موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان ساکن در ایالات متحده
چندسالی هست که در ایران یک سری فعالیت خدماتی ایجاد شده که نسبتا درآمد خوبی هم داره مثلا یه وانت میخرن کلی کارت ویزیت پخش میکنن به عنوان خدمات و سرویس خودرو در منزل یا محل کار فقط با یک تماس!!!!! به همین طریق سایر کارها مثل تعمیرات و...
مهمترین مزایای اون عدم نیاز به گرفتن جا و مکان نداشتن مالیات فعالیت 24 ساعته بدون تعطیلی و... که برای مشتریان هم راحتتره و استقبال خوبی کردن
آیا تو امریکا میشود اینجور کار کرد؟ قانونیه؟ و...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 19:21)dr_kalantari نوشته: سلام بر دوستان ساکن در ایالات متحده
چندسالی هست که در ایران یک سری فعالیت خدماتی ایجاد شده که نسبتا درآمد خوبی هم داره مثلا یه وانت میخرن کلی کارت ویزیت پخش میکنن به عنوان خدمات و سرویس خودرو در منزل یا محل کار فقط با یک تماس!!!!! به همین طریق سایر کارها مثل تعمیرات و...
مهمترین مزایای اون عدم نیاز به گرفتن جا و مکان نداشتن مالیات فعالیت 24 ساعته بدون تعطیلی و... که برای مشتریان هم راحتتره و استقبال خوبی کردن
آیا تو آمریکا میشود اینجور کار کرد؟ قانونیه؟ و...
به اینها اینجا هندی من میگن که بسته به خدماتی که ارائه میدن برای هر کدوم لایسنس میخواد (بسته به ایالت) مثلا برق لوله کشی و غیره و دست هم در این کار خیلی خیلی زیاده و رقابت سنگینه.مالیات هم جای خودشه. تنها چیزی که نمیشه ازش در رفت شاید همین مالیات باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وضیعت مهندسی معدن در آمریکا چطوریه؟ و بیشتر در کدام ایالت ها واسش کار هست؟
و اصلا مدرک ایران رو قبول دارن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه کسی بتونه این سوال منو جواب بده خیلی بامعرفته وکسایی هم که میخونن دستشون درد نکنه فدای چشماتون. من رشته کارشناسی برق خوندم حالا میخوام بدونم که میشه مثلا با یک کار در زمینه رشته خودم شروع کنم و مثلا با حقوق خیلی خیلی خیلی کم بتونم تجربه کسب کنم و پله پله.... یا نه نمیشه رو ی سر کچل اونها (آمریکایی ها) اوستا شد و کار یاد گرفت ، خواهشا بچه های متخصص راهنمایی کنند و راه حلپیشنهاد کنن فاز منفی هم جان هرکسی دوست دارین ندین ولی حقیقت رو بگید فدای همه دوستان . امید وارم بتونیم تک تکمون یه فرد موفق بشیم و دست دوستان خود مون رو هم بگیریم که :شکرانه دستان توانا ****بگرفتن دست نا توان است
(خدایا کمکم کن تا خوبی ها را انجام دهم نه اینکه فقط بر زبان بیاورم)
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
كسي ميتونه كمك كنه و بگه كه توي شيكاگو چجوري ميشه كار پيدا كرد ؟؟ من مهندسي كامپيوتر خواندم و توي ايران شبكه و networkً تخصصي كار كردم . الان حدود ٢ ماهي هست كه از طريق اينترنت توي monster. , careerbuilder,.... دنبال كار هستم ولي راستش تا الان نتيجه نداشته . كسي هست بتونه كمكم كنه و اطلاعات بده ؟؟؟
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار