کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
سلام.
اگه كسي با ويزاي غير مهاجرتي وارد آمريكا بشه و اونجا بتونه كار پيدا كنه مي تونه ويزا كار بگيره؟ منظورم اينه كه چند ماه طول ميكشه و اصلا آيا ممكن هست يا نه؟
من يه اطلاعاتي راجع به ويزاي H1, O1, EB دارم. اما اين طوري كه من فهميدم اولا يه سقف مشخصي براي تعداد هر ساله وجود داره و مهمتر اين كه بايد خارج از آمريكا اقدام كني و اگه بخواي نوع ويزات رو تغيير بدي خيلي سخته. و هر ساله در آگوست افراد متقاضي درخواست مبدن و ميره بررسي ميشه و...
من فوق ليسانس دارم و 5 ماه بعد مي خوام برم آمريكا. مي خوام يك راه قانوني براي موندن پيدا كنم. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، SH1A2R3 ، MPU ، erica
سلام
من میخوام بدونم توی امریکا دوره های کوتاه مدت برای پیدا کردن کار مناسب هست ؟ یا حتما" باید وارد دانشگاه شد؟ بطور مثال با فرض بر اینکه زبانمون خوب باشه میشه دوره هایی برای کار کردن (مثلا") با دستگاههای بیمارستانی و ... گذروند؟ یا اینکه برای اینجور کارها بایستی مدرک دانشگاهی داشت؟ و کلا" اگر دوره های کوتاه مدت دارن در چه زمینه هایی هست و حدودا" هزینه هاش چقدره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، jan ، mr relax ، SH1A2R3 ، erica
به طور کلی در بیشتر نقاط کالج هایی هست که دوره های دوساله یا کوتاه مدت برای ورود به بازار کار داره.
اینکه شما کدوم شهر و ایالت میرین پاسخ سوالتون رو تغییر میده. شما باید برآورد هزینه های زندگی رو در اون شهر بکنید و برای مدتی که دارین دوره ها رو میگذرونید و یه مقدار هم برای زمان دنبال کار گشتن باید پول کافی برای زندگی داشته باشید.
هزینه های دوره ها و طول دوره رو هم توی سایت این کالج ها میتونید پیدا کنید.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، viona ، free_free ، behzadb57 ، OverLord ، jan ، maaref ، SH1A2R3 ، kavoshgarnet ، humsun ، ساقر
دوستان کسی هست که سابقه کار و یا مصاحبه در Walmart یا H-E-B رو داشته باشه؟! یه خرده اطلاعات نیاز دارم در مورد اینکه تو مصاحبه چه چیزایی میپرسن و از این حرفا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، frozen mind ، OverLord ، jan ، maaref ، SH1A2R3 ، godot
(2011-08-21 ساعت 03:57)mohsen mirzaei نوشته:  دوستان کسی هست که سابقه کار و یا مصاحبه در Walmart یا H-E-B رو داشته باشه؟! یه خرده اطلاعات نیاز دارم در مورد اینکه تو مصاحبه چه چیزایی میپرسن و از این حرفا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

بهترین کار اینه که در سایت‌های مختلفی که برای راهنمایی انجام مصاحبه کاری هسند مثل Glass Door جستجو کنید. شما باید مصاحبه رو به انگلیسی انجام بدید. پس بهتره مطالعاتتون هم انگلیسی باشه. در یوتوب هم ویدیو های خوبی برای راهنمایی وجود داره.

پاسخ
اتفاقا امروز یه خورده در این مورد سرچ کردم و به نکات جالبی برخوردم. مثلا اینکه سوالاشون کلیشه ایه و البته همشون هم شبیه هم Tongue
یه سوال دیگه واسم پیش اومده، تو بعضی از فرم های اپلیکیشن باید یک یا چند نفر رو به عنوان رفرنس معرفی کنیم و بگیم رابطش با ما چیه و چند ساله که ما رو میشناسه و ... که خودتون میدونین. حالا یکی مثل من که هیچ کس رو نداره چیکار باید کنه؟ تنها کسانی رو که میتونم معرفی کنم استادام تو ایرانن که اونا هم اصلا حال اینکه بخوان جواب ایمیل یا تماس Subway و McDonaldو این چیزا رو بدن ندارن!! حنی جواب منو هم دیگه شاید ندن Big Grin حالا تکلیف چیه؟!
(2011-08-22 ساعت 00:08)mohsen324 نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 03:57)mohsen mirzaei نوشته:  دوستان کسی هست که سابقه کار و یا مصاحبه در Walmart یا H-E-B رو داشته باشه؟! یه خرده اطلاعات نیاز دارم در مورد اینکه تو مصاحبه چه چیزایی میپرسن و از این حرفا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

بهترین کار اینه که در سایت‌های مختلفی که برای راهنمایی انجام مصاحبه کاری هسند مثل Glass Door جستجو کنید. شما باید مصاحبه رو به انگلیسی انجام بدید. پس بهتره مطالعاتتون هم انگلیسی باشه. در یوتوب هم ویدیو های خوبی برای راهنمایی وجود داره.

پاسخ
تشکر کنندگان: jan ، maaref ، SH1A2R3
می تونید آدرس دوستاتون رو بنویسید. لزومی نداره که حتما باهاتون کار کرده باشند. بیشتر مواقع هم به رفرنس ها زنگ نمی زنند. اگر دوستی هم ندارید به هر کسی که فکر می کنید میشناستتون مثل صاحب خونه مراجعه کنید. برای اونها مشکلی ایجاد نمیشه. ولی بهتره قبلش اجازه بگیرید

(2011-08-22 ساعت 02:05)mohsen mirzaei نوشته:  اتفاقا امروز یه خورده در این مورد سرچ کردم و به نکات جالبی برخوردم. مثلا اینکه سوالاشون کلیشه ایه و البته همشون هم شبیه هم Tongue
یه سوال دیگه واسم پیش اومده، تو بعضی از فرم های اپلیکیشن باید یک یا چند نفر رو به عنوان رفرنس معرفی کنیم و بگیم رابطش با ما چیه و چند ساله که ما رو میشناسه و ... که خودتون میدونین. حالا یکی مثل من که هیچ کس رو نداره چیکار باید کنه؟ تنها کسانی رو که میتونم معرفی کنم استادام تو ایرانن که اونا هم اصلا حال اینکه بخوان جواب ایمیل یا تماس Subway و McDonaldو این چیزا رو بدن ندارن!! حنی جواب منو هم دیگه شاید ندن Big Grin حالا تکلیف چیه؟!
(2011-08-22 ساعت 00:08)mohsen324 نوشته:  

پاسخ
تشکر کنندگان: satusa ، mohsen mirzaei ، frozen mind ، OverLord ، jan ، maaref
سلام من تازه عضو شدم و خیلی از مهاجر سرا خوشم اومد
همسر من فوق لیسانس برق قدرت از یک دانشگاه معتبر تهران رو داره
برای اومدن به امریکا می خوایم تحصیلی اقدام کنیم
می شه بیایم و به جای درس خوندن همسرم بره دنبال کار؟
ما یک بچه 2 ساله هم داریم مطمئنا اگر کار کنیم وضعیتمون بهتر خواهد بود
امکان اینکه از ایران دنبال کار بگردیم و با ویزای کار بریم هست؟
یا باید از اونجا اقدام کنیم؟ موسسه هایی هستن که
این کارا رو انجام بدن؟ یا باید وکیل بگیریم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، MPU ، erica
سلام به همه دوستان
مي خواستم بدونم آيا كسي به شغل رانندگي تاكسي فكر كرده؟
من شنيدم كه هزينه كرايه تاكسي تو امريكا خيلي بالاست و در نتيجه درآمد كساني كه با تاكسي كار مي كنند هم بايد بالا باشه. حالا اگه بالا هم نباشه فكر كنم آدم بتونه هزينه هاي زندگي خودش رو از طريق اين كار پرداخت كنه و هر چي باشه از بي كاري كه بهتره !
ضمن اينكه اين شغل مزاياي زيادي هم داره. مثلا آدم براي خودش كار مي كنه و آقا بالا سر نداره، تخصص خاصي هم نياز نداره و حداقل تا پيدا كردن يه كار درست و حسابي مي تونه گزينه خوبي باشه.
دوستاني كه امريكا هستن لطفا نظر بدن در اين مورد.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، free_free ، SH1A2R3 ، erica
فكر كنم بعد از پست قبلي من در مورد رانندگي تاكسي همه زدن تو كار تاكسي. هيچكس وقت نداره نظر بده.
باز هم خدارو شكر كه پيشنهاد ما مشكل كار دوستان رو حل كرد.
بابا يكي يه نظر بده . حداقل بگيد كه رانندگي تاكسي خيلي چيز بيخوديه خيال ما رو راحت كنيد.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، free_free ، SH1A2R3
(2011-09-03 ساعت 18:19)shahab2000 نوشته:  فكر كنم بعد از پست قبلي من در مورد رانندگي تاكسي همه زدن تو كار تاكسي. هيچكس وقت نداره نظر بده.
باز هم خدارو شكر كه پيشنهاد ما مشكل كار دوستان رو حل كرد.
بابا يكي يه نظر بده . حداقل بگيد كه رانندگي تاكسي خيلي چيز بيخوديه خيال ما رو راحت كنيد.

چیز بی خودیه خیالت راحت

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، saied-k ، MARINES ، SH1A2R3 ، hamed.
سلام بدوستاران ايالات متحده بالاخره بعد چند ماه يه سري زديم .راستي نميشه با ديپلم تجربي رفت دانشگاه افسري امريكا بعد براي اينكه مزاياي بيشتري بگيري داوطلبان بدترين جارو انتخاب كرد من عاشق ارتشم لطفا اگه ميشه راهنمايي كنيد در ضمن برام مهم نيست چه اتفاقي ميفته مهم اينه كه به هدفم برسم...
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوست عزيز كه در مورد تاكسي در امريكا صحبت كرده بوديد .

اينكه بهزاد جان گفتند كلا چيز بي خوديه ! پر بيراه نگفتند . من در تهران ابتداي سال 86 كه تازه تاكسي هاي خصوصي سبز اومدند فقط به اين دليل كه يكي از دوستانم مدير يكي از اين شركت ها بود تونستم يه پرايد سبز بيسيم بگيرم كه البته يك سال بعد سيستم بيسيمش كامل شد. من بيشتر از همه به پلاك اين ماشين علاقه داشتم و كيف مي كردم كه راحت ميتونم برم تو طرح و صبحها با ماشين خودم برم بازار ! تازه كلي هم بارامونو با اين بدبخت جابجا مي كردم. اما بعد از يه مدت مشكلاتش شروع شد : حق شارژ ماهانه بالا ، كم شدن سهميه بنزين ، بررسي شركت ها و تاكسيراني در مورد تاكسي هايي كه كار نمي كردند و ... خلاصه وقتي هم كه خواستم بفروشمش حدود 6 ماه در گير نامه بازي و داستانهاي بيخودش بودم و دست آخر با پرداخت حدود 700 هزار تومان ماليات عقب افتادش تونستم بفروشمش و پولم رو زنده كنم. البته من يه موقع هايي هم باهاش تو سيستم بي سيم كار هم كرده بودم كه در امدش خوب بود ولي اگه مي خواستي حرفه اي كار كني مخارج ماشين بيشتر از اين درامد بود و بچه هايي كه در سيستم بودن همش شاكي بودن.

اينها رو گفتم تا بدونيد تجربه اين كارو داشتم منتها در ايران ! من چون كارنامه تاكسيراني داشتم ( مجوز ) فكر كرده بودم شايد بشه ازش به عنوان يكي از شغلهاي مورد نياز استراليا استفاده كرد و اقامت استراليا رو گرفت . بخاطر همين يه مقدار تحقيق كرده بودم كه در اينجا در اختيار شما مي گذارم. لبته در مورد تاكسي امريكا هم تحقيق كردم كه فكر مي كنم بيشتر به درد شما مي خوره.

كلا تاكسي در امريكا در شهر هاي شلوغ و بزرگ مثل نيويورك و دالاس و la و شيكاگو و ... بهتر درامد داره و در خواست اضافه كردن تاكسي به سيستم حمل و نقل بهتر پذيرفته ميشه.
در امريكا شما بايد تاكسي را از كمپاني هاي بزرگ به صورت سفارشي ساخته شده بخريد كه بسيار گرانقيمت تر از مدل معمولي همان ماشين هستند.
در ضمن مي توانيد در شركت هاي خصوصي كه تاكسي هاي زيادي دارند به عنوان راننده استخدام شويد .
اما مهمترين مسئله براي كار با تاكسي خصوصا در مورد نيويورك گذراندن تست هاي اوليه و همچنين تست هايي است كه در فواصل كوتاهي از شما و ماشينتان به عمل مي ايد. كه بسيار سخت گيرانه مي باشند.
در ضمن من به اين نتيجه رسيدم كه با توجه به سختگيريهاي جواز تاكسي ، شناخت كم اوليه مهاجران از شهر تقريبا اين امكان را غير ممكن مي سازد كه من و شما بتوانيم از پس امتحانات مربوط بر بياييم. و از همه مهمتر اينكه جايي خواندم كه براي درخواست تاكسي بايد سيتيزن باشيد ! (( نمي دونم درست است يا نه ؟ ، فقط نقل قول ))

در اخر ، دوست عزيز اگر به رانندگي علاقه داريد و مي توانيد گواهينامه پايه يك بگيريد روي كار بر روي ماشين سنگين و سيستم باربري شهري يا ميان شهري بشيتر حساب كنيد چون بسيار پر تقاضا و پر درامد است.

.
.
اميدوارم مفيد باشه !
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، free_free ، humsun ، viona ، MARINES ، ملیحه مجید ، amir0_0amir ، خانه ، erica ، copol
سلام به همه دوستان من یه ماهه که اومدم آمریکا و دالاس من لیسانس مامایی هستم داييم اينجاست الان پيش اونم ولي با تحقيقي که کردم دیدم اگربخوام کارمامایی بکنم باید هم دوره بگذرونم هم امتحان بدم که همه اینا پول میخواد پس باید کارکنم تنها کاری که میشه کرد کار تو فروشگاهه که اونم وقتگیره و خوب شاید هرکسی نتونه انجام بده گفتم دوستان بدونن اینجا چه خبره مدرکنمونوقبول ندارن روکمک هیچ کس حتی فامیل حساب نکنید اینجا آش دهن سوزی نیست حتی با گرین کارتSad مگه پولدار باشی اینم بگم اگه پرستارباشی انگار فقط امتحان داره دقیق نمیدونم ولی قبول بشی درآمدش خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، viona ، SH1A2R3 ، MARINES ، majorsoly ، آلیس-1980 ، erica ، copol
(2011-08-29 ساعت 12:18)shahab2000 نوشته:  سلام به همه دوستان
مي خواستم بدونم آيا كسي به شغل رانندگي تاكسي فكر كرده؟
من شنيدم كه هزينه كرايه تاكسي تو امريكا خيلي بالاست و در نتيجه درآمد كساني كه با تاكسي كار مي كنند هم بايد بالا باشه. حالا اگه بالا هم نباشه فكر كنم آدم بتونه هزينه هاي زندگي خودش رو از طريق اين كار پرداخت كنه و هر چي باشه از بي كاري كه بهتره !
ضمن اينكه اين شغل مزاياي زيادي هم داره. مثلا آدم براي خودش كار مي كنه و آقا بالا سر نداره، تخصص خاصي هم نياز نداره و حداقل تا پيدا كردن يه كار درست و حسابي مي تونه گزينه خوبي باشه.
دوستاني كه امريكا هستن لطفا نظر بدن در اين مورد.

دو تا از دوستان من راننده تاکسی هستند و برای تامین هزینه تحصیل این شغل را انتخاب کرده اند به دلایل 1- درآمد نسبتا خوب 2- زمان قابل انعطاف 3- شروع ساده و بدون دردسر و سرمایه.
در شیکاگو در صورت داشتن گواهینامه رانندگی تاکسی می توانید به آژانس ها مراجعه و تاکسی به صورت روزانه یا هفتگی کرایه کنید و راننده هر چقدر که کار کند مال خودش است. برای تازه واردین بد نیست ولی باید شهر را خوب بشناسید و امتحان نقشه خوانی را هم باید بگذرانید. امتحان گواهینامه رانندگی تاکسی در یکی از کالج هاست و احتمالا آموزش هم داشته باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، nastaran86 ، mavarfan ، yakuza ، xaxi ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان