موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوالی داشتم نمیدونم درسته اینجا بپرسم یا نه ......
شنیدم در امریکا روال خاصی تو مصاحبه دارند و میتونی از سایت ها یا کتاب خاصی برای راهنمایی جهت روال کلی مصاحبه استفاده کنی کسی اطلاعی در این مورد داره و میتونه سایت یا کتابی رو معرفی کنه
سایت رو تا حدی گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='saba.m' pid='186444' dateline='1340785019']
سلام
من یه سوالی داشتم نمیدونم درسته اینجا بپرسم یا نه ......
شنیدم در امریکا روال خاصی تو مصاحبه دارند و میتونی از سایت ها یا کتاب خاصی برای راهنمایی جهت روال کلی مصاحبه استفاده کنی کسی اطلاعی در این مورد داره و میتونه سایت یا کتابی رو معرفی کنه
سایت رو تا حدی گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم
ممنون
وبسایت Glassdoor سایت خوبیه. جایی که برای مصاحبه دعوت شدی رو توش سرچ می کنی بعد کلی مطلب پیدا می کنی که افرادی که قبلا اونجا مصاحبه کردند به اشتراک گذاشتند. من خیلی ازش استفاده کردم و واقعا هم مصاحبه ام همونی بود که اونا گفته بودند.
موفق باشید.
2010AS3xxx
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه واس مهد کودک چه کارایی لازم انجام داد من مدرک مدریت مهدکودک داری و ارشد روانشناسی دارم ولی نمیدونم آمریکا بدرد میخوره یا نه؟مرسی از قبل....
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-22 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-22 ساعت 15:02 توسط honey62.)
سلام. دوستاي عزيز ما هنوز كلير نشديم ولي طبق فرمايشات آرش خان دنبال كار ميگردم. رشته ليسانس و فوقم (مترجمي) اونجا به دردم نميخوره پس كلا بايد توي يه فيلد ديگه مشغول بشم. هر چي سرچ كردم به اين نتيجه رسيدم كه تا مدرك از خود ايالت نداشته باشم غيرممكنه بتونم كار كنم. حالا كه ميخوام از صفر شروع كنم به نظرتون اينجا فني و حرفه اي كلاس برم يا فايده اي نداره و بيام اونجا يه كالج برم؟ پولي كه ميتونيم بياريم احتمالا خرج يه ساله، با اين پول ميشه رفت كالج؟
خيلي مرررررررسسسي
(2012-07-22 ساعت 14:12)صوفیا صوری نوشته: سلام دوستان کسی میدونه واس مهد کودک چه کارایی لازم انجام داد من مدرک مدریت مهدکودک داری و ارشد روانشناسی دارم ولی نمیدونم آمریکا بدرد میخوره یا نه؟مرسی از قبل....
سلام صوفيا جون. اسم شغل تون رو به انگليسي توي آدرس زير http://www.bls.gov/ooh/
پيدا كنيد و بعد صفحاتي كه باز ميشه قدم به قدم راهنمايي تون ميكنه كه چطور شغل پيدا كنيد، لينك هايي رو كه باز ميكنه با دقت بخونيد، حتي كالج هم بهتون معرفي ميكنه، چون تا جايي كه من ميدونم مدرك ترجمه شده ما رو قبول ندارند و حتما بايد معادل سازي بشه كه اونم امتحان داره. پس يا كلا بايد بيخيال مدركتون بشيد و از كالج شروع كنيد و يا بايد توي امتحان شركت كنيد و مجوز كار بگيريد.
عبارت internship و يا apprenticeship رو در كنار عنوان شغلي تون و ايالتي كه ميخواهيد برويد توي گوگل سرچ كنيد. اگه بتونيد از كارآموزي شروع كنيد هم خوبه.
پانوشت: اطلاعات كه گفتم رو از سرچ كردن هاي خودم براتون گذاشتم خودمون هنوز نرفتيم كه بدونم جواب ميده يا نه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من از برندگان لاتاری 2012 هستم و تازه کلیر شدم. قبلا هم به تاپیک های کار در آمریکا سر میزدم اما این بار جدی تر مطالعه شون کردم. بعضی از دوستان چنان از وضعیت کار و زندگی بد نوشتن که با خوندنشون آدم غمباد میگیره. از طرفی نوشته های بعضی دوستان دیگر کور سوی امیدی رو در دل آدم می تابانه.
ببخشید اگر یکم این پست حالت درد دل و چاره جویی میگیره. من سالها به دنبال مهاجرت بودم و خیلی جاها رو امتحان کردم. کانادا، استرالیا، انگلستان و ... و نهایتا در آخرین سال دهه 20 زندگیم شانس مهاجرت به آمریکا رو پیدا کردم. اما وقتی دقیقتر که میشم میبینم شاید آمریکا هم اون مدینه فاضله ای که من در ذهنم تصور میکنم نبوده و نیست. من با کار کردن مشکلی ندارم. از کار کردن هم خیلی لذت میبرم. به قول معروف کار جوهر مرده. اما وقتی میبینم که خیلی از بچه ها با تلاش فراوان کار پاره وقت پیدا میکنن که کفاف مخارج اولیه زندگیشون رو نمیده ناراحت میشم. از اینکه میام میبینم دوستان از وضعیت کار و مخارج گله دارن ناراحت میشم. من از آمریکا انتظار دارم که وقتی کسی کاری پیدا میکنه. هر چند کوچک باشه و یا حتی پاره وقت هم باشه، نیازهای اولیه زندگیش مثل مسکن و خوراک رو تامین کنه. اما میبینم بچه هایی که با 600 دلار در ماه دارن کار میکنن دلم میسوزه به حال خودمون و اون بت رویای آمریکا تو ذهنم ترک میخوره و حتی فلسفه لاتاری و تمایل دولت آمریکا به داشتن جامعه ای با تنوع فرهنگی زیر سوال میره. اگر واقعا وضعیت اینجوریه این سوال برای من پیش میاد که پس مهاجرت به آمریکا چه سودی داره؟ آیا واقعا امیدی هست که با تحمل شرایط سخت بعد از چند سال بتونیم به یک درجه نسبی از رفاه و امید به آینده برسیم؟
بنده تا اینجا به این نتیجه رسیدم که تنها راهی که جلوی پای اکثر ما هست اینه که وارد سیستم آموزشی اونجا بشیم و سخت تلاش کنیم و خودمون رو بالا بکشیم به امید اینکه بعد از گذراندن دوره های تحصیلی و فنی بتونیم به یک سطح زندگی مناسب و آبرومند برسیم. اما از طرفی هم فکر میکنم شاید با هزینه های گزافی که برای تحصیل میپردازیم در نهایت ممکنه نتیجه اون چیزی از آب در نیاد که در نظرمون بود و تلخترین سناریو اینه که بعد از خرج کردن تمام مالمیک و داراییمون مجبور بشیم دست از پا دراز تر به ایران برگردیم و دوباره روز از نو و روزی از نو و البته اینبار بدون داشتن چیزهایی که قبلا داشتیم!
ببخشید اگر لحن سخنم کمی تلخ و آزار دهنده بود ولی به هر حال فکر میکنم ما باید قبل از رفتن تمام جوانب رو بسنیجم. در مورد شخص خودم باید بگم منابع مالیم محدوده و نمیتونم هر ریسکی رو بپذیرم. و دست از پا به ایران برگشتنم تلخ ترین اتفاقیه که میتونه برام بیفته. من از شرایطم در ایران راضی نیستم ولی حداقل اینجا در کنار خانواده هستم و پول کمی هم که به دست میارم کاملا کفاف زندگی مجردی ام رو میده. اما این سوال که در آمریکا وضعیت به چه صورت پیش خواهد رفت خیلی منو درگیر خودش کرده. ای کاش دوستانی که از وضعیت بد زندگی در اونجا تعریف میکنن به امکانات، آزادی ها و فرصت هایی که در ایران بهشون دسترسی نداشتن و حالا از اونها بهره مند اند (البته اگر واقعا بهره مند باشند و از اونها استفاده کنند) هم اشاره ای بکنند و اینگونه به نیمه خالی لیوان نگاه نکنند و از این لحاظ کمی امیدواری و انرژی مثبت بدن. مثلا من شنیده ام که در دانشگاهها ی آمریکا به دانشجو بسیار اجر و قرب میذارن و تمام امکانات برای پیشرفتشون فراهم هست. به لابراتوارهای مجهز، کتابخانه های بزرگ و تمیز و سطح آموزشی بسیار بالایی دسترسی دارند که در ایران این چیزها مثل یک رویا میمونه و طبیعیه برای کسی که میخواد پیشرفت کنه شنیدن اینها عزمش رو بیشتر جذب میکنه. البته منظورم این نیست که بیاییم اینجا و در مورد خوبیهای آمریکا رویا پردازی کنیم بلکه عرضم این هست که اگر از مشکلات میگیم در کنارش به فرصت ها و امکانات سیستم آمریکایی هم اشاره بکنیم.
بازم ببخشید که سرتون رو درد آوردم و این "غمباد نامه" رو نوشتم.
امیدوارم که روزهای بهتری رو تجربه کنیم.
هادی
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اگر کسی در حال حاضر در سنفرانسیسکو و شهرهای اطراف آن است به دنبال کار تکنسینی کامپیوتر می گردد برای من یک پیغام بنویسد و یک مختصری هم از تجربیات کاری خودش بگوید. یک موقعیت شغلی وجود دارد که گفتم شاید فرد مناسبی در این جمع برای آن پیدا شود.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-14 ساعت 20:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-14 ساعت 20:40 توسط darya.)
اگر کسی حوالی ایالت connecticut دنبال کار توی یک کمپانی معتبر تعمیرات جواهرات می گرده به من پیغام بده. شغل های مورد نیاز هم کارهای تخصصی مثل جواهرسازی و پالیشینگ و .... تا کارهای ساده ای مثل قیمت گذاری و علامت گذاری یا عکس گرفتن از جواهرات و .... هستند. اگر کسی هم توی ساعت سازی تجربه ای داره توی کالیفرنیا براش کار سراغ دارم.
این کمپانی شعبه اصلیش کالیفرنیا هست و داره اونجا هم شعبه میزنه. برای همین به تعداد زیادی نیرو در همه سطوح نیاز داره.
2010AS3xxx
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. یک زوج که هردوشون هم تحصیل کرده هستند الان در کشور سوئد روزگار بدی رو سپری میکنند.پناهنده شدن و هنوز اقامتشون درست نشده و خلاصه ممکن هست هر لحظه پلیس از کشور بیرون کندشون .حاضرند هر کاری شده هم بکنند از کارگری گرفته تا هر شغلی که فقط بتونند اقامت بگیرند تا زندگی کنند. همه چیزشون هم تو ایران از دست دادن..از دوستانی که در امریکا یا هر کشور دیگه هستند ،اگه میتونند برای این زوج کاری کنند یا ویزای کار یا هر کمک دیگه بکنند که اینها رو از سوئد پرت نکنند بیرون واسه من پیغام بگذارید .
ممنون
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-27 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-06 ساعت 23:36 توسط honey rahmati.)
باسلام کسی در مورد کار در کشتی چیزی میدونه شوهرم کاپیتان کشتی صیادی است شهر انتخابی من لوس آنجلس است آیا کسی می تونه کمکی بکنه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز