موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
تو شرق آمریکا الان دوتا شاخه از آی.تی بازار خوبی داره، نتورک های Mac و VoIP
اگه امکان و وقتشو داری یه کم مک نتورکینگ یاد بگیر و تا جایی که امکان داره ویس اور ای پی.
موفق باشی.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان. من یه سوال از بچه های مقیم لس آنجلس داشتم و اینه که من الان ترم آخر مهندسی برق هستم ولی راستشو بخواید اصلا به این رشته علاقه ندارم و اصلا ازش هم سر در نمیارم...میخواستم به جاش یه دوره دیگه رو توی ایران بگذرونم و حالا از شما دوستان مقیم لس آنجلس میخواستم بپرسم که چه شغل هایی توی لس انجلس بیشتر مورد نیاز است؟
یعنی من چه دوره ای رو توی ایران برم بهتره واسه شهر لس آنجلس؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها وضعیت کار مهندسی مکانیک چطوره ؟؟؟؟ تو کدوم ایالت بازار بهتری داره و متوسط در آمدش تو چه سطحیه ؟؟؟ سرچ کردم دیدم اختلاف اطلاعات سایتهای مرتبط با درآمد خیلی زیاده از کجا میشه آمار واقعی رو پیدا کرد ؟؟
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 14:57)MAHDI123321 نوشته: بچه ها وضعیت کار مهندسی مکانیک چطوره ؟؟؟؟ تو کدوم ایالت بازار بهتری داره و متوسط در آمدش تو چه سطحیه ؟؟؟ سرچ کردم دیدم اختلاف اطلاعات سایتهای مرتبط با درآمد خیلی زیاده از کجا میشه آمار واقعی رو پیدا کرد ؟؟
ببینید عمده کار بچه های مکانیک - منظورم دوستانی که کار تو شرکتهای مهندسی و پیمانکاری می کنند در جنوب در ایالتهای تگزاس شهر هوستن و لوئیزیانا شهر بتن روژ هست. درآمد هم بستگی به تجربه کاری و سوابق کاری شما. معمولا مهندس های با سابقه بین 7 - 10 سال ساعتی 40 دلار به بالا می گیرن و اینجا هفتگی 40 ساعت کار می کنند. هوستن سهر خیلی خوبی هم هست. فقط باید حتما ماشین داشته باشن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من الان 4 ماهه در هیوستون هستم به عنوان یه تازه وارد میگم که کی گفته تو آمریکا کار نیس؟؟ کی گفته رکوده؟ اصلا هم اینجوری نیس . برای کار پیدا کردن چند تا مسئله هست. 1-زبان انگلیسی در حد بالا 2- پایین آوردن توقع 3- تجربه کاری در خود آمریکا. من در ایران توی یک سازمان بین المللی کار میکردم و روزی 8 ساعت فقط انگلیسی صحبت میکردم. اینجا که اومدم 1ماه و نیم فقط تو شرکت های خیلی اسمی APPLY میکردم اما متوجه شدم که هنوز برای اینجور کار ها اینجا آمادگی ندارم و اونها هم منو قبول ندارن برای همین شروع کردم به جستجو برای کارهای پایین تر مثل: baby sitter, seller. و تازه الان فهمیدم زبانی که من استفاده میکردم چقدر متفاوت است با زبان روزمره اینجا
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-30 ساعت 03:33)abas_kashan نوشته: استادتون کی بودن؟
دوست عزیز این انجمن همونطوری که از اسمش پیداست یک انجمن تخصصی مهاجرتی است و هدفش گذاشتن اطلاعات در اختیار مهاجران و یا کسانی که قصد مهاجرت دارند است .تلاش همگی ما اینه که بتونیم تاپیکهای با محتوا و قابل استفاده برای کاربران و آیندگانی که میخوان از این انجمن استفاده کنند فراهم کنیم .لطف کنید تاپیکها رو با ارسالهای بی محتوی و شوخی از مسیر خودشون خارج نکنید و در صورت نداشتن اطلاع از محتویات تاپیکی نظر ندهید .اگه میخواهید در مهاجرسرا فعالیت داشته باشید به همون تاپیک گفتگوی آزاد بسنده کنید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-03 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-07 ساعت 13:31 توسط kh.m.)
با سلام خدمت دوستان
کسی در مورد صنایع چوبی بخصوص مبلمان اطلاعاتی داره که بده کدوم ایالت تو این زمینه فعال تره من کارم طراحی و ساخت مبلمانه به مدت 10 سال اگر یک روزی قرعه فال بکام ما شد میتونم به تخصصم تکیه کنم تحصیلاتم هم کاردانی عمرانه زبانم هم خوب نیست ولی دارم میخونم .
سپاسگزار میشوم پاسخ بدهید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه مشکلی با کار پیدا کردن داشتم نمیدونم شما هم بهش برخوردین یا نه، کار من توی ایران کار آموزشی بوده ولی نمیخوام اینجا همین کار رو ادامه بدم ولی هر جایی که اپلیکیشن میخوام پر کنم ازم رزومه میخواد و رزومه منم پر از کارای آموزشیه که ربطی به کاری که واسش اپلای کردم نداره. با این مشکل چکار کنم؟
اگه بنویسم ردم میکنن میگن کار مرتبط نداری، اگه ننویسم میگن کلا سابقه نداری!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
برای کار در فروشگاهها پیدا کردن باید چکار کرد؟
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
من یه سئوال دارم نمی دونم کجا بپرسم:
اگر کسی در لس آنجلس ملکی داشته باشد و بخواهد بدون حضور خودش این ملک را به کسی که در حال رفتن به اونجاست واگذار کند، باید وکالت نامه ای چیزی بدهد و آیا این وکالت نامه مورد تایید هست برای اونجا؟
کلاً چی کار کنه؟