موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-25 ساعت 08:11)yami نوشته: @farene
اورکوآلیفای شدن معمولا در مشاغل موقتی که بعدا دائمی میشن و تخصصی هستن ممکنه مشکل ساز بشه. با این قراردادهای سفت و سخت موقتی تو کار ریتیل و فروشگاهها اصلا براشون مهم نیست که شما چی بودین قبلا. هر لحظه نیاز داشته باشن مثل هالیدی ها استخدام میکنن و کارشون که کم شد, به درب خروجی راهنمایی میکنن!! ایشالا در روال استخدام مشاغل تخصصی که قرار گرفتین متوجه خواهید شد که اونجاست که به این مسائل اهمیت بسیار میدن.
در ضمن یک مسئله ای رو هم در مورد مشاغل تخصصی فراموش نکنید!
اگر مدتی از محیط کار تخصصی فاصله بگیرید دیگه استخدامتون در اون شغل تقریبا منتفیه. من همکاری دارم که بیش از ده سال سابقه کار در بخش رسپیریتوری بیمارستان داشته با مدرک فوق دیپلم ولی چون سه سال رفته در خانه سالمندان کار کرده دیگه هیچ بیمارستانی حتی برای مصاحبه هم دعوتش نمیکنه.
بنابرین موقع رزومه نوشتن, اگه دیدین که برای شغل تخصصی تون فاصله زمانی قابل توجه افتاده, نه تنها با نوشتن اون در اون شغل استخدام نخواهید شد بلکه زمینه اورکوآلیفای شدن برای مشاغل پایین تر فراهم خواهد شد.
@aadine
نوشتین «... ولی این که این جا با این که عملن یه کارگر معمولی هستی احترامی که جامعه و محل کارت برات قائله اصلا با همون رده ی مدیریت ایران قابل قیاس نیست ...»
البته در مقام مشتری انصافا به آدم خیلی احترام میشه ولی بعنوان کارگر و کارمند من اینا رو خیلی به اصطلاح meanie دیدم.
lمن اتفاقا منظورم در مقام یه نیروی کار یا همون به اصطلاح کارگر و کارمند بود. تو این جایگاه این جا هم پیش میاد که هم از مشتری بد رفتاری ببینی هم از مدیر ولی این بد رفتاری و بی احترامی اصلن با توهین هایی که تو جامعه ی ایران می بینی قابل قیاس نیست. من اون جا 14 سال تو شرکت های مختلف خصوصی و دولتی و از رده کارمندی تا مدیریت کار کردم. این که شما نکات منفی که این جا وجود داره رو مطرح می کنید که کسانی که قصد اومدن دارند تصویر مدینه ی فاضله نداشته باشند خیلی خوبه ولی خوبه که منصفانه از خوبی هاش هم بگیم.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
کسی می دونه من اگر بخوام واردات زعفران انجام بدم و توی آمریکا بازار فروش پیدا کنم، چه شرایطی داره و آیا اصلا امکانش برای من هست که مثلا اگر لازم باشه شرکت ثبت کنم قبل از اینکه سیتیزن بشم اینکارو بکنم؟ و آیا میشه بدون ثبت شرکت زعفران را وارد و بازار فروش پیدا کنم؟ البته من میخوام زعفران رو از اسپانیا وارد کنم چون میدوین که امکان صادراتش به صورت مستقیم از ایران وجود نداره. ممنون میشم نظراتتون رو بگید...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه خدا بخواد من میخوام برم امریکا اگه لاتاری قبول شدم
من لیسانس علوم اجتماعی دارم گرایش پژوهشگری دارم و یه کم تخصص تو زمینه کامپیوتر میخوام بدونم دوستانی که آمریکا هستن با این اوضاع اسفناک کار تو آمریکا کاری واسه من تو زمینه کاریم هست؟نا گفته نباشه الانم تو یک شرکت فنی تخصصی در زمینه کامپیوتر کارم میکنم حدودا 2 سال..دوستان لطف کنید راهنمائی کنید.البته بعضی از دوستان جواب میدن که حالا بزار قبول بشی بعد فکر کن. ولی من میخوام قبلش بدونم و آگاهی داشته باشم.ممن.ن از برو بچه های گل مهاجر سرا چه این وریا چه اونوریا
كسي كه مايل است خير ديگران را تامين كند، خير خود را هم تامين كرده است
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
تخصصم تو ورد ،فتو شاپ و کلا کار با ویندوز نحوه نصب ویندوز عیب یابی سیستم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری هستش. الان تو یک شرکت کار میکنم و تقریبا کار هر روزم اینه
كسي كه مايل است خير ديگران را تامين كند، خير خود را هم تامين كرده است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و تبريك سال نو و آرزوي سلامتي و سربلندي براي همه مهاجرسرايي ها ي عزيز چه اون عزيزاني كه الان در آمريكا هستن و چه اون عزيزاني كه در انتظار رفتن هستند با اجازه من ميخوام كمي با عزيزاني كه الان در آمريكا هستن و عزيزاني كه ميخوان برن صحبت كنم :
من ميتونم بگم تقريبا كل نوشته هاي اين تاپيك رو كه عزيزاني كه الان در آمريكا ساكن هستند و اينجا نظراتشون رو بيان ميكنند خوندم و اون استنباطي كه من از اين نوشته ها داشتن اينكه هر كسي بخواد بره امريكا و اللخصوص كساني كه با پول كم يا بدون پول ميخوان برن آمريكا قطعا و بدون شك شكست خوردني هستند و به خاطر غرور ايراني نميخوان برگردند و ... تا اينجا صحبت هاي بنده رو به عنوان يك سوال در نظر بگيرين ولي جواب اين سوال براي هر دو دسته هست يعني عزيزاني كه الان در آمريكا هستن و چه اون عزيزاني كه در انتظار رفتن هستند // ببينيد دوستان حرف اول در زندگي رو پول ميزنه كه مقدارش هر چه بيشتر = زندگي راحت تر و آرام تر كه اين رو همه عزيزان ميدونند ولي اي عزيزي كه تشريفت الان در مملكت شيطان بزرگ هست بياين يك چند جمله اي منطقي حرف بزنيم شمايي كه همش از مشكلات پيدا كردن كار و كار و كار و كار و... بازم كار سخن ميگوييد ببينيد شما قبلا در ايران بوديد و اگر بي كار بوديد با توجه به اينكه خودتان ايراني هستيد و در مملكت خودتان زندگي ميكنيد و به همه چيز آشنايي كامل داريد براي اينكه كاري پيدا كنيد و اگر در پايينترين سطح علمي و عملي باشيد به طور حتم و بدون شك كاري پيدا خواهيد كرد و اگر هم از نظر آشنايي قوي اشيد ميتونيد تو رده بالاتر كه به هيچ وجه با سطح شما يكي نيست كار پيدا كنيد ولي حقوق بالاتري كه اصلا انتظار نداشتين رو دريافت كنين ولي وقتي وارد آمريكا ميشين اين رو قبول داشته باشين كه شما دوباره متولد ميشين ولي با اين تفاوت كه شما يك انسان بالغ و تكامل يافته اي هستيد كه كلي اندوخته داريد از هر نظر كه دوباره متول ميشين و اون انتظار رو دارين كه مثل ايران با يك سلام و احوالپرسي كلي كارتون حل بشه و شايد هم در اين ميان يكي از شما خوشش بياد و يك كار نون و آبدار كه اصلا انتظارشو نداشتين بهتون پيشنهاد بشه عزيزان خودشون بهتر از من ميدونن كه اونجا اصلا اينطور نيست و ميخوام واضح تر عرض كنم كه اونجا سر آدم يه بلاهايي ميارن كه طرف بره و كاري پيدا كنه كه مربوط به حرفه خودش باشه و حقوق مربوط به عملكرد خودش رو بگيره نه اينكه مثل كشور عزيزمون ايران كسي كه يه مدت نون شب پيدا نميكنه واسه خوردن بعد يه مدت كوتاه چند تا ماشين خارجي رده بالا جلو خونش پارك كنه ((اميدوارم به خاطر اين حرفم ناراحت نشين و اين يك واقعيت هست كه همه عزيزان ميدونن)) و عزيزان آمريكا اون بهشتي كه بعد مردن بهمون نويدشو دادن يا بهتر بگم بهشت برين يا گمشده نيست سرزمين فرصت هاست به قول عزيزاني كه آمريكا هستن و تو اكثر نظراتشون اين جمله رو ميگن و اين رو بايد قبول كنيم(((كسي كه ميخواد با كشتي سفر كنه بايد به فكر حادثه ها و غرق شدنش باشه)) اميدوارم كه از اين مثال كوچولو كل چيزهارو گرفته باشين پس بهتره عزيزاني كه رفتن تو دل عزيزاني كه قصد رفتن رو دارن رو خالي نكنن و اونجا رو در نظر اين عزيزان مثل باتلاقي پر از لجن كه منتظر گرفتن و بلعيدن در خودش هست رو تداعي نكنن و تو ايي عزيزي كه در انتظار رفتني و الان فكر ميكني كه با رفتن به آمريكا به روياهاي دست نيافتني ميرسي و كل مشكلات حل ميشه نه عزيز اينطور نيست مشكلات شما با رفتن به آمريكا از مشكلاتي كه در ايران داشتي چندين و چند برابر ميشه و شايد هم مشكلات حل نشدني /// سرتونو درد آوردم به بزرگي خودتون ميبخشين و در آخر جمع بندي اين ميشه كه عزيزان سنجيده حركت كنيم و آينده خدمان را فداي آرزوهاي دست نيافتني نكنيم / .
اگه بعضی ها فرصت قبول شدن رو از ما نگیرن به لطف خدا 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من همیشه در هر پست از همه تشکر میکنم و توی این پاسخ هم باز تشکر میکنم از همه شما بزرگواران که از وقت و حوصلتون میزنید و اطلاعاتی بسیار با ارزش به اندازه هزینه هایی که دادید تا تجربه بکنید، در اختیار عموم قرار میدید.
سوال من اینه که آیا دونستن زبانی غیر از انگلیسی، مثلا فرانسه یا آلمانی یک امتیاز مثبت برای بدست آوردن کار بحساب میاد ؟ یا آنقدر که اینجا تو ایران از یک همچین موقعیتی برای استخدام استقبال میکنن، در امریکا اینطور نیست ؟ (البته منظور من دونستن انگلیسی + یک زبان دیگه است)
با سپاس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-31 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-31 ساعت 16:19 توسط MAHDI2012.)
تخصص در زمینه مخابرات (رادیو ماکس .فیبر نوری.موبایل ...)بازار کاراین رشته در کدام شهر امریکا وجود دارد .ممنون از همه شما
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-31 ساعت 15:45)metaarash نوشته: سوال من اینه که آیا دونستن زبانی غیر از انگلیسی، مثلا فرانسه یا آلمانی یک امتیاز مثبت برای بدست آوردن کار بحساب میاد ؟ یا آنقدر که اینجا تو ایران از یک همچین موقعیتی برای استخدام استقبال میکنن، در امریکا اینطور نیست ؟ (البته منظور من دونستن انگلیسی + یک زبان دیگه است)
با سپاس
(2012-03-31 ساعت 17:20)yami نوشته: در جنوب آمریکا اسپانیولی در حد صحبت کردن خیلی مهمه. سر این چند تا کار از دست دادم
سلام. ما تو لس انجلس هستیم. تا اونجایی که من دستگیرم شده بستگی داره که چه شغلی به شما می دن. برای شغل هایی که با مردم بیشتر سر و کار دارین (مثل Front office و یا Sales) توانایی مکالمه به زبان هیسپنیش امتیاز بزرگی یه، هر چند بعضی جاها زبان کره ای می خوان. کلاً هیسپنیش های اینجا اصلاً نیاز ندارن به زبان انگلیسی صحبت کنن چون تقریباً همه جا یه افرادی هستن که هیسپنیش صحبت می کنن. برای کارهای تکنیکال و Scientific زیاد لازم نیست زبان دیگه ای بلد باشین ولی در این جور کارها شما باید زبان انگلیسی تون خوب باشه چون معمولاً از شما انتظار دارن که در جلسات شرکت کنین و یا مطلب ارائه کنین (کنفرانس بدین). البته باید بگم گرفتن کارهای با درآمد بالا برای تازه مهاجرین یه کم سخته. دونستن زبان های کشورهای اروپایی (مثل آلمانی یا فرانسوی) برای کارهایی که معمولاً مهاجرین تازه وارد انجام می دن اثر مثبت داره ولی نه خیلی، چون مهاجرین مربوط به این کشورها در این منطقه کم هستند.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود