کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2012-08-27 ساعت 19:22)honey rahmati نوشته:  باسلام کسی در مورد کار در کشتی چیزی میدونه شوهرم کاپیتان کشتی است هم درکشتی نفت کش وهم صیادی شهر انتخابی من لوس آنجلس است آیا کسی می تونه کمکی بکنه

این جورمشاقل چکهای امنیتی و کردیت خاص داره و معمولا یک ایرانی مهاجر تازه وارد رو فوری بهش راه نمیدن و احیانا باید یکی دو سالی تو کشور بدون مسافرت به خارج باشه تا برای استخدام روش حساب کنن. سعی کنه در این مدت هم کار مرتبط پیدا کنه که نگن از محیط کارش دور بیده یا حداقل در این زمینه تحصیل کنه و گواهینامه بگیره.
برای صیادی احتمال کار در آلاسکا بیشتره حتی الان ولی مردم کمی غریب گز و خود شقله خطرناک هست. فیلمهای دیسکاوری و نشنال جئو تی وی رو ببینین متوجه میشین چرا خطریه.
پاسخ
تشکر کنندگان: smmyp ، afshin4749 ، abas_kashan ، copol
سلام بر دوستان ساکن در ایالات متحده
چندسالی هست که در ایران یک سری فعالیت خدماتی ایجاد شده که نسبتا درآمد خوبی هم داره مثلا یه وانت میخرن کلی کارت ویزیت پخش میکنن به عنوان خدمات و سرویس خودرو در منزل یا محل کار فقط با یک تماس!!!!! به همین طریق سایر کارها مثل تعمیرات و...
مهمترین مزایای اون عدم نیاز به گرفتن جا و مکان نداشتن مالیات فعالیت 24 ساعته بدون تعطیلی و... که برای مشتریان هم راحتتره و استقبال خوبی کردن
آیا تو امریکا میشود اینجور کار کرد؟ قانونیه؟ و...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-28 ساعت 19:21)dr_kalantari نوشته:  سلام بر دوستان ساکن در ایالات متحده
چندسالی هست که در ایران یک سری فعالیت خدماتی ایجاد شده که نسبتا درآمد خوبی هم داره مثلا یه وانت میخرن کلی کارت ویزیت پخش میکنن به عنوان خدمات و سرویس خودرو در منزل یا محل کار فقط با یک تماس!!!!! به همین طریق سایر کارها مثل تعمیرات و...
مهمترین مزایای اون عدم نیاز به گرفتن جا و مکان نداشتن مالیات فعالیت 24 ساعته بدون تعطیلی و... که برای مشتریان هم راحتتره و استقبال خوبی کردن
آیا تو آمریکا میشود اینجور کار کرد؟ قانونیه؟ و...

به اینها اینجا هندی من میگن که بسته به خدماتی که ارائه میدن برای هر کدوم لایسنس میخواد (بسته به ایالت) مثلا برق لوله کشی و غیره و دست هم در این کار خیلی خیلی زیاده و رقابت سنگینه.مالیات هم جای خودشه. تنها چیزی که نمیشه ازش در رفت شاید همین مالیات باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
وضیعت مهندسی معدن در آمریکا چطوریه؟ و بیشتر در کدام ایالت ها واسش کار هست؟
و اصلا مدرک ایران رو قبول دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 17:07)salarone نوشته:  وضیعت مهندسی معدن در آمریکا چطوریه؟ و بیشتر در کدام ایالت ها واسش کار هست؟
فکر کنم تگزاس ولی باز بپرسین و search کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-27 ساعت 00:14)اردوان نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 17:07)salarone نوشته:  وضیعت مهندسی معدن در آمریکا چطوریه؟ و بیشتر در کدام ایالت ها واسش کار هست؟
فکر کنم تگزاس ولی باز بپرسین و search کنین
اینجا مدرک ایران را قبول دارند هیچ مشکلی هم نداره دوستان با مدارک برق , شیمی , کامپیوتر , نفت , مدیریت و... در تگزاس نهایتا تا 3 ماه کار مرتبط و تخصصی خودشون را پیدا کردند .
مهم اینه که تخصص مرتبط و زبان خوبی داشته باشید ضمنا توصیه نامه و گواهینامه های مرتبط هم بی تاثیر نیست .موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، shamim ، مانترا ، mohajer13 ، Lucky Luke ، erica
(2012-07-22 ساعت 14:12)صوفیا صوری نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه واس مهد کودک چه کارایی لازم انجام داد من مدرک مدریت مهدکودک داری و ارشد روانشناسی دارم ولی نمیدونم آمریکا بدرد میخوره یا نه؟مرسی از قبل....
دوست عزیز کار در مهد کودک و کلا کارهای آموزشی در آمریکا بسیار حساس و دقیق هستند و بصورت سختگیرانه باید مدارک خودشان را بگیرید اما در آمد مهد کودک بسیار بالاست ...
ضمنا شما بدون مدرک مجاز هستید تا 3 کودک را در منزل نگه دارید.
موفق باشید
پاسخ
سلام دوستان اگه کسی بتونه این سوال منو جواب بده خیلی بامعرفته وکسایی هم که میخونن دستشون درد نکنه فدای چشماتون. من رشته کارشناسی برق خوندم حالا میخوام بدونم که میشه مثلا با یک کار در زمینه رشته خودم شروع کنم و مثلا با حقوق خیلی خیلی خیلی کم بتونم تجربه کسب کنم و پله پله.... یا نه نمیشه رو ی سر کچل اونها (آمریکایی ها) اوستا شد و کار یاد گرفت ، خواهشا بچه های متخصص راهنمایی کنند و راه حلپیشنهاد کنن فاز منفی هم جان هرکسی دوست دارین ندین ولی حقیقت رو بگید فدای همه دوستان . امید وارم بتونیم تک تکمون یه فرد موفق بشیم و دست دوستان خود مون رو هم بگیریم که :شکرانه دستان توانا ****بگرفتن دست نا توان است
(خدایا کمکم کن تا خوبی ها را انجام دهم نه اینکه فقط بر زبان بیاورم)
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 02:57)farmad نوشته:  سلام دوستان اگه کسی بتونه این سوال منو جواب بده خیلی بامعرفته وکسایی هم که میخونن دستشون درد نکنه فدای چشماتون. من رشته کارشناسی برق خوندم حالا میخوام بدونم که میشه مثلا با یک کار در زمینه رشته خودم شروع کنم و مثلا با حقوق خیلی خیلی خیلی کم بتونم تجربه کسب کنم و پله پله.... یا نه نمیشه رو ی سر کچل اونها (آمریکایی ها) اوستا شد و کار یاد گرفت ، خواهشا بچه های متخصص راهنمایی کنند و راه حلپیشنهاد کنن فاز منفی هم جان هرکسی دوست دارین ندین ولی حقیقت رو بگید فدای همه دوستان . امید وارم بتونیم تک تکمون یه فرد موفق بشیم و دست دوستان خود مون رو هم بگیریم که :شکرانه دستان توانا ****بگرفتن دست نا توان است
دوست عزیز رشته الکترونیک یکی از رشته های پر طرفدار اینجاست. البته دقیقا نمیدونم کدوم گرایشش پرطرفدارتره ولی خوب برق هم یکی از گرایشها الکترونیک هست دیگه.
یکی از دوستان که الکترونیک خونده بود تونست پس از چند ماه یه کار مرتبط با رشته خودش پیدا کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: farmad ، kopol
(2012-11-01 ساعت 02:57)farmad نوشته:  سلام دوستان اگه کسی بتونه این سوال منو جواب بده خیلی بامعرفته وکسایی هم که میخونن دستشون درد نکنه فدای چشماتون. من رشته کارشناسی برق خوندم حالا میخوام بدونم که میشه مثلا با یک کار در زمینه رشته خودم شروع کنم و مثلا با حقوق خیلی خیلی خیلی کم بتونم تجربه کسب کنم و پله پله.... یا نه نمیشه رو ی سر کچل اونها (آمریکایی ها) اوستا شد و کار یاد گرفت ، خواهشا بچه های متخصص راهنمایی کنند و راه حلپیشنهاد کنن فاز منفی هم جان هرکسی دوست دارین ندین ولی حقیقت رو بگید فدای همه دوستان . امید وارم بتونیم تک تکمون یه فرد موفق بشیم و دست دوستان خود مون رو هم بگیریم که :شکرانه دستان توانا ****بگرفتن دست نا توان است

بر اساس تجربه کار در رشته برق در ایالت تگزاس گیر میاد ...نگران نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: jordanir ، farmad ، مانترا
(2012-11-01 ساعت 07:37)sare نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 02:57)farmad نوشته:  سلام دوستان اگه کسی بتونه این سوال منو جواب بده خیلی بامعرفته وکسایی هم که میخونن دستشون درد نکنه فدای چشماتون. من رشته...:شکرانه دستان توانا ****بگرفتن دست نا توان است

بر اساس تجربه کار در رشته برق در ایالت تگزاس گیر میاد ...نگران نباشید.

میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟ چه مدل کارهایی . خودتون میدونید که رشته برق فیلد های فوق العاده متنوعی داره.
کدومش بهتر و بیشتره. و در کدوم شرکت ها باید دنبالش گشت.
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: farmad
میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟ چه مدل کارهایی . خودتون میدونید که رشته برق فیلد های فوق العاده متنوعی داره.
کدومش بهتر و بیشتره. و در کدوم شرکت ها باید دنبالش گشت.
ممنون.
[/quote]
ابتدا رزومه تخصصی نهایتا در حد دوصفحه تهیه شود .سپس در سایتهای کاریابی از قبیل monster , و indeed ,... رزومه خودرا آپلود می کنید آنها براساس رشته شما به شرکتهای مرتبط ارجاع داده که به آن شرکتها مراجعه و رزومه خود را آپلود می کنید و سپس آنها شمارا به مصاحبه دعوت می کنند .که البته این پروسه تا 3 ماه ممکنه طول بکشه اما دوستانی هم بودند که در عرض 2 هفته درتگزاس کار پیدا کردند...یکی از راه های دیگر شرکت در نمایشگاه هایی است که بصورت ماهیانه جهت استخدام برگزار میشود شانس بیشتری دارید در آنجا بصورت مستقیم با کارفرما ملاقات و رزومه را بهشون می دید .لینک زیر تقویم 2012 این نمایشگاه ها در شهرهای مختلف است.
http://www.nationalcareerfairs.com/career_fairs
در کارهای فنی و مهندسی با اطمینان از داشتن تخصص (در هر گرایش برق , شیمی , ژئو فیزیک و نفت و... )هیچ نگرانی وجود ندارد .
وقتی به مصاحبه دعوت میشوید هم تکنیکهایی داره که باید به درستی پاسخ بدهید که فیلمهایی در این زمینه در youtube وجود داره که میتونید ازش کمک بگیرید.
مثلا یکی از موارد مهم در مصاحبه اینست که باید با اعتماد به نفس و از موضع بالا از خودتون تعریف کنید از سابقه از افقهای آینده و شکست نفسی نکنید و...
موفق باشید.
پاسخ
سلام به همه ی دوستای خوبم . من 19 سالمه و پیش دانشگاهیمو تو رشته ی انسانی گرفتم و میخواستم بدونم که تو آمریکا واسه این رشته چه شغل هایی هست که درآمدش خوب باشه و اگه نیست چه شغل هایی تو اونجا درامدش خوبه ؟ من میخوام بقیه ی عمرمو تو آمریکا باشم و اینکه من میخوام لیسانس بگیرم بعد برم به نظر شما من کی باید تو گرین کارت ثبت نام کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین. با تشکرShy
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، majorsoly
ممنونم دوست عزیز من هنرستانی بودم کاردانی الکترونیک وکارشناسی ناپیوسته مخابرات خوندم ولی به نظر خودم به کنترل خیلی علاقه دارم(یک کوچولو تجربیات در زمینه آموزشی هم دارم کم) دوستان اگه کسی اونجا درزمینه کنترل -اتوماسیون صنعتی اطلاعاتی داره بگه خوشحال میشم حالا سعی میکنم خودم هم حتما دنبال اطلاعات هستم از باقی دوستان هم که جواب میدن متشکرم. راستی سایت www.engineersalary.com اطلاعات خوبی داره هرکس خواست بره سر بزنه باز ما رو هم خبر کنه
ممنونم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
كسي ميتونه كمك كنه و بگه كه توي شيكاگو چجوري ميشه كار پيدا كرد ؟؟ من مهندسي كامپيوتر خواندم و توي ايران شبكه و networkً تخصصي كار كردم . الان حدود ٢ ماهي هست كه از طريق اينترنت توي monster. , careerbuilder,.... دنبال كار هستم ولي راستش تا الان نتيجه نداشته . كسي هست بتونه كمكم كنه و اطلاعات بده ؟؟؟
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان