کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
تو شرق آمریکا الان دوتا شاخه از آی.تی بازار خوبی داره، نتورک های Mac و VoIP
اگه امکان و وقتشو داری یه کم مک نتورکینگ یاد بگیر و تا جایی که امکان داره ویس اور ای پی.
موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، reza6966 ، Yashar1989 ، behzadb57 ، Lucky Luke ، Rouzbeh1976 ، copol
سلام خدمت دوستان. من یه سوال از بچه های مقیم لس آنجلس داشتم و اینه که من الان ترم آخر مهندسی برق هستم ولی راستشو بخواید اصلا به این رشته علاقه ندارم و اصلا ازش هم سر در نمیارم...میخواستم به جاش یه دوره دیگه رو توی ایران بگذرونم و حالا از شما دوستان مقیم لس آنجلس میخواستم بپرسم که چه شغل هایی توی لس انجلس بیشتر مورد نیاز است؟
یعنی من چه دوره ای رو توی ایران برم بهتره واسه شهر لس آنجلس؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt

Life is short ...
So love your life ...
[/en]

پاسخ
تشکر کنندگان: satin
بچه ها وضعیت کار مهندسی مکانیک چطوره ؟؟؟؟ تو کدوم ایالت بازار بهتری داره و متوسط در آمدش تو چه سطحیه ؟؟؟ سرچ کردم دیدم اختلاف اطلاعات سایتهای مرتبط با درآمد خیلی زیاده از کجا میشه آمار واقعی رو پیدا کرد ؟؟
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdiii
(2012-11-23 ساعت 14:57)MAHDI123321 نوشته:  بچه ها وضعیت کار مهندسی مکانیک چطوره ؟؟؟؟ تو کدوم ایالت بازار بهتری داره و متوسط در آمدش تو چه سطحیه ؟؟؟ سرچ کردم دیدم اختلاف اطلاعات سایتهای مرتبط با درآمد خیلی زیاده از کجا میشه آمار واقعی رو پیدا کرد ؟؟

