کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2013-08-10 ساعت 00:39)mohammad19911991 نوشته:  سلام دوستان
میخاستم بدونم آیا شغلی تو دانشگاه برای دانشجوهایی که درس میخونن هست ؟ مثل شغل هایی که تو دانشگاه های ایران به دانشجو ها میدن ؟
هرچی باشه بهتر از کشیر ، دیش واشر و کارواش و بردن مستا به خونس (البته شنیدم اینکار درآمد فوق العاده ایی داره Big Grin Big Grin Big Grin ) امیدوارم شوخی من کسی رو آزرده خاطر نکنه، محض خنده گفتم ...

سلام آره هست ولی باید دم استادتو ببینی و به دانشجو بیشتر از یه حدی در هفته کار نمیدن و حتما باید دانشجوی اون دانشگاه باشی.
یکی از دوستان من اینجا داره درس میخونه تو دانشگاه ایالتی آریزونا ASU که بیشتر از 20 ساعت بهش نمیدن و حداقل حقوق رو بهش از طرف دانشگاه میدن.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، mohammad19911991 ، alireza2753 ، Saeedv13 ، kouroshd ، pari pariaaa
یک راه واسه پیدا کردن کار در این کشور و راهی هست که خود امریکایی ها معمولا ازش خیلی استفاده میکنن.
یه جاهایی هست که بهش میکن تمپ ایجنسیس temp agencies که اگه تو گوگل و یلو پیجا دنبالش بگردین پیدا میکونین.

کاری که اینا میکنن شما میرین رزومتون رو بسته به اون عنوانای شغلی که اون ای جنسی داره طبق سوابق و مهارتاتون میدین به اونا. اونا با کارفرماها در ارتباطن و کارفرماها اغلب از این ای جنسیا درخواست نیرو کار دارن همیشه.

خوب حتما میگین چه به اینا میماسه سوالی خوبیه به عنوان مثال یه کارفرما میگه من یکی رو واسه کارای دفتریم لازم دارم آقای ای جنسی تو یکی رو به من معرفی کن من ساعتی مثلآ 20 دلار میدم واسه این پست.

خوب جناب ای جنسی یکی رو به کارفرما معرفی میکنه مثلا به کسی که از طرف این ای جنسی می خواد بره سر اون پست میگه من یه درصدی از اون 20دلار ساعتی ور میدارم شما رم اونجا میفرستم.

خوب تا ایجا این بنده خدا رفته سر پست و بجای ساعتی 20 دلار مثلا 12 دلار میگیره 8دلار میره تو جیب ای جنسیه بگید خوب.

حالا اگه کارفرما از شما خوشش بیاد و شما خودی نشون بدی به کارفرما. کارفرمات میره به ای جنسی میگه من از این شخص راضی هستم میخوام نگهش دارم و واسم کار کنه و اینطوری شما وارد مذاکره با کار فرما شده و با کارفرما مستقیم وارد قرارداد میشید و صاحب یک کار.

این واسه کسایی خوبه که مخصوصآ یه مهارت خاص دارن چون خیلی سریعتر از روال معمول و اپلیکیش اینور اونور پر کردن به جواب میرسین.

ای کسانی که تو کارای تاسیسات. برقو اینجور حرفا یه حرفی واسه گفتن دارین این تمپ ای جنسیا رو فراموش نکنید راه خیلی خوبیه.

امیدوارم که کمکی باشه واسه بعضی از دوستان.

راستی تمپ ای جنسیایی واسه رشته های مخصوص پرستاری و این حرفا هم دارن.

شاد باشید و همیشه موفق هر جا که هستید.

از 10/17/2012 در آمریکا
پاسخ
به نظر من هم این جو ناامیدی که بین دوستان مقیم آمریکا وجود داره بیشتر از مسائل روانی مثل بی کسی و غربت نشات میگیره تا نبودن کار در آمریکا. بلاخره الان تو ایران هم هیچ کاری وجود نداره.البته واقعیت اینه که کسی که تو ایران کارفرماست بهتره بمونه ایران و فقط واسه باطل نشدن گرین کارت و کیف و حال بیاد آمریکا. ولی من که به شخصه میدونم با توجه به تحصیلاتم و شرایطم تو ایران صد سال هم کار پیدا نمیکنم آمریکا برام یه شانس خیلی بزرگه. البته انتظار هم ندارم سریع کار پیدا کنم و واسه یک سال بیکاری هم آماده هستم .
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
(2013-08-10 ساعت 11:38)valencia نوشته:  به نظر من هم این جو ناامیدی که بین دوستان مقیم آمریکا وجود داره بیشتر از مسائل روانی مثل بی کسی و غربت نشات میگیره تا نبودن کار در آمریکا. بلاخره الان تو ایران هم هیچ کاری وجود نداره.البته واقعیت اینه که کسی که تو ایران کارفرماست بهتره بمونه ایران و فقط واسه باطل نشدن گرین کارت و کیف و حال بیاد آمریکا. ولی من که به شخصه میدونم با توجه به تحصیلاتم و شرایطم تو ایران صد سال هم کار پیدا نمیکنم آمریکا برام یه شانس خیلی بزرگه. البته انتظار هم ندارم سریع کار پیدا کنم و واسه یک سال بیکاری هم آماده هستم .

سلام راستش من خیلیا رو دیدم که میان 2ماه میمونن و میرن ایران میگن امریکا کار نیست توقع خودشو آدم بیاره پایین بمونه و دنبال کار بگرده کار پیدا میشه نمیگم آسونه ولی پیدا میشه. نه این که بیای 2 ماه 3ماه یا 4ماه بمونی بعد دنبال کار هم جدی نباشی بعد بگی کار نیست.

من خودم یه نمونه حاضر 3ماه بعد ورودم سر کار رفتم.

2-3 ماه اول جو اینجا خیلیا رو میگیره حتی خود من رو گرفت.
در کل جو خیلی چیز نامردیه Big Grin

از 10/17/2012 در آمریکا
پاسخ
(2013-08-10 ساعت 11:09)Solitude نوشته:  
میخاستم بدونم آیا شغلی تو دانشگاه برای دانشجوهایی که درس میخونن هست ؟ مثل شغل هایی که تو دانشگاه های ایران به دانشجو ها میدن ؟
هرچی باشه بهتر از کشیر ، دیش واشر و کارواش و بردن مستا به خونس (البته شنیدم اینکار درآمد فوق العاده ایی داره Big Grin Big Grin Big Grin ) امیدوارم شوخی من کسی رو آزرده خاطر نکنه، محض خنده گفتم ...

سلام آره هست ولی باید دم استادتو ببینی و به دانشجو بیشتر از یه حدی در هفته کار نمیدن و حتما باید دانشجوی اون دانشگاه باشی.
یکی از دوستان من اینجا داره درس میخونه تو دانشگاه ایالتی آریزونا ASU که بیشتر از 20 ساعت بهش نمیدن و حداقل حقوق رو بهش از طرف دانشگاه میدن.
مرسی دوست عزیز
منظورتونو از دم استادتو ببینی متوجه نشدم ؟
یعنی اگه نهایت ساعتی 10$ به دوستتون بدن ماهانه 800$ درآمدش میشه ؟؟؟
کم نیست به نظرتون ؟
کلا شما که دو سالی هست اونجایین ، کمک هزینه ای هم از طرف دولت دریافت کردین ؟ اصلا کمک هزینه ای هم وجود داره ؟ برای دانشجوها ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
تشکر کنندگان: Solitude ، عشق رفتن ، romance33 ، pari pariaaa
(2013-08-11 ساعت 04:12)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 11:09)Solitude نوشته:  

مرسی دوست عزیز
منظورتونو از دم استادتو ببینی متوجه نشدم ؟
یعنی اگه نهایت ساعتی 10$ به دوستتون بدن ماهانه 800$ درآمدش میشه ؟؟؟
کم نیست به نظرتون ؟
کلا شما که دو سالی هست اونجایین ، کمک هزینه ای هم از طرف دولت دریافت کردین ؟ اصلا کمک هزینه ای هم وجود داره ؟ برای دانشجوها ؟

Big Grin دم استادو دیدن که خودت باید راشو پیدا کنی.

درست محاسبه کردی خوب این به علت این هست که ساعت بیشتری نمیدن که بیشتر درآمد داشته باشی این دوست من هم تو دانشگاه کار میکنه هم بیرون دانشگاه ساعتای بیکاریشو جایه دیگه کار میکنه که بتونه هزینه هاشو در بیاره.

واسه کسی که گرین کارت داره و میخواد دانشجو بشه و این استیت شده باشه کمک هزینه هم میدن وقتی کالج یا دانشگاهتو انتخاب کردی میری اون دانشگاه یا کالج رشته ها رو میپرسی و اونایی که دوست داری انتخاب میکنی بعد میری قسمت فایننس کالج یا دانشگاه واسه کمک هزینه تحصیلی سوال میکنی چه اپشنایی دارن که معمولا یه 2جور کمک هزینه هست یکی میگن گرنت یکی دیگه هزینه تحصیلت رو میدن 6ماه بعد فارق التحصیلی شروع باید بکنی به باز پرداخت.

معمولا واسه گرنت میگن بری تو این سایت ثبت نام کنی و درخواست بدی
اینم سایتش که اینجا میگن ففسا
http://www.fafsa.ed.gov/
Federal Financial Aid

گرنت به وامی میگن که بالا عوض دولت بهت اختصاص میده و باز پرداخت هم نداره که معمولا اگه به فرض مثال هزینه ترمت بشه 12000دلار یه چیزی بین 3 تا 4500دلار معمولا اگه قبول کنن گرنت میدن مابقیشو میتونی private loan یا Student loan با بهره پایین بگیری که 6 ماه بعد تحصیل میتونی شروع کنی به باز پرداختش بعضی از جاها وامهای دیگه ای میدن واسه خرج زندگی که میتونی واسه اون هم اقدام کنی ولی دیگه زندگی آدم همش میشه قسط Big Grin

ولی خوب کاری داشته باشی بعد تحصیلت که درآمدت خوب باشه دیگه هزینه واما رو کاور میکنه.

من 2سال نیست که اینجام ولی نه فعلآ از کمک دولتی استفاده نکردم چون خوب خدا رو شکر سر کار رفتم بعد 3ماه و اموراتم میگذره.

از 10/17/2012 در آمریکا
پاسخ
(2013-08-10 ساعت 09:16)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 12:11)omid_usa نوشته:  سلام من 1/92 رفتم و 2ماهی واسه گرفتن گرین کارتم اونجا موندم .الانم ایرانم. من اورگان بودم 2 هفته ام لوس انجلس .فقط اینو بدونین چیزی که فکر میکنید نیست آمریکا .همه دوستام که با من رفتن هنوز بیکارن. اگه اینجا کارو کاسبی دارین فقط برینو بییاین که باطل نشه .عشقو حالم به نظر من اینجا بهترو بیشتره .

ما هم سه ماهه اورگان هستیم و بیکار
اورگان کار نیست بیشتر افراد مسن هستند که دولت خرجشون را میده اگر زبان خوب باشه کارای تو کارخانه که میگن شش ماه که کار کنی هر چی در بیاری خرج دوا و دکترت میشه
اگر پول دارید و تو ایران زندگی راحتی دارید خودتون را بزحمت ندازین
واقعا حیف پولهایی که ما ایرانی ها میاریم و اینجا خرج میکنیم که اگر این پول ها را تو ایران خرج کنیم وضعیت کشور خودمون بمراتب از اینی که هست بهتر میشه
ولی خب بد نیست همه ایرانیا بیاین اینجا و دو سه ماهی زندگی کنند بعد قدر ایران را میدونند و البته اگر بتونند فرهنگشون را هم عوض کنند ایران گلستان میشه
دو روز پیش رفتیم کنسرت تو پارک گل رز تعداد خیلی زیادی امدن اونجا غذا خوردن نوشیدنی و بستنی و..... زما نیکه کنسرت تموم شد و همه رفتند نگاه کردیم اینکار کسی اونحا نبوده یعنی حتی یک ذره اشغال نبود .
ریختن زباله از پنجره بیرون شش هزار دلار جریمه داره
یک عروسی رفتیم حدود دویست نفر تو کلیسا امدند و بعد از تمام شدن مجلس به سالن پذیرایی کلیسا رفتن و کافی و کیک خوردن و کیک عروس و داماد باندازه کیک های تولد ایرانی هم نبود و عروس و داماد با یک ماشینی که 5 تا بادکنک از شیشه اش بیرون بود رفتند سر خونه زندگیشون
فیلمبردار و .. تشریفات بعدی هم اصلا نبود
حالا تو ایران یک عروسی سی میلیون هزینه داره و دو ماه خانوداه ها درگیر مراسم هستند و حتی همون شب هم به عروس و داماد خوش نمیگذره چون دائم فیلمبردار براشون تعیین تکلیف میکنه که با رفتارهای مصنوعی بتونه فیلم خوبی تهیه کنه
ایا هیچوقت ما تصمیم میگیریم عوض بشیم ؟
بعد مینالیم از گرانی و .....
ایا غیر از خود ایرانی کسی مقصر هست ؟
اینجا حق نداری موبایلت را سر کار روشن بزاری و اونجا سر کا گوشی بغل کوش و ارباب و رجوع یکساعت بالای سر کارمند اداره منتظر تا تلفن شخصی شون تموم بشه میترسیم اعتراض کنیم کلا کارمون را انجام نده ؟
واقعا باید بیایم و این سختی ها را بکشیم تا بدونیم کجا زندگی میکردیم و قدرشو را بدونم و بفهیم این ما هستیم که ایران را میسازیم و ما هستیم که باید عوض شیم
من که برگردم حتما ادم دیگه میشم Big Grin

دوست عزیز میتونم بپرسم شما چه تخصصی دارید و چه مدرکی ؟
2) این عشق و حالی که گفتید چقد هزینشه ؟ ونظرتون درباره ال ای چیه ؟Wink
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alireza2753
(2010-04-30 ساعت 11:52)javan134 نوشته:  
(2010-04-28 ساعت 19:57)Monica نوشته:  یعنی ما هر تخصصی بگیم شما خودتو ارتقا میدی؟! Big Grin

سوالتون مفهوم نیست، شما مثلا باید بپرسی در رشته کامپیوتر الان چه زبانهایی بیشتر کار میشه اونجا (از طرف ما اینجا!) .... یا یه همچین چیزی...

سلام مونیکا جان
فکر کنم اینجوری بگم راحت تر مطلب رو بگیری
ببین مثلاً شما در رشته کامپیوتر متخصصی ولی متوجه می شی که کار یابی یا ایجاد شغل و درآمد آرایشگری یا خیاطی به مراتب بیشتره، خوب دو کورس کوتا مدت هم در این دو زمینه می گذرونی.
من خودم لیسانس الکترونیک دارم و 13 سال در تاسیسات نفتی و گازی (پالایشگاه ها)جنوب کشور کار کردم اما ممکنه که شانس کار تو یه رشته دیگه بیشتر باشه واسه من، آیا بهتر نیست تو اون رشته هم خودم رو مجرب کنم ؟
من یکی اصلاً هدفم این نیست که در رشته خودم حتماً کار کنم گر چه اگه پیدا بشه که قطعاً بهتره اما هدف من کسب درآمده و حتی المکان یه حرفه ای که مستقل باشه و زیاد وابسته نباشه به همین خاطر دارم از سوپر مارکت تا خرید پمپ بنزین رو بررسی می کنم.
پس می شه تحقیق کرد و با هم همفکری کرد تا بتونیم یه شغلی واسه خودمون ایجاد کنیم. پس اینطوری نیست که حتماً اونجا دنبال کار بگردیم و شاید بشه با بررسی دقیق و استفاده از تجربیات دیگران ، بخصوص اطلاعات درستی که اونایی که اونجا هستند لطف می کنن و در اختیار ما می گذارند یه شغلی ایجاد کنیم و کاری کنیم که بجای اینکه ما از اونا تقاضای کار کنیم اونا ازما تقاضای کار کنند ، اینجوری هم مشکل شغل و درآمد ما حل شده و هم دست چند تا آمریکایی هم گرفتیم و به نوایی رسوندیم، من حتی به این مسئله فکر کردم که ما بچه های مهاجر سرا می تونیم شریکای کاری خوبی واسه هم باشیم و در صورت لزوم با هم سرمایه گذاری کنیم و تیم ورکینگ کار و بیزینس کنیم.Smile

من با ايجاد يه بيزينس خوب در امريكا موافقم ولي مطلع بودن از شرايط رقابتي و قوانين كار و ماليات و ... به نظر مهم مياد. از طرف ديگه به نظرم ميرسه داشتن يه شغل در خارج امريكا ميتونه محدوديت ها رو حذف كنه . اول اينكه از tax آزاد ميشيم و دوم اينكه از كنترل محدوديت هاي انتقال وجه به ساير كشورها از جمله ايران خلاص ميشيم. لطفا اگه كار خاصي رو سراغ داريد پيشنهاد بديد.
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، pari pariaaa
سلام به همه دوستان - يه توضيح چند خطه ميدم بعد ميرم سر اصل مطلب: 29 برگ نوشته هاي شما رو بين لحظه هايي كه كار پيش ميومد خوندم - از ساعت 10 صبح تا الان كه ساعت 1 و ربع ظهره Wink من كارمند IT بانك هستم و امروز هيچ كاري رو با تاخير انجام ندادم - هميشه اينقدر سرم خلوت نيست ولي گاهي اينطوريه D: .دو.ستان عزيز من در پنج ماهي كه از سال 92 مي گذره حدودا 18 ميليون تومن به عنوان حقوق و پاداش دريافت كردم كه به طور متوسط ميشه ماهي 3.600 .از صدقه سر بانك يه خونه 70 متري نقلي دارم تو عباس آباد كه حدود 100 تومنش وام بانكه و 400، 500 تومنش سود رشد قيمت الكيه ملك تو تهرانه . يه ريو دارم و يه تيكه زمين تو دماوند كه گاهي براي تفريح ميريم اونجا - تفريح من و همسرم تا قبل از اينكه باردار بشه قايق سواري تو ساحل بابلسر يا محمود آباده و عشقمون سفر به شمال و دريا و جنگل و كباب و ... كه البته با توراهي اي كه داريم فعلا دكتر منع كرده.اينا رو گفتم كه بگم اوضاع ما اونقدرا بد نيست كه بخوايم قاطي اين نوشته ها بشيم ولي جريان ما از موقعي تغيير كرد كه خانم گلم شد برنده لاتاري 2014 ... اولش مي خواستيم بيخيال بشيم ولي بعد ياد 10 سال تلاش خودم براي يه بيزينس شخصي افتادم كه آخرش به خاطر نداشتن گرين كارت و SSN قيدشو زدم. اين بيزينس تا الان secret بود ولي بنا به دلايلي كه بعدا ميگم ميخوام همه چيزو راجع بهش بهتون بگم. من مهندس نرم افزار هستم و در مورد بازار نرم افزاري ايران ميتونم بگم هم بهشت نرم افزاري داريم هم جهنم نرم افزاري كه دوميش به اوليش ميچربه
بهشت نرم افزاري تو ايران دسترسي بدون محدوديت ما به تمام نرم افزارهاست. مثلا اگه كسي تو امريكا بخوا مجموعه برنامه هاي كينگ رو داشته باشه بايد يه ميليونر به تمام عيار باشه ... داشتن اينهمه نرم افزار كرك شده موقعيتي آموزشي رو براي ما ايرانيا بوجود آورده كه باعث ميشه مراقب اوركواليفايد شدن در رزومه هامون باشيم ... تو ايران ميتونيم هر اپليكيشني رو كه ميخوايم تست كنيم و ياد بگيريم كه اين موقعيت رو تو امريكا نخواهيم داشت. اما همين بهشت نرم افزاري يه جهنم نرم افزاري براي ما درست كرده . اين جهنم اينه كه دنياي نرم افزار مارو قبول نداره و ايران و ايراني رو تروريست نرم افزاري ميدونه و هيچ شركت خارجي حاضر نيست به ما كار بده ... از طرف ديگه هر ننه من قمري ميره و با نرم افزار كار ميكنه و ادعا ميكنه و ... و از اونجا كه همه ما ايراني ها عادت به تك روي داريم نه استاندارد ساخت برنامه رو رعايت مي كنيم و نه تيمي كار مي كنيم، يه ساختار مثل نظام مهندسي ساختمان هم نداريم كه يه قالب درست براي كارهاي ما ايجاد كنه. لذا تمام پرو‍ه هاي نرم افزاري ما شده آب دوغ خياري و وصله پينه اي ...
خلاصه ميكنماوضاع شلم شورباي ما كاري با ما كرده كه نتونيم از سيستم بين المللي در جهت صادرات نرم افزار و خدمات راه دور بهره ببريم. در وصف اين بازار همين بس است كه يه نگاهي به درآمد صادراتي هند از اين طريق داشته باشيم!!!
درآمد يه مهندس نرم افزار در امريكا حداقل بايد كفاف زندگي خودشو بده كه كمتر از 1500 دلار در ماه عاقلانه نيست حال اينكه يه مهندس نرم افزار در ايران با ماهي يك و نيم ميليون تومن براي شما پشتك و وارو هم خواهد زد. يه مهندس نرم افزار برنامه اش را ميتواند در هر كجاي دنيا بنويسد و خدماتش را از راه دور و از طريق ايميل ارسال كند... در اين جريان نه بسته فيزيكي اي ارسال شده كه نياز به هزينه پست داشته باشد و نه و گمرك و كنترل و ... به پستش مي خورد!! حالا فرض كنيد يه پوزيشن شغلي نرم افزاري در امريكا توسط يه ايراني مقيم در ايران اشغال شود. چه اتفاقي مي افتد ؟ كسي كه واسطه بوده 1500 دلار از كارفرماي امريكايي گرفته و با چنج كردن آن حدود 5 ميليون تومن نصيبش شده. 1 ميليون تكس و كوفت و زهر مار در امريكا داده ... 1.5 ميليون در ايران حقوق پرداخت كرده و 2.5 ميليون هم توجيبش رفته... اين واسطه چون خودش كار رو انجام نمي ده ميتونه از كارفرماهاي مختلف امريكايي براي صد نفر كار بگيره و مجموعا 250 ميليون تومن يعني حدود 60 هزار دلار درامد كسب كنه... حالا ببينيم اين وسط چه اتفاقاتي مي افته : 1- 100 نفر اشتغال براي هموطن ها ايجاد شده 2- معادل 150 ميليون تومن در ماه ارز وارد كشور ميشه كه چون بابت صادرات خدمات بوده به ارزشمند شدن پول ملي كمك ميكنه 3- يه ايراني موفق در امر صادرات ايجاد شده (خودتون) كه باعث قوي تر شدن ضريب نفوذ ايراني در سطح بين المللي خواهد بود. به ساير جوانب ديگر نمي پردازيم و همين بس است... حالا متوجه شديد چرا اين موضوع را در اين جمع ايراني مطرح كردم ؟؟!!! كار براي همه ما هست هر كدام از شما با اين طرح موفق بشيد من يه پله به هدفم نزديك تر ميشم. اما دوستان در انجام اين كار مشكلاتي هست كه بايد با همفكري شما حل شود: 1- گرفتن كار در امريكا نياز به تاسيس شركت دارد و اين مقوله آشناييت با قوانين مربوطه و اتحاد گروهي را مي طلبد. 2- انتقال پول به ايران و رابطه با ايران مشمول قوانين تحريم و پذيرش ريسكهاي آن است كه بايد راهكارهاي انتقال پول و كنترل عدم افشاي ارتباط با ايران مطالعه و بررسي شود 3- گرفتن كار بيش از توان يك نفر ممكن است باعث سوء ظن و كنترل از ناحيه ارگانهاي امريكايي شود 4- SSN و tax تحت نظارت قراردارد و بايد جوانب استفاده از ssn و كنترل پرداخت tax مطالعه شود 5- روش دسترسي به دفتر كار در امريكا از داخل ايران و نمايش آنلاين بودن از طريق روشهايي مشابه با ويرچوال آفيس ها - voip , ... بايد بررسي ومطالعه شود 6- روشهاي اخذ كار از سايتهاي work for hom و work at home بايد بررسي شود و ... دوستان عزيز اگر خدا بخواهد من تا اوايل سال بعد در امريكا خواهم بود و SSN و ID card خواهم گرفت. من قصد گرفتن green card و ساير مواردي را كه گفتم دارم و پس از آن دوست دارم به ايران برگردم. اين اتفاق (برنده شدن لاتاري همسرم) فقط بازگشاي راهي بود كه طرح خودم رو اجرا كنم. اگر من نتونستم خوشحال ميشم كه ساير دوستان در اين كار موفق بشن و خبره موفقيتشونو بشنوم. دوستاني كه در امريكا هستند يا دوستاني كه در حال رفتن هستند و مايلند در اين زمينه با من كار كنند با من در تماس باشند. اين نوشته استارت كار ماست. لطفا نظرات و ژيشنهادات و انتقادات و تجربيات خود را از من دريغ نكنيد. ممنون ممنون ممنون
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
سلام
میخوام یه کم دوستانی که هنوز نیومدند آمریکا را دلسرد کنم!
ما حدود 8 ماه امریکا بودیم منتها رفته بودیم ایالتی که ایرانی زیادی نداشت (پنسیلوانیا). ولی به هر حال میخوام بگم اگه کار و زندگی خوبی تو ایران دارید متوجه باشید وقتی به عنوان یه متخصص تو امریکا کسی را میخوان استخدام کنند چند چیز را مد نظر میگیرن:
1- مدرک تحصیلی از دانشگاه خوب امریکا. بازار کار امریکا ( نه دانشگاه ها) دانشگاه های ایران را نمی شناسه. فرقی نمی کنه بگی پلی تکنیک یا شریف یا تهران یا ... . بهتره یه نگاه به رنکینگ دانشگاه های ایران در بین دانشگاه های دنیا هم بندازید!
2- سابقه کاری مرتبط از شرکت شناخته شده برای اونها. اونها اصلا شرکت های ایرانی را نمی شناسن!
3- معرف کاری. مدیر یا مسئول هایی که در شرکت های شناخته شده قبلی برای اونها یا دانشگاه شما شما را تائید کنه.

علاوه بر اینها زبان محاوره ای شما هم باید خیلی خوب باشه و میتونید در پیشنهاد شغل ها جمله good communication still را بارها و بارها ببینید.
اگر این توانایی ها را نداشته باشید باید اوایل کار منتظر گرفتن یک شغل سطح پائین مثل فروشندگی، کارگری یا ... باشید که بسته به محل زندگی شما برای این شغل ها حقوقی بین حدود 13 - 7.5 دلار در ساعت در نظر میگیرند که از اون حداقل 10% هم بابت مالیات کسر میشه و تازه ممکنه تمام وقت نباشند (کمتر از 170 ساعت در ماه) و بابت تعطیلات هم پولی نمی دند و هر کدومشون ممکنه بعد از 6 ماه برای اینکه مجبور نباشند استخدامتون بکنند اخراجتون بکنند حتی اگه خوب کار کرده باشید اونوقت باید توجه کنید که اگر شما یه خونواده باشید با این حقوق نمی تونید زندگی مناسبی داشته باشید چون فقط اگه خرج ماشین (که معمولا در امریکا مجبورید اون را داشته باشید) و بیمه اون و خرج اجاره و خورد و خوراک را حساب کنید بسته به محل زندگی شما حداقل 2000 - 1500 خرج دارید و این خرج تازه بدون بیمه شماست و اگه مریض بشید بیچاره اید. بنابراین برای یک زندگی معقول در امریکا در آمد حداقل 3000 دلار در ماه لازم است و برای زنده ماندن در امریکا حداقل 2500 - 2000 دلار در ماه احتیاج دارید.
خلاصه بگم بهتره یا پلن خوبی داشته باشید یا اول به صورت دانشجویی بیاید درس بخونید و کار دانشجویی بکنین و استادتون هم معرفتون بشه یا خوب فکر کنین دارید چیکار میکنید! از ما گفتن بود امریکا همون چیزیه که میگن از تو خودمون را کشته و از بیرون بقیه رو.
پاسخ
(2013-08-21 ساعت 17:38)mn238 نوشته:  سلام
ما حدود 8 ماه آمریکا بودیم منتها رفته بودیم ایالتی که ایرانی زیادی نداشت (پنسیلوانیا). ولی به هر حال میخوام بگم اگه کار و زندگی خوبی تو ایران دارید متوجه باشید وقتی به عنوان یه متخصص تو آمریکا کسی را میخوان استخدام کنند چند چیز را مد نظر میگیرن:
1- مدرک تحصیلی از دانشگاه خوب آمریکا. بازار کار آمریکا ( نه دانشگاه ها) دانشگاه های ایران را نمی شناسه. فرقی نمی کنه بگی پلی تکنیک یا شریف یا تهران یا ... . بهتره یه نگاه به رنکینگ دانشگاه های ایران در بین دانشگاه های دنیا هم بندازید!
2- سابقه کاری مرتبط از شرکت شناخته شده برای اونها. اونها اصلا شرکت های ایرانی را نمی شناسن!
3- معرف کاری. مدیر یا مسئول هایی که در شرکت های شناخته شده قبلی برای اونها یا دانشگاه شما شما را تائید کنه.

علاوه بر اینها زبان محاوره ای شما هم باید خیلی خوب باشه و میتونید در پیشنهاد شغل ها جمله good communication still را بارها و بارها ببینید.
اگر این توانایی ها را نداشته باشید باید اوایل کار منتظر گرفتن یک شغل سطح پائین مثل فروشندگی، کارگری یا ... باشید که بسته به محل زندگی شما برای این شغل ها حقوقی بین حدود 13 - 7.5 دلار در ساعت در نظر میگیرند که از اون حداقل 10% هم بابت مالیات کسر میشه و تازه ممکنه تمام وقت نباشند (کمتر از 170 ساعت در ماه) و بابت تعطیلات هم پولی نمی دند و هر کدومشون ممکنه بعد از 6 ماه برای اینکه مجبور نباشند استخدامتون بکنند اخراجتون بکنند حتی اگه خوب کار کرده باشید اونوقت باید توجه کنید که اگر شما یه خونواده باشید با این حقوق نمی تونید زندگی مناسبی داشته باشید چون فقط اگه خرج ماشین (که معمولا در آمریکا مجبورید اون را داشته باشید) و بیمه اون و خرج اجاره و خورد و خوراک را حساب کنید بسته به محل زندگی شما حداقل 2000 - 1500 خرج دارید و این خرج تازه بدون بیمه شماست و اگه مریض بشید بیچاره اید. بنابراین برای یک زندگی معقول در آمریکا در آمد حداقل 3000 دلار در ماه لازم است و برای زنده ماندن در آمریکا حداقل 2500 - 2000 دلار در ماه احتیاج دارید.
خلاصه بگم بهتره یا پلن خوبی داشته باشید یا اول به صورت دانشجویی بیاید درس بخونید و کار دانشجویی بکنین و استادتون هم معرفتون بشه یا خوب فکر کنین دارید چیکار میکنید! از ما گفتن بود آمریکا همون چیزیه که میگن از تو خودمون را کشته و از بیرون بقیه رو.

دوست عزیز یه سوال داشتم
اگه برای کار باهات مصاحبه کنن و کارتو یا اون فیلدو بلد باشی چی ؟
تو ایران مثلا دید نسبت به دانشگاه ازاد یکم بده ولی وقتی میری بعضی جاها باهات مصاحبه میکنن میبینند بلدی ردیف میشه میخوام ببینم اونجا فضای کاری برای شرکتها جچطوره ووقتی رفتی در مصاحبه به چه چیزایی بر میخوردی؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر من ایده ات بسیار عالی است و خیلی هم پولساز می شود. منتها به پیگیری و کار زیاد و البته کار گروهی خوب نیاز دارد.
من از کامپیوتر چیزی سر در نمیارم و رشته ام هم نیست (برای من اینترنت یعنی gmail و مهاجرسرا و اسکایپ. فیسبوق هم ندارم ;-) ). فقط تشویق ات می کنم که پیگیر باش!

(2013-08-14 ساعت 14:41)bobo_ir نوشته:  ....دوستاني كه در امريكا هستند يا دوستاني كه در حال رفتن هستند و مايلند در اين زمينه با من كار كنند با من در تماس باشند. اين نوشته استارت كار ماست. لطفا نظرات و ژيشنهادات و انتقادات و تجربيات خود را از من دريغ نكنيد. ممنون ممنون ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، morvarid1364 ، شهلا 1346 ، Saiban ، byousefi_p ، sce ، Soap McTavish ، dana ، tartar ، pari pariaaa ، erica
به نظر من برای اینکه بتونید سر کار بروید (کار تخصصی خودتون) این فاکتور هایی که دوستمون گفته لازم و کافی هست. ولی اینقدر سخت گیر نیستند که شما مدرکتون رو از آمریکا گرفته باشید اون هم دانشگاهی تاپ.
من همه مدارکم از ایران بود و موقعی که استخدام شدم از من ارزیابی خواستند که بدونند معدل مثلا 15 معادل چند میشه توی آمریکا. و مطمئن بشوند که من مدرک مورد نیاز آنها را دارم.
این فقط در باره من نبوده من افراد دیگری هم دیده ام که همین شرایط رو داشتند.

به نظر من به ترتیب اهمیت میشه گفت:
اول مهارت ارتباطی: اگر نتوانید درست و روان صحبت کنید نمی توانید مهارت هایتان را در مصاحبه به کارفرما نشان دهید. برای اهمیت مهارت ارتباطی همین کافیست که بدانیم در مصاحبه شما فقط صحبت می کنید! کار عملی در کار نیست! حالا هر قدر هم که کار بلد باشید وقتی نتوانید آنها را به طرف مقابلتون برسانید طبیعیه که نمی توانید کار رو بگیرید!
دوم: مهارت مورد نیاز همان کارفرمایی که دارید ازش درخواست کار می کنید. این مرحله باید از قبل توی رزومه نشون داده شده باشد.
سوم: بدانید چطور به سوال های مصاحبه جواب بدهید و روند اداره کردن مصاحبه را بلد باشید.

من میکروبیولوژیست هستم وقتی داشتم دنبال کار می گشتم یک مصاحبه داشتم که قرار بود کار یک شیمیست رو انجام بدهم ولی چون زیاد از GC و HPLC و تحلیل نتایج آن سر در نمی آوردم نتونستم شغل رو بگیرم! در واقع می خواستم بگم که من از طریق رزومه ام داشتم کار یک شیمیست رو می گرفتم. باید بتونید رزومه را طوری که کارفرما می خواهید تنظیم کنید.
کار گرفتن به نظر اولش خیلی سخت میاد! ولی آنقدر ها هم سخت نیست بخصوص اگر مهارت های لازم رو داشته باشید.

(2013-08-22 ساعت 21:36)mechanicalengineer نوشته:  اگه برای کار باهات مصاحبه کنن و کارتو یا اون فیلدو بلد باشی چی ؟
تو ایران مثلا دید نسبت به دانشگاه ازاد یکم بده ولی وقتی میری بعضی جاها باهات مصاحبه میکنن میبینند بلدی ردیف میشه میخوام ببینم اونجا فضای کاری برای شرکتها جچطوره ووقتی رفتی در مصاحبه به چه چیزایی بر میخوردی؟
(2013-08-21 ساعت 17:38)mn238 نوشته:  میخوام یه کم دوستانی که هنوز نیومدند آمریکا را دلسرد کنم!
ما حدود 8 ماه آمریکا بودیم منتها رفته بودیم ایالتی که ایرانی زیادی نداشت (پنسیلوانیا). ولی به هر حال میخوام بگم اگه کار و زندگی خوبی تو ایران دارید متوجه باشید وقتی به عنوان یه متخصص تو آمریکا کسی را میخوان استخدام کنند چند چیز را مد نظر میگیرن:
1- مدرک تحصیلی از دانشگاه خوب آمریکا. بازار کار آمریکا ( نه دانشگاه ها) دانشگاه های ایران را نمی شناسه. فرقی نمی کنه بگی پلی تکنیک یا شریف یا تهران یا ... . بهتره یه نگاه به رنکینگ دانشگاه های ایران در بین دانشگاه های دنیا هم بندازید!

اگر این توانایی ها را نداشته باشید باید اوایل کار منتظر گرفتن یک شغل سطح پائین مثل فروشندگی، کارگری یا ... باشید که بسته به محل زندگی شما برای این شغل ها حقوقی بین حدود 13 - 7.5 دلار در ساعت در نظر میگیرند که از اون حداقل 10% هم بابت مالیات کسر میشه و تازه ممکنه تمام وقت نباشند (کمتر از 170 ساعت در ماه) و بابت تعطیلات هم پولی نمی دند و هر کدومشون ممکنه بعد از 6 ماه برای اینکه مجبور نباشند استخدامتون بکنند اخراجتون بکنند حتی اگه خوب کار کرده باشید اونوقت باید توجه کنید که اگر شما یه خونواده باشید با این حقوق نمی تونید زندگی مناسبی داشته باشید چون فقط اگه خرج ماشین (که معمولا در آمریکا مجبورید اون را داشته باشید) و بیمه اون و خرج اجاره و خورد و خوراک را حساب کنید بسته به محل زندگی شما حداقل 2000 - 1500 خرج دارید و این خرج تازه بدون بیمه شماست و اگه مریض بشید بیچاره اید. بنابراین برای یک زندگی معقول در آمریکا در آمد حداقل 3000 دلار در ماه لازم است و برای زنده ماندن در آمریکا حداقل 2500 - 2000 دلار در ماه احتیاج دارید.
خلاصه بگم بهتره یا پلن خوبی داشته باشید یا اول به صورت دانشجویی بیاید درس بخونید و کار دانشجویی بکنین و استادتون هم معرفتون بشه یا خوب فکر کنین دارید چیکار میکنید! از ما گفتن بود آمریکا همون چیزیه که میگن از تو خودمون را کشته و از بیرون بقیه رو.
پاسخ
(2013-08-22 ساعت 21:36)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 17:38)mn238 نوشته:  سلام

دوست عزیز یه سوال داشتم
اگه برای کار باهات مصاحبه کنن و کارتو یا اون فیلدو بلد باشی چی ؟
ممنون

برای اینکه بگم همیشه هم این طور که این دوست عزیز گفتند نیست من وضعیت خودم رو براتون می گم.
من حدود ۵ ماه هست که امریکا هستم. اتفاقا چسبیده به ایالت پنسیلوانیا و در مریلند زندگی می کنم.
همون هفته اولی که به امریکا اومدم کار پیدا کردم. زبانم هم خوب نبود و نیست. تمام سابقه کار ایرانم رو قبول کردند. مدرک دانشگاهیم رو هم پذیرفتند و به عنوان یک فرد با مدرک لیسانس در یک شرکت شرکت امریکایی به صورت تمام وقت مشغول به کار شدم. تخصصم در ایران برنامه نویسی وب بود، ۸ سال سابقه کاری تخصصی و قابل قبول داشتم و الان هم دقیقا در همون تخصصی که در ایران کار می کردم، کار می کنم. دستمزد اولیه ام برای سه ماه آموزشی ساعتی ۲۵ دلار بود که الان خیلی بیشتر از این می گیرم. بیمه و مزایا هم داشتم.
من توی ایران کارهای خوبی داشتم و توی پروژه های قابل توجهی فعالیت می کردم اما درآمدی که اینجا دارم و امکاناتی که در اختیارم هست و زندگی که می تونم داشته باشم به هیچ وجه ممکن با ایران قابل مقایسه نیست.
البته این فقط به این دلیله که کار مناسبی دارم، قطعا اگر کارخوبی نتونید پیدا کنید زندگی در امریکا ساده و لذت بخش نخواهد بود. با تمام این خوبی ها دقیقا به نکاتی که درپست بالا گفتند هم تاکید می کنم و باید بدونید که ممکنه با هرچیزی روبه رو بشید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
پاسخ
ضمن تائئید فرمایش دوستان فاکتور دیگه ای که در اشتغال مهمه در وضع فعلی اقتصاد امریکا نوع تخصص شماست و در مورد رشته های فنی که من اطلاع کمابیشی دارم چنانچه شما در رشته های برق/ الکترونیک/ کامپیوتر (تقریبا هر گرایشی) خبره یا کمی هم خبره باشید تقریبا خیلی سریع جذب بازار کار خواهید شد و نیاز زیادی به زبان هم نخواهد بود مگر کارتان با فروش خدمات باشد که داستان دیگری هست. اما سایر تخصصها برای جذب به بازار فعلی راه مشکلتر و زمانبری بیشتری دارند که فاکتور های بیشتری دخیل خواهند شد و گاهی مجبور میشوید با دستمزدهای به نسبت کم و خیلی کم وارد سطح اول اون شغل یا بقول اینا انتری لول بشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، سانازی ، گل نهال ، mz64 ، morvarid1364 ، User ، Saeedv13 ، afs ، sadeghi897 ، amir82 ، H Pier ، pari pariaaa ، erica

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان