موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید هر چی گشتم جای مناسبی برای سوالم پیدا نکردم!
سوال من یکم کلی هست ولی اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم:
هزینه ی حد اکثر 6 ماه زندگی در نیویورک تا پیدا شدن کار برای کسی که توی یک استودیو زندگی کنه و خورد و خوراک خیلی ساده( فقط سیب زمینی اب پز) داشته باشه چقدر میشه؟؟
در ضمن وضعیت کار در نیویورک چطور است؟حداقل کاری مثل فروشندگی یا تمیز کردن یک مغازه که پیدا میشود ؟؟؟!!!
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
از اونجا که تمام راههای مهاجرت سخت هست و مرد راه میخواهد، یک راه به نظر من رسیده که میخوام در موردش صحبت کنیم( راه های سرمایه گذاری )
ایجاد کار در امریکا
برای راه اندازی یک رستوران حداقل چقدر پول لازم هست؟
پمپ بنزین چطور؟
یک سوپر مارکت؟
با ۱۰۰-۵۰۰ میلیون چکار هایی میشه انجام داد برای اقامت گرفتن
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
توی این تاپیکها دوستان در مورد این موضوع توضیحات کاملی دادند..امیدوارم بعد از خوندن اونها بتونید به جواب سوالتون برسید ..اگر هم جواب نگرفتید لطفا سوالتون رو توی یکی از همین تاپیکها دنبال کنید ..
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1887
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid97139
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2479
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
با تشكر از همه دوستان خوبي كه اطلاعات و تجربياتشونو اينجا به اشتراك گذاشتن.
ميخواستم بدونم وضيعت بازار كار خريد خارجي اونجا چطوره
من كارشناس مديريت بازرگاني هستم و حدود 5 سال سابقه كار در زمينه خريد و واردات جنس از اروپا و چين را دارم
آيا ميتونم اميدوار باشم با اومدن آمريكا كار خوبي داشته باشم و چه مناطقي امكان كار بهتر واسه رشته من هست.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من تازه عضو شدم و یه سوال داشتم. واسه من که مهندس برق هستم و سابقه کار هم ندارم هم کار گیر میاد تو لس آنجلس؟
منظورم کاری که حقوقش خوب باشه که بشه با درآمدش یه نفره زندگی کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با مدرك ديپلم و 900 ساعت مدرك فني حرفه اي برق صنعتي و 10 سال سابقه كار با شركتهايي مثل durr آلمان در زمينه نصب و راه اندازي خط رنگ خودرو در ايران خودرو خراسان و كار با شركت زيمنس دماتيك در راه اندازي انبار مكانيزه قطعات پرسي ايران خودرو و كار با شركت loedige آلمان در زمينه نصب و راه اندازي كارگو ترمينال فرودگاه امام خميني ،اميدي به پيدا كردن كار برام هست يا نه؟
تو چه ايالتي برام بيشتر كار هست در ضمن امن هم باشه
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان عزیزم " بعد از چند ماه، وقت کردم که دوباره بیام یه سر به سایت بزنم. تازه فهمیدم چرا بعضی از افراد سایت بعد از مهاجرت غیب میشن " مثل خود من که یه زمانی شبها تا صبح تو مهاجرسرا بودم" خلاصه که اینجا تا چشم به هم میزنی رسیدی به آخر هفته. الان ما حدود ۸ ماه است که اینجا هستیم ولی خبری از کار نیست و اوضاع کار خیلی خرابه " خیلییییی، و دوست عزیزی که پرسیدید با ۴ میلیون چند وقت میشه زندگی کرد ؟ اگه میاید لوس انجلس این پول خرج ۱ ماه هستش و به این راحتیها هم کار پیدا نمیشه. امیدوارم بتونم زود به زود به سایت سر بزنم.
به امید موفقیت برای همه .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مدرک کاردانی عمران-ساختمانهای بتنی,و10 سال سابقه اجرا و مدیریت کارگاهای ساختمانی دارم, و همسرم هم کاردانی معماری داره,میخواستم بدونم بهترین شهرهایی که بازار کار مرتبط دارن کدوما هستن و حداقل دستمزد چقدره و آیا شرکتهای ایرانی مرتبط با این کار رو میشناسید؟ قبلاًاز راهنمایی همه دوتان سپاسگذارم.