کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
سلام. با خواندن بحث دوستان در مورد وضعیت اینجا یا آنجا و توصیف هر کدام از موقعییت یاد داستان معروفی‌از بیژن مفید افتادم که چندین بار آن را گوش کردم ولی‌ باز هم خسته نمیشم."شاپرک خانوم".چقدر منطقی‌! و با دلیل و برهان! اون ساکنین انبار تنگ و تاریک تو اون انبار مونده بودند ،هرچند شرایط خیلی‌ مساعد نبود ولی‌ عادت کرده بودند و خطرش هم کمتر بود.ولی‌ شاپرک خانوم راه متفاوتی را انتخاب میکنه که نتیجه اش هم متفاوت است..اگه این داستان را نشنیدید حتما بشنوید.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، ملیحه مجید ، Lucky Luke ، خانه ، ey1366
كسي در مورد كار حسابداري در كاليفرنيا اطلاعات داره من هم ليسانس حسابداري دارم هم نقشه كشي صنعتي خوندم با كدومش بهتر ميتونم كار پيدا كنم در ضمن من حسابداري تدريس هم ميكنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-01 ساعت 02:40)nahid.t نوشته:  كسي در مورد كار حسابداري در كاليفرنبا اطلاعات داره من هم ليسانس حسابداري دارم هم نقشه كشي صنعتي خوندم با كدومش بهتر ميتونم كار پيدا كنم در ضمن من حسابداري تدريس هم ميكنم

اگه گرین کارت داشته باشین و زبانتون هم خوب باشه و سریع بتونین کار حسابداری آمریکایی رو یاد بگیرین باید بگم کار حسابداری خوبه ولی بحث اینه که من به ندرت دیدم کسی بدون رفتن به کالج یا حداقل یک دوره سرتیفیکیت یک ساله تونسته باشه به کار حسابداری اینجا وارد بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: nahid.t ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، ملیحه مجید ، copol
پیشنهادی خدمت دوستان داشتم.
برای اینکه براوردی از اشتغال مهاجران به مشاغل تخصصی در امریکا داشته باشیم دوستانی که خود یا اشنایان انها اهم از مهاجرین جدید یا قدیم که به طور موثق به شغل تخصصی مشغول اند در این تاپیک بیان کنند. این کار بدون اینکه امار شخصی کسی را اشکار کند (لزومی نیست که نوع کار بیان شود ) کمک میکند که سایرین بر اوردی از لحاظ درصد افراد متخصص مشغول به کار تخصصی بدست اورند برای تصمصم گیریهای اتی.
اگر تاپیک جداگانه نیاز باشد که دوستان نظر خود را بدهند.
از نظر من کار تخصصی علاوه بر ماهیت کار که باید تخصصی باشد باید 2 مشخصه دیگر هم دارا باشد
1- نیاز به فورس کد و یا لایسنس داشته باشد (درصد بسیار کمی از مشاغل تخصصی در امریکا به این موارد نیاز ندارد مگر در دوره ترینی بودن)
2 دستمزد سالانه باید بیش از 35 هزار دلار باشد به غیر از له ول انتری و یا چنانچه ساعتی است بیش از 25 دلار در ساعت
در ضمن افرادی که تحصیلات غیر از ایران دارند در این امار سنجی جای نمیگیرند.
به هر شکل دوستان نظر خود رو بیان کنند. با تشکر
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، faranak.n ، mohajer13
دوستان عزيزم
من مدارك رو فرستادم آمريكا موسسه آموزشي اسپن ترن كه كار ارزيابي مدارك تحصيلي انجام ميده و مورد تاييد همه ايالتهاي آمريكاست ارزيابي كرده و در راي نهايي يكي از جملاتي كه نوشته اين هست
Eligible for employment in the field of human medicine under supervision of licensed professional
حالا سوالم اين هست كه براي پيدا كردن كاري در فيلد پزشكي باز هم من بايد دنبال لايسنس باشم؟ اين موسسه مدرك منو همون دكتراي پزشكي پذيرفته و دويست واحد درسي منو هم قبول كرده است
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: emrah66 ، SH1A2R3 ، MPU ، kourosh2011 ، MAHDI2012 ، M_star1316 ، كاميلا ، erica
(2012-04-03 ساعت 16:25)armanbala نوشته:  دوستان عزيزم
من مدارك رو فرستادم آمريكا موسسه آموزشي اسپن ترن كه كار ارزيابي مدارك تحصيلي انجام ميده و مورد تاييد همه ايالتهاي آمريكاست ارزيابي كرده و در راي نهايي يكي از جملاتي كه نوشته اين هست
Eligible for employment in the field of human medicine under supervision of licensed professional
حالا سوالم اين هست كه براي پيدا كردن كاري در فيلد پزشكي باز هم من بايد دنبال لايسنس باشم؟ اين موسسه مدرك منو همون دكتراي پزشكي پذيرفته و دويست واحد درسي منو هم قبول كرده است

لطفا" سایت مربوطه رو + اسپل انگلیسی نام این سازمان برای دوستان درج نمایید.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، erica
ببخشید دوستان اگه اشتباه میکنم بگین اینطور که من از این متن انگلیسی فهمیدم، فرد دارای این مدرک قابلیت استخدام در رسته پزشکی رو زیر نظارت مستقیم یک پزشک حرفه ای درای لایسنس داره. درسته؟
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: kourosh2011 ، SH1A2R3 ، erica
من نمیدونم مدرک این دوستمون چیه. ولی پزشک- داروساز-ماما-پرستار-فیزیوتراپ .... ایرانی باید بعد از اعتبار گذاری مدارکشون در امتحانات مخصوصی شرکت کنند و در واقع لایسنس امریکا بگیرند. که میشه اطلاعات کاملتر رو در گوگل پیدا کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، cmbt ، erica
(2012-04-04 ساعت 07:02)maxsupermax نوشته:  

لطفا" سایت مربوطه رو + اسپل انگلیسی نام این سازمان برای دوستان درج نمایید.

Www.spantran.com
اين سايتي هست كه براي هر جا كه براي كار يا مقطع phd اقدام ميكني ميگن بايد مدارك نوسط اين موسسه ارزيابي بشه
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: M_star1316 ، emrah66 ، كاميلا ، mahakk ، Lucky Luke ، erica
سلام
مدرک همسر بنده که فوق لیسانس ژئوفیزیک و لیسانس زمین شناسیه شما میدونید برای استخدام چگونه اعتبار سنجی میشه؟ حتما باید اعتبار سنجی بشه؟ اگه نشه نمیتونه در زمینه رشته تحصیلی خودش جایی مشغول کار بشه؟
امتحانش اعتبار سنجیش چگونست؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: idn ، m.ab
http://www.financereports.co/us
کسی‌ در مورد کار از خونه و با اینترنت چیزی شنیده؟معتبره؟
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، yakuza
سلام دوستان
نمی دونستم که سوالم را بهتر هست کجا بپرسم و قصد ایجاد تاپیک هم نداشتم برای همین تصمیم گرفتم که اینجا مطرح کنم شاید به جواب رسیدم.

در بعضی از سایت ها یا بعضی از تاپیک های همین فروم که می گردین همه گله از وضعیت بیمه و بازنشستگی در آمریکا دارند. در آمریکا وضعیت بازنشستگی چه جوری هست. یعنی شما بعد از چند سال بازنشسته میشید و به چه نسبتی از حقوقتون بیمه دریافت می کنید؟؟؟ آیا اصلا حقوق بازنشستگی دریافت میشه!!!!
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، lonelyman
سلام به همه دوستان
من کارشناس برق قدرت هستم و۱۱ سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار پی ال سی سیمنس دو سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار دی سی اس هانیول دارم همچنین تجربه مونتاژ راهاندازی پی ال سی وهمچنین طراحی و راه اندازی شبکه های پی ال سی و نرم افزارهای در رابطه کارم مسلط هستم وهمچنین نرم افزارهای اتوکد والکد .تقریبا ۶ ماه امدم امریکا داخل فلوریداو اشتباه بزرگی کردم چون اینجا هیچ کاری برای من نیست و واقعا گیج شدم حالا میخواستم از دوستانی که داخل ایالت تکزاس هستند راهنمای بگیرم برای پیدا کردن کار و اصلا بدونم شرایط کاری انجا چطوری هست.خیلی ممنون میشم که کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-05-07 ساعت 22:42)hamidt نوشته:  سلام به همه دوستان
من کارشناس برق قدرت هستم و۱۱ سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار پی ال سی سیمنس دو سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار دی سی اس هانیول دارم همچنین تجربه مونتاژ راهاندازی پی ال سی وهمچنین طراحی و راه اندازی شبکه های پی ال سی و نرم افزارهای در رابطه کارم مسلط هستم وهمچنین نرم افزارهای اتوکد والکد .تقریبا ۶ ماه امدم امریکا داخل فلوریداو اشتباه بزرگی کردم چون اینجا هیچ کاری برای من نیست و واقعا گیج شدم حالا میخواستم از دوستانی که داخل ایالت تکزاس هستند راهنمای بگیرم برای پیدا کردن کار و اصلا بدونم شرایط کاری انجا چطوری هست.خیلی ممنون میشم که کمکم کنید

من یک سال و یک ماه و یک هفته هست که اینجا دارم خودمو میکشم که فلوریدا کار نیییییییییییییست!! بعد شما گوش نکردی Sad
بهرحال اتفاقیه افتاده. شما سعی کن وقت بذاری و دونه دونه سایتهای شرکتهای مرتبط به تخصص و همچنین شرکتهای برق منطقه ای آمریکا رو چک کن و برای کار اپلای کن. چون تخصص بالایی دارین با آدرس فلوریدا به ایالتهای دیگه هم اپلای کنین احتمال اینکه جواب بگیرین هست (چون برای مشاغل دم دستی به اپلیکیشن ها از ایالات دیگه معمولا جواب نمیدن). در ضمن داکوتای شمالی و آلاسکا رو هم فراموش نکن که پر از شرکتهای نفتی هست و بالطبع به متخصص برق صنعتی نیاز وافر دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، ParsTrader ، Parniyan ، frozen mind ، golesang ، erica
سلام دوست عزیز اگه ممکن شماره تلفنتون را برام میل کنید مرسی
h.tajsaeed@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان