دوم تنها بدرد نميخوره ولي نگران نباش بهش بگو واسط ميل كنه يا فكس كنه.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، sh-b
مرسی امیر حسین جان
تو فرم i-134 هم فامیلم که اخرش Nezhad داره رو نوشته nejad اون رو مشکل می گیرن اگر قبل از سوگند بگم گیر می دن ؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-08 ساعت 14:23)morteza_2010 نوشته:  مرسی امیر حسین جان
تو فرم i-134 هم فامیلم که اخرش Nezhad داره رو نوشته nejad اون رو مشکل می گیرن اگر قبل از سوگند بگم گیر می دن ؟
نه بابا انقدر ها هم گير نميدن ولي خودت اول بهشون بگي بيشتر اعتماد ميكنن. اونها مثل ايرانيها نميخوان اذيت كنن كه ميخوان كار راه بندازن.
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، mary joon ، بنيتا
بچه ها نوتارایز کردن فرم ایا مهر خاصی می زنند یا اینکه کامپیوتری می شه و امضاش هم کامپیوتری است یعنی با خودکار نیست ؟

میشه در مورد نوتارایز هم توضیح بدین ؟ البته می دونم امسال نیاز به نوتارایز نداره
تشکر کنندگان:
برای نوترایز اسپانسر میرن بانک یا دفترخونه یا هرجا که نوترایز کنن بعد اونجا مسئول مربوطه مینویسه که (معمولا با دست) این فرم در حضور من امضا شد. تاریخ میزنه و امضا میکنه و مهر نوتاریشو میزنه. همین. حالا نمی دونم چیزی توی کامپیوتر ثبت میشه یا نه یا اصلا چیزی ثبت میشه یا نه؟ اما فرم شما همونه فقط چیزایی که گفتم بهش اضافه میشه.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Jav3 ، بنيتا
مگه نوترایز کردن کنسل نشدن برای فرم اسپانسر؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-09 ساعت 10:22)msnazi نوشته:  مگه نوترایز کردن کنسل نشدن برای فرم اسپانسر؟

چرا كنسل شده ولي اين دوستمون توي پستش گفت كه ميدونه امسال فرمها نوترايز نميخواد.
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: mohsen324 ، mina_s ، morteza_2010
سلام من هفته پیش مصاحبه شدم ولی صحبتی از اسپانسر نکردند .آیا ممکنه چون برنده لاتاری بودم از من نخاستن. لطفا یکی از دوستان توضیح بده.تشکر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان