موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-31 ساعت 23:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-01 ساعت 00:00 توسط cmbt.)
سلام. با خواندن بحث دوستان در مورد وضعیت اینجا یا آنجا و توصیف هر کدام از موقعییت یاد داستان معروفیاز بیژن مفید افتادم که چندین بار آن را گوش کردم ولی باز هم خسته نمیشم."شاپرک خانوم".چقدر منطقی! و با دلیل و برهان! اون ساکنین انبار تنگ و تاریک تو اون انبار مونده بودند ،هرچند شرایط خیلی مساعد نبود ولی عادت کرده بودند و خطرش هم کمتر بود.ولی شاپرک خانوم راه متفاوتی را انتخاب میکنه که نتیجه اش هم متفاوت است..اگه این داستان را نشنیدید حتما بشنوید.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-01 ساعت 02:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-01 ساعت 02:44 توسط nahid.t.)
كسي در مورد كار حسابداري در كاليفرنيا اطلاعات داره من هم ليسانس حسابداري دارم هم نقشه كشي صنعتي خوندم با كدومش بهتر ميتونم كار پيدا كنم در ضمن من حسابداري تدريس هم ميكنم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
پیشنهادی خدمت دوستان داشتم.
برای اینکه براوردی از اشتغال مهاجران به مشاغل تخصصی در امریکا داشته باشیم دوستانی که خود یا اشنایان انها اهم از مهاجرین جدید یا قدیم که به طور موثق به شغل تخصصی مشغول اند در این تاپیک بیان کنند. این کار بدون اینکه امار شخصی کسی را اشکار کند (لزومی نیست که نوع کار بیان شود ) کمک میکند که سایرین بر اوردی از لحاظ درصد افراد متخصص مشغول به کار تخصصی بدست اورند برای تصمصم گیریهای اتی.
اگر تاپیک جداگانه نیاز باشد که دوستان نظر خود را بدهند.
از نظر من کار تخصصی علاوه بر ماهیت کار که باید تخصصی باشد باید 2 مشخصه دیگر هم دارا باشد
1- نیاز به فورس کد و یا لایسنس داشته باشد (درصد بسیار کمی از مشاغل تخصصی در امریکا به این موارد نیاز ندارد مگر در دوره ترینی بودن)
2 دستمزد سالانه باید بیش از 35 هزار دلار باشد به غیر از له ول انتری و یا چنانچه ساعتی است بیش از 25 دلار در ساعت
در ضمن افرادی که تحصیلات غیر از ایران دارند در این امار سنجی جای نمیگیرند.
به هر شکل دوستان نظر خود رو بیان کنند. با تشکر
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
من مدارك رو فرستادم آمريكا موسسه آموزشي اسپن ترن كه كار ارزيابي مدارك تحصيلي انجام ميده و مورد تاييد همه ايالتهاي آمريكاست ارزيابي كرده و در راي نهايي يكي از جملاتي كه نوشته اين هست
Eligible for employment in the field of human medicine under supervision of licensed professional
حالا سوالم اين هست كه براي پيدا كردن كاري در فيلد پزشكي باز هم من بايد دنبال لايسنس باشم؟ اين موسسه مدرك منو همون دكتراي پزشكي پذيرفته و دويست واحد درسي منو هم قبول كرده است
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم مدرک این دوستمون چیه. ولی پزشک- داروساز-ماما-پرستار-فیزیوتراپ .... ایرانی باید بعد از اعتبار گذاری مدارکشون در امتحانات مخصوصی شرکت کنند و در واقع لایسنس امریکا بگیرند. که میشه اطلاعات کاملتر رو در گوگل پیدا کرد.
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-04 ساعت 07:02)maxsupermax نوشته: (2012-04-03 ساعت 16:25)armanbala نوشته: دوستان عزيزم
من مدارك رو فرستادم آمريكا موسسه آموزشي اسپن ترن كه كار ارزيابي مدارك تحصيلي انجام ميده و مورد تاييد همه ايالتهاي آمريكاست ارزيابي كرده و در راي نهايي يكي از جملاتي كه نوشته اين هست
Eligible for employment in the field of human medicine under supervision of licensed professional
حالا سوالم اين هست كه براي پيدا كردن كاري در فيلد پزشكي باز هم من بايد دنبال لايسنس باشم؟ اين موسسه مدرك منو همون دكتراي پزشكي پذيرفته و دويست واحد درسي منو هم قبول كرده است
لطفا" سایت مربوطه رو + اسپل انگلیسی نام این سازمان برای دوستان درج نمایید.
Www.spantran.com
اين سايتي هست كه براي هر جا كه براي كار يا مقطع phd اقدام ميكني ميگن بايد مدارك نوسط اين موسسه ارزيابي بشه
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-09 ساعت 21:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-09 ساعت 21:12 توسط n.torabi65.)
سلام
مدرک همسر بنده که فوق لیسانس ژئوفیزیک و لیسانس زمین شناسیه شما میدونید برای استخدام چگونه اعتبار سنجی میشه؟ حتما باید اعتبار سنجی بشه؟ اگه نشه نمیتونه در زمینه رشته تحصیلی خودش جایی مشغول کار بشه؟
امتحانش اعتبار سنجیش چگونست؟
با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
http://www.financereports.co/us
کسی در مورد کار از خونه و با اینترنت چیزی شنیده؟معتبره؟
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نمی دونستم که سوالم را بهتر هست کجا بپرسم و قصد ایجاد تاپیک هم نداشتم برای همین تصمیم گرفتم که اینجا مطرح کنم شاید به جواب رسیدم.
در بعضی از سایت ها یا بعضی از تاپیک های همین فروم که می گردین همه گله از وضعیت بیمه و بازنشستگی در آمریکا دارند. در آمریکا وضعیت بازنشستگی چه جوری هست. یعنی شما بعد از چند سال بازنشسته میشید و به چه نسبتی از حقوقتون بیمه دریافت می کنید؟؟؟ آیا اصلا حقوق بازنشستگی دریافت میشه!!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من کارشناس برق قدرت هستم و۱۱ سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار پی ال سی سیمنس دو سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار دی سی اس هانیول دارم همچنین تجربه مونتاژ راهاندازی پی ال سی وهمچنین طراحی و راه اندازی شبکه های پی ال سی و نرم افزارهای در رابطه کارم مسلط هستم وهمچنین نرم افزارهای اتوکد والکد .تقریبا ۶ ماه امدم امریکا داخل فلوریداو اشتباه بزرگی کردم چون اینجا هیچ کاری برای من نیست و واقعا گیج شدم حالا میخواستم از دوستانی که داخل ایالت تکزاس هستند راهنمای بگیرم برای پیدا کردن کار و اصلا بدونم شرایط کاری انجا چطوری هست.خیلی ممنون میشم که کمکم کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز اگه ممکن شماره تلفنتون را برام میل کنید مرسی
h.tajsaeed@gmail.com