ببینید عمده کار بچه های مکانیک - منظورم دوستانی که کار تو شرکتهای مهندسی و پیمانکاری می کنند در جنوب در ایالتهای تگزاس شهر هوستن و لوئیزیانا شهر بتن روژ هست. درآمد هم بستگی به تجربه کاری و سوابق کاری شما. معمولا مهندس های با سابقه بین 7 - 10 سال ساعتی 40 دلار به بالا می گیرن و اینجا هفتگی 40 ساعت کار می کنند. هوستن سهر خیلی خوبی هم هست. فقط باید حتما ماشین داشته باشن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، behzadb57 ، reza6966 ، amir82 ، MAHDI123321 ، مانترا ، copol
من الان 4 ماهه در هیوستون هستم به عنوان یه تازه وارد میگم که کی گفته تو آمریکا کار نیس؟؟ کی گفته رکوده؟ اصلا هم اینجوری نیس . برای کار پیدا کردن چند تا مسئله هست. 1-زبان انگلیسی در حد بالا 2- پایین آوردن توقع 3- تجربه کاری در خود آمریکا. من در ایران توی یک سازمان بین المللی کار میکردم و روزی 8 ساعت فقط انگلیسی صحبت میکردم. اینجا که اومدم 1ماه و نیم فقط تو شرکت های خیلی اسمی APPLY میکردم اما متوجه شدم که هنوز برای اینجور کار ها اینجا آمادگی ندارم و اونها هم منو قبول ندارن برای همین شروع کردم به جستجو برای کارهای پایین تر مثل: baby sitter, seller. و تازه الان فهمیدم زبانی که من استفاده میکردم چقدر متفاوت است با زبان روزمره اینجا
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
پاسخ
با سلام به nazanin_nik
میگم خداییش یک جوری بگو زبان یاد داشتی که امثال من نا امید نشن پس یعنی من کلاهم پس معرکس دیگه با این زبانم ؟بعد هم راستی نگفته بودید رشته کاریتون چیه ؟ چون درسته که زبان اصل مهمی یه ولی رشته های وزمینه ها هم خیلی فرق داره مثلا بچها گفته بودن که اونهایی که در رشته های مهندسی کار میکنند راحت تر هستند(با توجه به اینکه زبانشان مشکل داره) نسبت به اونهایی که مثلا در زمینه علوم اجتماعی و مشابه اون در فعالیت هستند که خوب البته نیاز به زبان خیلی قویی داره....به هر صورت دوستانی که اونجا هستند ورشته مهندسی مثلا زمینه مهندسی برق(کنترل ، الکترونیک و...(ویا کلا رشته های مهندسی)) ... کار میکنند نظرشون رو هم ار این مورد بگن خیلی خیلی خوبه چون فکر میکنم که نمیشه یک نسخه کلی برای همه موارد و همه رشته ها وتخصص ها نوشت هرچند که خوب زبان خیلی مهمه؟ بچه ها باتجربه هم نظر بدند
در ضمن از nazanin_nik خیلی ممنون امید وارم هر چی زودتر کار خوب ومورد علاقه تو پیداکنی....Wink Wink Wink Wink
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، amir82
(2012-11-29 ساعت 07:53)nazanin_nik نوشته:  من الان 4 ماهه در هیوستون هستم به عنوان یه تازه وارد میگم که کی گفته تو آمریکا کار نیس؟؟ کی گفته رکوده؟ اصلا هم اینجوری نیس . برای کار پیدا کردن چند تا مسئله هست. 1-زبان انگلیسی در حد بالا 2- پایین آوردن توقع 3- تجربه کاری در خود آمریکا. من در ایران توی یک سازمان بین المللی کار میکردم و روزی 8 ساعت فقط انگلیسی صحبت میکردم. اینجا که اومدم 1ماه و نیم فقط تو شرکت های خیلی اسمی APPLY میکردم اما متوجه شدم که هنوز برای اینجور کار ها اینجا آمادگی ندارم و اونها هم منو قبول ندارن برای همین شروع کردم به جستجو برای کارهای پایین تر مثل: baby sitter, seller. و تازه الان فهمیدم زبانی که من استفاده میکردم چقدر متفاوت است با زبان روزمره اینجا
استادتون کی بودن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: خانه
(2012-11-30 ساعت 03:33)abas_kashan نوشته:  استادتون کی بودن؟

دوست عزیز این انجمن همونطوری که از اسمش پیداست یک انجمن تخصصی مهاجرتی است و هدفش گذاشتن اطلاعات در اختیار مهاجران و یا کسانی که قصد مهاجرت دارند است .تلاش همگی ما اینه که بتونیم تاپیکهای با محتوا و قابل استفاده برای کاربران و آیندگانی که میخوان از این انجمن استفاده کنند فراهم کنیم .لطف کنید تاپیکها رو با ارسالهای بی محتوی و شوخی از مسیر خودشون خارج نکنید و در صورت نداشتن اطلاع از محتویات تاپیکی نظر ندهید .اگه میخواهید در مهاجرسرا فعالیت داشته باشید به همون تاپیک گفتگوی آزاد بسنده کنید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، masih sh ، Ali Sepehr ، safajoo ، Linspire ، parsush ، refiusa ، amiry ، User ، ehsan_ati ، mirman
با سلام خدمت دوستان
کسی در مورد صنایع چوبی بخصوص مبلمان اطلاعاتی داره که بده کدوم ایالت تو این زمینه فعال تره من کارم طراحی و ساخت مبلمانه به مدت 10 سال اگر یک روزی قرعه فال بکام ما شد میتونم به تخصصم تکیه کنم تحصیلاتم هم کاردانی عمرانه زبانم هم خوب نیست ولی دارم میخونم .
سپاسگزار میشوم پاسخ بدهید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من یه مشکلی با کار پیدا کردن داشتم نمیدونم شما هم بهش برخوردین یا نه، کار من توی ایران کار آموزشی بوده ولی نمیخوام اینجا همین کار رو ادامه بدم ولی هر جایی که اپلیکیشن میخوام پر کنم ازم رزومه میخواد و رزومه منم پر از کارای آموزشیه که ربطی به کاری که واسش اپلای کردم نداره. با این مشکل چکار کنم؟
اگه بنویسم ردم میکنن میگن کار مرتبط نداری، اگه ننویسم میگن کلا سابقه نداری!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، frozen mind ، sare ، tandoreh ، amiry
(2012-12-04 ساعت 04:58)honey62 نوشته:  سلام دوستان
من یه مشکلی با کار پیدا کردن داشتم نمیدونم شما هم بهش برخوردین یا نه، کار من توی ایران کار آموزشی بوده ولی نمیخوام اینجا همین کار رو ادامه بدم ولی هر جایی که اپلیکیشن میخوام پر کنم ازم رزومه میخواد و رزومه منم پر از کارای آموزشیه که ربطی به کاری که واسش اپلای کردم نداره. با این مشکل چکار کنم؟
اگه بنویسم ردم میکنن میگن کار مرتبط نداری، اگه ننویسم میگن کلا سابقه نداری!
سلام منم همین مشکل رو دارم. منم هیات علمی دانشگاه بودم و تمام سوابقم آموزشی هست و نتونستم با این سابقه کار پیدا کنم.
البته شاید هم مشکل از نوع سابقه نباشه بلکه سابقه کار در ایران رو در بعضی رشته ها قبول ندارن.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sadeghi897 ، sare ، kopol
(2010-04-17 ساعت 12:15)rasarasa نوشته:  دوستان تا جاییکه من دیده ام در آمریکا اگر به صورت مستمر و جدی دنبال کار بگردید بلاخره کار شما را پیدا می کند ، اگر کسی شبانه روز و مستمر دنبال کار بگردد و هدفش واقعا ماندن در آمریکا در هر شرایطی باشد ،به نظر من خیلی عجیب است اگر بعد از 5-6 ماه هیچ کاری نتواند پیدا کند. اگر با گذشت زمان طولانی هنوز کارپیدا نکرده اید به نظرم علتش را در ذهن خودتان جستجو کنید. با خودتان رو راست باشید که واقعا کار پیدا کردن برایتان در اولویت اول بوده یا نه ، من کسانی را اینجا می شناسم که مثلا اولویت ذهنیشان ارتقا سطح دانش و اطلاعات کاری بوده ،یعنی پیش خودشان فکر کرده اند که اول باید چیزهای زیادی یاد بگیرم ،محیط را بشناسم و بعد وارد بازار کار شوم تا کاری همشأن خودم پیدا کنم،این گروه معمولا کار داوطلبانه نصیبشان شده. کسانی هستند که هدفشان دانشگاه رفتن است پس آنها هم معمولا جدی دنبال کار نمی گردند و وقت خود را در گذراندن مراحل پذیرش دانشگاه ،ارتقا سطح زبان و...سپری می کنند. کسانی هستند که در ذهنشان همیشه آپشن برگشت به ایران وجود دارد پس آنها هم خود را در اضطرار و فشار حس نمی کنند،چون فکر می کنند هر لحظه اراده کنند بر می گردند.کسانی هم هستند که دوست دارند کار کنند ولی توانایی شغلی خاصی ندارند و یا دارند و تواناییشان به درد اینجا نمی خورد مثل شغلهایی که فقط مختص ایران است و یا شغلهایی که با زبان پیوند نا گسستنی دارد که این دسته بیشتر حالت سردر گمی دارند که اینجا چه می توان کرد و بیشتر در حال کشف وشهودند تا دنبال کار گشتن .
خلاصه که اگر واقعا در فکر ماندن و پول درآوردن در آمریکا باشید به نظرم بعید است که هیچ کاری پیدا نکنید. مخصوصا اگر در کاری تخصص واقعی دارید و پشتکارتان در پی گیری یافتن شغل زیاد است.

