کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
يعني چي؟ از تمام کيس هاي لاتاري هم اسپانسر ميخوان و اگه کسي اسپانسر نداشته باشه بايد مدرک تمکن مالي خودش را ارائه دهد. حالا شما اسپانسر داشتي يا نه؟ شايد هم يادشون رفته!!!!!!!!!!!!!
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: morteza_2010
(2010-05-12 ساعت 14:40)kingreza1966 نوشته:  سلام من هفته پیش مصاحبه شدم ولی صحبتی از اسپانسر نکردند .آیا ممکنه چون برنده لاتاری بودم از من نخاستن. لطفا یکی از دوستان توضیح بده.تشکر

مي شه بفرمايين شماره كيس شما چند بوده؟
از ما هم نخواستن، یعنی اولش مسول تحویل گرفتن مدارک خواست که ما نداشتیم، و اون هم تصمیم گیری را به آفیسر واگذار کرد. آفیسر هم هیچ صحبتی دربارش نکرد. واقعا نمیدونم یادش رفت یا نخواست.
جزییات بیشتر در سفرنامه دیگر کشورها هست.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
گویا برای آنکارا و ابوظبی اجباریه! چون تو سفرنامه های سایر کشور ها اون طور که نوشتن ازشون نخواستند. ولی عجیبه!!!!!
سلام به همه دوستان کسی آدرس سفارت آمریکا در آنکارا را می دونه تا به اسپانسرم بدم مدارک را برام پست کنه سفارت و آیا میشه هزینه پست مدارک را از اینحا پرداخت کرد؟Sad
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان
سلام آدرس زیر آدرس سفارت هست:
The address is U.S. Embassy, Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk Boulevard Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey.
که مدارک نامه دوم هم به این آدرس فرستاده میشه
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، jalaldaiy ، بنيتا
سلام کسی میدونه این فرم 1040 که رزا میگه 28 صفحه و w2 که از رزا خاستن برای مصاحبه چی هست من فکر میکردم فرم اسپانسری فقط همون I 134 . این w2 و 1040 نمیدونم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2010-05-13 ساعت 18:05)saeed53 نوشته:  سلام کسی میدونه این فرم 1040 که رزا میگه 28 صفحه و w2 که از رزا خاستن برای مصاحبه چی هست من فکر میکردم فرم اسپانسری فقط همون I 134 . این w2 و 1040 نمیدونم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1040 و w2 فرم مالیات هستن
تشکر کنندگان: sh-b
این فرمها فرهای مالیاتی اسپانسرتون هست که خود اسپانسرتون دارند و نیازی نیست شما براشون بفرستید
Big Grin درضمن در همین تاپیک بسیار زیاد توضیح داده شده Big Grin

(2010-05-13 ساعت 18:05)saeed53 نوشته:  سلام کسی میدونه این فرم 1040 که رزا میگه 28 صفحه و w2 که از رزا خاستن برای مصاحبه چی هست من فکر میکردم فرم اسپانسری فقط همون I 134 . این w2 و 1040 نمیدونم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان
تشکر کنندگان: sh-b ، morteza_2010 ، Monica
دوستان سلام
یه سوال.اسپانسرم فرمها رو باید واسه خودم پست کنه یا آنکارا؟واسه پست کردنش به ایران مشکلی پیش نمیاد؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

(2010-05-14 ساعت 09:28)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام
یه سوال.اسپانسرم فرمها رو باید واسه خودم پست کنه یا آنکارا؟واسه پست کردنش به ایران مشکلی پیش نمیاد؟
سلام.هر دوش مقدوره.بعضی اسپانسرها چون فرمها یه کم جنبه خصوصی داره ترجیح میدن مستقیم بفرستن سفارت.ولی شما اگه وقت داری بگو برای خودت بفرستن.هیچ مشکلی هم برای پستش وجود نداره.مثل یه نامه معمولی پست میکن براتون

موفق باشین
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، morteza_2010
دوستان یه سوال دیگه
فرم w2 مربوط به 2009 هستش.اشکال نداره همونو بفرستیم؟یا باید جدید و 2010 باشه؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

(2010-05-14 ساعت 09:50)farshidkhalafi نوشته:  دوستان یه سوال دیگه
سلام.w2 2010 که العان نمیاد.کسایی که 2011 مصاحبه دارن باید w2 2010 رو نشون بدن
(2010-05-14 ساعت 09:50)farshidkhalafi نوشته:  دوستان یه سوال دیگه

اطلاعات مربوط به فرم W2 هر سال را کارفرما وقت داره تا فوریه سال بعد در اختیار اداره مالیات قرار بده. یعنی W2 مربوط به 2010 از فوریه 2011 موجود هست
این پست مال چند ماه پیش هست در مورد فرمهای مالیاتی که شاید جوابگوی بعضی سوالات دوستان باشه.

(2010-01-23 ساعت 01:00)Hamid55 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،

این چند روزه یه سری نظرات مختلف بر سر فرم های ما لیا تی اسپانسر بوده..و سبب نگرانی برای دوستان شده که واقعا کدام فرم را باید همراه داشته باشن من یه تحقیق کوچیکی کرم و یه خورده هم تجربه در این زمینه دارم که اینجا بیان میکنم که شاید کمی موضوع روشن بشه و دوستان با آمادگی بهتری برن مصاحبه.

اول این که همان طور که میدونید در امریکا بخشی از در آمد ( تا حدود ۳۰% ) هر شخصی بابت ما لیات به حساب دولت پرداخت میشه. مقدار مالیات برای همه افراد یک عدد ثابت نیست و بسته به عوامل متعددی از جمله مجرد یا متاهل بودن تعداد افراد تحت تکفل ، فرزندان، در حال تحصیل بودن، مقدار در آمد ، و.....متغیر است. مسول محاسبه و کنترل و تمام مسائل جانبی مربوط به مالیات در امریکا Internal Revenue Service) IRS) هست...اگر یه سری به این سایت بزنید میبینید که صد ها فرم و دستور العمل مربوطه موجود است. البته اگر کسی حوصله، وقتش را دشته باشد با کمی مطاله و جستجو میتواند فرم های مربوط به خودش را پیدا و پر کند. ولی از آنجایی که یه سری دفتر رسمی هستن که با دریافت مبلغ مناسبی دراسرع وقت این کار را برای شما انجام میدن و مطمین تر هم هست چون در این کار خبره هستن...اکثرا افراد به این جور جاها برای حساب کتاب مالیاتی شون مراجه میکنن و خودشون را از درد سر این فرمهای جور وا جور راحت میکنن. در ضمن اگر کسی خودش کار فرما باشد معمولا یه وکیل هم داره که این کارها را برایش انجام میدهد.

هر شخصی که به عنوان کار مند (Employee) شروع به کار میکنه در روز اول یه سری قرار داد و کاغذ امضا میکنه و از جمله یه فرم هم پر میکنه به نام Form W-4 یا Employee's Withholding Allowance Certificate . (با فرم w-2 فرق میکنه ) در این فرم یه سری اطلاعات ابتدایی مربوط به وضعیت عایله مندی باید وارد کرد که بر اساس این اطلاعات کار فرما یه براورد تخمینی از مقدار درصد مالیات شما میکند و همان را از حقوق شما کسر و به حساب دولت واریز میکند و این طوری میشه که شما پایه حقوقتون مثلا ۳۰۰۰$ است ولی ۲۰۰۰$ بیشتر دریافت نمیکنید. اما در امریکا سیستم این جوری نیست که الا بختکی یه مقداری مالیات ازتون بگیرن..بلکه هر سال کارنامه مالی هر کسی به طور خیلی دقیق و ریز بررسی میشه و مقدار مالیاتی که در سال گذشته باید پرداخت میکرده حساب میشه. فرم مربوط به این حساب کتاب همون فرم معروف U.S. Individual Income Tax Return یا Form 1040 هست. در این فرم بیش از ۷۰ بند برای محاسبه دقیق مالیات مد نظر داده میشه. خود فرم ۲ صفحه بیشتر نیست ولی راهنمای فرم بیش از ۱۰۰ صفحه میباشد. الصاق مدارک احتمالی مورد نیاز هر بند سبب قطور شدن این فرم میشود. (حا لا با دیدین این فرم و راهنمای مربوطه متوجه شدید که چراافراد برای این کار به وکیل یا موسسات مربوطه مراجعه میکنن ).
خب حالا بعد از این که این فرم پر شد و تا قبل از ۱۵ مارچ فایل شد..اداره محترم IRS مالیات متعلقه به شما را بر اساس این فرم حساب کتاب میکند و با مالیاتی که از حقوق شما بر اساس فرم w-4 کم شده مقایسه میکند..اگر کمتر بود که خوش به حالتون میشه و مابه التفاوت را بصورت چک دریافت میکنید و برعکس.

حالا Form W-2 این وسط چکاره است؟ ... این فرم که نامش Wage and Tax Statement هست اوایل هر سال میلادی توسط کارفرما به کارمندان داده میشه و در واقع به عنوان یکی از مدارک همراه فرم 1040 باید فرستاده شود و حاوی اطلاعاتی در مورد حقوق دریافتی، کسری، بیمه، مالیات، وام و غیره در طی یک سال گذشته میباشد. پس مشخص شد که همه افراد حقوق بگیر فرم w-2 را از کارفرما دریافت میکنن.

خب حالا برگردیم سر موضوع ا سپانسر....
اگر فردی که میخواهد اسپانسر شما شود اگر کارمند و حقوق بگیر هست باید هم فرم w-2 و هم 1040 را داشته باشد. ولی اگر خودش صاحب کار بوده یا در آمدی بصورت حقوق دریافتی نداشته پس فرم w-2 را هم ندارد چون صاحب کاری نداشته که این فرم را به او بدهد.

در مورد این که اگر اسپانسر کارمند بوده چه فرم های را باید برای سفارت بفرستد..من فکر میکنم که فرم w-2 باید کافی باشد. چون از نقطه نظر آفیسر این فرم مدرک این هست که اسپانسر شما دارای درآمد کافی برای اسپانسر کردن شما هست. ولی بسته به تشخیص یا سلیقه یا نیاز به اطلاعا ت بیشتر شاید فرم 1040 را هم بخوان.

نتیجه: اگر اسپانسر شما کارفرماست فقط فرم 1040 کافیست و فرم w-2 را اصلا ندارد. ولی اگر کارمند هست یا در مقطعی طی چند سال گذاشته بوده هم فرم w-2 را باید داشته باشد هم 1040 و بهتره که هر دو را همراه داشته باشید.

این مطالب نظر و برداشت شخصی من هست. و امیدوارم که کمکی به روشن شدن این موضوع باشه.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، sam_hash ، shgh57 ، fairwall ، بنيتا ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان