موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، کسی راجع به اجاره کردن مغازه در امریکا اطلاع داره؟ یکی از دوستان می گفت اونجا باید بیزنس بخری و نمی شه مثل ایران بری و مغازه بگیری و کار راه بندازی. درسته؟
اگر اینطوره ،نکته اینجاست که اگر آدم بخواد یه کار جدید بکنه و نمونه اون رو تو بیزنس های آماده پیدا نکنه چی؟ و اینکه اون بیزنس ها رو هم بالاخره یکی شروع کرده دیگه، نه؟
اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که راهنمایی کنه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر اطلاعات دسته اولي راجع به ارتش امريكا (تفنگداران دريايي) داريد بگيد ممنون ميشم
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-05-17 ساعت 18:27)MARINES نوشته: يه جواب به ما بديد جاي دوري نميره
دوست عزیز، اگر کسی اطلاعاتی در این باره داشته باشه حتما به شما میگه. احتمالا هیچکس تا به حال با این موضوع مواجه نشده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و مدیران عزیز:
تاپیک های زیادی در گوشه و کنار مهاجرسرا هست که اعضا وضعیت و رشته تحصیلی و سوابقشون رو توضیح میدن و از افراد خیالی سوال می کنند برای ما چه کاری ؟ کی ؟ و با چه دستمزدی پیدا میشه...
ولی نود درصد این سوالات بی پاسخ است..
برای رفع این مشکل و پاسخ به پرسش ها و جلوگیری از به هدر رفتن منابع سایت پیشنهادی دارم :
یک تاپیک مستقل ایجاد شود و مهاجرینی که توانسته اند در آمریکا کار پیدا کنند و یا به نتایجی رسیده اند جهت انتقال تجربیات در آن بنویسند و یا اگر این تاپیک وجود دارد دوستان شاغل بصورت داوطلبانه تجربیاتشون رو با دیگر دوستان همخوان(به اشتراک گذاردن)کنند.
با سپاس فراوان
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من زبان فرانسه خوندم . از كساني كه تجربه دارند درمورد دونستن يه زبان ديگه غير از انگليسي و وضعيت كار براي اين كيس ها . لطفا راهنمايي كنن
مرسي
من كيسم براي جولاي كارنت مي شه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یک ساله که مدرک ارایشگریمو گرفتم میخواستم از کسایی که تو امریکا هستم بپرسم که شغل ارایشگری زنان توی اونجا شغل خوب و پر درامدیه یا اینکه میتونم به راحتی میتونم اونجا شغلی مربوط به ارایشگری پیدا کنم؟
ادم های بزرگ از خونه های کوچک می ایند!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-22 ساعت 10:09)onyx نوشته: سلام من یک ساله که مدرک ارایشگریمو گرفتم میخواستم از کسایی که تو امریکا هستم بپرسم که شغل ارایشگری زنان توی اونجا شغل خوب و پر درامدیه یا اینکه میتونم به راحتی میتونم اونجا شغلی مربوط به ارایشگری پیدا کنم؟
سلام
دوست عزیز من در سیاتل به آرایشگاه زنانه رفتم و همین سوال شما را پرسیدم ولی آنها یک دوره 9 ماهه آموزش میدهند و مدرک خودشان را قبول دارند و شغل خوبی در امریکا هست .
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی تو سانفرانسیسکو دنبال آرایشگر یا همکار میگرده من مدرک بین المللی دارم در زمینه رنگ و لایت مو لطفا خبر بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو آمریکا دستمزدها خیلی بالااست خواهر من آرایشگری داره میخواد بره اونجا اما فکر کنم تو تهران یا دوبی مراکزی باشن که مدرک آرایشگری میدن و مورد تائید آمریکاست
بهتره یه کم تحقیق کنید