این برای من واقعاً ناامیدکننده بود.
کار و حرفه‌ی من تو ایران ویراستاری زبان فارسیه و الان مونده‌م که برم امریکا چه کار کنم و با این پیام شما از الان دچار سردرگمی شدم
البته برای من مهم نیست که چه کاری انجام بدم. تاحالا توی ایران هم کلی کار عوض کرده‌ام.
با این تفاسیر باید چه کنم؟
Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-29 ساعت 16:27)farmad نوشته:  با سلام به nazanin_nik
میگم خداییش یک جوری بگو زبان یاد داشتی که امثال من نا امید نشن پس یعنی من کلاهم پس معرکس دیگه با این زبانم ؟بعد هم راستی نگفته بودید رشته کاریتون چیه ؟ چون درسته که زبان اصل مهمی یه ولی رشته های وزمینه ها هم خیلی فرق داره مثلا بچها گفته بودن که اونهایی که در رشته های مهندسی کار میکنند راحت تر هستند(با توجه به اینکه زبانشان مشکل داره) نسبت به اونهایی که مثلا در زمینه علوم اجتماعی و مشابه اون در فعالیت هستند که خوب البته نیاز به زبان خیلی قویی داره....به هر صورت دوستانی که اونجا هستند ورشته مهندسی مثلا زمینه مهندسی برق(کنترل ، الکترونیک و...(ویا کلا رشته های مهندسی)) ... کار میکنند نظرشون رو هم ار این مورد بگن خیلی خیلی خوبه چون فکر میکنم که نمیشه یک نسخه کلی برای همه موارد و همه رشته ها وتخصص ها نوشت هرچند که خوب زبان خیلی مهمه؟ بچه ها باتجربه هم نظر بدند
در ضمن از nazanin_nik خیلی ممنون امید وارم هر چی زودتر کار خوب ومورد علاقه تو پیداکنی....Wink Wink Wink Wink

لطفا نوشته من رو در بالا بخون

(2012-11-30 ساعت 06:30)laili نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 03:33)abas_kashan نوشته:  استادتون کی بودن؟

دوست عزیز این انجمن همونطوری که از اسمش پیداست یک انجمن تخصصی مهاجرتی است و هدفش گذاشتن اطلاعات در اختیار مهاجران و یا کسانی که قصد مهاجرت دارند است .تلاش همگی ما اینه که بتونیم تاپیکهای با محتوا و قابل استفاده برای کاربران و آیندگانی که میخوان از این انجمن استفاده کنند فراهم کنیم .لطف کنید تاپیکها رو با ارسالهای بی محتوی و شوخی از مسیر خودشون خارج نکنید و در صورت نداشتن اطلاع از محتویات تاپیکی نظر ندهید .اگه میخواهید در مهاجرسرا فعالیت داشته باشید به همون تاپیک گفتگوی آزاد بسنده کنید.

با عرض معذرت من با حرف شما مخالفم زیرا باید توجه کرد که موج منفی دادن با بیان واقعیت دو امر متفاوت هست. پس بهتره واقع بینی با موج منفی اشتباه نشود.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، farmad
برای کار در فروشگاهها پیدا کردن باید چکار کرد؟
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

پاسخ
تشکر کنندگان: copol
من یه سئوال دارم نمی دونم کجا بپرسم:
اگر کسی در لس آنجلس ملکی داشته باشد و بخواهد بدون حضور خودش این ملک را به کسی که در حال رفتن به اونجاست واگذار کند، باید وکالت نامه ای چیزی بدهد و آیا این وکالت نامه مورد تایید هست برای اونجا؟
کلاً چی کار کنه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، maka2 ، Saeedv13 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان